We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (161)

Sløv behandling

Indleverede en Lenovo laptop til reparation.
Efter 1 mdr. havde de udbedret fejlene - netværkskort og bundkort udskitet.

Da jeg får computeren retur er der problemer med knapperne omkring mousepad der sætter sig / ikke responderer. Tilmed har computeren fået et mindre stødmærke på højre side.

Jeg konfronterer Medion med problemet. En ombytning af produktet vil efter min mening være på sin plads. De vil reparere den endnu en gang.

Jeg er dybt utilfreds med at skulle vente endnu 1 mdr. på at få computeren repareret. God service = ombytning med det samme.

Hvis Lenovo udelukkende anvender Medion til reklamationsbehandling bør de finde en anden samarbejdspartner. Det er ganske enkelt for sløvt. Vi lever i 2013.

MEDION Nordic A/S

Et firma i økonomiske vanskeligheder?

Efter aftale med firmaets "hotline" den 25. marts, skulle varen (TV-adapter) returneres og pengene tilbagebetales til mig. I den forbindelse er det nødvendigt at Medion.dk tilsender et fragtbrev. Jeg har endnu i skrivende stund - 15.maj - ikke modtaget noget fragtbrev, på trods af flere rykkere til deres "hotline". Personalet virker, som regel, venlige og hjælpsomme, men på trods af at de hver gang lyder overraskede og lover bod og bedring, så sker der intet. Et par gange har personalet også diplomatisk givet udtryk for deres frustration over den måde tilsendelse af fragtbreve virker, eller rettere ikke virker på. Jeg er, som det kan ses andre steder på denne side, ikke den eneste med dette problem. Jeg har gjort flere hundrede handler, i ind og udland, via nettet, og har aldrig tidligere været ude for sådan en respektløs og uforskammet behandling af kunder. Den eneste forklaring jeg kan se på denne bevidste politik fra Medion.dk, er at de bruger kundernes penge som arbejdskapital/kassekredit. Jeg vil hermed advare alle mod at handle med dette firma, som burde forbydes at drive internet handel.

Er ikke helt tilfreds

Købte et tastatur med baggrundslys, men manualen manglede, ringede til Medion og de lovede at ringe tilbage, det er nu 3 mdr siden og jeg har intet hørt fra dem, det er dårlig service.

Review by confirmed purchaser

Defekt pc, og bøvlet returnering

Vi fik en pc som ikke virkede, og det tog næsten en måned at komme af med den igen.
De unge mennesker i supporten var høflige og hjælpsomme, men der skulle flere telefonsamtaler til før vi endeligt fik tilsendt de labels der skulle på pakken.

Har ellers købt adskillige computere og cameraer tv etc og har normalt været tilfreds.
Også med deres service, men denne gang ikke.

MEDION Nordic A/S

This review has been reported to customer service by the company for missing proof of purchase (only genuine customers can review a company).

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Review by confirmed purchaser

Dårlig service og ingen kontakt

Produktet lever ikke op til det de skriver og når man så vil ha det lavet så tar det lang bare at få kontakt til firmaet for at få et vide hvor det skal sendes hen. Vil helt bestemt ikke anbefale det til andre.

Alt klappede!

Alt klappede. Både levering og produktet.

• Copenhagen, DK
  • 17 Reviews

Fin computer men langsom levering

Man får meget for pengene, men leveringen sker fra tyskland og det tager godt nok lang tid!

Defekt produkt blev først refunderet over 1 md. efter returnering

PC'en var defekt ved modtagelsen. Supporten foreslog, at jeg åbnede kabinettet og rettede på graffikkortet, hvilket muligvis havde ophævet garantien. I stedet valgte jeg at ophæve købet efter købeloven, og returnere PC'en. Først 5 uger efter Medion havde modtaget PC-en blev pengene tilbageført til min konto.

Ingen problemer.

Leveringstiden var, som den blev lovet, og jeg har ikke haft nogen problemer med computeren indtil videre, som jeg er virkelig glad for.

PC reparation gennemført tilfredsstillende

Fejlmelding til Medion, som hurtigt sendte forsendelsespapirer/labels.
Fik PC'en retur halvanden uge senere - i fejlrettet stand. Disk skiftet.

