We are hiring!

Review company
  • Reviews (2)
Maria

Dårlig service

Har brugt maria i flere år og været en glad bruger.

Efter de har skiftet , er der konstant problemer med indbetalingerne, kundeservice giver forskellige svar ( altså når de svarer), når man så endelig får et svar, så er svartiden alt for lang.

Man skal bruge lang tid på at få ført sine penge tilbage, når deres system fejler og afviser en betaling, som står som gennemført hos ewire og pengene er trukket på ens bank-konto

Maria

Meget forvirrende side

Jeg har været "kunde" hos dem i 2 år nu ca og har brugt stedet ditto gange. Jeg er desværre hoppet på mails med lovning om bonus men du kan først få udbetalt denne efter at have spillet for 45 gange beløbet. Øh?

Siden er meget uoverskuelig og fremfor at man betaler og frit kan spille på alle spil på siden skal man veksle penge mellem forskellige afdelinger , det koster også veksel-gebyr så alt i alt kommer man rimmelig hurtig af med sine penge. Man komme let til at trykke steder man nok ikke skulle når man er uerfaren bruger og kan uden ekstra bekræftelse pludselig komme til at satse hele baduljen. Jeg har ikke den store erfaring med sådanne bingo og casino sites men i forhold til andre spille sider er det her noget dyrt rod. Kan ikke anbefale denne videre til andre.

Is Maria your company?