[REPLY]
Når jeg bliver ekspederet, glemmer jeg, at der er andre kunder i butikken fordi der er meget nærvær fra ekspedientens side. Ekspedienten finder stel sammen med mig og siger sin mening hvis vedkommende ikke syntes det lige passer til mig. Jeg kunne godt tænke mig at de forskellige tilbud som der altid er bliver holdt op imod hinanden så man nemt kunne se prisforskellen -. Nogle er med enkeltstyrke - andre med glidende overgang - og andre igen med det hele.
Fed oplevelse, følte mig velkommen, og de havde bare tid sat af til mig...ved godt at jeg havde bestilt tid...men alligevel.
Jeg var nede i Hørsholm-afdelingen for at kigge på briller og få taget en synsprøve.
Fik en rigtig god modtagelse og hjælp med at finde stel. En virkelig god service inde til synsprøven. Men så skete der noget sjovt. Synsprøven var lavet og jeg skulle betale for den + låne et stel med hjem. Pludselig kom en eller anden dame ind der kendte optikeren. Og så gik hun direkte fra mig over til hende og snakkede. Så står man der og ser dum ud. En anden spurgte så om jeg var færdig? Tja skal jo lige betale. Man fik så hverken et farvel eller noget. Utrolig, at man ikke lige bruger 5 min på en ordenlig afsked, når optikeren allerede havde brugt næsten en time.
Men måske er nye kunder ikke ligeså vigtige, som ens venner der har været i teateret.
Jeg har haft linseabonnement hos Louis Nielsen i ca 10 år og har aldrig haft noget at klage over.
Derimod har jeg to gode oplevelser fra Louis Nielsen; Jeg var taget til Århus for at arbejde en uge, men opdagede, at jeg var kommet afsted uden briller og uden ekstra linser. Jeg ringede til Louis Nielsen i Århus og hørte om jeg kunne komme ind og hente nogle ekstra linser dér. Det var der ingen problemer i og jeg kom ikke til at betale for dem.
En anden gang var det fastelavn og min knægt ville klædes ud som Harry Potter. Vi tog i Louis Nielsen for at se, om vi kunne finde et meget billigt brillestel, som han kunne bruge. Ekspedienten sagde, at det nok blev en dyr løsning, men om ikke vi havde et par gamle briller hjemme, så ville hun godt kigge på dem. Jeg fandt et gammelt stel hjemme i skufferne, som ekspedienten så varmede og bøjede og arbejde med, indtil det var et par perfekte, runde Harry Potter briller. Igen kom vi ikke til at betale og hun gik virkelig op i at få det lavet ordentligt til den glade knægt :-)
Det er naturligvis vigtigst, at mine linser fungerer. Ekstra service og fastelavnsudstyr kommer bare oveni, men det er dejligt når der er overskud til at give en hjælpende hånd, når der er brug for det.
Jeg vil bare lige sige en stor tak til Henning i Ryesgade, Århus, for at lave de mest fantastiske briller til mig. Jeg har en lang og til tider besværlig brillefortid, og har altid døjet i flere dage med svimmelhed og hovedpine, når jeg har fået nye briller. Men for første gang nogensinde har jeg undgået det, og jeg kan SE med det samme. :) Fantastisk. Og rigtig god service også.
Jeg har haft kontaktlinse abonnement gennem flere omgange, og har været ude for nogle gange at have modtaget en rykker før den oprindelige faktura er kommet, jeg er helt med på at der kan forsvinde noget gennem posten men sjovt nok er det Lois Nielsen faktura den er gal med hver gang, og der kommer self. lige et rykker gebyr oven i hatten, så tanken kan da hurtigt løbe hen på om det bare er en "skjult" prisforhøjelse af produktet
Louis nielsen reklamere lige nu med 2 briller for 1 pris, bare de koster minds 795,-.
Så mig og min kone går ind og finder os hver et par briller, men den går skam ikke siger de hos louis nielsen. Det skal være samme person som køber begge briller.
Vi prøver flere gange og få dem til at vise os i tilbudet hvor det står at det skal være samme person, dog uden held. Selv butikschefen må give for tabt, MEN SÅDAN ER DET BARE var meldingen...
Anders found this review useful
Jeg faldt for et tilbud om to briller for en pris i sommer, da mine solbriller med styrke var blevet væk. Så benyttede jeg lejligheden til at få nogle nye smarte briller sammen med solbrillerne, der var det vigtigste.
