[REPLY]
Heller ikke her kan man være sikker på at købte printerpatroner virker efter hensigten. Vil heller ikke købe flere her!
Sanne Quist Nielsen found this review useful
Jeg er kunde hos mcs-data.dk (som nu hedder iBob.dk) i over 6 år.
Én uge før eksamen står jeg og min studiegrupper og mangler AKUT nogle kontorforbrugsartikler og blæk. Som altid i denne situation bestiller vi varer hos iBob. Men desværre, det gik galt denne gang... én artikel var i restordre og derfor fik vi heller ikke de andre artikler. Noget at det værste var at denne besked kom først nogle dage. Vi var meget frustrerede.
MEN: iBob tog vores bekymringer og vrede med stor alvor. Der var ikke noget med dårlige undskyldninger, m.m. Tværtimod blev der rettet op på fejlen og har vi fået en undskyldning og megen god behandling af deres kundeservice. (Order nr. 212853)
Tak iBob og Tanja, stor ros her fra os. Det er en god følelse at blive taget alvorligt. Vi anbefaler iBob, for fejl kan ske, det ved vi Alle sammen. I har rettet op på vores tillid.
venlig hilsen, Christa
Bestilte 10. marts nogle printerpatroner via mcs-data's noget rodede hjemmeside. Lavede fejl og bad om at få slettet ordren, hvilket blev bekræftet.
Genbestilte printerpatronerne.
Modtog både den slettede ordre og den, jeg havde bestilt. Der blev (selvfølgelig) trukket betaling for alt.
Ringede og skrev til firmaet og returnerede den ordre, jeg ikke skulle have haft, og ventede... ingen svar, skrev til firmaet og ventede... ingen svar, skrev til firmaet og ventede... ingen svar, ringede så til firmaet.
13. april fik jeg mine penge retur, desværre 19 kr. for lidt. Skrev til firmaet. Venter stadig på svar.
Lidt besværlige, men billige lærepenge.
Handler der aldrig igen.
Jeg købte printerpatroner til min HP printer hos MCS-DATA. En af patronerne var defekt. Jeg kontaktede firmaet og forklarede problemet. De lovede at sende en ny omgående - den kom dagen efter med et betalt fragtbrev, så jeg kunne returnere den defekte patron - Se det er service.
--------------------------------------
Til eksempel købte jeg hos Shopping4net et sæt originale printerpatroner til min Canon Pixma 4500. Min printer ville ikke acceptere den ene printerpatron. Prøvede så med den gamle patron, og den var ok. Sendte så en mail til Shopping4net og forklarede problemet. Blev bedt om at returnere den defekte patron, hvilket jeg gjorde og betalte kr. 29,- for fragten. Da jeg ikke efter 17 dages forløb havde hørt det mindste, kontaktede jeg dem igen. I mellemtiden havde jeg været nødt til at købe en ny patron lokalt, så jeg kunne bruge min printer. Jeg fik så at vide, at en printerpatron var sendt til mig en uge tidligere. Jeg havde ikke modtaget nogen meddelelse herom og posthuset havde ingen forsendelse til mig, hvilket jeg herefter meddelte Shopping4net, som spurgte, om min adresse var korrekt angivet. Det kunne jeg bekræfte. Der er nu gået 3 uger mede venten, skriveri, besøg på posthuset to gange, betalt defekt printpatron og returfragt. Nu gider jeg ikke mere.
Jeg har købt patroner til min Epson printer via nettet fra mcs.data,der har skadet min printer,dvs den virker ikke mere,heler ikke med original patroner.Jeg har brugt meget tid og kræfter med at ringe og skrive mailer til firmaet i ca to månede,men de havde ikke en anden løsning end,at jeg skull lyve og fortælle Epson at jeg ikke har brugt uoriginal patroner fra mcs.data,så kan de bytte min defekt printer til en ny,selv om Epson er ikke skyldig i defekten,men problemet er patroneren fra mcs.data var falske.Bagefter har jeg kontaktet forbruge styrlsen og forbruge hotline,men de kunne ikke hjelpe mig,for købet eller beløbet er under 800 kr,så skal jeg bruge advokat...I virkeligheden det drejer sig ikke kun om penge,men mest om at jeg er blevet snydt.Det er noget rigtig LORT..
