[REPLY]
Bestilte en vare som så viste sig at være en helt anden vare da den ankom.
Den vare jeg havde købt kunne jeg så ikke få alligevel for det var slet ikke den de solgte, De var "simpelthen kommet til at lægge forkert billede og beskrivelse på nettet"(!)
Jeg sendte varen retur og gik og ventede på mine penge i en måneds tid. De kom aldrig.. I stedet fik jeg pludselig varen tilbage.. Nu "repareret"..
Det skal siges at en måned efter var fejlen på hjemmesiden stadig ikke rettet og her TRE måneder senere venter jeg stadig på mine penge. Det tangerer regulært svindel.
Totale amatører. Værste service jeg nogensinde har oplevet. Handler der ALDRIG igen. Hvis du vælger at handle hos Medion skal du være klar til at leve med elendig service, håbløs inkompetence og totalt lallende idioter som ikke formår at løse noget som helst. Ikke engang en simpel returvare.
Og blev man kompenseret for disse tre måneders Kafkask bøvl? Selvfølgelig ikke. Pyt med at med har pisset på endnu en kunde, der kommer sikkert en ny tåbe forbi i morgen, som på trods af alle disse advarsler alligevel tænker "det går nok".
UPDATE: Efter 14 telefonopkald, mere end 8 timers arbejde, trusler om politianmeldelse og medier, samt en helvedes masse tålmodighed er det nu lang om længe lykkedes mig at få mine penge. Undervejs er jeg blevet konfronteret med så lav en grad af kundeservice at man skulle tro at de bevidst gik efter at være så inkompetente som muligt, så folk der er mindre ihærdige end mig bare opgiver.
Jeg bad om at blive kompenseret for mine tre måneders besvær og blev tilbudt et rabatkort på latterlige 250 kroner "til mit næste køb i MedionShop".. HA.. De kan stikke deres rabatkode op hvor solen aldrig skinner. Dæleme nej om jeg skal have noget at gøre med Medion igen
HOLD JER LANGT VÆK..
Vi er nu i vores lille familie på nummer 4 computer fra Medion og vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med produkterne. Kun en af de 4 har været til reparation og dette indenfor de 3 års garanti. Maskinen kom tilbage med nyt motherboard og prosessor og igen ingen regning pga. 3 års garantien. Det er simpelthen rigtigt godt sammensatte maskiner som kan klare temmeligt hardcore brug. Vores computere bruges mest til gaming og tv og på trods af denne hårde brug bare holder og holder disse maskiner. Det eneste minus hvis jeg skal finde noget så må det være at vi ved reparation af den ene maskine skulle vente i mere end en uge før vi havde den retur fordi den skulle sendes til Tyskland... Men overall er det helt igennem fantastiske maskiner til prisen.
Jeg havde bestilt en vare som ankom i beskadiget tilstand, sendte den retur og fik lovning på refundering af pengene. Har siden rykket for pengene i fem uger telefonisk og per e-mail før det nu endelig har givet resultat. Jeg har for længst tabt tålmodigheden med deres kundeservice som lover og lover men intet gør! Det var først efter at jeg (som er et stille og ellers roligt/høfligt menneske) virkelig havde skruet bissen på og talt med store bogstaver og sendt stærkt kritiske mails til virksomheden at jeg kom i kontakt med en leder som kunne sætte lidt gang i sagerne. Min mening er derfor at deres handlemåde er under al kritik. At de ikke indpakker deres varer forsvarligt (pakkepostens ord - ikke mine) er én ting, men at de ikke kan klare at få en normal forretningsgang til at køre uproblematisk er en helt anden. Mit råd er derfor at UNDLADE AT HANDLE MED DEM!