Larmende mangel på handling

Købte et produkt hos medion shop 10-03-2013 og sidder stadigvæk uden nogen som helst information om hvorvidt jeg modtager produktet, et såkaldt swap, eller de vælger at refundere det indbetalte beløb. Produktet var beskadiget under forsendelsen fra Tyskland, det kan ske, men processen efter har været lang, rigtig langtrukken og ikke informativt. Jeg ventede en lille måned på at modtage et label for kunne sende produktet retur, de var rigtig søde i hotline HQ i Berlin alle 9 gange jeg ringede dertil, men de kunne ikke sige noget om noget, og som sagt nu har jeg ringet dertil for 11 gang for at få information om produkt modtagelse, om jeg modtager noget som helst. Så hvis der vælges at købe i Medion shop, så kryds fingre for at produktet ikke har taget skade under forsendelsen

uacceptabel

levering af pc tog laaaang tid. jeg fortrød købet og rekvirerede retur label. det tog 5 uger og 5 rykkere at få den fremsendt. Medion havde pcén retur den 1. i måneden; men jeg havde først pengene retur 21 dage senere,- uden porto gebyret. skrev dem en sur mail, og modtog så endelig penge for porto udlæg ved køb. Jeg er færdig med Medion.

Leveret hurtigt

Jeg havde ingen problemer med at bestille eller få leveret min 27" Medion skærm. Det gik hurtigt og problemfrit.

Meget ringe !!!!

Fejl i Jeres hjemmeside. Billederne stemte ikke overens med teksten, og man ved ikke hvad man fik. Når man skrev til Jer på mail svarede I ikke, heller ikke når man rykkede for svar. Jeres telf.nr. til support var forkert..
Alle fejlene bøvlede jeg med da jeg købte en akoya e2009 pc. den 23-01-2013
I skulle skamme Jer !!! håber I har rettet fejlene. Jeg vil ikke handle med Jer mere eller anbefale Jer til andre.

Review by confirmed purchaser

Jeg er meget glad for computern

Jeg er meget glad for computern men der kunne være fler ting på jeres website sådan hvis man skulle komme til at smide sin Windows 8 cd ud så det kun passede til alle medion så alle ikke kan få det gratis

En super god betjening

Kan varmt anbefale Medion Shop til andre,
det er ikke sidste gang jeg/vi køber noget den vej.

Review by confirmed purchaser

Medion produkter et godt kvalitet valg.

En multimedie computer, et tv, flere hardiske og hardisk recorder fra medion, har jeg valgt på grund af kvalitet.

Utroværdig......

Alt gik godt indtil modtagelse af PC til 6.000Kr. - efterfølgende er alt kaos, pc kan ikke starte. To ubesvarede mails til service afd. efterfølgende 4 telefonopkald inden der kom adresse label for afsendelse af PC. Kom retur efter 14 dage - medfølgende service seddel hvor der stod at software var bootet på ny. Ved mit forsøg på opstart samme fejl som ved modtagelse. Tre telefonopkald hvor der blev lovet ny adresse seddel for tilbagesendelse igen uden resultat - nyt telenfon opkald hvor jeg med stor tydelighed bad om at tale med en som kunne tage stilling om jeg enten kunne få min penge retur eller levere i ny - der blev lovet opkald til mig. Da der var gået 14 dage uden reaktion fra Medion havde ikke mere tålmodighed og derfor klaget til forbrugerstyrelsen som har startet en sag med Medion pris 160 kr. Nu snart 2.5 måned uden brugbar pc og masse forbrugt tid og ærgelser. Har tidligere købt 3 Medion som har været OK - men med denne oplevelse var det her den SIDSTE.

hurtigt og nemt

det fungerer bare og det gik hurtigt selvom at der var nogle helligdage.

Review by confirmed purchaser

Det funger som det skal og det kostede ikke det store

Der er ikke så meget mere i det. Ingen problemer endnu.

Review by confirmed purchaser

Levering og emballage i top.

Levering til tiden og i god emballage. Så selv om der var slået hul i den yderste kasse, så havde det ikke betydning for indholdet i originalemballagen. Det er den 5 PC (mig selv og venner) jeg har købt hos Medion. Altid uden problemer.

