We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (163)

Ok produkter.

Ok, produkter men lidt kortere leveringstid kunne anbefales

okay

Jeg har brugt maikan hår i 3 år og det er med blandede oplevelser. Jeg har fået alt fra super godt hår til mindre godt hår, og det er en skam at man ikke ved hvad man modtager, fra gang til gang. Farven har også varrieret en del. Det skal lige siges til maikans forsvar at ekstra blondt hår nummer 60 er ekstra svært at holde og kræver en del ekstra pleje uanset hvor man køber det. Men jeg har alligevel valgt at skifte til myexstensions.dk fordi det her hos maikan tit bliver penge ud i vasken på den her måde. Derudover er Prisen god og overkommelig, man modtager hurtigt sin pakke, men den blandede kvalitet skal der styr på, og kommer der styr på det, så kommer jeg med garanti tilbage :)

Perfekt;-)

Jeg indgav bestilling inden klokken 13, modtog mine extensions den efterfølgende dag, med posten, via alm. brevpost, og fik sammen med mine extensions, en fin gave, det er bare super service, oven i købet er det virkeligt gode extensions, jeg bestilte en trense, Italian wave, sort, til clips metoden, og jeg er imponeret over kvaliteten, især fordi prisen må betegnes at være særdeles fordelagtig. Skal helt klart handle der igen. Bare SUPER;-)

altid godt

har købt extension i flere farver og metoder fra Maikan, og dte er altid i orden. Leveringen er også altid tip top. I hot fusion metoden leverer de en super lim, der er nem at pille ud så man ikke slider for meget på sit eget hår..

god service

bestilte extensions som kom dagen efter, fandt ud at jeg havde bestilt de forkerte, sendte retur til Maikan med besked om at de skulle byttes til en anden ordrenr,dagen efter var de nye i postkassen,
så hurtig ekspedition og en lille tak til postdanmark :-) som leverede.
Og selve varen var som forventet, god.

Dårlige extensions

Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farven matcher ikke, er meget mørkere end farvekode 60. Virker meget syntetisk, om ikke andet så syntetisk blandet.
Det mangler liv, er tørt, og rod vendte ender i modsat retning. Ikke 100% remy.
Kan desværre ikke anbefale håret, medmindre man kan nøjes. Men ved kundepåsætning er det elendigt at modtage sådan noget -
Her hænger den billige pris sammen med kvaliteten. Øv øv øv
Ellers hurtig levering dag til dag.

Sisse-Mai Nordahl Kristensen, Simone, Stephanie-petrea Kim Dorph Vinther and Sine Kruse Nyrup found this review useful

Maikan - Dulleting

super tape - nej tror jeg ikke!

jeg var så dum at ville ønske at spare nogen penge og brugte så denne side.
det eneste positive der faktisk er om dette sted er at varene kommer hurtigt!
jeg skrev til ejeren eller lederen af siden om spørgsmål angående farven. min kunde havde sort hår med chokolade striber i, for at få det bedste resultat ville jeg selvfølgelig gerne have de rigtige farver første gang. har fik jeg svaret at jeg nok skulle kæbe en sort og en brun. Ja tak! den kunne jeg nok godt regne ud, jeg ville gerne vide præcis hvilken brun der ville passe bedst og sendte derfor to billeder.. et indenfor og et udenfor. derefter fik jeg præcis det samme svar!
Nu 4 måneder efter skulle jeg bruge en smule tape extensions til at sætte i pandehåret på en kunde. jeg modtog varen fredag d. 2 - og præcis én hårvask og 5 dage efter falder det ud!
jeg skriver så en mail til Maikan for at høre hvad hendes begrundelse er til at det simpelthen ikke kan holde til mere, hvorpå hun svarer at tapen nok ikke er super tape eller det ikke er lavet ordentligt.
jeg er uddannet frisør, og har lavet de første 1000 tape extesions og aldrig har jeg været ude for dette.
og da deres tape jo så fint på hjemmesiden hedder super tape, må man jo gå ud fra det holder, hvilket det desværre bare ikke gør..
udover det, synes jeg håret er utroligt tyndt. så det med at to pakker er nok til tykt hår er endnu en kæmpe løgn, hvis kunden da vil have det lavet ordentligt!