svarTIL ALEX nedenfor: Jeg havde bestilt en stationær pc via webshoppen (tower) som ankom i en kasse svarende stort set til pc'ens størrelse med et stykke flamingo i top og bund. Problemet var at kassen havde et stort hul (svarende til en herresko eller lignende) i bagsiden af pc'en og forsiden var skåret igennem med en hobbykniv og flapperne i toppen stod åben. Postbuden anbefalede mig at nægte modtagelse når der var tale om elektronik i så medtaget en tilstand. For alt hvad jeg vidste kunne harddisken jo være totalt ødelagt og alle komponenterne faldet af printpladerne. Det var denne dårlige indpakning (og ja, jeg havde en forventning om at de kunne finde ud af at fremsende tingene i hel tilstand) der gjorde at jeg valgte at få refunderet mine penge frem for at få tilsendt en ny pc i (måske) samme tilstand. :-(
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Der er for meget unødigt der skal udfyldes. Bestilling fra start til slut skal kunne være på en side. Det kan i gøre bedre.
This review has been reported to customer service by the company
for only being about the product.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
- Jeres kundesupport fungere ikke!
Jeres kundeservice har ikke meget viden om jeres produkter.. Jeg har flere gang kontaktede jeres kundeservice, men forgævs var der ikke ret meget hjælp at få..
- Jeg fik en rabatkode, da jeg bestilte min første order, men rabatkoden virkede ikke da jeg skulle bestille min næste ordet. Det var meget ørveligt.
- Opdatere jeres hjemmeside hverdag!!
Jeg kommer aldrig mere til at handle med Medion. Lang leveringstid, en meget uvenlig kundeservice som absolut ikke kan eller vil svare på noget som helst i telefon (MEGET lang ventetid til Kundeservice) email besvares efter flere dage.. Det bliver Elgiganten igen for fremtiden.
Det er ikke sidste gang jeg handler med Medion. Jeg har siden 2003 brugt Medion pc
Kan kun anbefaler Medion hvad angår kvalitet - levering og pris !!
Du kan helt roligt købe pc udstyr hos Medion. Det virker!
Jeg har intet hørt siden jeg sendte en server til rep. eller omb.
Har købt en scanner, som ikke virkede ved modtagelse.
Efter alenlange skriverier, lykkedes det at modtage en label, så scanneren kunne returneres. Pakken blev afleveret på posthuset, men Medion siger at de ikke har modtaget pakken.
Lige nu er jeg i et limbo, hvor jeg har betalt for et defekt produkt, sendt det retur til Medion, men det er tilsyneladende blevet væk.
Købte en medion tablet. Perfekt levering dog fra Tyskland og ingen problemer med tablet der bare virker og opdaterer til nyeste software
Den kan man rolig købe, ingen problemer med opsætning.
Fungerer perfekt.
Hilsen Kristian Klitgaard
Gode priser billig fragt og en hurtig levering og deres produkter fejler bestemt ikke noget..
Her kan du trygt handle no problems. Anbefales
Ringede til hotline og kundeservice 3x ½ time uden at få forbindelse.
da de skulle sende en ny pc, kom der kun et keyboard og en mus. efter 1½ måned fik jeg pengene retur.
Claus Melvej Ascanius found this review useful
jeg fik min vare og den var i fin stand. det virker og er ganske glad for det.
dog fik jeg ikke så meget info om hvor langt min vare var.
men ud over det er medion et udemærket produkt
har en ven og en x kæreste der har en del produkter fra medion
gode vare til en god pris.
så jeg giver dem 4 stjerner
for kvalitet
god pris
leverin
og at man ikke bliver snydt som så mange andre steder
ville til at hjælpe når man ringet for at få hjælp
Du får en mail med leveringe og virker bare. Regn dog med en lille uge i leveringstid, da vare sendes fra Tyskland.
Service niveau og kommunikation er meget ringe.
Efter at have bestilt, ville jeg gerne vide hvilket transportfirma der laverede varen (Post Danmark, GLS osv.). Informationen kunne ikke findes nogle steder på deres side, så jeg ringede til dem. Her talte jeg med en medarbejder, der heller ikke kunne fortælle mig hverken det, hvad det betød at ordren på siden stod som "Lukket" eller om der ville komme en mail når varen blev sendt.