Som erhvervskunde hos MCS Data kan jeg varmt anbefale dem på både printerpatroner og kontorartikler...
- jeg får hurtigt svar på mine spørgsmål på telefonen
- mine besparelser løber op til store beløb set over året
- jeg får (næsten) altid leveret dagen efter
har købt en del kontorartikler der fra og detr gik rigtig godt.
hurtig levering om moregn.
Bestilte printerpatroner og nogle andre ting fra MSC som jeg ofte har gjort. Havde fået en forkert vare, så jeg ringede selvfølgelig til MSC, der var ingen problemer, modtag den rigtige vare dagen efter og den forkerte vare fik jeg lov til at beholde
Ringede til kundeservise for at finde ud af at hvorfor der var to forskellige priser på toner til min Konica Minolta printer. Jeg har nemlig haft en dårlig oplevelse med uorginal toner til printeren fra et andet firma. Næste dag blev de originale toner afleveret ved døren. Køb altid de originale.
Jeg har købt farvepatroner hos MCS-DATA i mange år og har altid fået det jeg har og betalt for. Det er altid super hurtig levering så der handler fortsat. Så til DEM der er negative I kan ikke få 100% super varer hvis prisen kun er 50%, så man får hvad man bestiller og betaler for........
Bestilte blækpatroner til min HP. Man klikker på blækpatroner -> HP og så klikker man på sin model. Derefter vælger man størrelse, farve og antal. Helt fint. Betaler og varen kommer lynhurtigt og som lovet. MEN det er UORIGINALE patroner!!! Det stoder der ikke noget om nogen steder undervejs til mit produkt eller de steder man ser før efter "købeproceduren". Bagefter har jeg brugt tid på at "gennemsurfe" MCS-DATA's hjemmeside, og fandt til sidst en lille bemærkning langt nede på en underside med småt om at deter deres eget produkt ... Jeg mener det er yderst villedende, at man ikke bliver præsenteret for dette før man stå med pakken i hånden eller ved at nærlæse "alt det med småt". Ærlig og troværdig forretningsstil ville sige at der på forsiden stod f.eks. "Uoriginale printerpatriner i god kvalitet til alle printere. Prisbilligt alternativ til de originale ... " osv, men som det er nu, vildledes man til at tro det er originale patroner man køber. De markerer med en blå/gul prik om det er deres eller originalt. Når man bruger den slags markeringer, burde det som minimum STÅ PÅ ALLE PRODUKTSIDERNE hvad der er hvad!!! Og jeg synes øvrigt slet ikke billederne bliver nær så gode som med originale HP patroner. Absolut ikke tilfreds!
david found this review useful
Jeg skulle have nye patroner til min Canon printer og valgte i min naivitet at købe dem hos Mcs-data (men det sker da kun een gang i det mindste!). Jeg gik ind på hjemmesiden og slog min printer op, der kom patroner frem og der stod INTET om det var genopfyldte patroner, så jeg bestilte een farve og en sort.
De ankom så hurtigt (det må man give dem) dagen efter, men min printer kunne ikke genkende patronerne, da jeg satte dem i, så efter at have bakset med det, ringede jeg til kunde-service som gav mig det meget professionelle råd, at "jeg skulle prøve at tage stikket ud, så printeren kunne resette og så prøve igen"!
Det virkede ikke hvorfor jeg ringede til Mcs-data og talte med en fra kundeservie igen, der nærmest lød lidt irriteret over jeg ringede og ulejligede ham med mine nye patroner ikke virkede. Men han ville sende to nye + en returlabel så jeg kunne sende de gamle retur.
Idag fik jeg de nye der virkede, men retur-labelen var ikke med, så derfor måtte jeg ringe igen og skal yderligere bruge tid på at gå ned i en GLS-shop for at sende de defekte patroner retur.
For at gøre det helt grotesk, så virker de sendte patroner ikke med min Canon-printer software, så jeg ikke kan se status for blækpatronerne.
Jeg kan kun sige een ting - Gå udenom Mcs-data når du skal købe blækpatroner !!!
