[REPLY]
Jeg har efterhånden længe været kunde hos Meebox, og da de valgte at slå et super fødselsdagstilbud op på deres facebook side, valgte jeg straks at slå til og valgte at flytte resten af mine domæner til Meebox. Men da jeg skulle indtaste EPP koden, for at kunne flytte det sidste .org domæne gik det galt. Jeg havde ikke koden, så jeg skyndte mig at kontakte min gamle udbyder, for at få den udleveret. Det viste sig dog hurtigt at min gamle udbyder havde valgt at holde helt lukket for supporten, grundet helligdag (2. påskedag/1. april 2013). Da klokken så bliver ni om formiddagen den efterfølgende dag får jeg EPP koden fra min gamle udbyder. Jeg havde stadigvæk et vindue åbent med bestillingssiden hos Meebox, og tastede EPP koden ind, og trykkede gå videre... Men jeg fik desværre bare en besked om at der var udsolgt, fordi at tilbudet var udløbet :( Da Meebox finder ud af at jeg missede tilbuddet fordi min gamle udbyder var lidt for sløv i optrækket, sørgede de straks for at finde en løsning sammen med mig, for jeg skulle selvfølgelig ikke snydes.
Meebox skal have kæmpe ros for deres support, samt deres utrolig gode webhoteller. Jeg ser frem til mange gode år med verdensklasse produkter og verdensklasse support, og håber selvfølgelig at Meebox vil blive ved med at være en webhotel udbyder der ligger en ære i deres arbejde, og som kan holde sig i den absolutte elite inden for branchen.
Så hermed mine varmeste anbefalinger til at bruge Meebox som din/jeres kommende webhotel udbyder.
Johnny Rosenkjær
Jeg har haft med Meebox.net at gøre i kun nogle få uger, derudover har jeg oplevet ekstremt god hjælp fra kundeservicen, med selv de dummeste spørgsmål! Det har virkeligt hjulpet mig meget, og er sikker på at jeg vil benytte deres "Instant-support" mange gange endnu, da jeg er ny på området! ;)
"Instant-support" skal forstås på den måde som det er skrevet, deres support er helt i top!! plus at de har en overskuelig hjemmeside, der på ingen måde skaber forvirring!!
Hilsen Kasper Skovby
Jeg fik dags dato hjælp af "kim" fra meebox support over livechatten. Jeg havde et database problem på min server. Kim var så behjælpelig at hjælpe mig igennem de forskellige trin. Meebox support er toppen!
Inden jeg tog beslutningen om at bruge Meebox som udbyder, læste jeg selvfølgelig anmeldelserne på Trustpilot igennem, men jeg havde lidt svært ved at tro, at det var så godt, som der blev skrevet herinde.
Men jeg blev overbevist. Jeg havde lidt startproblemer på min side, og deres responstid og deres servicemindedhed (er det overhovedet et ord?) er exceptionelt. Jeg har tidligere været kunde hos andre webhosting-udbydere, og ingen steder har jeg oplevet samme service som her.
Meebox kan varmt anbefales - de er billige, og her får man bestemt mere end hvad man betaler for.
Et team der ved hvad de har med at gøre, har været en stor hjælp der jeg pludslig kunne verken sende eller modtag mails. tusind tak til jer alle.
Jeg skulle bruge support, hvilket jeg egentlig ikke havde regnet med, så jeg havde ikke tjekket, hvornår Meebox har åbent for den slags. Jeg gik blot udfra, jeg ville få svar i løbet af næste hverdag. Men i stedet fik jeg svar nærmest omgående. Svarene var vel at mærke meget hjælpsomme og venlige, selvom problemet i bund og grund vist mest var en fejl 40.
have opsætning problemer med mail men med god vejledning af Lotte via tratten
fik jeg en fantastisk hjælp jeg giver dem 10+ frisk at være så kvik Lotte tak for det
mvh
Poul E.
Som webudvikler administerer jeg en masse websider på forskellige webhoteller. Siden jeg selv, for et par år siden, opdagede Meebox, og flyttede mine egne sider over, er jeg kun blevet mere henrykt over deres services, stabilitet og support.
Selv med deres billige webhotel understøtter de alle de nødvendige funktioner, og hvis man skulle opleve nogen problemer, er deres support altid super hurtig, grundig og venlig - selv aften og weekend.