Efterfølgende sendte jeg en mail til dem, med to (enkle troede jeg) spørgsmål: "Er varen blevet afsendt?" og "Hvem levere pakken?" - der gik en uge (hvor varen i øvrigt blev leveret med DPD) - og så fik jeg svar: "For at vi kan løse dit problem / besvare dine spørgsmål hurtigere og mere effektivt, beder vi dig kontakte os på nedenstående telefonumre." - jeg ordret var det svaret efter en uge. Come on.
Det gode er at jeg fik hvad jeg havde bestilt, og det virker fint.
Jeg vil til enhver tid anbefale Medion til andre, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Medion.
Havde en 2 år gammel laptop som gik i stykker. 2 dage efter samtale med en meget venlig og kompetent medarbejder modtog jeg returseddel. 3. uger efter indsendelsen modtog jeg besked om at komputeren desværre ikke kunne repareres og de bad om min bankkonto da de så ville betale mig det totale beløb tilbage. De skrev, at der ville gå op til en måned før jeg fik pengene retur, men efter 8 dage stod pengene på min konto.
Jeg købte an anden og meget større laptop hos Medion til stort samme pris som jeg fik retur. Den blev leveret i løbet af ganske få dage, og den kører fuldstændig perfekt.
Samtidig skal lyde en stor ros til de servicemedarbejdere jeg har talt med undervejs. De har været utrolig flinke og hjælpsomme!
Har været meget glad for mit PC-køb. Alt har indtil nu fungeret upåklageligt. TAK :-)
D. 25-2-2013 går jeg ind på Medions hjemmeside for at købe en Bærbar(MEDION® AKOYA® P7815 (MD 98303) ) til min søn. Den har han sparet op til i over 2 år. Vi modtager denne d. 2-3-13. Sønnen bliver meget glad for denne og passer rigtigt godt på den men allerede d.5-3 virker bl.a. tasten ’j’ ikke mere. Altså kun 3 dage efter vi har modtaget den. Jeg ringer til Medion d. 6-3 og aftaler en ombytning med Helpdest samt at de sender mig en returseddel. En uge efter har jeg stadig ikke modtaget denne returseddel, så jeg ringer igen til helpdesk. Her beklager de og siger at nu, sender de den. En uge efter har jeg stadig ikke modtaget retursedlen så jeg ringer igen til dem. De beklager meget men de har haft problemet med systemet. Fair nok tænker jeg. En uge efter har jeg stadig ikke modtaget retursedlen og jeg står nu med en meget ulykkelig søn som ingen penge har og ingen bærbar har. Han forstår ikke hvad der sker og det må jeg sige at det gør jeg jo heller ikke. Jeg ringer igen til Medion(d. 02-04-13) og snakker med dem og helpdesk medarbejder siger at han er ved at skrive sagens forløb ned til sin chef så han kan kigge på den.
Jeg beslutter mig at jeg ikke vil have byttet Pc’en nu men gerne have penge tilbage og det får jeg OK på. Jeg har stadig ikke modtaget nogen returseddel og jeg står nu overfor at skulle til at kontakte Forbrugerstyrelsen. Allerhelst ville jeg jo gerne undgå det.
Har nu selv afleveret den bærbare hos Medion i Glostrup. Da jeg som hjem lå retursedlen i postkassen :-( Men helt ærligt at være 6 uger om at få sendt en returseddel.
This review has been reported to customer service by the company
for referring to other websites or companies.
Customer service is in the process of investigating this review.
See our review guidelines here.
Jeg har mange Medion produkter, bl.a. to PC'er, en lækker 23" PC skærm, en navigator der kan alt undtagen at lave kaffe, to eksterne harddiske som kan skubbes ind i toppen af PC'en med et helt genialt kabelfrit docking system, et ekstra TV, en harddisk optager til TV'et, en vandtæt camcorder mm. Og det er faktisk gode og billige produkter med virkeligt gode specifikationer, så længe man ikke har problemer med dem.
