[REPLY]
Lynhurtig levering. Bestilte den ene dag, og næste dag kom varen.
Super god hjemmeside, som har de fleste ting og mærker. God service, dog lidt irriterende mode man skal retunere varer på, hvis man ikke har en printer i hvert fald.
Det var super nemt at bruge miinto og billigt. Fragten og det hele var nemt. 5 stjerne fra mig :)
Hurtig ordrebekræftigelse, forsendelse og levering.
Jeg har kun haft gode oplevelser med at handle på Miinto.
Alt kørte som det skulle. Leveringen var hurtig og praktisk.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med miinto.dk
jeg bestilte lørdag og mandag blev jeg ringet op, da farvekoden var forkert, så de ville bare lige høre hvilke farve sko jeg havde bestilt så den rigtige farve kunne sendes første gang. tirsdag formiddag fik jeg en mail om at pakken kunne hentes. så rigtig god og hurtig service.
Bredt udvalg - nem bestilling og hurtig levering.
Jeg ledte efter en bestemt ting og kiggede derfor på miinto.dk. Ikke nok med at de havde varen, der var også kampagne denne dag, så jeg fik varen billigere og fik den sendt gratis med GLS. Faktisk kom den til min dør, og det klagede jeg bestemt ikke over. Varen kom i øvrigt dagen efter bestilling
Hurtig forsendelse og super service som altid, når man handler hos Miinto.
De holder hvad de lover, handler helt sikker der igen!!!!!
Jeg har handlet flere gange hos Miinto. Altid helt problemfrit. Også selvom jeg har returneret varer
Alt kørte som forventet. Desværre skulle en ting retur - men klikkede bare på at jeg ville give 39 for en GLS pakke (mod 83 som alm. pakke) og 2 min. efter fik man en mail med en returlabel. Det er da nemt.
Jeg har handlet hos miinto.dk nogle gange, og hver gang er alt gået som smurt. De har et stort udvalg af lækre ting. Sidste gang lavede jeg en fejl i min bestilling, så jeg blev nødt til at rige til dem - 1,2,3, så havde ekspedienten fixet det!
Let og overskueligt at bestille og betale. Modtog varen hurtigt. Meget tilfreds!
Meget fin og hurtig service!
Meget fin indpakning, bedste anbefalinger! :-)
Jeg bestilte en kjole og et par new balance sko, hvor skoene var til en fødselsdagsgave til min søster. Miinto's lager opdateres åbenbart ikke optimalt, skoene var hvertfald solgt i en så stor mængde i forbindelse med 20% at der ikke var et par tilbage til mig, hvilket resulterede i en noget skuffet søster på hendes fødselsdag.
Jeg modtog en anden vare, end den som var vist på billedet. Men jeg ringede bare til butikken, og de var super søde. Så nu er det hele sendt tilbage, og jeg venter bare på retur pengene, da varen var udsolgt og ikke kunne ombyttes.
Har intet negativt at sige..De gange jeg har bestilt hos Miinto er varerne kommet og de har været helt i orden og som forventet.
Det tog ikke længere end to dage, efter jeg klikkede bestil, før min pakke ankom. Vedlagt er en nem guide til hvordan man kan sende pakken retur, skulle dette være ønsket. Kan varmt anbefale Miinto.
Man kan rolig bestille varer hos Miinto, for det foregår bare kvikt og uden problemer!
Jeg har gentagne gange handlet på Miinto, og har altid fået en fantastisk service, varerne er lækre og leveringstiden meget kort - ALTID. 5 stjerner herfra, intet mindre kan gøre det!
Tak for upåklagelig service.
Fik varen efter et par dage med gratis porto og endags-rabat på en allerede nedsat vare, og fik derved sparet ca. 200 kr end hvis jeg havde købt den nede i butikken. Det er i hvert fald en hjemmeside jeg vil bruge igen.
Jeg havde en god oplevelse ved at handle på miinto.dk det var overskueligt og nemt, da varen ikke passede var det nemt at sende den retur igen og jeg blev ringet op for at høre om jeg var interesseret i en anden størrelse virkelig god service
Fungerer fint, men jeg kunne godt tænke mig at returnering var gratis. Som det er nu tænker jeg mig ekstra godt om før jeg bestiller og bliver irriteret hver gang jeg skal betale for returnering af en vare der ikke passer. Det gør at jeg bruger Miinto mindre end jeg ellers ville gøre.
Venter forgæves på min kjole :-(((
god oplevelse, og skoene passede perfekt! Dejligt!
Alt ok'. Nem at bestille og levering efter 2 dage!
Bestilte varen og to dage senere var den leveret!
Det var hverken første eller sidste gang jeg handlede gennem Miinto...
Jeg er vildt imponeret over den fantastiske service.
Imponeret over hvor hurtigt varen bliver leveret.
Jeg anbefaler Miinto til alle
Jeg kan kun anbefale miinto. Du handler egentlig med den lokale butik men får overblikket med miinto. Imponerende hurtig og sikker levering.
Nem at bestille vare hos forskellige butikker og hurtig og nem levering med GLS, bedre kan det ikke gøres.
Jeg er meget tilfreds med mit køb + leveringstid på et par Nike shorts jeg har købt ved Miinto. Jeg har først lige opdaget sitet, men vil helt sikkert vende tilbage mange gange endnu :)
Har handlet et par gange på Miinto.dk og har været fuldt ud tilfreds med produkt og levering alle gangene. Eneste anke er at man ikke kan filtrere på størrelse.
Jeg fik en mærkevare, meget billigere end nede i byen,oven i købet leveret lige
til døren :-)
Nemt at bestille, overskuelig hjemmeside, og rigtig hurtig levering! Handler gerne på denne side igen!
Fedt at bestille noget den ene dag og modtage det den næste- det er i sig selv super service og så var der oven i købet rabat på min vare! Desværre var skoene jeg havde købt for store, men hvad gør det når det er gratis at få byttet:)
Så jeg kan kun anbefale at handle der:)
Jeg bestilte et par bukser, som var gået i stykker da jeg fik dem og sendte dem derfor retur. Et par dage efter modtog jeg en mail om at returen var accepteret og der er et par nye bukser på vej til mig. Super god service!
Det er bare et super sted at handle. Hurtig levering og ingen porto ;O))) Så er det jo lige meget, hvor mange pakke jeg får om dagen ;O))) TOTAL positiv oplevelse.
Miinto havde 20% på alle vare bare en dag. Helt kanon med et sådan tilbud.