Susanne Lærke Kragh Rasmussen, Simone and Sine Kruse Nyrup found this review useful

Maikan - Dulleting

Dårlig kvalitet, meget dårlig kvalitet

Har nu haft hotfusion i ca 3 uger - har klippet de første 10 cm af...
Håret er plejet efter alle kunstens regler - filtrer af helvede til...
Hold jer fra den fidusmager - du kunne lige så godt klippe en hest og bruge det...
Spild af tid og penge...

Ville gerne have kunnet give 0 stjerner...

Simone and Sisse-Mai Nordahl Kristensen found this review useful

Roser i spandevis

Jeg kan kun anbefale at handle hos maikan.
Jeg har flere gange købt hår, som jeg har sat i veninders hår og de er alle yderst tilfredse, det holder længe og føles lækker..

Har også købt andre af hendes produkter med fuld tilfredshed..

Kundeservicen er helt i top... Venlig og behagelig tone og yderst behjælpsom..

Maikan - Dulleting

God og hurtig service og lækker kvalitet!!

Jeg købte i sidste uge hår hos Maikan.dk og fik min varer allerede dagen efter!

Extensions.

Jeg har handlet hos Maikan i mange år og det er perfekt, og altid dejlig hurtig levering, men kvalitet og pris hænger TYDELIGT sammen!

Hhun glemmer dog os tit at opdaterer sin side, så man aner og kan slet ikke regne med hvad hun har hjemme og ikke hjemme.

Kundeservice KAN være rigtig skrappe, men jeg er sikker på at sælger gør sit bedste.

Maikan - Dulleting

Super hurtig service, helt klart anbefaling at handle her.

Jeg bestilte min extensions en fredag, allerede dagen efter var de i min postkasse. Da jeg fik det pakket ud, var der dog en clips der ikke virkede. Jeg skrev til maikan, en tirsdag at den ene ikke virkede og om hun kunne sende en ny så ville jeg selv sy den på. Dagen efter er der 5 clips i min postkasse og en lille ekstra ting til mine extensions. Super hurtig og god service, i princippet kunne hun nøjes med at sende en clips, men sendte 5 og en lille ekstra gave med. Helt klart anbefales til mine veninder, og handler helt klart der igen!!

Maikan - Dulleting

Rigtig gode produkter og fornem service!

Jeg synes, at butikkens produkter er af fornem kvalitet og service niveauet fremragende! Go' shop!

perfekt!

Jeg bestilte en pakke extensions d. 19/9-12 - en time efter fik jeg en mail om at min ordre var afsendt. D. 20/9-12 modtog jeg så min pakke. Det passer rigtig fint til min egen hårfarve og god kvalitet.
Jeg vil klart anbefale piger at købe extensions på denne hjemmeside.
God kvalitet og god pris.
Jeg er fuldt ud tilfreds :-)

Maikan - Dulleting

Dårlig service & dårlig hjemmeside.

Det kan godt være at hun ikke gør det af ond mening, men hun er dårlig til at holde sin hjemmeside opdateret, og snakker grimt når man ringer :) jeg har endnu ikke fået oplevelsen af at prøve hendes extensions, og det kommer jeg heller aldrig til for det virker som om hun bare vil have penge og tænker ikke på sine kunder og når jeg fortæller det med sommerferie episoden som jeg følte lidt urimeligt at hun hæver stemmen, og hvor jeg som det gode mennesker bare er ligeglad og snakker videre om det jeg gerne ville frem til, bliver hun ved med at ville diskutere, hvor jeg siger slut, jeg mangler stadig mine penge, og min andmeldelse af hendes firma bliver først ændret når jeg har fået mine penge :).

