[REPLY]
Svindlerfirma de melder bare folk ind til betaling uden man har givet tilladelse til det.... og svare ikke på mails eller opkald..
PAS PÅ DETTE FIRMA
Aner ikke hvad det var for en side før den poppet op på min bank konto ,ville stoppe betaling men nej det skulle jeg over nettet ved at google det forslog bankmanden , så er bar Kr, 180 fattigger , forsøgte at få et kode ord ved at intaste mail adresse men ingen kodeord , så nu kan de åbenbart til evig tid bare trække penge som det passer dem , gud hvor man er til grin.
Meetyourmessenger.dk er udelukkende et "Svindlerfirma" som kun har et formål, nemlig at tømme din pung.
Firmaet dækker sig under en udenlandsk IPadresse i Malaga, de har ingen dansk CVR nr., ingen adresse og ingen telefonnr. og man kan ikke komme i kontakt med personerne bag firmaet.
SÅ HUSK: SIKKER HANDEL PÅ INTERNETTET ER FØLGENDE:
1. Køb aldrig hos et firma som dækker sig under en udenlandsk adresse.
2. Hvis firmaet ikke har et dansk CVR nr.
3. Check på TrustPilot om firmaet inden i handler.
HUSK, den gode sikker danske net-lovgivning, gælder ikke for udenlandske firmaer, det er grunden til, at svindlerfirmaer registrerer sig i Estland, Panama, Bamuda, Malaga etc.
de har tag penge ude at sige noget om det
og jeg har ikke en profil hos hvem
ved i hvem over hovede det er, der gør det'
'
svar plzz Pip-Piop@hotmail.com er min mail skriv hvis i ved hvem det er
Man kan oprette sig som bruger inde og der var det altså nemt at udveksle emails, selvom at de havde en ineffektiv email bloker. Jeg vidste på forhånd at man ikke skulle spilde penge på sådanne sider :) Derfor gjorde jeg det aldrig.
Hvorfor er meetyourmessenger ikke blevet politi anmeldt endnu? Det er jo en svindelvirksomhed.
jeg syntes det er for dårligt man kan ikke slætte sig.og de trækker penge fra ens konto og jeg ved ikke hvordan jeg anolerer det.
Lars-Bo Johansen and Droverz found this review useful
DE har trukket et langt højer beløb end den 1kr.jeg gav min accept til.
JEFF PEDERSEN
Thomas found this review useful
Bryder mig bestemt ikke om denne slags 'smarte' markedsføringsmetoder. Er blevet spammet fra kolleger og kunder, som ikke vidste at de har sendt til mig.
Virkelig dårlig stil.
Jeg hedder John Mynderup og journalist på Ekstra Bladet. Hvem kender noget til denne Martin Pedersen? mynde@eb.dk
Hvordan kan jeg meld mig ud af det lort?.
PLZ SOS
Jeg kan ikke huske min password og den sender aldrig en e-mail tilbage med min password
??????
jeg er ikke engang tilmeldt og vil aldrig bruge jerjeg har aldrig givet tilladelse til at i må hæve på min dankort og i vil blive politi anmeldt så derfor tilbagefør pengene med det samme
Ja jeg har så mødt meetyourmessenger.dk igennem VIPocean som jeg fik en invitation til og var så dum at betale kr. 5,50 med mit VISA/dankort for en gave de ville sende til mig og nu har de så hævet kr. 299,95 to gange for et medlemskab jeg skulle have sagt god for, og jeg kan ikke mindes at have set en sådan, ikke nok med det så har de malket mine kontaktpersoner og sendt dem en invitation til VIPocean, men da havde jeg fundet ud af fuppet og sendte en mail til samtlige kontakter at det var fup, jeg havde bare ikke opdaget at de havde hævet nogle penge på min konto. SÅ PAS PÅ MED AT BRUGE DIT VISA/DANKORT.
ejerne af meetyourmessenger,stjæler hver måned fra min og mange andres bank kontoer, de har aldrig fået lov til at hæve på min private konto,så det er regulært tyveri.
hvis det ikke stopper bliver de anmelt til politiet, og derefter til medierne,kontant og lignende programmer
jeg har lukket min konto men bliver stadig trukket på min konto,og kan ikke komme i kontakt med nogen fra det firma,da han åbenbart er i spanien,det er total fusk .og kan se det sker for mange,han skulle bare anmeldes til politiet..