Review by confirmed purchaser

en god oplevelse alt gik perfekt

Jeg blev så posivtivt at jeg også købte en bærbar til min kone

Let og overskuelig

Jeg var meget tilfreds med mit køb hos Medion. Det var nemt og man kunne sammenligne flere produkter. Samtidig kunne man finde inspiration til senere køb på siden. Så alt i alt en god oplevelse.
Varen jeg købte kom til tiden og var pakket forsvarligt ind.

Review by confirmed purchaser

Opfylder alt hvad man kan forvente

Leveringstid, pris, fragtpris og vare. Alt sammen er i orden

Nemt og billigt

Hurtig ekspedition, nem hjemmeside at finde rundt i, kan kun anbefales.

god bekvem

men skal lige vænde sig til det

besværlig

jeg finder det forkert, at man ikke kan afbestille en ordre, inden den bliver sendt. Jeg fik fejlagtig afsendt min ordre 2 gange

Martin Bergsten and Claus Melvej Ascanius found this review useful

Lever op til forventningerne

Computeren lever helt op til forventningerne, men der gik lidt for langt tid inden den blev leveret.

rigtig god service

Jeg sende en email for at bestil en varer som var udsolgt i Medion Danmark. De har ring mig op og bestil en varer fra NL og jeg fik min varer mindre end en uge! super god kundebetjening via telefonopkald og hurtig svar via email. Du fortjener en 5 stjerne. Jeg håber at shop hos jer igen Medion Danmark.

Super nice bærbar

Købte den her Akoya bærbar og leveringen var perfekt, selve pc'en er sgu lækker, fungerer super godt, meget lavt støjniveau, faktisk så lavt at man ikke rigtig lægger mærke til det, ikke engang når man presser den, Overall en super computer :)
Btw, kom til at skrive forkert postnummer da jeg bestilte den, men det tog max 2-3 min ventetid på telefonen før jeg fik fat i en sød medarbejder der lige ordnede det med det samme - Super service :D
Glemte helt - Leveringstiden var faktisk overraskende hurtig i forhold til at den også lige blev sendt afsted mod forkert postnummer først! :D

Super ment

Der kan du godt handle, det er ment og sikkert

Problemfri handel

Købte ny strømforsyning. Ankom i løbet af nogle få dage. Super.

Review by confirmed purchaser

MEDION - Super fedt computer på bare 3 døgn (hverdage) direkte fra tyskland.

Det var en meget positiv oplevelse, at handle på MEDIONs hjemmeside.
Sikke et udvalg af bærbare computere, som ingen konkurrenter kan hamle med, når vi ser på pris versus ydelse (råpower, skærm, tastatur).

Fik MEDION anbefaldt af en bekendt, som underviser på en højre læreanstalt i København (KEA) ''mange af vores studerende har MEDION'' - de studerende bruger dem bl.a. til at tegne 3D CAD, lave multimedie, opgave skrivning (så tastaturet skal være i top, dvs. med modstand).

Eneste mindre positive ''ting'' er, at kabinettet er for plastik agtigt på min AKOYA model, men tastaturet (Super godt = modstand), super skærm 17'' højste opløsning jeg kunne få. 5i processor, 2 GB grafikkort, 1TB Harddisk og 8 GB Ram. ''En ulv i fåreklæder'' :-)
Men garranti perioden er KUN 2 år og ikke 3 år, som hvis man køber sin computer i en ALDI butik - lidt øv, men udvalget er meget større på MEDIONs hjemmeside.

Næste gang jeg skal have en Computer, ja så bliver det en MEDION.

God og hurtig levering

Bestilte PC torsdag - og fik den leveret tirsdag ugen efter.
Kan klart anbefale Medion. Vores nabo har også udelukkende
gode erfaringer.

hurtig og tilfredsstillende

Produktet var som beskrevet og leveret til tiden alt i alt helt i orden

hurtig levering

Købte en ny computer og på trods af påsken stod jeg med min pc en uge efter jeg havde bestilt den. Hjemmesiden var nem at benytte og det var nemt at sammenligne produkterne. Kan varmt anbefales :-)

Review by confirmed purchaser

Ingen problemer med at bestille. Gode varer, hurtig levering!

Super betjening

Det er en god service og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hos medion kan man købe lige det man magler af PC

Nu du skal have en ny Pcer
så skulle du kikke på medion.dk
det er helt sikker at du finder en du kan bruge og betale