[REPLY]
Virkelig god oplevelse, varen blev leveret dagen efter bestillingen.
Varerne kom hurtigt. Da jeg påpegede en skade, der var sket under transporten kom der en tilbageleveringsseddel i løbet af nogle dage. Anden gang jeg bestilte, kom varerne atter meget hurtigt - alt var i orden og i det hele taget er det en fornøjelse.
Tak.
Ven,ig hilsen
Kristina Bendeke
Varerne kom til tiden og selvom nogle af dem uheldigvis var gået i stykker under transporten, blev de straks erstattet af nogle nye. Fin service.
Fik desværre trøje i forkert størrelse. Idéen med netbutik er, at man ikke skal bruge tid på at gå i en fysisk butik (eller på posthuset). Den glippede så her, men det er dog menneskelig at fejle. God hjemmeside og billig levering tæller plus - og det har ikke været fejl i tidligere leveringer :-)
Det kører bare på skinner meget hurtig og perfekt og billig.
og billig levering
Imponerende hurtig ekspedition af bestilte vare - hvergang....!
Bestiller om aftenen, og allerede tidligt næste morgen modtages email med oplysning om, at ordren er afsendt.
Det var en god oplevelser mht. bestilling og levering. Så det var lidt ærgerligt, at det var den forkerte størrelse, der kom med pakken, så jeg måtte bruge ekstra krudt på at få fat på en returlabel og sende det afsted igen. Desuden var den rigtige størrelse der slet ikke, så jeg fik intet ud det i sidste ende.
Det var hurtigt med levering.
Jeg har været kunde i Magasin i mange år og jeg har altid været tilfreds. Jeg syntes, det er en dejlig forretning og jeg føler mig tryg ved at købe ind i Magasin.
Det er en nem og overskuelig Web side at handle på. Varerne kom så flot pakket og de kom hurtigt.
Som altid en superfin oplevelse at handle med Magasin online. Absolut intet at udsætte.
Perfekt. Skøn hjemmeside. Hurtig levering. Kan kun anbefale. Det eneste jeg kan sætte en finger på er at det ville være så rart hvis størrelser der er udsolgt ikke kunne vælges. Sådan er det på alle andre hjemmesider jeg har prøvet at handle ved ( og det er mange). Det gør oplevelsen langsom og jeg gav til sidst op og gad ikke mere. Jeg ville ha købt mere hvis det var nemmere.
Det er nemt at overskue.Handlet der mange gange.Altid i orden.Kan varmt anbefales.
Super udsalg, men rigtig træls at alle størrelser er angivet under produkterne, så tiden det tog at gennemgå udsalget tog rigtig meget tid! Hvis det ikke havde været med så store besparelse havde jeg fundet en anden shop!
Dog hurtig levering
har købt mange ting på Magasins webshop, alt fra køkkenting, sengetøj, gummistøvler og kosmetik, altid hurtig levering og har aldrig oplevet fejl.
Dejlig overskuelig shoppingsite og hurtig levering :)
Nem og lettilgængelig og overskuelig web-shop med et bredt vareudvalg i alle prislag. Gode varebeskrivelser.
Upåklagelig internethandel og hurtig levering!