Da den sidst indkøbte af mine PC'er en multimedie PC til knapt 5000 kr i 2009 var godt to år gammel, begyndte den at "fryse" med kortere og kortere mellemrum. Jeg reinstallerede den til fabriksindstillingerne flere gange uden virkning, derfor kunne software problemer helt udelukkes. Jeg skiftede også internetudbyder, da jeg havde mistanke om, at det var internetforbindelsen der frøs. PC'en bruges kun til netsurf og musikafspilning. Det hjalp jo så ikke noget at skifte internetudbyder, men det kostede da besvær, penge og tid. Samtidigt var der to andre småproblemer med PC'en, et leje der støjede når den var kold og en startknap der hang en gang imellem.
Jeg skrev til Medions danske serviceafdeling, og modtog uden problemer frankeret adresselabel nogle dage senere. Da jeg imidlertid ikke havde originalemballagen længere valgte jeg selv at køre til Glostrup med PC'en for at den ikke skulle blive skadet. Her blev den fuldstændigt uskadte PC modtaget, beset og uden videre emballering placeret i et pallebur sammen med en masse andet elektronik, og jeg fik at vide at det hele skulle sendes til Tyskland for reparation.
Efter et par uger fik jeg så brev om, at PC'en havde været udsat for ydre vold/skader, og at jeg derfor selv skulle betale for reparation. Jeg skrev en klage over dette med henvisning til ovenstående, hvorefter man svarede, at man så alligevel ville reparere uden beregning. Så langt, så godt.
Efter en uges tid modtog jeg PC'en med nyt frontpanel og gik i gang med at reinstallere endnu en gang, da Medion selvfølgelig havde gendannet fabrikindstillingerne. Jeg kunne med det sammme konstatere, at den stadig gik i stå flere gange i timen med variende varighed fra få sekunder til minutter. De andre problemer var løste.
Jeg skrev til Medion igen, og modtog uden problemer igen en returlabel. Denne gang benyttede jeg den og emballerede PC'en som jeg havde modtaget den. Efter nogle uger fik jeg så PC'en tilbage, og gik igen i gang med at gendanne, installere netværk og utallige windows opdateringer fordi den igen var blevet bragt tilbage til fabriksindstillinger. Samme resultat som sidst, selv om der lå en fejlfri testrapport på skrivebordet, så virkede den stadig ikke som den skulle. En PC der "fryser" op mod en tredjedel af den tid man bruger den er jo ubrugelig i praksis.
Jeg skrev igen til Medion, som svarede at de nu ville udskifte min PC med en ny når jeg havde returneret den gamle. Jeg modtog igen adresselabel, returnerede PC'en, og ventede på reaktion. Da jeg rykkede for action, fik jeg at vide, at jeg alligevel ikke ville få en ny, men at man ville reparere den gamle. Jeg svarede, at det havde jeg intet problem med, jeg ville bare gerne have en PC der virkede uden yderligere spild af min tid. Jeg modtog så min PC fra reparation for tredje gang, og kunne konstatere at den stadig ikke virkede, selv om servicerapporten viste, at stort set alt undtagen harddisken nu var skiftet mindst en gang.
Jeg skrev så igen til Medion, men da sagen på det tidspunkt havde kørt over en mange måneder lang periode, både fordi Medions reklamationsproces tager nogle uger hver gang, men også fordi jeg var langsom til at få reinstalleret, testet, skrevet, returneret osv. så var de tre års garanti nu udløbet.
Derfor meddelte Medion mig, at jeg kun ville få en reparation dækket af garantien såfremt det var allerede udskiftede dele der var problemer med. Jeg svarede selvfølgelig at det var jeg stærk utilfreds med, da problemet jo var opstået og fejlmeldt til Medion da PC'en var godt to år, og at det på trods af tre forsøg ikke var lykkedes værkstedet at lokalisere og reparere fejlen. De svarede ved at sende mig endnu en returlabel.