HEJSA,
SOM ALLE ANDRE HAR JEG HELLER IKKE AFMELDE MIN 1 DOLLARS ABO HOS DEM SOM SÅ BLIVER TIL 10 DOLLARS HVER MÅNED, BANKEN KAN IKKE GØRE NOGET, OG VI SOM FORBRUGERE ER PÅ BAR BUND.
JEG SYNES VI SKAL ALLESAMMEN INDSAMLE UNDERSKRIFTER OG MELDE DEN IDIOT TIL POLITIET.
SKRIV TIL MIG HVIS DU ER INTERESERET I EN ANMELDELSE.
GUMSER AT GMAIL COM
MVH
EH
jeg har prøvet alt men kan ikke blive slettet så de stopper med at trække på min konto
Man kan ikke kalde dette for en virksomhed, da det er en forbryder, der står som ejer, Martin Pedersen, adresse i Spanien. MP tror sig åbenbart beskyttet under en udenlandsk adresse og ved at have gemt sig under en meget besværlig afmeldelsesprocedure, men den er alligevel ikke så besværligt, at jeg vil betale over 75 kr. om måneden for ikke at gennemføre den.
Jeg vil have mine penge tilbage, jeg forstår ikke hvor de har fået mine bankoplysninger fra og det er ret uhyggeligt.
Jeg har også skrevet følgende i beskeden til MYM, men en gang tyv, altid tyv - Martin Pedersen, FÅ DIG ET ÆRLIGT JOB, DU ER AFSLØRET.
Besked til MYM:
You have been stealing money from my account now for several months, and you need to pay it back. In Denmark, where you come from, Martin Pedersen we have our law waiting for you, if you ever dare to come back. You should hurry to pay back all the money, you have cheated from people who do not really want to be paying you for anything, you are a thief and a crook, and I am ashamed that you are Danish.
Bad regards from
Kate Lange, give my money back, or you will hear from the law.
Tak til dig som har lagt en beskrivelse af hvordan man afmelder, jeg kunne ikke engang få banken til at stoppe den.
Ville tjekke min konto via netbank og ser en opkrævning fra meetyourmessenger på 180kr. Jeg aner ikke hvorfor jeg har fået den opkrævning - det er flere år siden jeg sidst har besøgt siden. Gennemgår nu mine kontoudskrifter af frygt for at de har opkrævet flere gang.
Af princip gider jeg ikke betale for diverse chatsider, fordi jeg alligevel aldrig besøger dem, så ved med sikkerhed at jeg ikke har meldt mig til vip frivilligt. Har nok som flere andre nævner det forsøgt mig med en 1kr. forsøgperiode.
Det er simpelthen svindel at snyde folk til en betalingsprofil, hvis man ikke selv aktivt har tilmeldt sig denne service!!
Virksomheden meetyourmessenger, har trukket 180 kr i dag for noget abbonnoment, som jeg ikke har haft i evigheder. I dag tjekker jeg så min netbank og kan se der er blevet trukket de penge.
Ikke engang en mail eller noget som helst har jeg fået om at mit abbonoment gælder. Den måde som er forklaret på hjemmesiden om hvordan man skal afmelde sin VIP, den virker ikke. Og jeg må ikke slette min profil så længe jeg har VIP. Jeg ved sq ikke lige hvordan jeg skal på nogen måde få denne "aftale" afbrudt, eller hvordan jeg skal kunne få mine penge tilbage.
fuck fuck hvor det er nederen, de er sku nogle snyde pelse.. hader når man bliver taget ved røven..
de trækker stadig penge fra min konto selvom jeg har afmeldt det og skrevet til dem flere gange, hjælper virkelig de kan hjælpe mig med at finde en løsning..
