[REPLY]
et godt sted for dyrene, der er plads i gangene til man kan have sin hund med og de kan selv "vælge" i bland selv godbidderne og der altid er vand til dem så de kan få slukket tørsten. Man fornemmer også at medarbejderne virkelig godt kan lide dyr.
Vi indgik en aftale på et år, hvor vi hver måned skulle have leveret 2 store poser kattemad 20 kg.
Den første levering skulle finde sted her den kort efter d. 1 April
men idag den 18 April har vi ikke modtaget vores mad.
vi har kontaktet maxizoo som bliver ved med at sige er er sket en fejl og det nok skal komme i orden, men det kan vi ikke bruge til noget, vi har behov for mad til alle vores katte og de penge som vi skulle have brugt til mad til dem denne måned er låst på vores konto da vi har bestillingen liggende inde i maxizoo´s system
vi har kontaktet banken for at stoppe betalingen/reserveringen men det kan vi ikke, det er firmaet maxizoo der skal stoppe det fra deres system (reserveringen)
Vi har været i telefonisk kontakt med dem og vi er ikke kommet et hak videre, og igår efter flere samtaler var de pludselig gået hjem, dem som stod for det.
Dette var simpelthen dråben, så for vores vedkommende slutter vores og
resten af vores familie, vores fremtidige køb hos Maxizoo her medmindre de sender 20 kg kattemad til vores 7 katte u/b som kompensation !
Det er så ringe det her´
Gode tilbud og rabatordning. Hurtig forsendelse.
Jeg handler helt sikkert her igen.
Jeg syntes altid man får en god vejledning af flinke medarbejdere. De har det hele og det er en hyggelig butik.
For et par dage siden gik Maxizoo´s hjemmeside i luften med rigtig gode tilbud og det kattemad jeg ellers ville have bestilt var desværre blevet udsolgt. Jeg ringede ind og spurgte hvornår det kom på hylderne igen og fik en god snak med medarbejderen, som regnede med at det senest ville være der igen næste morgen. Ganske rigtigt var varen på lager næste formiddag og jeg bestilte 2 stk 10 kg sække Royal Maine Coon. Jeg betalte torsdag kl 11.47 og allerede idag fredag kl 11.30 kom posten med pakkerne :-D
Som en ekstra bonus havde de vedlagt 2 breve vådfoder som jeg er sikker på misserne bliver glade for :-)
Ansatte som ved hvad de taler om og som gør hvad de kan for at hjælpe, og ved de ikke lige noget om det man spørg om søger de svaret hos enten kollegaer eller via deres forhandler..
Kan varmt anbefale forretningen i Holbæk. Ud over god behandling har de også en fed event som de kalder "gå-tur-med-hunden" skide hyggeligt.
Maxi Zoo i Gentofte er bare så god. De har rigtig meget viden og yder en skide god service overfor deres kunder!
fandt mine oplysninger ved at søge på nettet ang hvad der skal være i ernæring i katte fode...
Rimelig service (man skal selv vide hvad man skal bruge) - høje priser - ringe kvalitet. Køb det hos dyrlægen, lidt dyrere men kvalitet og vejledning er meget bedre.
Jeg har handlet i Roskilde og Høje-Taastrup og er meget tilfreds med den behandling jeg har fået begge steder. Top engageret personale som har viden om butikkens varer og meget gerne vil hjælpe og svare på spørgsmål. Priserne er fair og deres prisgaranti er en rigtig god service som gør at man som kunde aldrig behøver betale overpris.
Simone Jensen found this review useful
Har kun gode erfaringer med Maxizoo, altid hjælp til spørgsmål, sød og smilende betjening, og altid tid til at snakke med hunden hvis den er med :)
Simone Jensen found this review useful
En dejlig stor butik som har alt det man skal bruge, til en god og rimelig pris.
Og betjeningen er også iorden, helt klart et godt sted at handle sin dyrs fodder :D
Simone Jensen found this review useful
Maxi zoo er super godt sted at handle til sine kæledyr altid imødekommende og hjælpsomme
kan varmt anbefale andre at handle hos Maxi zoo
Jeg bor på en ø og er derfor meget afhængig af færgetider hvornår jeg er på fastlandet.
En dag sidste år var jeg på den tidlige morgenfærge da jeg havde en del ærinder på fastlandet - herunder også et visit til Maxizoo.
