We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (144)

service i top!

Havde i forvirringen glemt nogle ting, så endte med at bestille tre gange samme dag. alt blev sendt i en pakke alligevel, uden mer betaling.
Top service og hurtig levering!

go nethandel

her fungere alt som det skal. god service, ikke mindst hurtigt!

Super service!

Hurtig levering. Modtog dog en defekt vare, men det var ikke noget problem, efter en telefon samtale og en mail med billede af varen, blev det sendt en ny! Så jeg havde en og fin vare to dage efter jeg havde modtaget den defekte, uden ekstra omkostninger eller at jeg skulle bruge meget tid på dette!

Fantastisk:)

Mega mega god service. Hurtigt på mail (svar dagen efter) når man stilte spørgsmål omkring ting. Sød og engagement:)
Dejligt man kan hentet tingene på pakkeshop (tanke i nærheden).
Hurtigt levering. Fin ting med gratis sokker og lidt slik :)
Ville helt sikkert sige til andre de skulle bruge stedet.

Gode varer

Jeg bestilte varen, leveringen gik fint. Dog syntes jeg godt at bruge en bedre brugsvejledning til produkterne.
Men alt i alt en god side :)

Mamas LIFE

De burde få mere end 5 stjerner!

Uovertruffen god service - har flere gange været i kontakt med mamaslife.dk i forbindelse med køb af produkter, og hver gang har de bare leveret den bedste service. Når produkterne er bestilt - så er der hurtig levering.

Mamas LIFE

Fantastisk service og super lækre produkter

Jeg bestilte to vikler fra Ellevill hos Anne-Lise og havde en rigtig god oplevelse med at handle hos hende. Der var med begge vikler medsendt ekstra bonusgaver og Anne-Lise var utrolig venlig og sød at handle med - også selv om jeg ville lægge bestilling på vikler, der endnu ikke var på lager.

100% mine bedste anbefalinger til Mamaslife

Jeg fik bestilt en forkert dukke, bestilte og betalte så for en anden. og returnerede den første, hvorefter der opstod en misforståelse, hvorved jeg fik to nye dukker tilsendt.
Men et opkald til Mamaslife og alt blev ordnet effektivt, hurtigt og helt reelt (jeg modtog post label til returnering af den ene dukke og pengene retur så hurtigt som det var muligt)
Rodet (fra min side) men intet problem at få løst!

Super hurtig levering

Bestilte igår eftermiddag og har netop hentet pakken idag lidt over middag. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre ;-)

Og varen var rigtig fin og levede bestemt op til forventningerne så jeg ville ikke betænke mig ved at handle her igen

Mamas LIFE

Levering indenfor 24 timer.

Jeg modtog varen indenfor 24 timer fra bestilling. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

Super hurtig levering

Jeg bestilt i går kl 14.30 to par uld bukser til min søn. Fik her ril morgen en SMS med besked om at min pakke var klar til afhentningen hos den lokale gls afhentning sted...

Det kan simpelthen ikke gøre hurtigere ;)

super god behandling

er meget tilfreds med købet, der handles rigtig hurtigt og hvis ikke varen er hjemme tilbydes alternativer. hurtig levering

Hurtig ordrebehandling :-)

Bestilte et Bola-graviditetssmykke tirsdag d. 18.06 og modtager varen allerede dagen efter onsdag d. 19.06.
Virkelig hurtig respons og levering.
Overskuelig hjemmeside med et pænt varesortiment!
Kan anbefales på det varmeste!

Mvh Yvonne Englund
Helsingør

Mamas LIFE

Hurtig levering og bytte af defekt vare uden problemer

Vi købte et fødekar med pumpe. Varen kom hurtigt med posten.

Pumpen var defekt, men jeg skulle bare ringe og så blev der sendt en ny en, uden diskussioner.

Det har været en fornøjelse at handler her!

Mamas LIFE

Hurtig levering og super service

Hurtig levering, super nem og overskuelig hjemmeside.
Eneste meget lille minus er at der manglede et billede af det produkt jeg købte og derfor får de ikke 5 stjerner.

Super hurtig

Pakken blev sendt 7 minuter (!) efter jeg fik betalingsbekraeftelsen. Og pakken var klar til afhentning i GLS pakkeshopen kl. 10 naeste dag. Bravo.

Hurtig ekspidering.

God vejledning på hjemmesiden. Har varen i hånden halvanden døgn efter bestilling,

Perfekt

Bestilte en bæresele og fortød farvevalg. Skrev derfor en mail og fik svar efter få minutter (det var en helligdag!). Derudover fik jeg super hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse udover det sædvanlige.

Mamas LIFE

Jeg har kun positive ting at sige om Mamas LIFE: hurtig levering og fint materiale og vejledning. Glæder mig til at gøre brug af vikle og ringslynge.

Mamas LIFE

Gode produkter og super levering

Bestilte en strækvikler i håb om at sønniken ville falde mere til ro. Bestilt i går og pakken ankom i dag og har nu en sovende baby på maven :-)

Derudover har min hustru bestilt 2 DVDer, dog ikke afprøvet endnu men produkterne lever fuldt ud op til forventninger efter hvad min hustru har set på hjemmesiden.

