We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,303)

Genial motivator

Super nemt at anvende... indeholder vel nærmest alle de standard madvarer mv. man kan forestille sig - samt mulighed for at lægge egne opskrifter ind!

Jeg prøvede første gang Madlog for 4-5 år siden, og det har udviklet sig rigtig meget siden. Læg dertil muligheden for at opdatere via smartphone.... genialt.

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse af MADLOG - dejligt at du synes MADLOG er blevet super nemt at anvende og mere brugervenligt gennem årene.
Vi arbejder løbende på at forbedre MADLOG – på alle punkter, og vi vil være den førende kalorietæller, lytte til vores brugers behov og ønsker og have de smarte funktioner.

Dejligt at du også benytter dig af MADLOG Mobil - netop denne funktion arbejder vi på at gøre endnu bedre og mere funktionelt her i løbet af foråret.

Fortsat rigtig god fornøjelse med brugen af MADLOG.

Madlog ApS

er du seriøs med dit vægttab så det madlog der virker

har meldt mig ind i madlog og nu kan man se resultater efter en uge allerede og der er opskrifter og alt du behøver

Hej Henrik

Dejligt at høre at du er kommet så godt fra start, og selvfølgelig også tak for din anmeldelse :-)

Tilbage er blot at ønske dig fortsat god fornøjelse med din MADLOG.

Tabere!

Og det er præcis hvad man bliver hvis man bruger siden rigtigt.
så glad :)

De varmeste anbefalinger

Her er der virkelig et program der er til stor hjælp og motivation. På kun 2 måneder har jeg tabt mig 6 kg. Kan kun anbefale programmet som jeg syntes er til stor hjælp. Topkarakter herfra ;-))

Madlog.dk - Når insulin er et problem

Jeg fik fornyligt besked på at jeg lå flirtede med diabetes. Dvs. jeg havde et meget højt insulintal i blodet, dog havde jeg ikke fået diabetes ...endnu. Min læge anbefalede en diæt og Madlog.dk, somo værktøj til at overholde denne meget stramme diæt. Jeg har brugt den i to uger nu og kan slet ikke forestille mig, at skulle implementere denne kæmpe ændring i mit liv uden Madlog.dk. Der er dog nogle enkelte features, som mangler lidt brugervenlighed.... Derfor ikke fuldt hus.

Hej Jenny

Tusind tak for din anmeldelse og din beskrivelse af årsagen til du at du stiftede bekendtskab med MADLOG :-)

Vi ved at der er mange, nøjagtigt ligesom dig, der benytter MADLOG i forbindelse med en diabetes advarsel, men også de som har fået konstateret diabetes.

Du skriver at vi ikke "får fuldt hus" idet du mangler nogle enkelte features mv., jeg håber meget at du vil uddybe dette for os, enten på mail: support@madlog.dk eller pr. telefon 70223243 -for kun med input fra vores brugere, kan vi blive endnu bedre!

Håber at høre fra dig - på forhånd tak!

Madlog ApS

Min nye bedste følgesvend ;-)

Det her er fantastisk. Jeg har nu taget hul på min anden uge på madlog, og første uge gav allerede en bonus på -3.4 kg!! Jeg kan spise hvad jeg vil - det er bare et spørgsmål om hvor store mængder, og hvor mæt jeg vil være. Det lærer man hurtigt at regulere/prioritere. Der er simpelthen ikke grænser for hvad der kan tastes ind her i madlog, så der er intet besvær forbundet med det. Stort set alt er regnet ud, og der er flere muligheder for hver enkelt ting, så du er ikke afhængig af at være i nærheden af en køkkenvægt konstant. Du er heller ikke låst fast i et specielt program, du har faktisk ret frie tøjler, inden for fornuftens rammer.
Jeg har valgt at taste maden ind før jeg spiser, fordi rent psykologisk har det også en stor betydning, det har jeg ret hurtigt erfaret. Når jeg f.eks. får lyst til at spise et stykke kage, som altid står i køkkenet på mit arbejde, så går jeg lige ind og taster hvad det koster i kalorier, og så bliver jeg sgu nærig, og vælger kagen fra. Alene det er en sejr, og det betyder at jeg faktisk bliver ret tilfreds med mig selv. Hvis jeg nu havde spist kagen og så tastet det ind bagefter, så var jeg blevet sur på mig selv over alle de kalorier jeg havde spildt og så kunne det hele også bare være lige meget.
Det her er lidt ligesom en konto i banken - jo sundere du er - des større bliver opsparingen - og jo mere får du ud af din opsparing (kiloene rasler af).