Købt printerpatroner i den tro at de var originale. Da jeg tidligere har fået uorginale fra MCS uden at vide det og printeren ikke ville acceptere dem, sendte jeg denne gang pakken retur med det samme. Det er nu 6 uger siden og firmaet påstår de ikke har modtaget pakken!!! Efter mange mails desangående har de stadig "ikke fundet" min pakke og jeg er nu 250 kr fattigere. Skal aldrig handle med det firma mere. Kan ikke passe man er nødt til at sende anbefalet for at have bevis på forsendelsen.
Bestilte varer hos mcs-data.dk i mandags kl. 20:21 - tirsdag morgen ca. kl. 09:30 stod pakkemanden klar udenfor min dør med pakken. Sådan mcs.!
God service.
Pludselig løb jeg tør for toner til min HP-printer, men jeg vidste ikke præcis hvilken printerpatron jeg skulle købe. Jeg ringede derfor til MCS data, som var meget hjælpsomme og allerede næste dag fik jeg leveret min nye printerpatron. Jeg vil helt sikker købe hos MCS Data igen
Først skal lige siges at jeg har handlet flere gange hos mcs-data uden problemer.
På et tidspunkt købte jeg blækpatroner til en Dell-printer og det var en knapt så god oplevelse. Patronerne er godt nok fra Dell, men genopfyldte. Det får du også at vide, men først når du modtager patronerne. Printeren kan heller ikke "genkende" dem som nye. Der har med dem alle været blå overtone, printeren kan ikke kompensere for det, og de har rundt regnet virket halvt så længe som de originale, da en af farverne løber tør længe før forventet.
Jeg har for anden og sidste gang købt tape og boblekuverter hos denne useriøse virksomhed. De lover på deres hjemmeside levering indenfor 24 timer, men her langt over 2 uger efter min bestilling har jeg kun modtaget et par mindre delleveringer fra dem og mangler stadig at modtage omkring halvdelen af min ordre! De har selvfølgelig husket at hæve alle pengene på mit kreditkort.
De lover at behandle henvendelser til kundeservice indenfor 24 timer, men også her er virkeligheden en helt anden. Her 48 timer efter min henvendelse, har jeg stadig ikke hørt et ord fra dem, bortset fra deres autosvar meddelelse om at de lover at behandle henvendelsen indenfor 24 timer.
Nu har jeg fået nok og vil aldrig mere handle hos denne useriøse virksomhed
Jeg aflagde et besøg hos MCS-data/iBob, da jeg manglede kontorartikler og blækpatron til min printer.
Butikken ligger meget afsides, og ser ikke særligt indbydende ud. Når man kommer ind i butikken er den meget lille, og udvalget er ikke særlig stort. De havde ikke almindelige blokke med linjeret papir og spiralryg, ej heller en kalender havde de.
Jeg finder de ting jeg skal bruge, og går op til kassen for at betale. Her skal ekspedienten stå og slå alle varenumrene ind manuelt, en efter en, og det tager bare alt for lang tid, hvis man køber stort ind.
Da jeg skulle betale med Dankort, skulle han have mit kort får at indtaste numrene i systemet (ligesom når man betaler med kort på en web-shop), i stedet for bare at bruge en Dankort-terminal.
Billigt, ja - stort udvalg, nej.
Har modtaget en pakke fra mcs-data den 10-11-2010
den er bare helt gået i stykker og da man prøve at ringe til dem får man at vide man nu er nr 5 i kø det får man at vide hver gang man prøver at ringe til dem
Jeg bestilte 2 sorte og 1 farvepatron til min printer HP Photosmart C5280 .
Stor var min overraskelse , da jeg satte dem i - og der stod på skærmen :
" Disse patroner er brugte !!!" Og efter 10 kopier var den første brugt op !!!
Jeg har bestilt og betalt for originale patroner - men jeg kan jo se , at jeg ikke er den eneste , der er blevet taget ved næsen af MCS - data.dk.
Lissy Ziegenfeldt
Jeg har to gange købt printerpatroner og kunne vælge mellem orginale og uorginale.