Jeg sad tilfældigt og skulle tjekke hvad jeg havde på min konto, også lagde jeg mærke til at de havde trukket 75kr. Det er jo ikke det vilde beløb, men princippet i bare at trække penge uden at give mig brev/mail om det. Jeg troede jeg havde slettet min profil, men tilsyneladende ikke. Tak til dig som har skrevet hvordan man skal gøre det. Og det er dermed også gjort.. pas på derude, med mindre du vil snydes...
trine grnbech found this review useful
Aldrig har jeg følt mig så snydt. Det koster 1 krone for en prøve tid. men hvor står det henne at de frem over vil trække penge fra min konto... Og har kontaktet dem og bedt mig slettet. men dette reagere de ikke på de blir bare ved med at trække...
Jeg kan så se at, jeg ikke er den eneste der blevet syndt af det lorte firma..
Magen til frækhed skal man lede længe efter..
De har også stjålet 74kr fra min konto, mig bekendt er det ik lovligt ? Uden min tilladelse, hvilkede jeg ik har givet dem lov til. Jeg har bestilt en prøve periode 1kr thats it.
Nu er mit dankort spæret for de svindler.. Åbenbart eneste mulighed der var,for og komme ud af det.
Har skrevet til dem, men det er jo nærmest umuligt og finde rundt på den side. Hvis vi snakker suport og hjælp så er den virkelig magelfuld.
Jeg har forklaret mit problem: de kan bare lukke min profil helt ned fra dags dato, og jeg syntes det var svindel de trækker penge uden og oplyse om det.
Håber inderligt det flere der anmelder dem. Og det en dag bliver taget op i basta. eller andet forbruger program så folk virkelig kan se hvad for nogle ja undskyld mit sprog men SVIN der sider bag den side..
Dansk suport og min bare r.. Jeg har intet tilovers for dem. Jovist 74kr er småpenge. Men ret skal være ret.. Luk den lorte side i danmark ned.
Da jeg kom ned i min bank forleden finder jeg ud af at de har trukket penge for et VIP abbo, som jeg ikk har bedt om. Jeg skrev straks til dem, at det ikke kunne være rigtigt, det kaldes jo tyveri.. Jeg sagde til dem på en pæn måde, at hvis jeg ikke ville få mine penge meget meget snart, så ville jeg politi anmelde dem. jeg har også anmeldt dem til forbrugerombudsmanden, og til tv2's program Basta. Når man så har tilladt sig at klage til dem, og nævne at man forresten ved, at man ikke er den enste de har taget penge fra, uden en fuldmagt, man får jo ikk engang en mail om at de har gjort det! :@ Jeg fik det her svar: "Hej, Som du kan læse af vores betingelser er VIP Profilen et fortløbende abonnement. Det betyder, at det bliver automatisk fornyet, når det udløber medmindre du som bruger afmelder det inden fornyelsen finder sted. Dette kan læses i betingelserne, §4, stk. 1. Det er ikke muligt at købe en VIP Profil uden at acceptere betingelserne. For automatisk at afmelde din VIP Profil bedes du følge denne procedure: 1. Kontakt supporten. Dette gøres ved at klikke på 'Support' linket nederst på meetYourmessenger. 2. Ved valg af kategori, vælg da kategorien 'Cancel VIP/MEET Profile subscription'. Du vil herefter inden for en time modtage en mail hvori du bedes bekræfte, at du ønsker din VIP Profil opsagt. 3. For at bekræfte opsigelsen, tryk da på den knap hvorpå der står 'Cancel Subscription'. Jeg vil sørge for at refundere den seneste betaling hurtigst muligt. Bemærk dog venligst, at dit abonnement bliver fornyet igen den 16-12-2009 medmindre du afmelder det inden jf. ovenstående procedure. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igen. Med venlig hilsen MeetYourmessenger Support NB: Hvis du ønsker at svare på denne e-mail, brug da venligst 're-open ticket' istedet for at oprette en ny henvendelse. Dette gør det muligt for os at hjælpe dig bedre." Som om det ikke bliver en besværlighed i sig selv!
jeg synes de er en stor gang svindel, de bliver ved med at hæve penge på min konto, selvom jeg kun er gået med til en prøveperiode for 1 kr, samtidig kan jeg ikke engang komme ind på den mere....