Ingen af de to briller har man kunnet tilpasse, og så mærkeligt mener jeg ikke mit hoved er. Solbrillerne, der passede perfekt inden der kom glas i, kan jeg ikke have på mere end ½ time, før de klemmer bag ørerne. De alm briller glider ned ad næsen og jeg er blevet bedt om at affinde mig med, at de ikke sidder hvor de skal på næsen, fordi de går imod øjenvipperne på mit højre øje.
Hver gang jeg har været i butikken for at få dem rettet til (og det er en del) har jeg fået god og smilende service, men ingen har kunnet tilpasse brillerne. Jeg har brugt briller i 30 år, og det er første gang, at det ikke har kunnet lade sig gøre.
Jeg har heldigvis genfundet mine "gamle" solbriller, og er nødt til at bestille nye briller efter jul, og det bliver ikke ved Louis Nielsen.
Loni Nedergaard-Larsen found this review useful
Jeg har været kunde hos Louis Nielsen igennem mange år, jeg havde et linse abonnement hvor der var afbetaling af briller løbende, jeg blev dog senere opmærksom på at de havde ændret den afbetaling til noget mere men fordi jeg var 'gammel' kunde blev jeg ikke automatisk opgraderet. Den episode lod jeg glide, men jeg fik ikke kompensation for mistet 'fordel'.
Så senest så jeg en reklame med gratis linser resten af året, og jeg kontaktede kundeservice for at høre om det var noget jeg som trofast kunne også kunne få. Det fik jeg ikke noget svar på, en måned senere skrev jeg til dem og klagede over at jeg ikke engang havde fået et 'beklager, men det kan ikke lade sig gøre, selvom vi er glade for at have dig som kunde'. Det beklagede de at jeg ikke havde fået svar og så sendte de mailen videre og nu er det 1½ måned siden at rykkeren er blevet sendt og nu vil jeg skifte. At de ikke engang nedværdiger sig til at skrive til en trofast kunde gennem 8 år og fortælle om de kan gøre noget eller ej, det er for meget for mig.
OPDATERING 12/12 2012 Kundeservice har ringet og har udbedret fejlen og jeg har fået god service. Dog lidt træls at jeg skulle være meldt ud før der skete noget. Men det vil jeg nu ligge bag mig og prøve at se fremad.
For en del år siden indgik min datter en kontaktlinseaftale med Louis Nielsen i Sønderborg. Efter 3 mdr. s brug havde hun smerter ved brug og gik til en øjenlæge, der uden at kende leverandøren oplyste, at linserne måtte komme fra Louis Nielsen. Efterfølgende har hun nu i næsten 6 år brugt linser fra Thiele uden gener. Man kan vel selv tænke sig til grunden for øjnbesværet.
Louis Nielsen reklamerer pt. (nov2012) med et par gratis læsebriller hvis man køber et par progressive briller.
Jeg vil gerne informere alle om at det er en sandhed med modifikationer for folk >60år .
Vi fik et skriftligt tilbud på progessive briller, omfattende stel til 1986,- kr og progressive glas incl. hærdning og antirefleks til ca. 3000,- kr samt en synsprøve til 110,- kr, hvorfra der blev trukket 20% aldersrabat, ialt 4105,- kr.
Vi fik også at vide at et sæt ekstra læsebriller var gratis. På tilbudet stod det som 500,- kr, fordi en eventuel hærdning og antirefleks ikke var gratis.
Da vi havde vurderet priserne hos de øvrige brillebutikker i Køge og fundet frem til at de var endog meget dyrere, og at kvaliteten sikkert ikke adskilte sig væsentligt, valgte vi derfor Louis Nielsen. Stor var min overraskelse derfor da vi fik regningen som lød på 5104,- kr! i stedet for de 4105 kr som det skriftlige tilbud lød på. Det viste sig at man påberåbte sig at de ekstra læsebriller godt nok var gratis, men man kunne ikke benytte sig af aldersrabatten hvis man valgte et sæt gratis læsebriller.
Det betyder derfor at læsebrillerne, hvis man er over 60 år, koster 999,- kr.. Det var mig dog totalt umuligt at få personalet til at indse at så var læsebrillerne jo ikke gratis, og vi ophævede derfor købet med meget sure miner.
Jeg er dybt skuffet over at Louis Nielsen, som har slået sig op på at konkurrere med enkle, billige og gennemskuelige priser og med en rimelig kvalitet, forfalder til sådan et reklamefif, hvor man ligesom ved mange andre brilleforretninger ikke altid ved hvad brillerne koster før man bliver præsenteret for regningen. Juridisk kan man nok ikke røre dem, men det er en usmagelig og uetisk salgsmetode som jeg er sikker på at den oprindelige ejer (Louis Nielsen) ikke ville have godtaget.