Da jeg for nyligt kuldrede og bestilte originale ved en fejl, henvendte jeg mig til kundeservice for at ændre ordren og fik en virkelig god og venlig behandling. Der gik desværre kludder i min ordre alligevel, så jeg endte med at få dobbelt. Jeg valgte at beholde den dobbelte ordre, men jeg kunne også bare ha returneret. Jeg er tilfreds nok. :)
Laserprinterpatroner, blækpatroner - no problems
vejledning-hvad skal jeg bruge? - god.
Returnering af fejlkøb - no problems
Levering - næsten altid dag til dag
Jeg har købt nogle blækpatroner hos dem, og havde dem dagen efter. Desværre var den ene gået i stykker undervejs, jeg ringede til kundeservice, hvor jeg talte med en, der spurgte ind til mit problem, som jeg så forklarede ham, at jeg havde fået en blækpatron der var gået i stykker og blækket var rendt ud i posen. Det tog ikke en gang fem minutter, og dagen efter lå der en ny blækpatron til min Canon printer. Virkelig kanon service og uden diskussion!! Kan varmt anbefales
Jeg bestilte igår 2 blækpatroner (farv+sort) til en Canon-printer - de kommer idag, dagen efter, hvilket MCS DATA skal have ros for. Dog bliver jeg halvvejs chokeret da jeg finder ud, af blækpatronerne er uoriginale, hvilket bestemt ikke fremgår af hjemmesiden. Jeg prøver dem dog alligevel i printeren, men får at vide at farvepatronen ikke er kompatibel med printeren. Oven i det så melder printeren allerede efter én udskrift, at den sorte blækpatron er ved at løbe tør!
Jeg kan bestemt ikke anbefale andre at handle hos MCS DATA - det fremgår ikke nogen steder at det er uoriginale blækpatroner de sælger, og desuden er det til stort set samme pris som originale koster andre stedder.
Jeg bestilte i starten af januar 50 kladdehæfter og en hulmaskine hos mcs-data. 42 af hæfterne og hulmaskinen modtog jeg efter en uge. - og først i dag, den 15. april, har jeg modtaget resten af min ordre. Altså har jeg ventet i cirka 4 måneder. Dette er på trods af mange henvendelser over telefonen. Her blev jeg i øvrigt lovet, at jeg ville blive ringet tilbage - det skete aldrig.
Varerne fejler dog ingen ting, så på trods af den meget ringe transporttid er det ok.
d. 21.04.10
OBS! Efter telefonsamtale med MCS data har jeg fået en kompensation på 100 kroner til brug på hjemmesiden. Altså følger jeg, at jeg er blevet behandlet ordentligt.
Har købt blækpatroner til Canon printer hos MCS data. De viste sig ved modtagelse at være uoriginale. Det fremgår IKKE af deres hjemmeside. Ok, prøvede så en patron og fik blækspild over det hele - aldrig sket før med originale patroner.
De vil godt bytte, hvis jeg betaler portoen. Smart for dem, da det er ikke umagen eller omkostningerne værd. Det nærmer sig bondefangeri.
varen leveres ikke dagen efter, hvis bestilt inden 17.00 som lovet i handelbetingelser
Ingen e-mail om forsinkelse som lovet i handelbetingelser
varen leveres heller ikke inden 1-3 dagen ved forsinkelse, som lovet i handelbetingelser
Ingen penge retur inden 10 dage, jeg måtte i banken for at få mine penge
Mine 5 patroner købte jeg ca. 100 dkr billigere andet sted,
selv med rabat hos MCS.
Aldrig mere.
Jeg køber alt mit printerblæk til min Canon (Bruger ca 20 stk om året) og har altid været ganske godt tilfreds. Prismæssigt er patronerne også billige i forhold til kvaliteten.
Jørgen Hansen
Jeg bestilte 200 fotolommer d.25/12 2009, i håbet om det de så kom i starten af det nye år. Mandag d.4/1 2010 blev pengene så trukket, men jeg fik hverken besked om at pakken var afsendt og har ikke set skyggen af den endnu. Onsdag d.13/1 tager jeg så telefonisk kontakt til MCS-Data, da begge mine spørgsmål angående ordren ikke var blevet besvaret (Hverken spørgeskema på siden eller direkte mail). Men på telefonen fik jeg så af vide, at de ville blive sendt d.15/1 og ville så være hos mig omkring d.18/1...