Jeg er SÅ taknemmelig for den veninde som introducerede mig for dette fantastiske program. Jeg kan kun varmt anbefale det til andre som slås med de forbandede kilo, og har en hverdag som ikke er til faste spiseprogrammer, eller piller og pulverkure.

Hej Helle

Tusind tak fordi du ville bruge så megen tid på at anmelde MADLOG, og på en gode måde beskrive hvordan og hvorledes du rent faktisk bruger MADLOG i det daglige :-) Jeg er sikker på, at det kan være god inspiration for andre, der også gerne vil smide de overflødige kilo!

Og så er det jo også rigtig dejligt at høre, at du faktisk har fået MADLOG anbefalet fra en veninde. Vi er rigtig stolte og taknemmelige for, at vi har så mange gode MADLOG ambassadører rundt omkring :-)

Fortsat rigtig god fornøjelse med din MADLOG!

Madlog ApS

Total gennemført og nemt hjælpemiddel

Dette er noget der virker. Har tabt 3 kilo på knab 2 uger og jeg har ikke lidt nød. Dette er et wake-up-call. Man for syn sagen for hvor kalorierne kommer fra. Du skal bare veje din mad, så regner siden resten ud for dig. Første gang der virkelig er noget der har givet mig motivation til at tabe mig, der er ligefrem gået sport i det.

Madlog ApS

Fantastisk redskab til at få overblik over det du indtager.

Madlog hjælper dig med at holde styr på hvad du putter i munden, når du gør det, for funktionaliteten på en PC og på den Apps som medfølger er næsten den samme. Det er let at følge forbruget, for de fleste madvarer er på forhånd oprettet i en database, med mulighed for at vælge den rette mængde. Spiser du en ostemad og drikker en øl er det muligt at vælge en skive brød, to skiver ost og en dåse øl - ikke noget med at alt skal vejes.
Når maden tilberedes kan den der styrer gryderne indtaste råvarerne efterhånden som maden tilberedes, opskriften kan deles med andre i familien, så det eneste der skal vejes er hvor meget man tager af hver del af retten - genialt til gryderetter.

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse, det ser ud til at du allerede gør brug af flere af de de gode værktøjer, der gør det nemt at "integrere" MADLOG i dagligdagen :-)

Endnu engang tak for din anmeldelse - og forsat rigtig god fornøjelse med din MADLOG!

Madlog ApS

Endelig et kostprogram der VIRKER!

madlog.dk kan kun anbefales til alle som har vægtproblemer i den ene eller den anden retning, eller som bare ønsker at sikre sig at leve sundt. Der er utallige måder at indstille sit kaloriebehov på og indtastningerne er nemme da næsten alle fødevarer er indprogrammeret i forvejen med flere valgmuligheder i form af vægt og mål, og man kan vælge at få oplyst hvor mange vitaminer og mineraler af alle slags man indtager i løbet af dagen.

Motion i alle former er ligeledes indprogrammeret og kan fratrækkes i det daglige kalorieregnskab hvis man ønsker det. Desuden kan man danne "arbejdsgrupper" og på denne måde hjælpe og støtte hinanden. Min mand og jeg har oprettet vores egen lille gruppe, og i løbet af dagen kan vi her sende hinanden forslag til aftensmad ved hjælp af den store opskriftsdatabase. Opskrifterne kan også overføres direkte til madlog'en, så man ikke skal indtaste alle ingredienser, men kun den mængde af en opskrift man indtager.