Carl
Jeg benyttede mig af deres tilbud om gratis linser resten året.
Jeg har aldrig hos en optiker fået så god en behandling.
man er ikke på nogen måde i tvivl om at hun havde undersøgt mit syn grundigt.
Kan kun anbefale louis nielsen frederikssund
Jeg har for anden gang handlet hos Louis Nielsen på Amagerbrogade. Igen fik jeg en fin service og mine briller kom hurtigt hjem.
Bestilte bla. et par solbriller med grønne glas, hvilke jeg afprøvede i butikken. Bestillte samme med anti-refleks og hærdning.
Afhentet disse i dag; - og må konstatere at de er komplet ubrugelige pga. farveforvrængning. Alt bliver rødtonet, hvilket prøveglassene ikke gjorde.
Jeg ved ikke hvad det er for et stunt den butik kører; - jeg må bare konstatere, at de + 3000,- kroner er spildt. Det andet par briller orker jeg ikke engang afhente.
Det var første; - og i særdeleshed sidste gang jeg handler hos den slags amatører.
Min kone har lidt specielle behov på grund af en bygningsfejl, og hun har fået god behandling hos Louis Nielsen. I hvert fald denne gang. Da hun tidligere forsøgte sig, blev hun mødt af en utrolig nedladende medarbejder, der bl.a. beskyldte hende for selv at have byttet om på glassene i sine briller (desuden havde han lavet forkert styrke). Men ham har de vist skilt sig af med :)
Jeg har fået en fantastisk behandling i butikken på Østerbro. Super sød ekspedition og stor hjælpsomhed, da jeg skulle vælge stel. Det var formentlig træthed der gjorde, at min synsprøve ikke gav det helt korrekte resultat. Men da jeg efterfølgende fortalte, at det nok ikke helt var, som det skulle være, fik jeg straks en ny tid og fik at vide, at jeg var omfattet af garantien - derfor får jeg nu de rigtige glas uden ekstra beregning.
Vi kan simpelthen ikke finde nok rosende ord om Louis Nielsen i Ikast. Stor, lys og indbydende butik. Stort sortiment af brillestil. Personalet er utrolig søde og imødekommende. Man føler sig virkelig velkommen med det samme man kommer indenfor. De giver sig god tid til kunderne og tager hånd om en fra start til slut. Fantastisk til at vejlede i hvilket stel der passer til ens ansigt og hovedfacon.
Min mand og jeg bestilte 2 par briller hver og leveringen var lynhurtig. Min mands 2 par læsebriller kunne allerede afhentes efter 2 dage og mine efter 5 dage. Ved afhentningen af brillerne blev der igen givet en utrolig god service med tilpasningen af brillerne. Vi er meget tilfreds kunder. :-)
Jeg har i små to år haft et linseabonnement hos Louis Nielsen. Det har jeg betalt via pbs fra begyndelsen. Jeg undrer mig derfor meget, da jeg i midten af juli (efter at have været på ferie, væk fra netbank og postkasse i tre uger) modtager en rykker fra dem - det viser sig så at de (af uransalige årsager) ikke længere bruger pbs-aftalen, som min bank iøvrigt bekræfter stadig er aktiv. Ifølge min bankdame ligger der en aftale, men banken modtager ikke "ordre" om at sende penge til Louis Nielsen længere.
Jeg ringer derefter til Louis Nielsens kundeservice, hvor en (arrogant og absolut ikke servicemindet) medarbejder fortæller mig, at hun ingen pbs-aftale kan se, og at jeg i øvrigt aldrig har været tilmeldt pbs! Det undrer mig selvsagt meget, da jeg sidder og kigger på min netbank, hvor jeg kan se aftalen + tidligere pbs-trækninger til Louis Nielsen.
Men der er ikke noget at gøre - rykkergebyret skal betales, siger de. Jeg får iøvrigt også en meget nedladende forelæsning om at "jeg jo kan undgå fremtidige rykkere ved at tilmelde mig noget der hedder pbs" - jeg fornemmer helt tydeligt, at jeg er blevet stemplet som en der ikke har styr på tingene.
Jeg opsiger mit abonnement med løbende måned + en måneds varsel, dvs. til 31/8.
Da vi når til slutningen af juli kan jeg se, at Louis Nielsen endnu engang ikke figurerer på min pbs-oversigt, og der kommer heller intet girokort i postkassen. Jeg ringer derfor til dem endnu engang og beder dem sende en regning. Jeg bliver igen mødt med nedladenhed - medarbejderen siger (nogenlunde ordret): Ja jeg kan godt se at du har opsagt men derfor skal du altså stadig betale for august". Sådan en attitude synes jeg er utroligt flabet - først undlader de at sende middel til opkrævning af betaling, derefter bliver jeg belært over noget som jeg end ikke har antydet - nemlig at jeg ikke skulle ville betale min regning for august.