Men jeg var allerede på fastlandet omkring kl 8 om morgenen og butikken åbner først kl 10.00. Jeg havde ikke andre ting der skulle ordnes i Frederikshavn så jeg parkede på parkeringspladsen foran butikken og ville så lige vente de 2 timer før de åbnede
MEN indenfor rendte der en medarbejder rundt og han så mig sidde derude - og vinkede mig indenfor.
VIRKELIG en fantastisk service!
Jeg købte hvad jeg kom efter (katte seletøj) med kyndig vejledning og forsikring om jeg ikke var til besvær.
Jeg var SÅ glad for betjeningen, at jeg straks skrev til butikken om at rose deres medarbejder ekstra meget.
Så endnu engang tak for hjælpen den dag. Det reddede hele tidsplanen og gjorde dagen ekstra god!
Derudover så synes jeg det er nogle fantastiske tilbud de har på Royal Canin kattefoder - Det er rimelig tit man kan spare 1-200kr på de lidt store sække.
Deres udvalg i Frederikshavn er stort og varieret og de er meget hjælpsomme hvis man har spørgsmål.
I torsdags (21/6) var den søde kassedame også meget sød til at bære kattemaden ud til bilen for mig imens min mand bar kattegruset (jeg er gravid og kan ikke bære tunge ting)
Helt klart fem stjerner herfra til en fantastisk butik.
Tak for jeres imødekommenhed, hjælpsomhed og venlighed.
Simone Jensen and Jannie Kruuse found this review useful
Har haft en dårlig behandling med en hunde snor der kun var 32DAGE gammel de ville ikke bytte den har den stadig, den er stadig i stykker.
Da vi købte en golden retriever for snart 5 måneder siden, tog vi i maxizoo roskilde og ville købe en gå-sele til hunden. Vi fik vejledning af butikschefen Tina og hun viste os en Hunter sele til 299 kr. og garanterede at hun kunne bruge den til hun blev 1 år. Men ak nej...
Allerede da hun var 4 måneder var hun blevet for stor til den. Vi tog til maxizoo og snakkede med dem, men de er totalt ligeglade og mener de aldrig har sagt det. Hvilken butikschef der lyver overfor deres kunder!!
Nu har vi så været der endnu engang. Vi købte en Kong i oktober 2011. Nu er den ved at blive opløst og når man rører den sætter det sig på fingrene. Ikke ligefrem det sundeste for en hund at spise!! vi tog igen i maxizoo igen igår, og der var butikschefen der igen. Hun kommer over uden at sige hej eller noget og sige at hun da bliver nødt til at kontakte importøren inden hun kan afgøre om vi kan få pengene retur. (Det angår ikke mig at hun skal kontakte importøren, jeg har købt en vare i Maxizoo og ikke af en importør!!!)
Hun lover at vende tilbage idag. Da kl er 15 ringer jeg men der er hun gået for idag, men jeg taler med en flink pige som vil undersøge det. Hun vender tilbage en halv time senere og siger jeg kan få pengene retur. Flot ikke at ringe tilbage som aftalt!!
Vi har aldrig mødt før en så ringe service i en butik før. De ansatte er totalt ligeglade med kunderne. Man får hverken hej eller noget. De vil helst snakke med hinanden og ikke have noget at lave. Ja nu skal i blive fri for os. Vi kommer ikke mere i butikken når vi har fået vores penge retur.
Butikschefen er et kapitel for sig, det ser ud til at hun tror hun er konge i roskilde på den måde hun snakker til kunderne på. Klart at de ansatte er ligeglade når de har sådan en chef.
Kommer der aldrig mere – man er jo som kunde åbenbart blot til ulejlighed.
Vi besøgte i denne uge Maxi Zoo i for at købe et par hunde liner.
Da vi kommer ind i butikken står der i gangen to ekspedienter og snakker med hinanden – der er absolut intet hej, goddag eller smil – ja de kan dårligt flytte sig så man kan komme forbi.
Vi leder noget rundt efter de rigtige hundeliner, snakker frem og tilbage. På intet tidspunkt bliver man tilbudt hjælp af de to snakkende ekspedienter, de har travlt med at grine af et eller andet de har oplevet i weekenden.
Vi finder hvad vi skal have og søger mod kassen, den unge mand der sidder ved kassen har lige ledes meget travlt med at snakke med en anden medarbejder der står overfor.
Vi betaler for varen alt i mens medarbejderes ufortrødent snakker videre, her er igen absolut ingen form for kontakt – så kunder er åbenbart blot til ulejlighed.
Vi kommer der i hvert fald aldrig mere, der er så mange andre dyrehandlere hvor man får en personlig og ordentlig betjening.