Madlog ApS

En sikker vej til vægtab

Madlog.dk er en nem og sikker vej til et vægt tab
jeg kan finde alle mine madvare og får derved et 100% overblik på hvor mange Kcal. jeg indtager og via. deres udregningsmodel kan jeg være sikker på jeg ikke overskrider mit daglig kcal forbrug og derved er sikker på jeg taber mig ...

Det super nemt og alle kan være med bare man vejer sin mad ..

Jesper Møller

Hej Jesper

Tak for din gode anmeldelse :-)

På de fødevarer vi har mulighed for at at skrive mængder på gør vi det, så man i mængden eksempelvis kan vælge: 1 styk., 1 skive, 1 flaske etc. - og på den måde ikke altid behøver at tage vægten frem!

Hvis der ikke allerede findes end mængde angivet, har du faktisk også mulighed for at oprette dine egne mængder. Når du har indtastet eksempelvis 125 gram af en fødevare, så skal du blot ude til højre klikke på "Husk mængde" og så opretter du dine egen mængde på den pågældende fødevare. Denne nye mængde vil så være på listen næste gang du logger den samme fødevare, så mængden kun skal oprettes én gang. Du kan også oprette, mængder direkte via "Værktøjskassen" - det er helt op til dig hvilken måde du finder lettest!

Fortsat god fornøjelse med din MADLOG - og måske også med oprettelsen af dine egne mængder!

Madlog ApS

Let at bruge og med god virkning

Hvis man er ærlig og skriver sine måltider ind er der garanteret effekt. Det er skønt at stort set alle madvarer og måltider er i systemet så det går hurtigt når du registerer hvad du har spist og drukket.

Hej Irina

Tusind tak for din anmeldelse af MADLOG, dejligt at det virker som det skal og du syntes det er hurtigt og nemt at bruge.

Og ja - ærlighed omkring hvad og hvor meget man spiser og drikker er en forudsætning for at man når de ønskede resultater også med MADLOG!

Fortsat god fornøjelse!

Madlog ApS

Et fantastisk - og MEGET brugervenligt - redskab til kaloriekontrol!

Jeg blev gjort bekendt med MADLOG af en kollega, som selv var "på". Det vakte straks min interesse, og nu har jeg logget i 14 dage.
Der kan godt gå sport i at spare kalorier og dyrke lidt ekstra motion.
Det er virkelig en øjenåbner, og jeg er faktisk blevet bidt af det.
Når jeg har nået mit mål (vægttab på 6,5 kg på 10 uger), er jeg ret overbevist om, at jeg vil fortsætte med at logge. Det vil give mig mulighed for at "holde øje" og undgå, at vægten stiger igen...
Tak til MADLOG for lynhurtig support og respons, når spørgsmål melder sig hen ad vejen!

Hej Ulla

Man bliver helt glad af at læse din anmeldelse - tak for den :-)

Vi har rigtig mange gode ambassadører rundt omkring, der gerne anbefaler MADLOG til venner og bekendte, og det er vi utroligt taknemmelige for. Men vi ved også godt at sådanne anbefalinger får man jo kun hvis produktet lever op til forventningerne på alle punkter - også kundeservicen.

Og MADLOG kan som du selv skriver, også sagtens bruge til vedligehold af vægten når målet er nået - så held og lykke med de sidste kilo!

Madlog ApS

Programmet gør det let at vælge og sammensætte den rette kost og mellemmåltider

Mange gode opskrifter til inspiration og dine egne lægger du selv ind een gang, så favoritterne er hurtige at registrere igen.
Du får de rigtige kalorier registreret og har fantastisk overblik over hvor langt du er i dagens kalorie indtag.
Let at bruge på computer og Iphone

Meget brugbar hjemmeside

En god hjemmeside, meget nem at finde ud af og super gode muligheder

Overblik over kcal indtaget

Har nu tabt 6,5 kg. Med madlog på en måned. Og mit bmi var kun lige 25, så det er ikke derfor. Jeg havde brug for et bedre overblik over hvo mange kcal jeg indtog på en dag. Og det gir madlog. Jeg ved jo godt hvad der er sundt for mig at spise, med når jeg så spiste usundt gav jeg op, for jeg mistede overblikket og følte at jeg famlede i blinde. Med madlog holdes jeg fast på mit daglige indtag og overskrider jeg en sjælden gang i mellem, så er jeg klar igen dagen efter.