I øvrigt bliver jeg også nødt til at ringe til dem idag, for jeg har endnu ikke modtaget en bekræftelse på at jeg har opsagt abonnementet eller en opgørelse over hvor mange linser jeg skal levere tilbage.
Fik lavet synstest. 2 par 3-styrke briller - et par med hærdede glas og bredt læse/edb felt og et par solbriller med samme.
Fik tilrettet begge briller ved afhentning og de har passet siden. Har været godt tilfreds med dem.
Alt i alt en god handel og en udmærket service.
Har fået briller i Louis Nielsen Køge. Forsøgt om glidende overgang kunne bruges, men det var tilsyneladende ikke noget for mig. Fik så et par med læsefelt. Dem kunne jeg heller ikke bruge og opdagede at læsefeltet simpelt hen var lavet efter en standard og derfor for tæt på for mig. Fik uden problemer nye - med et smil. Det virker som om de passer fint. - men jeg er lidt forbavset over, at man ikke finder ud af, hvad læseafstanden er for den enkelte. Det burde nok kun have givet 4 stjerner, men den gode service hæver den så op. Da der ikke er 4½ bliver det så til 5 stjerner :-)
Nu sidder jeg så med den tanke - som jeg ikke har fået snakket med forretningen om - når glidende overgang ikke virkede, var det så fordi de også var indstillet forkert til min læseafstad? - for det var det, der var problemet.
Jens
1.juni 2012
Forretningen kontaktede mig på baggrund af ovenstående og tilbød at prøve med nye glas med en justeret afstand. "Vi bliver ved til du er tilfreds" sagde Jesper i butikken. Nu virker brillerne med glidende overgang, og jeg er helt tilfreds. Jeg kan ikke give flere stjerner, men butikken kan anbefales på grund af service, der er helt i top.
Jens
For et år siden, købte jeg 1 par briller og et par solbriller (i deres tilbud 2 for 1)
Da jeg skulle ind og hente mine 2 par briller, var det netop 2 par briller, de havde lige glemt at lave farvet glas i det ene par.
- En taste fejl
Jeg valgte at beholde mit ene par briller og få pengene tilbage for dem der skulle have været solbriller - sommeren var nemlig ved at være forbi.
Jeg har været meget glad for mine almindelige briller.
Den 12 april måned i år, bestilte jeg så et par solbriller.
Der ville gå lidt under 14 dage, så ville de være klar til afhentning.
Den 7 Maj får jeg en mail om at mine solbriller er klar til afhentning - altså en måned efter.
Da fabrikken havde glemt at lave farvede glas, måtte de jo laves om.
Jeg fik 1/3 af original pris tilbage pga deres fejl.
Jeg er glad for solbrillen, men hold da op nogle dumme fejl de laver.
Ellers god service.
Mine gamle briller kostede 8000 kr. for et par ( nej det er ikke en skrivefejl ), da de var af titanium og de nye kostede 3345 kr. for 2 par. Selvom de nye briller er af stål mener jeg ikke det kan forklare den store prisforskel. Servicen er god og man føler ikke det er en discountbutik man kommer ind i.
AFD. på FALKONER ALLE -slap prøve periode hvor man ikke har fået udleveret de linser man skal samt tvivlsomme læger -den ene syntes ikke det var vigtigt at notere hvad slags linser jeg har brugt de sidste mange år, den anden skulle gå hver gang jeg spurgt noget og vende det med kollega,,KAN IKKE ANBEFÆLES
Elsebeth found this review useful
Denne anmeldelse er myntet på Louis Nielsen Frederiksberg (lige ved frb metro)
Skulle have nye briller, så hoppede ind til LN på frederiksberg med min kæreste.. vi blev modtaget med en varme og et overskud man sjældent møder hos forretningsdrivende, og blev guidet super godt igennem det hele + en grundig synsprøve.
Der var et godt sammenspil mellem optikerene der tydeligvis trak på hinandens viden og kunne multitaske med forskellige kunder på samme tid.
Meget fine forklaringer og gennemgange af alt fra pudseteknik til garanti regler. Blev på ingen måde forsøgt prakket stads på, men der blev taget meget fin højde for mine behov som kunde.
Anbefaler til hver en tid butikken på frederiksberg (resten af Louis Nielsen som koncern og netbutik, kan jeg ikke udtale mig om.)