Uden os kunder har personalet så også meget bedre tid til at fnidre indbyrdes med hinanden.
Søren Jensen and Mr. C found this review useful
Vi skulle købe en sæk hundefoder. De sække vi havde fundet var uden pris og vi bad en ansat om at hjælpe os med prisen.
Hun fandt en pris til os og vi spurgte ind til om det var den korrekte pris hvilket hun bekræftede.
Da vi kom til kasse var prisen dog en anden. Den pris vi havde fået oplyst var på en 10 kg sæk og vi havde en 15 kg sæk. Men da vi havde aftalt prisen med en medarbejder holdt vi os til den indgået aftale.
Maxizoo nægtede at sælge til os også selvom de havde lavet aftalen. Jeg klagede til hovedkontoret som fortsat fastholde ikke at ville sælge.
rigtig god vejledning, men det er et alt for klassisk udvalg af div vare. Ting jeg kan få alle andre steder :-)
Men hjemmesiden er under AL kritik.
Deres varekatalog er på 2. år stadig ikke funktionsdygtigt...
Mr. C found this review useful
Jeg synes faktisk priserne er iorden sammenlignet med markedet - Jeg gav 600,- for 10 kg. kattemad og jeg købte os en kattebakke, jeg bad ekspedienten anbefale mig en, og hun viste mig en til 200 ,- Det var virkelig et godt køb - Den lugter ikke, lavede et eksperiment hvis jeg undlod og tømme den hvor lang tid der ville gå før den lugtede - Der gik faktisk ca. en uge, men det skyldes så også everclean kattegrus - God bakke + Godt grus = God pakke!
Deres kattelegetøj er i den dyre ende, men det er alt kattelegetøj jo. Men ihvertfald bliver det klart der jeg laver min kats næste store indkøbstur.
Da vi havde dyr (marsvin og kanin) var Maxizoo den "dyrespecialbutik" vi kom mest i.. de har et SKØNT stort udvalg, og chancen for at du ikke finder hvad du søger er virkelig lille - deres priser er overkommelige, og så har de tit tilbud på spåner, hø og halm!
Det eneste negative fra mig må siges at være at jeg - mere end én gang - har fundet udløbne vitamin-dråber og lignende hos dem.. det kan godt være at det "kun" er til dyr, men vil stadig ikke byde dem noget som potentielt kunne være medvirkende til at de blev syge..
Maxizoo er egentlig en god butik, dog er tingene ret dyre. Men i vores afdeling på Østerbro, virker personalet ikke som om at de har lyst til at betjene kunder, nogle ignorerer ligefrem at man kommer ind i butikken og de fleste der arbejder dernede ser meget usoginerede ud.
Dette synes jeg er ærgeligt, da det ikke var sådan for bare et par år siden, hvor jeg ville have givet Maxizoo 5 stjerner, da de altid var hjælpsomme og imødekommende!
Dog får Maxizoo den fjerde stjerne, for at man må tage sine elskede hunde med i butikken, og det er bare en super hyggelig idé!
Jeg oplever imødekommende personale, fin rådgivning og udmærket bredt udvalg.
Der er ikke tale om feinschmeckerting, men der er fint og varieret udvalg
Kvaliteten af butikkens fremtræden og evne til at sælge de vare der tilbydes - afhænger af butikken og dens personale/ledelse.
Således kan jeg anbefale MaxiZoo i Gentofte og Herlev.
De har tit KANON-gode tilbud. Også "vov - vov" fra min hund der er med i MaxiZoo.
Elsker at handle der. Altid god service og venligt personale.
Et stort udvalg af varer til dyr.
Et rigtig godt sted for dyrene :o)
Mr. C found this review useful
Rigtig god butik med stort udvalg. De er altid friske på at hjælpe hvis man har spørgsmål, og priserne er rimelige. Prøv Maxizoo i Herlev, den er go' :).
Her handler det konkret om butikkerne i slagelse og taastrup. Super kundeservice, rigtig gode tilbud og kæmpe udvalg. Også må man have sine hunde med ind i butikken samt de stiller vand og mad til rådighed til dem.
Gode butikker med stort udvalg. Dog virker det ikke altid som om personalet ved hvad de har med at gøre. Og de er ikke vildt hjælpsomme.
Der er godt nok gået finanskrise i Maxi Zoo.
For tre år siden havde de alt til akvarier. Nu er hylderne halvtomme. Får mig ikke til at komme igen.