Tak madlog, det er billige penge for min sundhed og smukke figur.

Ps. Madlog kan også bruges til vedligehold af vægt og vægtøgning....

Vh. Louise i Rødovre

Gitte Gade and Bell Wigelsen Bruun found this review useful

Hej Louise

Tusind tak for din anmeldelse, og tillykke med et flotte resultat - godt gået!

Jeg tror der er mange mennesker der kan nikke genkendende til det der med at "falde i" og så bare give op, for det nytter jo alligevel ikke noget.....

Dejligt at du kan bruge MADLOG, som den øjenåbner det er, til at give dig overblik og indblik i din kost!

Fortsat god fornøjelse

Fantastisk hjælp til kostomlægning

Jeg har nu benyttet madlog.dk igennem nogle uger, og vil varmt anbefale siden. Fordelen er at man på en nem måde kan holde øje med hvor meget man kan spise, og man kan nemt logge ens forbrug, både på computer og via mobilen.

Inspirerende indgang til vægttab

Madlog er en fin hjemmeside, som sætter en masse tanker igang, når man gerne vil tabe sig nogle kg. Det er ikke svært at se, hvordan det går, og man kan ikke lade være med at blive bidt af det.
Madlog har dog et problem med alt for få madvarer i databasen, og mange er fra store indkøbskæder, som ikke relaterer sig til alm dansk mad.
F.eks et stjerneskud findes ikke i databasen, og stegt flæsk og persillesovs mv.

Hej Mads

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse af MADLOG.
Hos MADLOG er vores fødevaredatabase vores kerneprodukt, og vi bruger meget tid på at holde databasen så opdateret og fyldestgørende som overhovedet muligt. På nuværende tidspunkt finder du omkring 15.000 fødevarer i databasen. Fødevarerne relatere til de fødevarer du finder i dit lokale supermarked. Når det kommer til at beregne kalorierne i den tilberedte mad som du selv kokkere hjemme i køkkenet, så har MADLOG gode redskaber hertil:

Madberegneren: Du har mulighed for at lave en madberegning på din mad – en madberegning bruges især ved mad som enten skal koges/steges osv. Opret en madberegning og tilføj de ingredienser du bruger - MADLOG beregner nu den rå vægt af dine ingredienser og når du angiver den tilberedte vægt, vil madberegneren beregne kalorieindholdet i den færdige ret. Madberegneren finder du under værktøjskassen.
Opskrifter: Ved at oprette en opskrift og tilføje de ingredienser du benytter, har du her også mulighed for at beregne det korrekte kalorieindhold i din opskrift og overføre denne direkte til din MADLOG.

I MADLOG har vi også et bredt udvalg af klassiske, danske middagsretter samt bagværk og kager. Kalorieindholdet i disse retter er gennemsnits-beregninger på hvad en typisk ”hjemmelavet” variant indeholder. Dette gør det endnu lettere og hurtigere for dig at registrere dine måltider, også selv om du ikke lige selv har fået lavet en opskrift eller madberegning. Du finder disse middagsretter i databasen blot ved at søge dem frem; søg på Stegt flæsk og du vil få Stegt flæsk, tilberedt frem - søg efterfølgende på persillesovs og hvad du ellers spiser til dette måltid. Det klassiske stjerneskud finder du også i databasen ;o)

Jeg håber du vil gøre brug af disse redskaber, da jeg er sikker på at de vil kunne hjælpe dig med at indtaste de tilberedte madvarer i din MADLOG.
Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig hvis der er klassiske middagsretter du savner i databasen.
Endnu en gang mange tak for din anmeldelse og rigtig god weekend :o)

Smart

Det er bare smart, at man kan vælge de forskellige firmaers varer, så ma får en mere nøjagtig madlogning med kalorier osv.

