We are hiring!

Review company
  • Reviews (563)

Hurtig og effektivt

Review by confirmed purchaser

Super levering og godt produkt.

Super levering og godt produkt. Min kæreste er glad. Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg kunne have handlet billigere et andet sted.

Hej Carl.
Det er godt at høre at I er glade for produktet. Desværre er det jo sådan at der ind i mellem er nogle der sælger billigere end andre. Det eneste vi kan garanterer dig er at hvis du om 4 år står med et defekt produkt så er vi her stadig.

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet. Her skriver vi ud med hvornår vi har tilbud. Senest gav vi 20% på alt i shoppen i en hel uge

Mvh. Stine

Hurtig aflevering, god kvalitet

Alt i orden, der var en hurtig aflevering, god kvalitet varer

Hurtig

Diskret levering

Meget tilfreds!

Jeg kan stærkt anbefale siden! Jeg fik hurtigt mine ting:) og er bestemt osse tilfreds!

fint betjening samt levering

god behandling fair priser og god levering

Super hurtig levering

God og hurtig services

Review by confirmed purchaser

Jeg bestilte, varerne kom kort tid efter og alt var bare top!!!

Jeg vil helt klart anbefale dette sted at handle. Varerne er som beskrevet og jeg vil helt sikkert handle der igen. Ingen problemer overhovedet!!!

Review by confirmed purchaser

No Nasties - elsker at produkterne ikke indeholder en masse skidt!

Uden tvivl en super god service!
Hurtig og anonym handel og levering - få dage, så havde jeg de bestilte varer i hånden.
Det bedste ved det hele er dog at produkterne er fri for ftalater, parabener og andre skadelige stoffer. Klart at foretrække!

Hej Mille,

og mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget stolte og specielt af at du har taget vores nye Sikkert Sexlegetøjs Certifikat til dig og i brug.
Vi er glade for at vi kan stå for alle de vigtige elementer i en handel med dig :-)

kh. Stine

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg og velfungerende setup.

Bestilling, betaling og levering var som det skulle være - kort og godt.

Enjoy Lovejoy

Bestilte mine varer søndag og fik dem tirsdag! Produkterne var i fin kvalitet. Det er virkelig trygt at bestille, ikke engang din bankdame kan se hvad du har købt og pakken er 100% diskret. Kan virkelig anbefales!

Super

Alt perfekt.

Alt som lovet!

Bestilte varen inden kl.14 og fik den dagen efter som lovet. Ingen problemer. Let at lave et køb.

Kanont

Hurtig diskret ingen problemer ;-)

Hurtig og effektivt

Hurtig levering, pæn inkakning.

Perfekt - bortset fra levering

Det kun muligt at vælge levering til dør eller til posthus - ikke døgnpost - og da der er en lille forskel i pris er dette temmelig irriterende, og da man ved disse valgmuligheder ikke engang kan få den leveret til den korrekte døgnpost giver det anledning til ekstra frustration..

Reply from LoveJoy ApS

Du har fuldstændig ret. Efter Post Danmark 1. Januar i år lavede deres service om har vi ikke kunne vælge hvilke posthus man ønsker. Vi arbejder på højtryk på en løsning.
Du kan altid skrive dit navn efterfulgt af :Døgnboks ID så sendes det direkte til din døgnboks.
Vi glæder os til at kunne præsenterer den nye forsendelses metode efter sommeren.

mvh. Stine

Fint

Overholdt leveringstidspunkt. Alt tilfredsstillende

I LOVE IT:-D

Super hurtig levering, perfekte varer, kunne ikke være mere tilfreds.....
Skal handle hos Jer igen;-)

Anbefales til andre......

Super chop

Nem bestilling og tingene kom allerede dagen efter

Hurtigt nemt

Hurtigt, nemt.

Lyn hurtig levering.

Intet dårligt at sige om lovejoy.dk. Bestilte lørdag og modtog min pakke tirsdag.

Hurtig og perfekt

Lynhurtig levering, så alt perfekt.

Review by confirmed purchaser

Upåklageligt - nemt, effektivt og med god service

God og brugervenkig hjemmeside.
Pakken blev sendt med det samme og jeg blev underrettet herom via mail.
Desværre var der en fejl hos Post Danmark, men medarbejder fra LoveJoy kontaktede mig og fik løst problemet, smidigt for mig og god kundeservice.
Meget tilfreds!