Jeg returnerede så for fjerde gang PC'en, og efter nogle uger modtog jeg så et brev om, at der åbenbart var fejl på tre komponenter, hvoraf kun en var dækket af garanti fordi den tidligere var udskiftet. De to øvrige måtte jeg betale 1400 for at få udskiftet, og hvis jeg ikke ville det, så kunne jeg i stedet få en regning på 365 kr for fejlsøgning. Jeg klagede selvfølgelig igen, og bad indtrængende om, at nogen ville læse sagsforløbet ordentligt igennem og erkende deres moralske og juridiske ansvar. Jeg fik lynhurtigt svar denne gang, nu ville man så dække to af komponenterne på garanti, således at jeg blot skulle betale 470 kr for en ny harddisk, den var jo ikke tidligere udskiftet.
Jeg havde ikke energi til at slå mere i denne dyne af arrogant tysk kundeplejekultur, så jeg overførte straks pengene til deres konto og fik hurtigt svar om, at man ville reparere PC'en hurtigst muligt og returnere den til mig. Og der står jeg så dags dato, mens jeg venter på at få min PC tilbage. Jeg har selv brugt langt over 50 timer på sagen, og havde jeg vidst det fra starten havde jeg med den største glæde skrottet PC'en og købt en ny fra en anden leverandør.
Jeg opdaterer selvfølgelig denne anmeldelse når jeg har modtaget og testet PC'en efter fjerde reparationsforsøg.
Jeg skal også lige nævne, at jeg ikke på noget tidspunkt har været ude efter at få en ny PC. Den opfylder stadig fint mine behov da det er en multimedie PC fra den dyreste ende af Medions sortiment. Hvis den vel at mærke virker....
Mine mange spildte timer får jeg aldrig tilbage, de 470 kroner sikkert heller ikke, men hvis den heller ikke virker denne gang, så går sagen selvfølgelig videre til Forbrugerklagenævnet. Jeg har talt med deres hotline, som inden jeg havde nævnt fabrikat eller forhandler spurgte, om det var en Medion.... Det synes jeg er tankevækkende.....
Min konklusion er, at der er noget helt galt med den måde Medion organiserer og driver service og garanti på. Det ærgrer mig meget, for som almindelig forbruger synes jeg deres produkter er meget fristende mht. specifikationer og pris. Det er jo også skønt at de frivilligt yder tre års garanti, men hvad nytter det, hvis det er garanti på denne måde?
Alt hvad jeg har skrevet ovenfor kan dokumenteres med et hav af mails og breve. Jeg har på intet tidspunkt haft telefonisk kontakt med Medion.
Jeg er selv kvalitetschef med ansvar for reklamationsbehandling i en international koncern, og én ting er helt sikkert: Hvis jeg havde behandlet vores kunder sådan her, så var jeg blevet fyret for mange år siden.
Opdatering d. 26-03-2013: Jeg blev ringet op af en venlig dansktalende medarbejder fra Medion, som havde læst denne anmeldelse og dernæst gennemlæst min sag. Han beklagede forløbet og sagde at man straks ville tilbageføre de indbetalte penge, og at jeg dernæst kunne vælge mellem tre løsninger: Reparation, levering af en ny PC, eller ophævelse af handlen. Som jeg sagde til ham, så har jeg jo været glad for de produkter jeg har haft, så en ny PC er en fin og rimelig løsning for mig. Så kan jeg jo håbe den ikke går i stykker. :-) Han lovede at sende mig en PC fra den gode ende af sortimentet, hvor den jeg havde jo også hørte til. Så nu ser jeg frem til at kunne lytte til musik og bruge internet igen uden at skulle sidde med den bærbare fra jobbet.
Og til medarbejderen fra Medion: Hvis du kan afstedkomme at jeg i morgen kan hente den nye model som Aldi sælger fra onsdag d. 27-03, og som får meget fine anmeldelser, så skal vi ikke vente til efter til efter påske med igen at få styr på musiksamlingen mv. Det ville være et smukt træk. Jeg har forsøgt at ringe tilbage på dit nummer uden held.
