[REPLY]
Det var som det skulle være. ingen problemer med beløb, betalinger, afsendelse, kommunikation eller leverings tid.
Det er et fint sted at handle, man kan let finde det man skal bruge, varerne kommer hurtigt frem til dig, jeg fik en sms til posthuset, smart.
Da jeg stod og akut skulle bruge nogle knæklys til en teaterforestilling, var jeg i tvivl om hvorvidt min pakke ville nå frem i tide...
Der var ingen problemer på siden med at bestille varerne. (For en sikkerhedsskyld skrev jeg i kommentarfeltet, at jeg meget hurtig havde brug for lysene.)
Jeg bestilte varerne ret sent fredag aften og modtog dem allerede tirsdag. Super!
Varerne levede helt op til mine forventninger.
Vil klart anbefale andre at handle her!
Tak for hurtig ekspedition - teaterforestillingen var ikke blevet det samme uden knæklysene:)
Købe for lidt tid siden 12 stk LED-isterninger hos Matronics. Modtog dem allerede kort tid efter, men desværre virkede 2 af dem ikke.
- Kontaktede derfor kundeservice, og fik 2 nye tilsendt uden beregning! :-)
Virkelig god service! kan klart anbefales!! :-)
Jeg købte en vare der var længe om at nå frem, hvorfor firmaet fremsendte en ny. Det synes jeg var flot og jeg lovede at returnere sidst ankomne pakke. Da den første pakke nåede frem viste det sig at noget af indholdet var defekt, hvilket jeg ringede og oplyste og fik at vide at jeg så bare kunne beholde pakke nr. 2. Jeg spurgte om jeg skulle sende 1. pakke retur og nej den kunne jeg bare smide væk. Det synes jeg er en meget fin service.
Tingene kommer hurtigt , en reklamation på en pære , der lå en ny i postkassen dagen efter
Hurtig levering af nogle rigtig gode produkter.
Ordre bestilt kl. 12:00 og modtaget dagen efter. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Jeg købte en masse knæklys, og de leverede varen til den rigtige pris.
Er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt vare der. Overskuelig hjemmeside god løbende information om hvor langt mine varer var i forløbet.
Har handlet en del gange på matronics og altid fået vare der er tip top i orden.
Thums up til jer :)
Super, hurtig service og god kvalitet ;-)
Modtog varerne efter 2 dage efter, at der var bestilt.
Kvaliteten var dog ikke for god. Har købt knæklys i forretning, der har holdt længere. De lyste omkring 2 timer, og så falmede de en del.
Fandt firmaet på nettet og fik en god behandling i telefonen. Bestilte varerne pg de kom som Aftalt til tiden.
Jeg er altid glad og super tilfreds efter at handle hos Matronics.
I har produkter af super kvalitet, og i giver super service.
Jeg har købt flere af de produkter andre steder på nettet, som jeg har købt hos jer.
jeg har været meget utilfreds, med kvalitet selv om at prisen har været lavt, så har kvaliteten det også. Så hurra for kvalitet hos jer og gode priser.
Mvh.
M.Hanif.H
Kundeservicen er i top. Blev vejledt om hvilket produkt der var bedst for mig. Varerne kom lynhurtigt. Helt perfekt
Her kan du roligt handler, her holder de hvad de lover, og så kan man vel ikke forlange mere?
De bestilte varer kom til tiden og da jeg havde brug for mere hurtigt, var de fleksible i forhold til afhentning.
der er ikke meget lys i de pære og jeg købte to stk
den ene 130 kr og den anden 75
det er de sku ikke værd :-(
Jeg bestilte fredag aften og fik der med posten tirsdag. kan ikke forlange det hurtigere. Varene er i god kvalitet.
Fik købt forkert type LED pærer og disse blev refunderet uden problemer.
Handler bestemt hos Matronics igen.
Det er en fed side, når man som jeg elsker lyseffekter , biler og fjernstyrede fly med lys på. Mangler måske nogle størrelses- og vægt angivelser på deres styrebokse, samt nogle trådløse remote på lysbokse-systemer - men man kan godt lige komme til at bruge lidt extra tid på Matronics !!! Godt de ikke har noget særligt video-visning af deres udstyr , for så havde jeg brugt ENDNU LÆNGERE TID DÈR, og nok kommet til at savle på bordet .....
Overskuelig hjemmeside, lynhurtig ekspedition.
Gode priser, alle modtagne varer er bare oK.
Bestilte min vare kl halv 19:30 havde den allerede med posten dagen efter.
+ De var det billigeste sted at kbe.. fantastisk
God hjemmeside så man kan se hvad man køber, med alle data... Super.
Gode produkter, præcis og hurtig levering.
Ordren bliver hurtigt sendt, forsvarligt pakket ind og rigtig god service ved returnering af fejlkøb.
Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Det kunne ikke være bedre, jeg bestilte og fik det dagen efter. Gode priser:-)
Jeg har handlet 2 gange hos Matronics og begge gange modtog jeg mine vare få dage efter bestillingen.
men allermest er jeg glad for at jeg kunne få en ny kasket med solcellelys
God telefonisk rådgivning ang. Sammensætningen af komponenterne.
Bestilte derefter delene på nettet, ankomst 2 hverdage efter.
en god oplevelse, kan kun anbefales.