Madlog ApS

Har du tabt modet - så brug hovedet, brug "Madlog".

Kære ven
Har du brugt diverse kure, har du haft elevatorvægt i jeg ved ikke hvor mange år, så skulle du prøve at gøre som jeg. Jeg har for første gang i mit liv prøvet "Madlog" i en periode på 4 uger. Og jeg har tænkt mig at fortsætte, når perioden udløber i februar.
Man bliver mere bevidst om, hvad man putter i hovedet, når man ser det sort på hvidt.

Madlog ApS

En genial måde at tabe sig på

Jeg har tabt mig 7 kilo siden 01-01-2013 og det er bare ved at følge Madlog og skrive ned hvad jeg spiser hver gang.
Jeg har prøvet adskillige kure og kostomlægninger, og alle sammen har det til fælles, at man skal smide alt ud, og så købe ind efter en opskrift som dikteres. Sådan er det ikke i Madlog, her spiser du din daglige mad, men tæller kalorier, og det er nemt, for Madlog hjælper dig, bare du skriver ind på din side, så beregner Madlog hvad du får af kalorier, fedt , proteiner og alt andet. Og så kan du lave dine egne statistikker, som er nemme at følge.Sæt dig et mål, og Madlog hjælper dig. Og hjælpen er kun et enkelt tryk på en knap, og så har du en vejleder ved hånden.
Det gode er at du kan skrive hvorsomhelst, når bare du har en computer eller en smartfone. Det er bare om at komme igang, og så koster det bare kr. 99 for 10 uger, der er ingen herregård.

Gitte Gade found this review useful

Hej Brian

Først og fremmest stort tillykke med dit flotte vægttab - 7 kilo siden årsskiftet, meget imponerende :o)
Også et stort tak for din flotte og meget positive anmeldelse af MADLOG.
Dejligt at du endelig har fundet et værktøj til at hjælpe dig med dit vægttab. Vi ønsker dig fortsat held og lykke og rigtig god fornøjelse med brugen af MADLOG.

motiverne

Jeg får lyst til at holde min slankekur med madlog...

Fantastisk værktøj

Jeg har brugt madlog i lidt over en uge nu. Som værktøj har det hjulpet mig til bedre at forstå hvad det jeg overvejer at spise indeholder. Og jeg har bedre kunne strukturere min daglige kost så jeg får det jeg skal bruge af vitaminer og samtidig.

Integration med RunKeeper og Withings-vægten er også gode features at have.

Det eneste negative jeg har, at sige er, at nogle skiveskårede pålæg i databasen kun anføres med gram mens mange andre kan anføres med skive eller en hel pakke.

Det er et fantastisk produkt jeg har tænkt mig, at blive ved med at bruge i fremtiden.

Hej Marc-Sebastian

Mange tak for din flotte og rosende anmeldelse af MADLOG. Det er dejligt at se at du kan bruge MADLOG som et værktøj til at strukturere din kost, samt til at holde øje med dit vitamin indtag.

Savner du en mængde angivelse på en madvare som du sidder med derhjemme, så har du mulighed for selv at oprette en mængde på madvaren. Det gør du under Værktøjskassen hvor du i menuen til venstre vælger Mængder og her opretter en mængde på din madvare. Næste gang du vælger denne madvare når du taster din mad, vil din mængde angivelse være synlig for dig.

Fortsat rigtig god fornøjelse med brugen af MADLOG.

Min bedste slankehjælper

Jeg har kæmpet med vægten de sidste år og her har min bedste hjælper været madlog. Ingen blander sig, og jeg kan kører mit eget kalorieregnskab. Muligheden for at tilmelde sig en gruppe eller selv oprette en, er yderlig et positivt træk. Igen ingen tvang.

Madlog ApS

Den bedste af alle kure ;o)

Det gode ved at bruge MADLOG er at jeg kan bruge kalorietælleren, så er det nemt at styre det man indtager. Jeg er med i en gruppe, hvor vi vejer os en gang om ugen, så er det spændende hvem der har klaret det godt, og hvem der måske er "faldet i".
Jeg kan også lide at man kan taste alle sine mål ind.