Ny opdatering 26-03-2013: Medarbejderen ringede mig op igen og foreslog, at han tilbageførte min oprindelige købspris samt de 470 kr. således at jeg kunne gå ud og købe en ny PC i Aldi i morgen. Super løsning for mig. Og at jeg nu fra i morgen har en ny PC med tre års garanti opvejer da en del af al mit besvær. Derfor tre stjerner.
Har købt en computer hos Medion, som indtil for nyligt har virket ok, men da den for et stykke tid siden gik i stykker, ringede jeg og reklamerede. Jeg fik besked på, at der ville blive sendt en adresse til mig, som jeg skulle sende produktet til for videre vurdering.
Efter nu ca. 14 dage og to telefoniske rykkere er der stadig intet sket. Medion holder mig simpelthen for nar.(eller det danske postvæsen er meget langsomt?) Konklusionen af min oplevelse med Medion må derfor være, køb jeres produkter hos andre mere seriøse firmaer. Alle produkter kan gå i stykker, men måden firmaer behandler deres kunder på når noget går galt, er trods alt også en del af forretningens omdømme og kan være afgørende for om man handler med pågældende firma igen.
19/04-13: Har nu efter endt rep. fået computeren igen, der medfølger endda en testudskrift, som viser den er i orden, men men men.Da computeren blev sendt indeholdt den 2 harddiske, men nu er den ene forsvundet? Reetablerings cden er også væk?. Guderne må vide hvordan rep fungerer hos medion?. Hvis jeg sender min bil til rep. med defekt motor, forventer jeg da ikke den mangler et hjul ved afhentning? Nå men venter nu igen på et returnerings mærkat. Fortsættelse følger.
Mvh. Torben Kristensen
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Dårlig information kan ikke komme ind selv om man er registreret med kode som man skal når man prøver at ringe falder systemet helt ud havde jeg vist det inden jeg købet havde jeg ikke købt computeren der jeg vil ikke anbefale andre at købe computer der
mvh Olew Bakkelev
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Har nu haft 5 produkter hos Medion, har aldrig haft problemer med nogen af dem. Købte en bærbar computer, 3 dage senere var den der. 5/5 her!
Jeg bliver nødt til, at skrive om Medions og deres manglende kundeservice.
Har haft en Medion bærbar Akoya 17" der er blevet repareret 3 gange, den ene gang havde de ødelagt en kobling til batteriet, dvs de tester ikke engang pc når de har haft den på værksted....UTROLIGT ringe og dårligt.
Min bærbar var 1,5 år gammel og har kun haft bøvl med Medion DK og værkstedet. Medion Dk har været flinke i kundeservice, men bedøvende ligeglade, så sagen endte i forbrugerstyrelsen hvor Medion tabte med et brag.....Medion trak sagen i langdrag og truede mig med advokater og deslige - så godt råd til kunder med problemer TRO IKKE PÅ MEDION og gå til forbrugersstyrelsen, så du kan få dine penge også selvom det varer 3-4 måneder efter med at få pengene. Jeg måtte selv true med medier hvis de ikke ville udbetale eller sende sagen tilbage til forbrugerstyrelsen.
KØB ALDRIG MEDION - ALDRIG, jeg fraråder alle jeg kender og specielt som datamatiker er jeg fortørnet og dybt forundret over Medion stadig kan sælge deres dårlige kvalitet. KØB DET ALDRIG og slip for trusler og langsom (bevist) betjening.
Alle 3 gange med rep. tog mellem 6-7 uger alt alt alt for ringe og dårligt.
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Jeg har en 17,3" Medion Akoya og er faktisk temmelig glad for pc`en. Flot og virker fint.
Forleden knækkede jeg skærmen, skrev til dem og hørte intet. En uge senere ringede jeg i stedet for at få et tilbud på udskiftning.
