We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (72)
Makalay ApS

Rigtig god service, og til at tale med :-)!

Jeg bestilte et par AIAIAI TMA-1 fra Makalay. Servicen var suværen, jeg fik dem med det samme, der gik højst 2 dage med leveringen (Jeg bestilte dem en lørdag). De ankom i en rigtig fin indpakning.

Der kunne dog godt have været et returlabel med. eller en kvittering af en slags. Men derudover RIGTIG GODT!

Jeg havde uheldigvis dette problem med mine, at der var en produktionsfejl på mit sæt, og de gik derfor i stykker ved hovedbåndet. Jeg kontaktede dem omgående, og de svarede igen, og vi fik det løst. Jeg fik mine penge tilbage som jeg bad om. Og fik alt i alt en rigtig god service og oplevelse fra Makalay's side. Denne virksomhed kan klart anbefales, og mon ikke jeg kommer til at købe mine hørebøffer herfra fremover!

Thumbs Up!

Makalay ApS

Har ingenting at udsætte.

Bestilte et par hovedtelefoner og havde selvfølgelig i baghovedet om de mon nåede at komme frem inden jul. Noget overrasket kom de med posten dagen efter! Perfekt.

Makalay ApS

Hurtig levering og super service!

Jeg fik min bestilling dagen efter jeg re-bestilte to par høretelefoner og skulle oven i købet ikke betale for levering, da der var sket en fejl fra post danmarks side til at starte med. Super og hurtig kundeservice!!

ASAP delivery

... i december måned, hvor alle går rundt og er lidt bekymrede for om posten når frem inden jul, må jeg indrømme at jeg blev enormt positivt overrasket, da jeg modtog pakken 1 dag efter jeg havde bestilt om aftenen. Det gik dejligt stærkt!

Suveren god service .

Dag til dag leveringen holder stik hos Makalay. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Makalay. Selv når post danmark kludder ved leveringen, kan du få hjælp hos Makalay. Virkelig venlig betjening også når man ringer til dem. Tusind tak for det.

Jens Kr. Jensen

Jeg bestilte et par hovedtelefoner den 5/12 kl. 20,33, og fik dem med post DK i dag den 7/12 - super flot!!!!

Det gik hurtigt!

Dejlig hurtig service her op til jul! Ingen klager.

Makalay ApS

Sendte en defekt varer retur og få dage efter kom der et par nye Marshall høretelefoner ind af døren.

Overraskende hurtig levering

Bestilte øretelefon den 30. nov. efter kl.14.00 - Levering næste dag kl. ca.11.00. - endda med post danmark.

SÅDAN!!

Bestilte et par AiAiAi-pipe earphones om eftermiddagen...næste dags formiddag bankede posten på døren og afleverede dem!
Se det er service!!
PS. forøvrigt en god lyd i dem!

Kunne ikke være bedre

Købte er par skull candies fra makalay - hurtig service, god kommunikation med kunden (god betjening) - der er intet at klage over!

Straight forward

Modtog hvad jeg havde bestilt, og leveringstiden var som lovet....STRAIGHT FORWARD :-)

Velsmurt

Hurtigt og frem for alt nemt. Glimrende udvalg og priser tilmed. Ros ros ros.

Fantastisk

jeg bestilte mine fantastiske aiaiai tma-1 hørertelefoner - som jeg i øvrigt sparede 200 kr. På - tirsdag aften og de kom torsdag formidag. Og så er der 3 års garanti. Bedste service jeg har fået fra en hjemmeside.

Super-god service

Det var en meget god oplevelse. Både i.f.m. besvarelse af spørgsmål via online chat-funktion samt meget hurtig ekspedition på den bestilte vare. På alle måder en god oplevelse. Tak!

alt godt

Urbanear headphones - super hurtigt levering, ingen fejl.