Ud over at være billige, er det det mest stabile/hurtige webhotel jeg har brugt blandt one.com, surftown og meebox. Og jeg anbefaler dem i øvrigt hvor jeg kan til kunder, familie og bekendte. Jeg slipper for en masse bøvl, og mine kunder får et velfungerende produkt.
Det er så nemt at kritisere firmaer der gør det dårligt, men Meebox gør det virkelig godt og fortjener ros!
Keep up the good work!
Jeg synes nu ikke de er så gode, synes de er langsomme og mega svært kontrolpanel.
Det bedste du overhovedet får for dine penge!
Jeg har intet ondt at sige om Meebox. De er fantastiske og hurtige til at hjælpe en når man har brug for hjælp. Jeg havde domæne hos One.com før og det var ikke noget at råbe hurra for. De var ikke til at blive kloge på og svarede ikke på mine spørgsmål, men der trådte Meebox's super søde personale til og hjalp med det som One.com egentlig burde have gjort.
Jeg tager virkelig hatten af for Meebox, de burde have fået 10+ ud af 5 stjerner hos mig. Har intet at klage over! - super hurtig betjening, nem betjening, sødt personale som hjælper med det samme, billigt og generelt er de bare fantastiske på alle punkter!
Jeg kan varmt anbefale dem til alle jeg overhovedet kender, de står fandme klar til at hjælpe. De er her for deres kunders skyld og det kan man mærke!
Meebox, helt klart værd at vælge!
- Katrine :o)
Meebox har rigtig fornuftige priser og ikke mindst rigtig god service. Online chat funktion til kl 22 om aftenen og rigtig hjælpsomme ansatte i chatten sørger for at man helt sikkert finder ud af det hvis man har et problem! Kan klart anbefales.
De begyndte godt for et par år siden, men siden januar 2013 er der stort set ikke gået en uge på mit ene hotel (har to hos dem) uden at enten http, database eller email har været nede i længere tid (typisk 4-5 timer). Siden det tilsyneladende sker samme tid hver dag ud fra logs skulle man tro de ville løse det, men det lader til at deres engang fantastiske service til prisen er blevet erstattet af den "lad stå til" og spis kunden af med meget korte svar som mange danske billigere webhoteller lider af.
Deres kontrolpanel er dog stadig blandt branchens bedste, og siden det andet hotel kører glimrende stadig ender den samlede bedømmelse på middel, man skal bare håbe på at ende på en god server.
Har som kunde oplevet problemer med manglende information. Hvilket kan være rigtig frustrerende.
I to tilfælde har jeg oplevet dette, og har ikke kunne finde information i deres "Vidensdatabase".
Det første var et mail problem, som den supporter jeg skrev med ikke kunne finde ud af at løse, fordi jeg spurte i vest og fik svar i øst, endte med selv at løse problemet med hjælp fra Google.
I det andet tilfælde, hvor jeg bestilte et nyt domæne, måtte jeg ligeledes selv finde ud af hvad jeg skulle gøre for at få det sat op. Det viste sig, at når man bestiller og betaler for et nyt domæne - så skal man manuelt tilføje det til cPanel, her havde jeg foretrukket det skete automatisk, eller det blev sendt ud i en mail sammen med ordre bekræftelsen. Dette skete bare ikke, samtidig stod der intet på siden "Registrer nyt domæne (eksisterende kunde)" i deres "Vidensdatabase" - selvom titlen ellers ligger op til hvordan man får det til at virke.
Det har ført til mange frustrationer, og derfor får Meebox kun 3 ud af 5 stjerner. De sidste 2 kan indhentes ved at få informationerne på plads, og forbedre supporten.
Michael Keller found this review useful
Jeg har i flere omgange benyttet mig af Meebox Support og hvergang fået en hurtig og kompetent hjælp, så mine 'probelmer' blev løst.
Jeg kan kun anbefale Meebox.
De er bare gode til at hjælpe én, når man kører fast med noget og i øvrigt ikke er verdens største it-haj!
Opstår der problemer med dit login eller driller dine domæner, står livechatten til tjeneste. I sit allerhøjeste, har den hjulpet mig igennem hvad end har stået mig i vejen. I løbet af sekunder er du igennem, og en løsning følger ret efter.
5/5
Jeg har kun oplevet verdensklasse support hos Meebox. Alle mine problemer er altid blevet løst, og det er gået super hurtigt. En fed funktion er deres livechat, der gør det super let at få support. Udover den gode service, har de en hurtig og stabil hosting.