Noget så enkelt som en pris på en ny skærm kan ikke fåes! De kan overhovedet ikke oplyse pris på noget som helst, udover at det vil koste 600,- at få kikket på den.
Det kan heller ikke oplyses, hvor længe man skal vente, men det loves af servicemedarbejderen, at der er næsten 100 % garanti for, at min pc kommer tilbage i totalt slettet tilstand, fordi det er "normal procedure"! Uanset, hvor meget jeg end ber dem ikke gøre det!
Den kvindelige "service"-medarbejder kæftede op i et væk, afbrød og lyttede ikke. Nul empati. Hun anbefalede mig endog at købe skærmen ude i byen udenom hendes arbejdsplads!!
Da jeg fortvivlet havde forsøgt at standse hende mange gange og til sidst beklagede mig over hendes facon, fik jeg en skideballe, fik at vide, at jeg var et ubehageligt menneske, hvorpå hun knaldede røret på.
En ny opringning skaffede en mere fornuftig mandlig i røret, men stadig samme mangel på oplysninger.
En klage over den kvindelige i mandags, har stadig ingen reaktion afgivet.
Hold jer fra dem!
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Vi har flere Medion computere i vores hus, der har kørt problemfrit i mange år. Kan anbefales, da de også har rimlige gode priser.
Kan ikke genkende andres dårlige behandling. Jeg købte et 40" fladskærms
tv i aldi i aug.2010, hvor fjernbetjeningen pludselig ikke virkede mere. Jeg skrev til dem og efter 4 dag fik jeg svaret at de ville sende mig en ny fjernbetjening, og hvis det imod forventning skulle være tv'et der var problemet skulle jeg vende tilbage, da de så ville sende en vogn for at hente tv'et. Jeg modtog i dag den nye fjernbetjening og alt er godt igen. Kun ros herfra....
Når man læser de negative anmeldelser forstår man det ikke helt... De har valgt at købe det billigste computer mærke herhjemme - hvor man faktisk får utrolig meget ydelse og specs for pengene... Så hvis kundeservicen er lidt ringe eller hvis designer ikke er super smart - så hænger det jo nok sammen med prisen!
Jeg er stor fan af Medions produkter idet man får utrolig meget for pengene, hvilket betød at min sidste medion laptop fungerede upåklageligt i 7 år!
Jeg har ikke gode eraringer med produkter fra Medion.
Mit absolut sidste produkt fra Medion er en notebook (Akoya E1222) der har problemer med batteriet som ikke kan oplades.
Det er tilsyneladende ikke mulig at fremskaffe et nyt batteri til en under 2 år gammel PC.
Det ikke ok.
Claus Melvej Ascanius found this review useful
Jeg bestilte bærbar pc den 7/12 2012 og iflg. Medion's hjemmesiden var den på lager.
Varen blev betalt ved bestilling og beløbet er trukket, via PayPal, fra min konto 10/12 2012.
Jeg fik ingen bekræftelse pr. mail ved bestillingen.
Jeg har den 17/12 2012 ringet til Medion's
hotline, som meddelte at de kunne se at "noget var galt" og de lovede omgående at få "orden på det".
Da jeg intet hørte - eller har hørt endnu - fra Medion, oprettede jeg 19/12 2012 en PayPal-tvist, hvor jeg redegjorde for forløbet overfor Medion.
Jeg har stadig intet hørt fra Medion og iflg. deres hjemmeside d.d. står sagen markeret som "ÅBEN", men uden mulighed for at skrive til dem og forlange det betalte tilbage.
Og nu ærgrer jeg over at have været så dum at købe noget hos dem igen, sidst jeg prøvede købte jeg en GPS, hvor det viste sig at kortmaterialet var 1½ år gammelt og det meddelte de mig stille og roligt at jeg "bare kunne købet et nyt kort" til samme pris som GPS'en forstås.
Hold fingrene fra Medion!
Lars Sørensen and Claus Melvej Ascanius found this review useful