Makalay ApS

Godt, men der mangler noget

Jeg har købt et par in-ears hos makalay. Har fået dem leveret, de gik i stykker, jeg sendte dem tilbage, fik et par de nye, de gik også i stykker, jeg sendte dem tilbage fik et par nye igen, de gik så også i stykker, og historien gentager sig selv op til 6-7 gange. Det er dejligt at se at de holder hvad de lover med de 2 års garanti, men det jeg savner, og det som er grunden til at de kun får 4, er at jeg undervejs prøvet at spørge dem om de ikke kunne anbefale et par høretelefoner som ikke gik i stykker efter 2 ugers brug. Det kunne de på ingenmåde, hvilket jeg synes er for dårligt når man har en hjemmeside som kun sælger den slags.

Reply from Makalay ApS

Hej Balder

Vi har aldrig tidligere oplevet nogle problemer med den model, du har købt. Derfor er det også svært for os at foreslå en bedre.
Hvis der igen bliver problemer, vil vi dog forsøge at ombytte til et helt andet mærke, som forhåbentligt passer bedre til dine behov.

Makalay
Makalay ApS

Hurtig fragt, god service og god pris.

Jeg købte et par Urbanears headphones hos makalay.dk, til under udsalgsprisen,- hvilket jeg ikke har set andre steder. Produktet er super og svarer til beskrivelsen. Desuden havde jeg er hurtig og venlig mailkorrespondance med butikken vedr. praktiske oplysninger. Jeg kan varmt anbefale Makalay, og jeg vender gerne tilbage dertil i fremtiden!

Super

Jeg fik varen i en hel fin stand den forventede leverings-dato. Det er helt klart en side, jeg kunne finde på at købe noget fra igen.

Super kundesupport!

Ledte længe i både fysiske butikker og på nettet efter det rette headset. Hos Makalay fik jeg gode og hurtige svar, både på mail og online support - tak for den gode service! Endelig fandt jeg et headset som opfylder mine behov! Desværre gik der en dag for længe med leveringen, derfor kun fire stjerner.

Makalay ApS

Super hurtige og effektive...

...bestilte kl. 14.30 og fik dagen efter med posten – og endda på udsalg :-) Anden gang jeg køber her fra og kun gode oplevelser. Og kommer til at købe her fra igen.

Hurtig og god service

Havde problem med forkerte priser, skrev til dem og fik lynhurtigt svar, endda fra to personer derfra. Nemt at bestille og kanon hurtig levering.. tip top! Køber gerne derfra igen.

super service

Bestilte torsdag Og fik min pakke fredag.
Nemt at bruge hjemmesiden. Klart bedre end så mange andre

Suveren god sevice!!

Jeg så at der var tilbud på et par høretelefoner, som jeg meget gerne ville have. Da jeg næste dag gik ind for at købe dem var tilbudet der ikke mere. Jeg skrev ind og spurgte om det var en fejl, men det var det ikke. Tilbudet var bare udløbet, men jeg blev tilbudt at få et par med rabat. Jeg bestilte dem og dagen efter kom pakken!
Det kalder jeg god service!! :)

Reklamation vedrørende heatset

Returnerede SkullCandy heatset. Der gik godt nok lidt tid fra afsendelse til de registrede modtagelsen, men efterfølgende har behandlingen været hurtig og god. Vi fik en anden model uden beregning, da de ikke længere førte den model vi returnerede. Tak for rigtig god service.

Blandet?

Min familie købte et WeSC headset til fødselsdagsgave. Vi bestilte om søndagen, og skulle give ham det i gave om torsdag. Vi forventede jo at det kom inden der, det gjorde det også, men...men....men det forkerte par.
Vi strøg op til telefonen for at ringe og sige det, men her var problemerne først begyndt. De var uforskammet i telefonen. De gjorde så noget ved problemerne og skyndte sig at sende et par af dem vi havde bestilt, det gjorde de hurtigt og effektivt, og vi fik dem dagen efter. De var uforskammet i telefonen hvilket bringer dem ned på 3 stjerner. Det er en menneskelig fejl og det kan ske. Køber der igen alene af den grund at jeg synes de har nogle fede varer.