Kan stærkt anbefale dem!
Super service på chatten hos Meebox.
Jeg har lige redelegeret et domæne til meebox og kom igennem en masse ellers lidt tekniske ting ved at spørge på chatten. Kunne både redelegere og komme hurtigt igang med at installere wordpress side på et addon domæne. Ting, jeg ellers var gået i stå med og havde skullet betale mig fra hos programmører...
Alle jeg har chattet med er hurtige, søde og servicemindede. De smider bl.a. udvalgte links til vidensdatabasen og hjælper gerne med at forstå denne, hvis man ikke er super techie nørd til at forstå det hele. ingen spørgsmål er for dumme - Dejligt.
Jeg er nu oppe at køre med en ny wordpress side - på to dage fordelt over nogle timer pr. dag - nemt og ligetil....
En særlig tak til Kim og Lotte, som er de to, der har hjulpet mig i denne uge
KH
Helle-Sofia
Efter en lidt langsom opstart med problemer med e-mail opsætningen sørgede Meebox for at redde kunden, alias SkabDigBare, og nu kører det hele upåklageligt. Tak :-)
De er klar med det samme når jeg behøver deres hjælp! Kunne ikke ønske noget bedre!!! Super glad og tilfreds!
Jeg har for blot en uges tid siden købt et webhotel hos Meebox.net... Jeg må sige at det har været en positiv oplevelses indtil nu.. Priserne er yderst rimelige og deres service er i top.. Alene i dag har jeg haft to problemstillinger på forskellige tidspunkter af dagen, og begge blev fixed via deres online chat på under 5 minutter. De ved hvad de laver. Bestemt anbefalelsesværdigt.
Vh Johannes
Kan kun anbefale Meebox efter at have flyttet vores hosting til dem. Flyttede egentlig for at få cPanel backend, men blev overbevist af den fantastiske live chat. De har hjulpet med at få alle detaljer til at spille efter flytningen.
Jeg valgte meebox, fordi jeg mener de har den bedste support. Jeg var lidt tøvende til at vælge dem i starten pga. manglende telefon support, men det har ikke noget at sige overhovedet, for de leverer en lynhurtig chat support og vigtigst af alt, at de møder kunden i øjenhøjde. Kan helt klart anbefales. :)
Kan ikke andet end sige godt om meebox. De har ganske enkelt alt!! Deres 1click installer har vildt mange forskellige ting og sager. Desuden er deres support helt i top. Hvis man kunne gi 10 stjerner havde jeg givet dem det :)
En fantastisk service både før og efter køb. Så hvis bare produktet kan stå distancen, kan jeg kun anbefale Meebox som webhotel.
Tonsvis af features, Safe Mode Off, et væld af statistikker, masser af plads og trafik, til næsten ingen penge. Selv deres billigste webhotel inkluderer et MEGET udvidet cPanel der giver adgang til at administrere alt hvad hjertet måtte begære. Uden sammenligning det bedste webhotel man kan få for pengene. Hurtige servere som ikke bliver oversolgt, som visse andre danske hosting udbydere gør det.
Meebox virker også til at "følge med tiden" og sørger for at deres moduler er opdaterede og sikre. Et meget højt niveau i forhold til andre danske jeg har prøvet, herunder også mange af de meget veletablerede udbydere.
Meget positivt overrasket over kompetent og dygtig support også.
Jeg har nu haft mit firma igennem 4 host og må sige, at de ikke når Meebox til sokkeholderne. Jeg har haft brug for support mange gange og har fået hjælp med det samme, selvom kl var 02 om natten. Se det kalder man sku service, de kommer kun med kvalificerede svar og noget man kan bruge til noget.
Min side har aldrig været hurtigere, kører optimalt.
Kan klart anbefales herfra. ville gerne give 10 stjerne hvis det var muligt.
Driver en hel del hjemmesider, og er kunde hos b.l.a. Unoeuro, Surftown, Dandomain og one.com.
Som ny kunde hos Meebox, er jeg meget positivt overrasket over deres lækre panel, samt deres kundeservice fra Live Chatten. Nemt forståelige, præcise og hurtige svar. Derudover er det personlig kundeservice og glade mennesker til at hjælpe en.
Super godt, kan kun anbefales. :-)
/Nicolai Sørensen, Creative Design.