Tilføjelse: 09-05-2012
Da jeg skulle hente mine briller brugte optiikeren (en høj fyr der til forveksling kunne ligne Brian Mørk =D) lang tid på at tilpasse mine briller så de sad helt perfekt, og klippede tilmed stængerne på stellet kortere så de var helt vel propertionerede!
Meget fint og kommer helt sikkert igen når jeg får lyst til endnu et par briller!
Louis Nielsen på frederiksberg, et forbillede for resten af københavns optikere!
Brian Møller-Larsen found this review useful
Hos Louis Nielsen har jeg simpelthen aldrig fået de linser jeg har betalt for. Jeg troede jeg havde et fuldtids endags linse abonnement, men det har bare aldrig gået op med de linser jeg har modtaget. Jeg har løbet tør for linser flere gange de sidste to år og hver gang måtte tigge om at få dem sendt, og oven i købet skulle rykke efter de sendinger jeg er blevet lovet men ikke har modtaget alligevel.
Lang historie om de gentagne gange jeg har haft problemer med dem og hvor løgnagtige de er angående leveringer til side!
I sidste uge måtte jeg så rykke for dem IGEN men blev så sur over den ligeglade telefondames ”Nåh.”-reaktion at jeg opsagde mit abonnement. Hvilket hun også var bedøvende ligeglad med.
Mig: Kan jeg få dig til at tjekke hvornår min næste levering af linser skal ankomme?
Dame i telefonen: Den første juni.
(Hvilket betyder at jeg skal være linsefri i OVER en måned ifølge dem og altså betale for en måned uden linser til rådighed? Og ydermere at de har LØJET da de påstod leveringen ville blive rykket frem sidst jeg måtte tigge for at få den service jeg betaler for!)
Mig: Så vil jeg godt opsige mit abonnement.
Dame: Nå.
Mig: Ja, jeg ved ikke hvad i tror i laver men jeg har i hvert fald ikke fuldtidslinser hos jer!
Dame: Nå. Men så sender jeg en opgørelse over hvor mange linser du skal aflevere tilbage.
Mig: Hvilke linser?! Jeg har sgu ikke engang linser til resten af måneden.
Dame: Nå.
Så Louis Nielsen, hvad kan jeg sige? NÅ!
Opdateret den 18/6:
For en uge siden modtog jeg et brev fra dem hvor de ønsker at tilbagebetale det abonnement jeg har betalt for meget og det er nu sket. Jeg kan i øvrigt kun grine af at de mener de har ”forsøgt at få fat i mig pr. telefon og brev”. Gad vide om det er dem der har ringet på et skjult nummer et par gange uden at lægge en besked? Nå, hvem ved.
Jeg har overvejet om jeg skal give dem en stjerne mere, men jeg tror jeg fastholder min bundkarakter. Forløbet har været for irriterende hele vejen igennem og ligegyldigheden har bare været for stor.
Jeg har altid været yderst tilfreds med Loui Nielsen, indtil jeg skulle have hjælp i Randers afdeling. Jeg kom ned fordi jeg var steget i styrke og skulle have byttet mine linser. Da jeg oprettede mit abonnement fik jeg af vide at for 20 kr mere om måneden havde jeg altid mulighed for at bytte de linser jeg havde liggende ved styrkeændring. Dette tiltalte mig meget da jeg ikke bruger linser hver dag.
Da jeg så kommer ned og skal have byttet mine linser, får jeg af vide at det kan jeg ikke. Jeg kan kun få byttet dem fra sidste forsendelse. Hvilket jeg ikke var blevet informeret om da jeg blev kunde hos dem!
Jeg spurgte chefen i butikken om jeg ikke kunne få nummeret til en person jeg kunne snakke med der var over hende. Men det kunne der slet ikke være tale om. Jeg følte direkte jeg blev nedgjort over at jeg ville have mine linser byttet på de promiser de selv udlagde da jeg tegnede abonnementet! Og nærmest smidt ud af butikken.
Yderligere har jeg også problemet med at linserne klister sig fast til øjnene, at de udtørre og at de irritere!
Den eneste grund til jeg ikke skifter er at jeg automatisk sparre 20 kr op hver måned og dem vil jeg miste hvis jeg opsiger abonnementet til nedgradere det. Nu har jeg ventet i mange måneder på der skulle komme en brille jeg fandt tiltalende så jeg kunne få brugt mine penge jeg har liggende. Men synes ikke at udvalget skifter særlig tit.
Dog synes jeg altid kundeservicen over telefon er fantastisk!! Man kommer super hurtigt igennem og folk er altid så søde og forstående!