Og til sidst, det er så billigt at alle har råd til at være med, så bare kom i gang, alle jer der har nogle kilo for meget ;o)

Madlog ApS

Madlog, den perfekte hjælp til rigtig sammensætning af mad

Programmet er perfekt til at give et indblik i hvad man får at spise. Det giver et godt billede af hvordan min kostcirkel ser ud, så jeg kan bestrebe mig på at den bliver rigtig fordelt.
Rigtig mange madvarer er i programmet. Let at tilføje nye.
Programmet er let at gå til.
Ideelt hjælpemiddel til alle som tænker over deres kost.

Fantastisk

Fungerer fantastisk godt. Der går sport i at holde sig til de kalorier som man "må" spise.
Det er virkelig en øjeåbner for, hvor mange kalorier der er i det man spiser, også i det man troede var sundt.
Gode opskrifter også. Kan varmt anbefales.

Overblik og selverkendelse

Der er ingen undskyldninger med madlog. Hvad koster det egentligt på kaloriergnskaber at tage en håndfuld mandler i skuffen mens man laver mad? Det ekstra glas vin og et par oliven? Madlog giver mig overblik, så jeg netop kan styre mit kalorieindtag uden at falde i selvbedragsfælden: "det er ikke så meget", "fik kun en lille smule", "hvor meget kan det fede". Med madlog kan jeg ikke gemme mig, bag utallige forklaringer, men må erkende lige præcis, hvad kosten koster på kalorieskalaen. Og DET gør en forskel!

Super godt

Det er nemt jeg skal tabe 10 kg har tabt 2 kg på 2 uger

super nemt og effektivt!

let tilgængelig, den support du har brug for, positive resultater allerede den første uge, virkelig god hvis du vil ændre dine madvaner. Det er dog lidt svært at taste mad ind hvis du får en ret bestående af flere ting, kan det være svært at veje hver ting præcist.

Super Madlog :)

Har alle de funktioner, jeg har brug for ... og så lige 10 funktioner ud over dette :) Et supergodt og let tilgængeligt site, der KUN kan anbefales!

Madlog ApS

Den kan ALT hvad man kan ønske sig.

Den har vildt mange madvarer som standard.
Du kan selv oprette nye madvarer.
Du kan selv oprette dine opskrifter.
Den er rigtig god.

Madlog ApS

Meget motiverende, og en øjenåbner

Jeg var egentlig af den overbevisning, at Madlog kun var for hysteriske kvinder, men jeg må konstatere at det er særdeles motiverende at benytte madloggen, samtidig lærer man en masse om hvad forskellig mad "koster" i kalorier.
Madlog er samtidig meget let at bruge.

Hjælp til selvhjælp

Jeg er 52 år og har prøvet alverdens slankekure.Men madlog er det bedste der er sket for mig.
Første gang jeg var medlem af madlog tabte jeg mig 25 kg på 1/2 år.når man skriver ind.Jeg tænkte jamen hvorfor ikke stoppe nu hvor det går den rigtige vej men ak inden længe var de taget på igen :-(
Jeg er igen medlem af madlog. Det er jo kostomlægning der skal overholdes. Det er let at taste mad ind.Men man skal huske at være 100 % ærlig med ens madindtag. Glæder mig til at komme ned i vægt.
hilsen en meget meget tilfreds medlem

Hej Jane,
Mange tak for din fine anmeldelse af MADLOG
Når du er nået dit mål, kan du i din kalorieprofil, vælge vedligehold. Denne profil vil fastholde dig på den vægt du vælger, og vil helt automatisk skrue op eller ned for dit kaloriebehov, hvis din vægt ændrer sig. Det er så muligt, at man kan forblive på sin målvægt :-)
Med venlig hilsen,
Jane - MADLOG
Madlog ApS

Overskuelig, effektiv og nem måde at tælle kalorier

Super tjeneste, hvis du vil tælle kalorier. Databasen indeholder utroligt mange madvarer - helt ned på niveau for de enkelte supermarkeders egne mærker. Og du kan indtaste dine egne opskrifter, og få dem energiberegnet. Rigtig nemt og overskueligt at bruge.