Jeg er meget tilfreds med Meebox's service, og det er super til prisen.
Der support er bare i top. Jeg anbefaler Meebox til alle mine klienter.
Nej det kan det nok ikke! og det behøver det da også langt fra at være!!! Jeg har været igennem et par andre host, alle med langsomme servere og en support der virkeligt var langsom! MEN en dag lagde jeg mærke til meebox på facebook, og tænkte at jeg lige ville se hvad det var for noget. Og heldigvis for det! Jeg så at de var billigere end andre, jeg skrev lidt frem og tilbage med dem og blev så enig med mig selv om at flytte mit webhotel over til dem. Jeg har ikke fortrudt! Det er nok det bedste jeg har gjort med hensyn til hosting.
De har utroligt hurtigere responstider på deres servere.
Deres support er simpelthen fantastisk! både før man er kunde og også efter man har betalt. De svare nærmest med det samme, og deres svar er gode og man forstår præcis hvad de mener (også selvom man ikke er den skarpeste kniv)
Det er let og overskueligt at finde rundt på deres sider og oprette de forskellige ting.
Alt i alt kan jeg kun sige god for meebox. Ville virkeligt ønske alle tog så kærligt om deres kunder som de gør, det fandme dejligt!
Tak Meebox!
Seriøst?
jeg har haft MANGE server udbydere, jeg har været utilfreds med de fleste af dem.
Men meebox har virkelig hængt på ved mig. Jeg har Cloud server og der er jeg bare FULDT tilfreds. Desværre har der været en del net nedbrud. som der så er kommet pænt meget styr på igen. Men ellers så køre det bare 100% som jeg vil have det
Jeg har for nyligt købt et webhotel da jeg skulle bruge en mail løsning som jeg VIDSTE virkede. da jeg har haft meget dårlig erfaring med selv hostning. og opsætning af mail server.
Så derfor bestilte jeg et webhotel hvor ejg har mail samt jeg har mulighed for at smide en lille hjemmeside op hvis jeg har brug for det.
i bund og grund så er jeg 112% tilfreds med meebox...
<3 til jer
og
<3 <3 til Webzi ;P
Jeg har været kunde i meebox i ca 1 år nu, og når jeg havde problemer skrev jeg til deres support som svare altid og hurtigt, de har en super service.
Man får en billigt webhotel, super service, support som svare altid og hurtigt.
sidder og snakker med supporten kl 21.14 : ) nuff said?
jeg har prøvet flere andre hosting steder, Meebox er lige fter mit hoved. Det er nemt at overskue funktionerne og der er hjælp nok allevegne til at jeg kan regne det ud selv 90% af tiden og for resten er der effektiv support.
Jeg har haft webhotel hos Meebox i omkring et år. Jeg har oplevet fordelagtige priser, gode oppetider, god brugervenlighed og ikke mindst fantastisk service. Jeg har bl.a. været i kontakt med Kim fra Meebox i forbindelse med rådgivning om valg af webhotel, og jeg vil gerne rose Kim og Meebox for den gode service. Jeg kan godt lide ærlig og fair support, og det synes jeg man får hos Meebox. Trods mange andre som bare ønsker at sælge og ikke tager stilling til kundens behov, så tager Meebox deres kunder seriøst.
Fik oktober 2012 problemer med, at min webshop blev hacket...
Jeg ved ikke hvordan jeg skal åbne den, og Meebox vil overhovedet ikke hjælpe mig..
Nu lader jeg være at forlænge mit webhotel, så kan jeg finde det et andet sted..
Tak for... ingenting!
Har nu været kunde i 1år, og skulle idag bruge e lidt hjælp, og der var ingen problemer... Super service
Jeg fik hjælp hele vejen igennem forløbet at oprette min hjemmeside, flawless installation af wordpress med one-click install. helt perfekt, og dejlig hjælp hele tiden.
siden er www.davidbotofte.dk
Super support de er der når man har brug for det. Gode konkrete svar. Hurtig responstid.
Meebox support virker præcis som det skal. De er gode til spørge mere ind til problemet og endnu bedre til at finde en let løsning.
Jeg skrev til support klokken 9 om morgenen og en time efter var der svar.
så mange tak til de to supportere.
Jeg er virkelig overrasket over den utrolig behagelige service man får selv som håbløs uvidende gang på gang.