Maikan - Dulleting

Desværre en meget dårlig oplevelse

Jeg bestilte for nogle måneder siden blonde trenser fra Maikan.dk. Jeg modtog hurtigt min ordre, og farven var perfekt til mit hår. Efter at have fået påsyet håret (det samme sted som jeg altid har benyttet- aldrig haft problemer), havde jeg allerede første dag problemer, da det blev rigtig filtret. Efter 1 uge klippede jeg ca. 10 cm af håret, hvilket jeg var rigtig ked af eftersom man køber extensions for at få langt hår. Efter at have fået klippet de 10 cm. af havde jeg stadig problemer, det var fuldstændig umuligt for mig at redde det!
Min chef er frisør, og jeg bruger derfor altid de bedste produkter til at pleje mit hår, og har aldrig tidligere haft problemer.
Jeg kontaktede derfor Maikan.dk for at høre om jeg måske har været uheldig med det hår jeg har modtaget. Jeg ville ønske jeg aldrig havde ringet! Jeg blev direkte svinet til i telefonen, grint af og talt ned til. Dette var nogle af de ting der blev sagt: "Du skal bruge almindelige hårprodukter og hårkur, ikke alt muligt fra frisøren, det er for stærkt og ødelægger dit hår." - "Det er typisk din generation ikke at passe på sine ting" - Samtalen var aldeles ubehagelig for mig, som selv arbejder med netbutik og ved hvordan man skal tale til sine kunder, også selvom de er utilfredse! Efter denne dårlige oplevelse, har jeg ikke siden købt extensions, da jeg simpelthen ikke tør. Mit hår led utrolig meget skade, pga det filtrede sammen med det "ægte" hår fra maikan. Det skal lige siges jeg har haft extensions i mange gange før.

Jeg handler aldrig nogensinde på denne side igen, og jeg ville råde andre til at lade vær!

Tiziana Svenningsen

Super god og hurtig levering, og også helt fin kvalitet. dog syntes jeg ikke at håret er krøllet, i så lang tid. og det spalter nemt.

Super service.

Super nem hjemmeside, god service, hurtig levering og gode produkter.
- Vil bestemt handle der igen :-).

Super side!

Kan kun anbefale maikan.dk!
Har fået flettet hår fra maikan i, og de fortjener ros for deres hår. Det er super kvalitet!! Bestilte lige efter opsætningen, torsdag aften, deres loop børste, og den var der lørdag formiddag. Så webshoppen kan også kun anbefales ;-)

FANTASTISK :)

Har haft Hot fusion i, i 4 måneder og der har ingen problemer været. Kvaliteten af håret lever op til prisen. Nem og overskuelig hjemmeside :)

• esbjerg, DK
  • 2 Reviews

Det fandme godt!

Det ligner mit hår fuldstændig! Men.... Jeg synes allerede de mærkes lidt sjovt i spidserne. Jeg har modtager det idag, og jeg har hverken glattet dem, krøllet dem, eller noget som helst. Hvis jeg ser bort fra spidserne, er de bare fantastiske, og jeg kan sagtens anbefale dem, og det er det jeg gør til alle mine veninder :) Hurtig levering, to dage :D Skal nemlig bruge dem d. 24, så det var bare så heldigt, da jeg troede der gik lægnere tid fordi vi er nær julen :)

Hmmm...

Jeg købte noget extensions i blondt, og fik det først en uge efter.. og det er tyndere end man regner med, det ligner ikke ens eget hår synes jeg, og det er mere 'gult' end det er på billedet.. men jeg elsker længden!! 53 cm:)

Elsker det!

Jeg elsker simpelthen denne her hjemmeside!
Der har før været bøvl med at en ordre ikke er blevet behandlet, sendt afsted osv. Men det går nok. Jeg skal bestille extensions derinde fra igen - igen! :-)

Lækker kvalitet, hurtig levering

Jeg har bestilt fra Maikan mange gange, og har altid fået min bestilling lyn-hurtigt. En enkelt gang modtog jeg nogle extensions der ikke levede op til den lovede kvalitet, men det var intet problem, jeg sendte dem bare retur, og modtog hurtigt nogle nye af super kvalitet. Så kundeservicen kan jeg heller ikke brokke mig over. Sidder godt nok nu og venter på min pakke, bestilt for over en uge siden, men det er min egen fejl, da mit navn ikke stod på postkassen. Jeg går udfra den er sendt retur, og stoler på at Maikan sender den igen så snart de får den :-)

Er uforstående overfor de dårlige anmeldelser. Tror man skal passe på hvilken attitude man ringer/skriver ind med, hvis noget er gået galt. Det er menneskeligt at fejle, og af og til laver man altså også selv fejl.