Makalay ApS

Rodet købsoplevelse med alt for meget bøvl

Vil gerne fortælle om min købsoplevelse hos makalay

Jeg vælger makalay.dk grundet deres løfte om at bestillinger foretaget før 14 vil blive sendt samme dag.
Skriver først til makalay for at forhøre mig om det headset, jeg er interesseret i, vil passe til min telefon.
Jeg får hurtigt svar om at headset’et er kompatibelt med min telefon.
Torsdag lidt i 12 bestiller jeg 2 headsets.
Fredag kl 11 har min ordrestatus ikke ændret sig. Jeg skriver til makalay som forsikrer mig at pakken er sendt med postdanmark.
Jeg skriver tilbage og beder om et track and trace nummer som ifølge hjemmesiden skulle være sendt automatisk ved afsendelsen.
Jeg hører ikke fra makalay før jeg kontakter dem telefonisk fredag kort før 14. Her kan medarbejderen fortælle at jeg min ordre ikke er sendt, men at han kan sørge for den bliver sendt samme dag. – De så det ikke som en mulighed at sende via UPS eller lignende, trods de ikke havde levet op til deres løfte om afsendelsestidspunktet.
Mandag modtager jeg min pakke, som kun indeholder ét headset!!! – trods, der er trukket betaling for 2.
Yderligere viser det sig at headset’et ikke passer til min telefon uden en converter – denne converter er ikke medsendt.
Igen snakker jeg med makalay i telefonen og bliver forsikret, at det nye headset bliver sendt med to convertere, så jeg rent faktisk kan bruge produktet til noget.

Jeg opdaterer denne anmeldelse med fortsættelsen på min historie senere – håber der er tale om en ung uorganiseret virksomhed og ikke forsøg på at drive profit ved uindfriede løfter.

Makalay fremstår indtil videre for mig som et meget rodet firma, der ikke lever op til, hvad jeg forventer mig af en professionel forretning. Køber hellere hos en dyrere forhandler en anden gang for at undgå bøvlet.

Opdatering:
Siden sidst er der kommet styr på tingene. MAKALAY HAR HEREFTER HÅNDTERET SITUATIONEN TIL MIN FULDE TILFREDSHED. De har sendt mig det sidste headset incl. 2 nokia convertere. Det ene sæt måtte de sende i en farve der ikke matchede headsettet, men de har lovet at eftersende en convertere i den rigtige farve, når de få et hjem.
Slutteligt har de som kompensation givet mig penge tilbage svarende til det ene headsets pris. :-)

Reply from Makalay ApS

Hej Ras

Må vi bede om et ordrenummer så vi kan lokalisere den medarbejder du har korresponderet med og lokalisere fejlen. Så finder vi en passende kompensation.

Mange tak!

Makalay.dk

Opfølgning:

Den manglende udsendelse af vare nr. 2 er desværre en beklagelig fejl foretaget af vores lager, mens de manglende adaptorer er et problemet, som er opstået hos producenten på et batchnr., men som nu er løst. Det er meget uheldigt, at netop denne kunde er blevet ramt af 2 fejl på samme ordre. Det har vi selvfølgelig beklaget overfor kunden og har givet ham en kompensation svarende til prisen på ét par høretelefoner. Han har således fået 2 sæt, men kun betalt for ét. Kunden oplyser til os, at han er tilfreds med kompensationen.

Makalay.dk

Perfekt

Super service, godt udvalg og hurtig levering.

Helt i orden

Bestilte et sæt høretelefoner søndag aften og fik dem leveret onsdag eftermiddag. Helt perfekt.

Helt perfekt

Bestilte et par hørertelefoner fra Makalay, og de blev leveret dagen efter. Super effektivt.