Men nu er det så den d.20/1, og jeg har hverken set skyggen af pakken, eller modtaget nogen form for oplysning om hvor den er...
Mon jeg nogensinde for dem??
Jeg bestilte sidste år i november en toner til 413,- hos mcs-data.dk. I går skulle jeg så bruge toner igen og fandt frem til ink100.dk som havde samme toner til ca. 40% af prisen. skønt.....troede jeg.....
Via www.dk-hostmaster.dk fandt jeg ud af at ink100.dk er drevet af samme mcs-data og ligger på samme adresse? Dvs. de har 2 forskellige hjemmesider med 2 forskellige priser og jeg føler mig godt og grundigt snydt!!!
Jeg har kontaktet forbrugerstyrrelsen, som vil få kikket på det og fra mit tidligere job ved jeg at det er strid med Google´s retningslinier at have 2 sponcorerede links kørende på samme søgeord, så her har de også skudt sig selv i foden.
Har fundet anden leverandør
Jeg har flere gange købt patroner til min HP og har modtaget dem dagen efter. Jeg handler gerne igen.
Bestilte laser toner til en Brother printer. Den kom med det samme, men var ubrugelig. Toneren er af elendig kvalitet og toneren klumper sammen med det resultat, at den sætter sig på tromlen. Uanset hvor meget jeg renser den, så er den ubrugelig.
Bestilte varen, som var en af de billigeste på nettet og som samtidig havde varen på lager. Stod med pakken i hånden dagen efter.
Jeg bestilite et stk farvepatrom hos MCS-Data d. 24/9 ca. kl. 10 . varen stod til at være på lager. På deres hjemmeside oplyste de klart og tydeligt at hvis man bestilte inden kl. 17 ville man ha´ varen dagen efter. så regnede selvfølgelig med at den ville komme dagenefter.
Men ak nej, i dag den 28/9 har jeg stadig ikke modtaget hverken en mail på at varen er afsendt eller at varen ikke var på lager alligevel. Så jeg besluttede mig for at kontakte deres kundeservice for at få en status på min ordre.
MCS medarbejder startede med at fortælle at den var skam afsendt, men hun ville lige dobblt tjekke. Efter en kort opfølgning ude på lageret, fik jeg at vide at den alligevel ikke var afsendt i, men ville blive afsendt i dag. Jeg fortalte så at jeg tidligere havde haft samme oplevelse men dårlig kommunikation og ekstra lang leveringstid. hvorpå hun forklarede at det kunne hun ikke forstå for de sendte rigtig mange pakke ud hverdag. efter den dårlig forklaring begyndte kundeservice medarbejderen at grine i telefonen, fordi hun åbenbart følte at de var sjovt, at jeg gang på gang skulle vente ekstra tid.
Det er dårlig stil, dårlig kommunikation og de kan åbenbart ikke holde hvad de lover..
Firmaet sælger uorginale printerpatroner under påskud af, at der er tale om originale. Fup og fiduser!
Skriv det dog på hjemmesiden, så kunderne åbent kan vælge originalt/uoriginalt
Ved henvendelse får man tilbud om at returnere patronen for egen regning. Det spekulerer firmaet i, da det er indlysende, at det ikke kan betale sig (for kunden)
Varerne ankom dagen efter bestilling og de var i orden og priserne er konkurencedygtige. Super hurtig service, tak for det.
Jeg har købt mine patroner til Epson hos MCS igennem flere år - og man kan vist ikke være i tvivl om, at der er tale om uoriginale patroner til den pris. Og ja, det kan lade sig gøre at få patronerne billigere andre steder, men erfaringsmæssigt er kvaliteten også derefter. MCS er kendetegnet ved hurtig levering og god service. Jeg tør godt anbefale firmaet.
Jeg har handlet her flere gange, og har hver gang fået leveret varerne hurtigt.
Ved den seneste bestilling var en af varerne i restordrer, hvilket jeg fik en mail om. Jeg ringede til kundeservice, og de tilbød at sende resten af ordren med det samme.
Kan helt klart anbefales.