- Sofie Sand.

Maikan - Dulleting

Jeg anbefaler altid Maikan.dk til mine veninder!

Og der gør jeg fordi at Maikan.dk har det bedste kvalitets extensions, til billige penge.

Har aldrig haft problemer med Maikan.dk - :O)

Maikan - Dulleting

De levere hvad de lover.

Min datter er storforbruger af det clips hår og har derfor bestilt nogen gange fra deres side af.
I starten tænkte jeg nej sådan noget køber man ved frisøren, men er da heldigvis blevet kloger på at man køber det hos maikan.
Har haft købt hår hos frisøren til 1200 kr for ganske få baner og det var noget skrammel.
Men min datter fortalt om maikan da nogen af hendes veninder bestilte hefra, så det måtte vi prøve.
Og prisen kan man kommer over på deres side frem for hos frisøren.
Hår fra frisøren var noget bras hvor håret fra maikan dur og det er der vi altid bestiller hendes fremover.

Maikan - Dulleting

Jeg kan kun sige PERFEKT!

Jeg bor i kolding, hvor håret bliver sendt fra. Så derfor har jef oplevet hurtig levering. Udover dette har jeg modtaget noget virkeligt lækkert hår.. Jeg har brugt ekstensions i 4 år og har derfor prøvet meget forskelligt, men dette er absolut det bedste og blødeste jeg har haft. Har haft bestilling derfra 2 gange og det var perfekt begge gange.

Maikan - Dulleting

Altid god service - og rigtig gode produkter

Jeg har altid fået den bedste service og produkterne holder hvad de lover.
Hvis man behandler håret som man skal, med balsam, hårkur og olie efter hver eneste hårvask, så kan det holde i rigtig mange måneder.
Jeg har kun ros tilovers :-)

Maikan - Dulleting

Dårlig service og endnu dårligere produkter!

Mine varer blev hurtigt og nemt leveret, men selve varen var bestemt ikke noget at råde hurra for! Jeg købte tape trendser til omkring 1000 kr. og allerede efter en måned var mine extensions slidte og tørre. Jeg har plejet håret efter instruktionerne og alligevel blev det så ødelagt at jeg måtte tage dem ud.

Jeg henvendte mig til Maikan og reklamerede, men jeg kunne altså ikke få pengene tilbage selvom jeg ikke havde gjort noget forkert.
- Det skal lige siges at i den måned hvor jeg havde mine extensions i brugte jeg meget sjældent glattejern eller krøllejern.

Jeg er utrolig skuffet over denne behandling, især fordi jeg tidligere har haft dårlig erfaring med håret derfra...

Perfekt

Har bestilt her en gang - Bestilte det en fredag aften og fik det lørdag morgen :) Fint!! :)

Review by confirmed purchaser

Helt utroligt fantastisk !

Jeg synes selve produktet var perfekt til mine behov, og leveringen var hurtigt! Og produktet tog ingen skade. :) top dollar!

Maikan - Dulleting

Elsker deres hår men deres service er noget lort!

Jeg laver extensions og køber altid mit hår inde fra maikan og er mere end glad for det! Rigtig god kvalitet og priser så man kan være med. Det kan tåle at blive vasket, glattet, farver og føntørret uden problemer. Men bestiller håret og har det 1-2 dage efter. Lyn hurtig levering.

Dog er deres service noget lort. Jeg havde bestilt noget hår, der stod på siden der var udsolgt så jeg skrev til maikan for at høre hvornår det ville komme på lager, de sagde så at det var en teknisk fejl og at de havde den respektive farve, så jeg bestilte glædeligt 200 totter 0,5 g. Hun skriver til efter jeg har bestilt 10 min efter. at farven ikke er på lager og først kommer sidst på ugen, jeg vælger så at bytte farven ud med en anden som der skulle være 2 på lager af i følge hjemmesiden. Jeg modtager pakken og der ligger ingen af delene, men 100 totter 1g. Ringer ind før at høre om jeg kunne få det jeg bestilte men får at vide at det er min skyld og mig der for dum, jeg skal bare være glad for de 100 totter 1g. Men jeg skal bruge 200 totter da vi er flere der skal deles om dem, hvilket hun ikke forstår og bliver ved med at svine mig til! det ender med jeg på lægge røret på.