Jeg har været kunde hos Louis Nielsen i 7 år og har sådan set aldrig været utilfreds, men i dag blev jeg alligevel overrasket over servicen og det synes jeg fortjener en bemærkning, så firmaet kan være opmærksom på det fremover. Jeg ville i dag tjekke nede i min butik i Klostergade i Århus, om jeg kunne købe mig til nogle ekstra kontaktlinser, da jeg ikke havde nok sæt inden min næste levering. Det var der sådan set ingen problemer ved, men den dårlige oplevelse starter, da jeg indleder en helt almindelig samtale med ekspedienten om, hvorfor jeg har brug for ekstra linser. Jeg fortæller, at jeg i den senere tid oftere har oplevet, at linserne irriterede øjnene. Derfor har jeg tit været nødt til at smide det par ud, som jeg havde taget på og så prøve det næste, som altid sad bedre. Og så stejlede ekspedienten med det samme, som om jeg nærmest havde fornærmet hans stolthed og sagde, at det ikke kunne passe. De havde en meget streng kvalitetskontrol, så det kunne KUN være mig, der vendte linserne forkert. Jeg forklarede ham jo, at jeg havde brugt linser i flere år og udmærket godt vidste, hvordan de skulle vende. Jeg undrede mig virkelig over, hvorfor han var så ivrig efter at sige, at det var min fejl. Når jeg er til synsprøve spørges der altid til, om linserne sidder godt, og om der er ubehag ved brug af dem.
Da vi så havde snakket frem og tilbage lidt vendte han tilbage til de ekstra sæt linser jeg havde købt og begyndte at snakke meget om, at "nu havde jeg lidt ekstra at supplere med". Og den sætning formåede han at gentage 4-5 gange inden for et par minutter. Hvorefter et længere foredrag om de forskellige abonnementstyper fulgte. Og jeg fik mere og mere fornemmelsen af en yderst rutinepræget behandling af kunder, som jeg nok ikke er den eneste, der har oplevet
En grundregel ved al kundebetjening er jo, at kunden altid har ret. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men man kan også omformulere det ved at sige, at man aldrig må påstå direkte, at kunden IKKE har ret. Det virker negativt med det samme. Sandheden var jo, at jeg netop havde haft irritationer ved brugen af linserne, og det siger jo til ekspedienten i den tro, at han vil modtage den melding med interesse for at hjælpe mig. Når han med det samme påstår, at jeg tager fejl og også dermed udtrykker ligegyldighed overfor den oplevelse jeg fortæller om, så får jeg et dårligt indtryk af ham, og jeg får et dårligt indtryk af butikken, som jeg ikke havde forventet.
For at jeg skal blive ved med at være kunde hos Louis Nielsen er jeg i hvert fald ikke interesseret i at opleve en lignende hændelse igen. Håber at butikken får beskeden og vil være opmærksom på det fremover. Det er kunderne I skal leve af...
26/3: Louis Nielsen har efterfølgende kontaktet mig og tilbudt mig kompensation for de linser jeg købte den omtalte dag. Rigtig fin service og mange tak!
For 8 måneder siden, 16-7-2011, bestilte min kone briller med flerstyrke i Korsør, på besøg hos familie.
Da vi bor i Rødby, - var det nærmere at gå til forretningen i Nykøbing F., for at få rettet dem til, - men de sagde at stellet simpelthen var for smalt til denne styrke brille......
Nu går det så galt, - for i stedet for at få pengene retur, da de ikke havde en brille i forretningen der ville passe, og samtidig faldt i hendes smag, tilbød de et "gavekort", idet de sagde at det var deres politik, og at de snart fik en ny kollektion hjem hvor der helt sikket var et stel der kunne bruges.
VI FIK IKKE ET VALG, - men "det var deres politik"......
Vi har nu besøgt forretningen rigtig mange gange, - uden at finde en brille der passede begge krav, og skrevet rigtig mange gange til dem om at få "gavekortet" konverteret til rede penge så vi kunne gå andet sted hen, - men svaret er "du har selv valgt at modtage et gavekort, - så det er sådan det er"....... - NEJ VI GJORDE IKKE, VI FIK IKKE VALGET.
For et par dage siden var vi igen i Nykøbing, og måtte konstatere at der STADIG intet var der faldt heldigt ud, - hvorfor vi besøgte en nærliggende forretning, hvor min kone fandt ikke mindre end 6 stel der passede begge krav.
Vi har så forlagt dette for Ole Clausen, men han fastholder stædigt at det er sådan det er, - dog antyder han at vi jo blot kan købe stellet, og så få isat glas hos dem, - men der er blot det ved det, - at disse briller, - ville tage sig betydeligt bedre ud med blåligt farvede glas, - som LN ikke kan levere.