Jeg ville give én stjerne mere, hvis de udviklede en egentlig app, som var brugervenlig. Deres mobile tjeneste er ikke særlig brugervenlig. Men på computeren: Wauw: det virker bare.

Hej Anne

Mange tak for din fine anmeldelse af MADLOG.
Det er bare super dejligt at du synes siden er overskuelig og nem at bruge, samt at du finder mange af de fødevare i databasen som du putter i indkøbskurven i supermarkedet.

Vi arbejder på at udvikle en app og håber at få den lanceret i løbet af 2013.
Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din MADLOG konto.

Fantastisk

Madlog indeholder et væld af opskrifter, grupper og madvarer. Men vigtigst af alt, er det hammer nemt at bruge.
Giver et super overblik over det daglige kcal behov/forbrug.

Lige mit temperament

Det er en stor lettelse at finde en måde at tabe sig på, som ikke er præget af pegefingre og fordomme. Jeg glæder mig hver dag til at se fordelingen af proteiner, fedt og sukker.

Mange tak Anne

Madlog ApS

Intet mindre end et fantastisk værktøj når man skal have styr på sin vægt

Nu har vi, min kone og jeg, kæmpet med vægten ii over 20 år med kun periodisk og begrænset succes. Vi har villet det, men havde ikke de rigtige "værktøjer" til at opnå er tilstrækkeligt vægttab samt fastholde det. Og vi har forsøgt rigtigt meget uden de store resultater. Indtil for ca 3 måneder siden hvor jeg fik anbefalet Madlog.dk som bygger på kalorie tælning. En metode jeg udmærket har kendt, men altid anset for værende alt for besværlig at opgøre på daglig plan. Men det tager madlog i den grad hånd om. Vi bruger max 10 minutter om dagen på at registrere og resultaternene har været imponerende. Jeg skulle tabe i alt 25 kg for at komme ned på min idealvægt. På de første 3,5 måned var de første 20 kg røget af. Og kurven fortsætter nedad. Det eneste jeg har gjort er at overholde mine kalorie indtag indenfor den grænse jeg har sat op i madlog og suppleret det med nogle gode gåture. Madlog har simpelthen givet mig den nødvendige indsigt i hvad jeg indtager holdt op imod hvad jeg har behov for.
Jeg kan derfor anbefale madlog på varmeste og for os har dette været det eneste der har virket for alvor. De kg der nu er tabt kommer aldrig på igen fordi jeg vil fortsat benytte madlog indtil jeg føler mig helt sikker på at jeg har styr på kalorie indtaget. Også på den lange bane. I øvrigt har min kone procentvis tabt endnu mere end jeg...
Jeg har anbefalet madlog til andre som med det samme også kunne se det virker. Der er altså ingen tvivl ifølge min opfattelse. Dette er det helt rigtige værktøj hvis du ønsker et vedvarende vægttab.

Madlog ApS

fantastisk nem og effektiv slankekur

FANTASTISK :=)) ,DET ENE ORD DÆKKER DET HELE :=))
MVH EN MEGET GLAD PIGE

Fantastisk program

Super brugervenligt - lige til at gå til. Eneste munis som gør at de ikke får 5 stjerner er, at der mangler app til at køre madlog via iPhone.

Hej Heidi

Mange tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot. Jeg ved ikke om du er bekendt med at du via din mobils browser kan gå på "m.madlog.dk", og så kan du logge ind med dit brugernavn samt adgangskode og bruge MADLOG på farten.

MADLOG Mobil er blevet lavet så det har funktionalitet som en App, den fungerer derfor på flere telefoner end en App ville. Du kan derfor også, som ved en App, lægge et ikon på skrivebordet på din telefon, så du kan starte den hurtigt op og logge din mad.

Godt nytår :o)