Er skuffet over den behandling, men vil dog stadigvæk købe der da deres hår er så super godt. Håber bare på jeg ikke skal igennem til deres Kundeservice en anden gang.

Amalie Johansen, Facehunter and Trine Kia L found this review useful

Top pro

Super side,let at overskue,og lyn hurtig levering...

Vil klart anbefale siden

Efter en samtale med ejeren, vil jeg lige ændre min anmelde til 5 stjerner:
1 for dejlige billige varer. 1 for aldrig at modtage mine varer. 1 for at sælger ikke svarede mig tilbage som lovet, første gang jeg ringede. 1 for at give mig mine penge tilbage uden at give mig besked om at handlen var anuleret, men havde sendt en mail for at få mig til at lave en anmeldese her på siden. og 1 for at svine mig til i telefonen for min første anmeldelse, da jeg endelig fik fat på hende efter at have forsøgt, uden held i 3 dage. Så JA, vil da klart anbefale firmaet til andre! :)

Reply from Maikan - Dulleting

Post Danmark har desværre kludret i det, vi har efterlyst din pakke. For at det hele ikke skal tage for lang tid for dig, har vil tilbudt at sende dig noget nyt med det samme - Vi samler på tilfredse kunder, og vi samler på søde kunder, ikke på kunder, der sviner os til

Review by confirmed purchaser

SUPER GODT HELE VEJEN IGENNEM !

Super god betjening både over mail og telefon ... og produkterne jeg har lynhurtigt har modtaget lever fuldt op til min forventning, faktisk er de endnu bedre end ventet.
Vil bestemt fremover anvende jer :-)
Tusind tak :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, vare helt i orden og prisen ok

Det var nemt at bestille, varen blev afsendt næste dag, varen (extensions med clips) levede helt op til forventningerne og prisen er meget rimelig i forhold til markedets øvrige extension-sælgere. Alt i alt en rigtig god handel.

Hurtigt, flot, god kvalitet

Modtaget rigtig hurtigt, og i god kvalitet.

Ødelagt hår.

Jeg havde d. 9. februar bestilt Italian Wave og efter første vask ligner det bare hø. Havde brugt mild shampoo og balsam for at skåne håret.
Jeg skriver så til Maikan at jeg har passet og plejet det med balsam, har brugt krøl creme og fugtgivende creme, men stadig ligner det bare hø.

Det er pinligt at gå uden for en dør og desværre har jeg fået det syet på, så skal til frisøren og have det hele ud. Temmelig dyr affære da jeg betalte 1500 for at få håret på og 500 for håret. så ialt 2000 der er spildt samtidig med at jeg skal have ny påsyning og nyt hår på.
Jeg arbejder selv med extensions og det er alt for tidligt at håret ser sådan her ud. Det ligner at jeg har haft det i alt for længe og håret for længst burde smides ud.

Jeg har skrevet til Maikan og hun vil hverken evt sende nyt hår (glat) da vi begge kan se at deres krøl extensions ikke kan tåle at blive vasket eller give mig pengene tilbage.

Jeg handler aldrig hos Maikan igen!!

Facehunter, Sine Kruse Nyrup and Stephanie-petrea Kim Dorph Vinther found this review useful

Fantastisk

Det er første gang jeg prøver at bestille det over internettet, da jeg ellers plejer at hente det selv og synes at leveringen er hurtig.

Middel :-)

Overordnet god side og god service, men den kunne være mere professionel. Man får lidt indtrykket af, at det er en discount-side, men hvis det blev lavet om, ville det være bedre. Men så skulle designet selvf. også leve op til varerne. Desuden synes jeg, at navnet Maikan tyder lidt på, at det er en ikke så prof. side. En navneændring ville gavne også. Men overordnet er jeg som sagt glad for siden og for mit køb. Men næste gang vil jeg finde en anden side og sammenligne med. Det samme med næste køb.