Mamas LIFE

Super kundeservice og hurtig og flexibel ekspedition

Har købt forskellige ting derinde til min ældste og nu den ny -altid nem og hurtig betjening, levering af varerne kommer i løbet af få dage (1-2 dage i mit tilfælde). Ringer du ang. en forespørgelse, er det empatisk og professionelt. Det er en fornøjelse at handle med mamaslife.

Fantastisk hurtig levering :o) God service

Modtog varen dagen efter, skønt. God service og information.

Mamas LIFE

Hurtig levering og perfekt produkt

..kan stærkt anbefales.. selvom deres højkvalitetsslyngeringe nok viser sig at være yderst vanedannende :-)

Mamas LIFE

Varen blev bestilt søndag eftermiddag. Tirsdag eftermiddag var den klar til afhentning hos gls-shoppen. Dejligt hurtigt!

Mamas LIFE

Ualmindelig god Kundeservice og lynhurtig levering!

Jeg ringede til Mamas Life, men der blev ikke svaret da det var tidligt om morgenen. En halv time efter ringede min Tlf. Det var fra Mamas Life. De kunne se jeg havde ringet. Fornemt at blive ringet op uden af have lagt en besked! Jeg havde varen den efterfølgende dag. Vil med glæde anbefale Mamas Life til alle jeg kender :) Tak for fantastisk service!

Mamas LIFE

Igen super oplevelse at handle med Mamaslife

Ligesom sidste år har jeg købt julegaver hos Mamaslife - og igen får jeg en superbetjening. Super net-butik, som kun kan anbefales på det varmeste. Glædelig jul og tak

Mamas LIFE

Super hurtig levering. Dejlige produkter. Kunne afhente bestilling dagen efter den var afgivet (blev afsendt med GLS). Har også tidligere bestilt en af deres strækvikle, rigtig lækkert produkt.

Super hurtige

Bestilte to DVD´er på hjemmesiden, få minutter efter modtog jeg en bekræftigelse på købet og 4 minutter senere en mail med info om at nu var varen sendt. Modtog varen med posten her til morgen. (Dagen efter).

Har aldrig oplevet at det er gået så hurtigt at handle på nettet før.

Var også positivt overrasket over, at der var mulighed for at vælge om det skulle være Post Danmark eller GLS varen skulle sendes med. For mit vedkommende var det billigst med Post Danmark, men har erfaret at det tit kan betale sig at vælge GLS, så dette er bare en super service.

Er super tilfreds og vil bestemt anbefale hjemmesiden til andre.

• Søborg, DK
  • 2 Reviews

Uovertruffen dansk service

Uden at det skal lyde som om jeg får penge for dette så har jeg sjældent oplevet en bedre service på det danske online marked! Kanon kommunikation - klart en website jeg vil anbefale.

Absolut i orden

Har købt strækvikle i supergod kvalitet. Billede svarer fuldt ud til virkeligheden. Er meget tilfreds med at Mamaslife benytter GLS pakkeservice, som er billigere end Post Danmark, og lige så hurtigt og sikkert.

Mamas LIFE

Hurtig, imødekommende, god kvalitet og service

Hos Mamaslife har jeg bl.a. købt slyngeringe, jakke og bæresele. Mine spørgsmål angående jakke blev hurtigt og omhyggeligt besvaret og da jeg bestilte en for stor størrelse var service ualmindelig god og den nye jakke blev hurtigt leveret. Siden er brugervenlig og overskuelig.

Hurtig og pålidelig

Jeg har handlet hos mamaslife.dk to gange. Begge gange er varen afsendt umiddelbart efter bestilling og modtaget dagen efter. Hurtig besvarelse af spørgsmål på mail.

Super gode og effektive.

Rigtig god service. Min absolut bedste internethandel nogensinde. Kan stærkt anbefale jer, til andre.

Supervenlig service !

Rigtig godt tilfreds med både service og varer :)

God bytteservice!

Købte et fødekar til hjemmefødsel - kom hurtigt og blev hele tiden opdateret på mail om forsendelsen! Vandslangen til at fylde karret kunne dog ikke monteres på vores bruser eller to håndvaske selvom de er helt almindelige, så vi måtte ud og købe en ventil. Dog er det ekstremt god service med den udvidede bytteservice på kar!

Mamas LIFE

God oplevelse at bestille ved Mamaslife!

Vi har købt en Manduca bæresele og en strækvikle ved Mamaslife. Varerne kom hurtigt efter levering, og der kom hele tiden mails, der oplyste, hvor langt vores køb var.

Kan kun anbefale Mamaslife!

superhurtig og god service

Jeg bestilte en slynge torsdag formiddag. Et kvarter senere fik jeg en mail om, at den var afsendt, og næste dag over middag fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den (havde bestilt levering via GLS). Superhurtig levering, og slyngen levede fuldt ud op til forventningerne!

Altid god betjening

og ingen sure miner. Kun gode oplevelser herfra!

Mamas LIFE

Hurtig levering, hensyn til ønske ifht. farvevalg, selvom jeg ikke havde krav på det :)

Super og problemfrit

Jeg har handlet hos mamaslife.dk tre gange og agter snart at gøre det igen. Varen bliver altid sendt med det samme og er som beskrevet. Desuden kan man selv vælge om man vil have sendt med Postdanmark eller GLS og det er en super valgmulighed, når man som jeg, foretrækker det ene.
Kan kun anbefale det.