Søs Kirk and Maja found this review useful
Man kan komme ud af svindelforetagendet ved at gå i sin bank og få et nyt dankort. På den måde kan man stoppe fidusmagernes hærgen og indtrængen på éns bankkonto. Jeg har i øvrigt anmeldt fidusforetagendet til DR's forbrugerprogram "Kontant".
Anmeldelse af Meetyourmessenger: Har også betalt for VIP medlemsskab uden at blive spurgt om det. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op, men de hæver bare 74 kr hver måned og så skal man skrive til dem for at få det afmeldt....men det lader ikke til at der kommer til at ske noget lige med det samme. Dette selvskab kan anglages gennem forbrugerrådet og jeg er p.t ved at skrive til forbrugerrådet at deres forretningsmetoder sandsynligvis er ulovlige!
Maja found this review useful
Jeg har desværre lavet vip medlemsskab,det er åbenbart ikke til og komme ud af.De trækker penge på min konto som det passer dem.Synes det er for dårligt!! I skriver man vil modtage en mail når man vil opsige sit vip,nu har jeg ventet 14 dage....Stadig ingen mail og jeg er sørme stadig vip..
Jag har inte anmält mig till denna tjänst, och vill att ni betalar tillbaka de pengar ni har dragit från mitt konto, enl. lagen om nätfiske.
Hör jag inget från er kommer detta att polisanmälas!
Har betalt 1:- över bank för att prova på som det heter. Nu drar dom 109:90 varje månad utan fullmakt. De har i princip stulit kontoinformation samt pengar utan att jag beställt eller givit tillstånd.
Der kan ikke vælges en karater for urent trav. MeetYourMessenger dræner din konto og det er stort set umuligt at melde sig ud. Har selv vedgået et VIP-medlemsskab, men kan ikke slippe ud af det igen ... harbedt banken om at stoppe betalingerne, der gennemføres automatisk ... OPMÆRKSOM på dette !!!! De tager dig i røven !!!!
Mvh Bo Danielsen .... en stærkt utilfreds "kunde" - der lod sig bondefange !!
Og så bliver man oplistet som "Novicebruger" ... det er fandme nedværdigende !!!!!!
Kunde found this review useful
HJÆLP.. jeg har li købt vip i MYM... og jeg har fortrudt det... heeelp ????????
HVEM RINGER MAN TIL.. HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP
Jeg har været MEGET skuffet over mym, jeg betalte for 3 mdr 1 krone for et prøve medlemsskab, for at se om der var noget ved det, fordi jeg fandt sitet så kedeligt, så jeg tænkte at en vip måske kunne mere = skete mere.
Men fik ikke en skid ud af det, og efterfølgende opkræmer mym helt automatisk penge på min konto, som jeg ikke kan stoppe igen, da man hverken kan slette profilen eller afmelde vip, omsider finder jeg LIDT kunde support, men udelukkende på engelsk, jeg venter på svar og da det endelig kommer, lover de ikke at hæve flere penge, men ak... det gør de. Nu har jeg måtte få et nyt hævekort for at stoppe betalingerne.
Kunde found this review useful
Har brugt siden i 3 uger nu og syntes det er ganske udemærket... har mødt mange nye venner ;-)
De trækker 600kr fra din konto for en 12måneders abonement efter 5dages prøve tid uden at fortælle det....
Pas på med deres 5dages prøve tid for når den udløber opkræver de helt automatisk 12måneders abonement fra din konto...
De kunne i det mindste trække den mindste beløb altså deres mindste abonement "3 måneders