Vi har netop talt med Forbruger.dk, - som opfordrer os til at indgive en klage, - da deres politik IKKE er lovlig, - det er her vi er nu, - så må vi jo se hvor lang tid det tager.
I mellemtiden må min kone så leve med daglige hovedpiner svært ved at kunne læse, - sløret fjensyn, - sløret udsyn.... flot klaret Louis Nielsen, - der skulle vi nok IKKE há gået.
OPDATERING:
efter dette, - og en mail til hovedkontoret, - lykkedes det os dog at få konverteret gavekortet til kontanter, - bare trist at der skulle gå SÅ LANG TID.......
Jeg har været kontaktlinsekunde hos Louis Nielsen i 20 år. Først i Aalborg og senere i Århus.
De har altid håndteret mine henvendelser professionelt og ydet super service. Jeg er meget nærsynet og vil ikke 'overlade' mine øjne til andre end dem.
For nogle år siden skulle jeg have en ekstra brille (det gik over mit linseabonnement). Jeg skulle bare bruge brillerne hjemme om aftenen, så udseendet var ikke så vigtigt, bare de virkede. Louis Nielsen valgte uden beregning at sætte tyndere glas i uden beregning, da de synes at glassene i min styrke (-7) var alt for tykke.
Køb ikke dine briller i Nørrebro bycenter.Købte et sæt briller 2for1,men de glemte at fortælle mig hvor vigtigt at Antirefleksbehandling er,så fravalgte det til brille nr to.Det betyder så at jeg har et par briller som ikke kan bruges,og optikeren siger at det kan de ikke gøre noget ved.
De har så der noget som hedder 6 måneders/26 ugers tilfredshedsgaranti:Vi garanterer, at vi sammen finder en løsning, så du bliver 100 procent tilfreds.
Det er jo til grin.
Elsebeth found this review useful
Jeg har haft linse abonnement hos Louis Nielsen i 6 år og havde optjent penge at købe nye briller for. Jeg havde en masse ekstra linser derhjemme så derfor bad jeg om at få abonnementet sat i bero så jeg kunne få brugt dem jeg havde. Samtidig spurgte jeg hvor mange penge jeg havde at købe briller for; ca. 400 kr fik jeg at vide. Hos Louis Nielsen I Brønshøj sagde de at det ikke var muligt at sætte mit abonnement i bero at det gør de ikke længere. Men at jeg kunne skifte til deltids abonnement. Det gik jeg med til og sagde så til den flinke dame at jeg næste gang ville komme og købe briller for de penge jeg havde optjent på brille kontoen. Jeg fandt så efterfølgende ud af da jeg ville til at købe nye briller at pengene bortfalder hvis man skifter abonnement. Dette fik jeg ikke at vide, selvom jeg spurgte ind til det inden jeg skiftede. Jeg synes det er dårlig rådgivning. For jeg ville ikke have skiftet abonnement hvis jeg vidste at pengene jeg havde optjent ved at være loyal kunde så bortfalder.
Episoden har ikke påvirket mit syn på Louis Nielsen. Jeg er stadig tilfreds med dem og anbefaler dem gerne til andre. Jeg håber bare at denne anmeldelse får folk til selv at læse det med småt, fordi man ikke kan regne med at den rådgivning du får kommer andre end Louis Nielsen til gode.
Kan ikke anbefale Louis Nielsen. Meget, meget, meget, lang leveringstid.
Ringede til deres kundeservice flere gange, det var ligesom, at snakke med en telefonsvarer, (vi kan ikke gøre noget)
Fik for cirka 13-14 år siden briller (i 5.klasse :-D), nye briller 3 år efter, og kontaktlinser / briller 2-3 år efter igen. Har efterfølgende købt 2 par briller mere hos Louis Nielsen hvor jeg ikke har skulle have en kr. op af lommen. Man sparer et beløb op i måneden + man kan købe på kredit. Beløbet man sparer op bliver bare fratrukket det man skylder. Genialt og en helt fantastisk service synes jeg, da man virkelig føler sig værdsat som trofast kunde gennem så mange år. Har ikke en finger at sætte på noget som helst. I butikken i Holstebro hvor jeg altid har handlet, er personalet altid smilende og flinke, og har altid været behjælpelige hvis jeg havde et problem. Priserne er desuden yderst rimelige synes jeg. Keep up the good work!
Da jeg kom til den aftalte tid (kl. 11,00) i butikken på Amagerbrogade, fik jeg besked på at sætte mig i en stol og vente. Først da jeg og en anden kunde havde ventet i 45 minutter, var der endelig en medarbejder der meddelte at de var forsinkede og at de ikke vidste hvornår vi kunne komme til.