Kanon

Aldrig har jeg fået så god en service på køb på nettet. 3 dage gik der fra jeg bestilte mine vare til jeg havde dem. Det fede var at jeg kunne følge dem fra de blev sendt og til jeg modtog dem, så jeg kunne være hjemme når posten kom

Review by confirmed purchaser

Det gik hurtigt og smertefrit!

Vi er godt tilfredse, det gik hurtigt og anonymt.

Gnidningsfri bestiling og levering

Helt gnidningsfri bestilling og levering. Produktet fungerer som lovet og jeg kan kun anbefale køb hos dette firma

Nemt og hurtigt

Der er ikke så meget at skrive om super hurtig levering, god og nem hjemmeside.

Super troværdig!

Rigtig fed hjemmeside, meget troværdig og sender anonymt pakken som de skriver de gør :) Jeg følte mig meget tryg ved at hente min post på posthuset :)
Dog synes jeg de sendte min pakke lidt sent, da jeg bestilte en aften og først 2 dage efter blev min pakke sendt.

Hej Line

Tak for din anmeldelse og rosende ord.
Du har helt ret. Vi burde ikke holde ferie, men mandag den 1. April var jo påske mandag og Post Danmark kører desværre ikke selvom vi pakker.
Du bestilte mandag den 1. April kl. 22:00 og vi sendte den 2. April kl. 14:21, med levering til dig den 3. April :-)

Jeg ville ønske vi kunne arbejde om natten også, men det er det hurtigste vi kan gøre det :-)

Kærlig hilsen
Stine

Alle 5 stjerner værd

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig og diskret levering. Ingen tvivl om at vi vil handle hos LJ igen :-)

præcis

hurtig levering

Troværdigt

Meget professionel og hurtig behandling

Lige som det skal være!

Handlen gik som smurt... - alt gik lige som det skulle... -og det er jo dejligt

Review by confirmed purchaser

det var dejligt, og hurtig leveling.

jeg elske at shop hos Lovejoy, fordi de har mange sixsy under toj, og det er billigt.

Penisring med tunge...

Der er en fin servise fra Firmasiden. Men en mindre støbefejl i siliconen på min penisring med vibrator må jeg hellere skrive til LoveJoy om.

Hej Jan
Hvis der er fejl på produktet skal du endelig sende den retur til os, så bytter vi den. Du må meget gerne skrive til info@lovejoy.dk, så vi lige starte retur proceduren korrekt.

mvh. Stine

Perfekt

Intet kunne gøres bedre :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig og nem at handle!

Det var lidt at finde varerne og betale. Kan anbefales!

Fantastisk

Hurtigt og nemt

Review by confirmed purchaser

God hjemmeside med overskueligt design og hurtig levering

Har et meget positivt indtryk af Kisses.dk. Hjemmesiden er konstrueret i et flot design, som er overskueligt at navigere rundt i. Desuden er begge mine leveringer kommet forholdsvist hurtigt. Dertil kan man vælge at få leveret sin post billigere uden omdeling, hvilket er super praktisk eftersom jeg næsten aldrig er hjemme til at modtage pakkerne alligevel. Dog har jeg bestilt to produkter på hjemmesiden og de er BEGGE omgange ankommet i forkert farve. Første gang var det en Smartball Teneo Duo som jeg modtog i lyserød/hvid i stedet for pink/hvid. Anden gang var det en Rocks-Off vibrator, som ankom i sølv i stedet for sort. Jeg har dog ikke klaget, da farve ikke betyder det store for mig. Det er dog stadig en smule irriterende, hvilket er grunden til 4/5 stjerner og ikke 5/5.

Hej.
Det er vi meget kede af at høre at der er sket to fejl ved dine ordrer. Det er ikke i orden. Vi må indrømme at da vi fik et stort party forkerte Teneo kugler hjem fra Fun Factory, efter at vi havde solgt dem i den farve havde købt, sendte vi en anden farve, da vi ikke længere kunne få de andre.

Fejlen med din RO 80 mm bullet er en pakkefejl fra vores side og havde du skrevet eller ringet havde vi med glæde byttet den til den rigtige.

Vi er glade for at du endda ikke har mistet lysten til at handle med os og kan forsikre dig for at det kun bliver endnu bedre i fremtiden da lovejoy.dk netop har overtaget kisses.dk. Selvfølgelig kan vi lave fejl, men vi gør alt hvad vi kan for at sikre en perfekt kundeservice. Vi håber i hvert fald at se dig i fremtiden til en helt korrekt handel

Kærlig hilsen
Stine

Glimrende butik

Meget hurtig og effektiv behandling af ordren, hurtig levering

Alt gik som det skulle

Ingen problemer og leveringen var hurtig