Jeg er vandt til at handle MEGET på nettet med små internet butikker og er vant til, at hvis der står leveringstid 1-3 dage så har jeg min bestilling inden 3 dage!! Jeg bestilte mine vare en mandag da jeg skulle bruge det til gave og min søn sku bruge tøjet fredag. Der sker så det at handlen ikke går igennem. Jeg sender en mail samme aften, da jeg ikke modtager en ordrebekræftelse. Jeg får hurtigt svar om at de ikke har modtaget min ordre (pengene er dog allerede "bundet" på min konto, hvilket de siger ikke kan passe) og at jeg skal starte forfra. Jeg skriver så endnu en mail, hvor jeg pænt takker for hurtig svar og gør opmærksom på at jeg skal nå at have tingene til fredag, hvilket jeg får besked om, ikke bliver et problem! Jeg bestiller så igen tirsdag (pengene bliver endnu engang bundet, altså nu 2x 558,40kr) onsdag får jeg en mail om at en af delene er udsolgt, men resten er pakket og afsendt. Fedt tænker jeg, for så når det jo frem. Torsdag, INGEN pakke! Fair nok der stod jo også 1-3 dage. Fredag, stadig ingen pakke? Hmm, jeg kontakter dem pr. tlf. får besked om at den er sendt. Jeg beder så om et pakke nr. så jeg kan spore pakken. Hun sender mig en mail med pakke nr. "0"! Jeg siger det ikke virker og hun sender den igen, med pakke nr. "0". Så pakken er altså ikke sendt, trods hun siger det?! Jeg får en rigtig dårlig behandling og bliver løjet lige op i hovedet. Jeg havde modtaget en mail samme fredag, hvor der IGEN står at pakken er sendt, men stadig INTET pakke nr. Det får jeg også mandag, endelig med et pakke nr. :) JUBIII!! Modtager pakken tirsdag, men en hel uge senere. Det er IKKE okay!!! Måtte ud og købe en ny gave og andet tøj til min søn som skulle bruges til vores store fest. Det eneste damen jeg talte med sagde var "så må du jo bare sende det tilbage"!! Ja tak på egen regning.. Holder mig for fremtiden fra jeres meget elendige kundeservice!! Øv hvor skuffende, det var ALDRIG sket i Salling!!
Hurtig levering, men fik de forkerte varer.
Ikke det sidste gang jeg har bestilt varer på Magasin.dk Hurtig levering.
Jeg købte en af Magasins morgenkåber over nettet. Jeg modtog varen og opdagede til min store overraskelse at ærmerne kun gik til lige under skuldrene, hvilket ikke fremgik af billeder/beskrivelse af varen på nettet (og jeg vil påstå at det var en relativ vigtig information, da en almindelig morgenkåbe naturligvis har ærmer ned til håndleddet). Jeg valgte derfor at tage forbi Magasin for at bytte varen. Dette var der heldigvis ingen problemer med. Dog ville de ikke returnere omkostningerne til porto - dette på trods af at ekspedienten medgav at varen var meget dårligt beskrevet. Jeg synes at dette forhold burde have give grund til naturligvis at tilbagebetale hele beløbet, også omkostninger forbundet med fragt - det havde klædt Magasin godt. Naturligvis er det en mindre ting - Jeg vil dog alligevel vælge i fremtiden at benytte en anden forhandler hvis jeg skal handle over internettet. Eller til nød, at benytte deres fysiske butikker hvor man kan se varerne ordentligt (og i øvrigt altid får venlig betjening).
Jeg har bestilt tommy hilfiger trøje og en strik og den kom
Dagen efter! Virkelig god service og gode kvaliteter!
Det eneste, der kan irritere er, at man mangler overblik over, hvilke størrelser, der er tilgængelige. Det må være muligt simpelthen at fjerne de str., der ikke længere er på lager i valglisten.
Mette found this review useful
meget nemt og hurtigt betjenining
Har handlet gennem magasin online flere gange og alle gange har servicen været upoklægelig.
Kommer til at handle gennem Magasin.dk helt klart igen.
Efter bestilling gik det utroligt hurtigt, jeg vil meget gerne handle på magasin.dk en anden gang.
Super smart, at man kan bytte varerne - uden omkostninger - i de fysiske Magasin'er !! Var dog absolut ikke nødvendigt !!
Meget hurtig levering (allerede dagen efter bestilling) Overskuelig hjemmeside der er meget nem at finde rundt i. Nemt og let
Varene bestilt kl 10.30, kl 13.30 får jeg mail om, at varerne er afsendt. Modtages dagen efter pakket ind efter alle kunstens regler. Jeg har intet at komme efter, så topkarakterer herfra.
Mangler mulighed for at søge på størrelser, varer der ikke er på lager kan ses hvilket er irriterende. Kan godt lide, at der er en måneds mulighed for at bytte/returnerer og at det kan gøres i de fysiske butikker
Har haft en positiv oplevelse med køb at en udsalgsvare (kvalitetsplaid der var nedsat) på nettet. En forsinket julegave til min gamle far, der bor andetsteds i landet. Hvis jeg havde ønsket at returnere varen, ville det have været meget let. Det blev så ikke aktuelt. Hurtig ekspedition. Magasin er nogle kender bedre end mange andre internetleverandører. Det vil jeg gøre igen til enhver tid.