Jeg forlod butikken og meddelte Louis Nielsen at jeg grundet den dårlige behandling ikke længere ønskede at abonnere på kontaktlinser. Louis Nielsen er åbenbart så vant til utilfredse kunder at de ikke gad bruge tid på at opklare hvorfor jeg ikke ønskede at forsætte som kunde.
Efterfølgende opsøgte jeg en anden optiker der kunne konstatere at Louis Nielsen havde udmålt mine linser forkert.
Hos den nye optiker var linserne i øvrigt 10 % billigere.
Min mor og jeg var en gang inde og skulle ha os et par briller hver, vi blev lidt uenige med ekspedienterne, og efter en lang diskussion, gik vi derfra uden nogle briller.. Det eneste positive var, at hun glemte at ta penge for min synsprøve..
Min 21 årige søn skriver:
Jeg kommer ind i Louis Nielsen i Hillerød, hvor jeg finder et par briller og får en tid til synsprøve cirka 20 minutter efter.
Da jeg kommer tilbage til butikken for at få synsprøven, bliver jeg meget overasket over at jeg skal betale 110 kr. for prøven, mest af alt fordi jeg på intet tidspunkt er blevet informeret om at det koster penge at få testet sit syn i forbindelse med køb af briller (dette er kun skiltet med et stk a4 papir som står til venstre side af disken og er ikke umiddelbart til at se hvis man ikke bliver henvist til det. Skiltet indeholder iøvrigt 3 slags informationer, hvor af prisen for synsprøven er nr. 2 på listen).
Jeg bliver som sagt meget overasket over det ekstra gebyr på regningen og forklarer den optiker som ekspedere mig, Per E., at jeg ikke er blevet oplyst omkring prisen for synsprøven.
Optikeren fare der efter op i det gule felt og er meget offensiv i sin udtale. Han siger gang på gang at det står skiltet stort oppe ved indgangen og da jeg så gør ham opmærksom på at det er dårlig service ikke at informere kunden ved tidsbestilling kvittere han med: 'Skal vi så bare stoppe det hele her?'.
Jeg bliver enormt stødt over den manglende service, men prøver med lidt humor at forklare ham at folk jo kommer ind til dem fordi de ikke kan se så godt, så derfor har jeg jo nok ikke set skiltet. Dertil snerre han 'Det tror jeg ikke på'.
På min vej ud af butikken prøver jeg så at spotte 'det store skilt', men finder som sagt kun et a4 ark, hvorpå prisen for synsprøven først fremgår som en sekundær information ud af de tre der er skrevet på skiltet.
Alt i alt, ekstremt dårlig service fra en negativ optiker og jeg køber nok ikke briller hos ham mere fremover.
Briller til en pris der gør at jeg kan skifte dem ud når jeg bliver træt af dem. Den sidste * mangler, da jeg måtte ind og få rettet brillerne til 3-4 gange før de var gode nok. Lidt irriterende at skulle bruge så meget tid på det, men fik fin betjening når jeg var der.
Har købt 3 briller nu i Thisted. Første 2 briller var begge enkelt styrke og virkede okay, men blev træt af at skulle skifte imellem læsebrille og almindelig brille, så jeg besluttede at købe deres tilbud med flerstyrkeglas på tilbud. Hvor blev jeg skuffet. Læsefeltet er ikke eksisterende og det normale synsfelt er også borte. Der er ca. 1 cm i toppen af glasset som kan bruges og det er det samme i bunden, som læsefelt. Alt andet er slørret eller dobbelt.
Jeg gik så tilbage efter godt en uge og klagede min nød, men fik blot at vide at disse billige flerstyrkeglas, ikke havde større synsfelter og kunne kun tilbyde en dyrere løsning. Hvorfor sælge noget som ikke kan bruges??
Så billigt er ikke lig med godt og slet ikke i mit tilfælde. Dette var min sidste handel med Louis Nielsen.
Kirsten Agergaard found this review useful
Louis Nielsen Silkeborg ja, jeg købte i februar, og på torsdag regner de med at løse problemet i Horsens de selv har skabt for 4 gang, men de er da venlig trods alt.
Min oplevelse med køb af briller hos Louis Nielsen har generelt været gode. Jeg fik 2 briller billigere end 1 hos de fleste konkurrenter. Kundeservicen har jeg ikke noget at udsætte på - personalet har været hjælpsomme og ydet god og venlig betjening. Det ene par kom jeg dog til at vente 2 måneder på (1 måned længere end lovet)