We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (18)
Macdonalds

Jeg synes det er god mad de servere på Mac donalds

Jeg synes det er god mad de servere på Mac donalds, men hvis jeg skulle sige noget der godt kunne gøres lidt bedre, er det kvaliteten i maden i forhold til reklamerne.
god mad

10 min

Hver søndag tager jeg forbi MD i Frederiksværk for mine børn ville gerne have en Cheesburger ( men da de kun skal være med bøf og ost ) kan det jo ikke tage så lag tid men vi bliver altid BEDT om køre frem så de kan komme ud med det det er sådan
at der går ml 7-10 før de kommer ud selvom der er en del indefor skulle det jo ikke have noget at sige

macdonalds.com har INTET med McDonalds at gøre

Lidt mystisk at folk anmelder denne side, macdonalds.com, som om var det McDonalds (fast food restaruanten). Men macdonalds.com har intet med det at gøre, det ser ud til at være en side der er oprettet for at vise reklamer og pop-up vinduer for besøgende der er gået forkert på nettet.

LOVE IT

Bedste mad når man er på vej hjem fra en by tur

Macdonalds

god betjening og lav antal kalorier

jeg spiser altid et par cheeseburger efter træning og har kun tabt mig lige siden jeg er begyndt på den her kur KAN KUN ANBEFALE DET !!

Crap!

Ja for at sige det rent ud!...Maden er klam og har altid været klam. Man får kort tid efter kvalme:( Servicen hos Mac er ikke i top. Medarbejderene er altid sure og man føler sig ikke rigtig hjemme i restauranterne. Har intet positivt at sige ud over, at Mac Flurry er okay god.

TAGET PÅ STEDET fed søndag

min kæreste og jeg kørte en god søndags tur vejert var godt osv så tænkte man , jo lad os få lidt macdonalds vi fik det vi nu skille have, men men men men men min kære søde kæreste bemærket er der var noget galt med denne burger og fritter,, så hun kigget i den og gik over til kasse damen og sagde, der var nogle der havde spyttet i hendes burger,og hendes fritter smagte af urin.

nu kommer det sjove min kæreste arbejder for fødevarstyelsen og er med ude og se til spise steder osv.. så hendes kort røg op af lommen og sagde hun godt ville gemmen gå deres køkken her og nu,, og ja skam rigitg der var urin i fritter ( taget en på stedet) og burgeren var heller ikk i orden samt meget andet.

fed søndag

verdens dårligste mad

jeg har lige været i bio og på vej hjem vil jeg lige ha nogle varme nugets da jeg fik dem spiste jeg en halv og kunne dårlig nok slugge resten af den det er det værste mad jeg har fået i mit liv jeg spiser ik hos dem mere vis de ik snart tager sig sammen de skal ik lave nogle nugets før en eller flere personer be om det de skal være frisk

Mac D i Vejle

Det lugter ad H-til og ALT deres lorte indpakning ligger i hele området. Junkfood kaldes det og er så ulækkert og i Vinding/Vejle altid kold eller i bedste fald lunkent. Det er ikke mad - det er E-numre og udbénet meget fedtfyldt klump som lige har været kastet hårdt i bordet - BVAAAADR
BURGER KING I STEDET OG NEJ JEG ARBEJDER DER IKKE - DET SAMME LORT SOM BARE SMAGER GODT OG SOM ER VARMT MAD
Egentligt underligt at man i DK tager et koncept til landet som har ødelagt så meget i United FATASS Bluff of the America

Macdonalds

Ikke altid helt frisk mad.

Pomfritterne er nogen gange lidt bløde og kedelige. og deres milkshake smager nogen gange lidt lidt mærkeligt. En dag jeg var på mac i Nørresundby bestilte jeg en chokolademilkshake, men den smagte lidt af kaffe. og andre gange smager de som om smagen er for koncentreret, lige som fun saftevand der ikke er blivet blandet op endnu. Jeg forventer at pomfritterne er sprøde og varme.

Billig mad.

Det fjerner sulten hurtigt og billigt.
Bryder mig ikke om deres måde at føre reklame på og det er nok derfor jeg kun giver 3/5.
De skal ikke sige at de laver bøffer af 100% oksekød og at de laver deres pomfritter ad de fineste katofler. For det er en lodret løgn.
Alle ved at det er en blaning af E numre, tilsettnings stoffer og affald.

• strøby egede, DK
  • 6 Reviews

Macdonalds Køge

Her skal man være særdeles heldig hvis man får det man bestiller.
Det er også dejligt med kolde pomfritter som ikke engang har været i fritureren. Mhhh Jeg har mere end en gang oplevet at vente over 30 min på en bestilling. Personalet virker pænt lige glade med service osv.

Opfølgning da Macdonlds ikke selv vil bruge tid på at forklare sig her. 30 dec. 2012
Jeg blev kontaktet et par dage efter min uheldige episode af ejeren af Mac d køge. Her undskyldte han mange gange at jeg havde haft en dårlig oplevelse.
Og som plaster på såret ville han give mig gave kort til Mac d.
Det har jeg så stadigvæk ikke modtaget selv efter flere henvendelser til både Mac d hoved kontor og ejeren af Mac d Køge. TING TAGER TID!!!!

Og nu den 12-01-13 Har jeg stadigvæk ikke modtet noget som helst.
Så man kan roligt kalde dem for UTROVÆRDIG............Macdonald er vist også pænt ligeglade med Trustpilot.....

Det er mad

McDonalds bliver aldrig et fancy spisested med lækre bøffer og god rødvin, men det stiller sulten og letter på tømmermændene. Det ved man allerede inden man går ind i en af butikkerne.
Men jeg synes ret ofte at der virker lidt snasket i butikkerne, madrester på gulve og borde, med videre...

Føj

at tage 2 kr for at kunne gå på restaurent er til grin!!! At camouflere det med penge går til syge børn er helt ude i hampen! start en revolution mod den form for udnyttelse af besøgende! LUK IKKE DØREN til toiletterne!! Mage til frækhed fra en million virksomhed som end ikke vil betale moms og skat!!!

Macdonalds

Har i set reklamen om hvordan de laver kyllinge nuggets ?

Det er da den største røverhistorie jeg nogensinde har set.
"Sådan bliver et kyllingebryst til en nugget" Ha ha ha

De bruger kyllinge affald som alle andre

De vil bare bilde os ind at de bruger det fineste på kyllingen - sikke en røverhistorie

Det er bestemt ikke seriøst

Kenneth Wennrich found this review useful

beskidt retaurant

købte en menu på Mac D ved nørreport, holdda op en beskidt oplevelse har aldrig set så klam en Mac D.

Elsebeth found this review useful

Macdonalds

Is Macdonalds your company?