[REPLY]
Jeg har aldrig været ude for en bedre behandling af en reklamation, kan kun anbefale at handle i dette firma
Anne-Marie Jørgensen
Der er altid firmaer, man godt kan lide, men så snart man har stillet et spørgsmål, kan man få ødelagt det forhold, da man ofte modtager et negativt og surt svar. Ikke hos Makalay!
Det er min fortrukne side til at købe høretelefoner! Sidens design er lækkert, varerne er gode - lige så priserne -, udvalget er stort, men det bedste er den gode behandling, man får!
Helt fantastisk kundeservice. Medarbejderne sørgede for, at jeg - trods store problemer - fik bragt en indkøbt gave til tiden med "special delivery". Og så er de ydermere nogle meget behagelig mennesker.
Har efterhånden handlet ved Makalay flere gange, og det har givet et billed at en rigtig god virksomhed. De har billige priser, hurtig levering, en rigtig god kundeservice og er generelt hjælpsomme hvis der skulle opstå problemer. Makalay kan kun anbefales herfra!
Makalay er hurtige, venlige og super servicemindede i deres kundekontakt. Dette gælder både før og efter salget. Jeg er ikke færdig med at handle hos dem!
Et fantastisk udvalg af accessories og en helt igennem sublim kundeservice. Gratis fragt, gratis returnering og lynhurtig besvarelse af spørgsmål. Køb, køb, køb :)
De har en rigtig god kundeservice, og hvis man har nogle spørgsmål svare de på det rigtig hurtigt, som bare i sig selv er nok til de 5 stjerner. Forleden gik mine hovedetelefoner i stykker hvor jeg derefter kontaktede Makaley. De mailede straks en returseld, så den blev sendt gratis til dem og de fik hurtigt set på dem, og ordnet problemet. Og alt dette er sket på 5-6 dage inkl. weekendæ Fremover handler jeg kun headset og lign. hos dem!
Jeg mailer til dem med et spørgsmål lørdag aften kl. 21.00. Tænker at i bedste fald, har jeg svar mandag formiddag. Men efter kun 5 min., så har jeg svar! Havde så et tillægsspørgsmål, som også omgående blev besvaret! Dét er dælme god kundeservice, som jeg sjældent møder :-)
Nu glæder jeg mig bare til at handle med dem :-)
Hilsen Trine
Gode priser, overskuelig hjemmeside, dag til dag levering. Alt er som det skal være.
Jeg var sent ude men tog chancen hosMakalay. Pakken kom 36 timer efter - og er perfekt.
Alt som firmaet lovede vdr. levering osv. var som det skulle være!
Kan kun anbefale dem, og vil meget gerne handle der igen! :-)
Mine Medis øretelefoner fra Urbanears var gået i stykker, så jeg sendte dem tilbage til Makalay og de byttede dem uden problemer.
Jeg bestilte op til en weekend og der kom mails til mig om søndagen. Så vil man gerne yde god service. Tak. Og pakken kom også hurtigt.
Købte mig et par Marshall Major høretelefoner, som jeg har haft luret på længe. Dem fandt jeg hos Makalay til en god pris og leveringen af disse skete i løbet af 2 dage - fremragende!!
En forholdsvis tjep responstid efter en besked er blevet sendt, meget intim service også selvom jeg ikke altid har fået svar på det jeg konkret spurgte om.
Men stort plus for en god responstid i de fleste tilfælde, men man kan jo heller ikke forvente at de sidder bag skærmen 24/7 :)
Har købt et par høretelefoner fra Wesc, som gik i stykker to gange, det har helt sikkert været noget med denne model fra Wesc da jeg ved fra andre at den ofte går i stykker.
Men begge gange reklamerede jeg og fik nye høretelefoner rigtig hurtigt leveret!
Alt i alt: Rigtig god service, og hurtig levering. Positiv oplevelse :)
Fik ombyttet mine høretelefoner, der var gået i stykker, hurtigt og uden problemer. Vil anbefale makalay til alle. Virkelig god service, og fik min pakke dagen efter.
De holder hvad de lover.
Hurtig ekspedition.
Reklamation over defekt høretelefon efter 4 mdr., ombyttet uden problemer og inden for 2 dage.
På hjemmesiden stod der 1 leveringsdag, så jeg ringede ind og spurgte på den pågældende vare om det var sandt. JA - det var det, han fortalte mig at alle bestillinger inden 14 bliver sendt samme dag (hvis de er på lager hvilket disse høretelefoner var). Ugen efter havde jeg ikke modtaget min pakke. Da jeg ringede til firmaet var der ingen der tog telefonen - hvilket i øvrigt er et privat telefon nummer som ikke nævner noget om at være i forbindelse med firmaet makalay. Næste dag fik jeg endelig fat på dem og måtte rykke for min pakke og fik den da også 2 dage efter...
Super hurtig og venlig service. Jeg var virkelig imponeret over den standard som jeg ellers savner lidt i Denmark.
Jeg havde et par skullcandy høretelefoner som desværre gik i stykker, men som jeg har fået byttet, på trods af, at Makalay er holdt op med at føre mærket. Jeg fik et nyt lækkert par, uden noget som helst bøvl.
Super fed service!!!
Jeg har haft en helt unik og imponerende købsoplevelse ved Makalay.dk. Jeg havde spørgsmål til en vare og prisen, så jeg kontaktede dem via chatten. Vedkommende var yderst hjælpsom, ikke mindst utrolig venlig og gjorde sig umage. De matchede uden at overveje det ét eneste sekund prisen på den vare jeg var ude efter. Jeg bestilte derefter varen som kom inden for meget kort tid - endda lige op til jul.
Hvis de behandler reklamation lige så godt som deres kundeservice har været indtil videre, burde de nomineres til årets webshop!
God oplevelse... Intet at beklage sig over, handlen gik igennem som den skulle og et par dage efter ankom varen. Jeg er tilfreds!
Først er fremmest hat Makalay et godt udvalg af varer til en fornuftig pris. Da jeg så havde kigget udvalget igennem og fundet de høretelefonerne jeg gerne ville have, var der ingen problemet med selve købet og leveringen af varen. Så det kører på skinner hos Makalay!
Så en allround ros.
købte høretelefoner om søndagen
hørte fra firmaet mandag og
tirsdag kom posten med pakken
bedre kan det ikke gøres
Købte 2 produkter til absolut billigste pris. 24 timer sad jeg med dem i hånden. det er nemt.
havde en lidt blandet oplevelse med makalay.
bestilte et par Shure høretelefoner, på siden stod der at de var på lager, men måske skulle der havde stået på fjernlager, da de, udfra hvad jeg kunne forstå gennem min mail korrespondens med kundesupport, først skulle sendes fra USA via importør.
Dertil har jeg dog kun ros til deres kundesupport, super hurtigt svar på mailen.
At der så var misforståelse mellem makalay og importøren, det kan man ikke gardere sig imod.
Jamen jeg modtog min bestilling her idag efter en kort lille juleferie for alle. Jeg bestilte en af dagene lige før juleaften - og endda med en fejl i adressen, kontaktede Makalay med det samme. Og de fik det ordnet ret hurtigt! Så, ingenting at brokke sig over!
Tommel up :-)