We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (46)
Miljopc

Du kan absolut have tillid til Miljøpc.

Når man køber brugt privat og det så viser sig at varen, efter kort tid, " står af " er det bare ærgerligt. Du har ingen garanti. Miljøpc giver ikke bare garanti på de varer de sælger . De lever også op til den. Den DVD recorder jeg købte hos Miljøpc viste sig desværre at indeholde en fejl som åbenbart var opstået efter denne var testet og godkendt. ( Det kan jo ske ) Den efterfølgende kontakt og dialog med firmaet var en MEGET positiv oplevelse. Jeg fik ikke bare mine penge igen, men blev også holdt skadesløs for de ud udgifter jeg havde i forbindelse med returnering af varen.
Kontakten med Miljøpc har været en helt igennem positiv oplevelse.
Jørgen Heilesen.

Fik hvad jeg bestilte :)

Bestilte et Gamle xbox spil torsdag fik det om lørdagen, hurtig levering den eneste ting man kunne savne er at man kan log ind og se om ens order bliver sendt og at få en mail når ens order bliver sendt. Men eller intet at klage over stedet kan klart anbefales :)

Miljopc

en service der rækker langt udover det sædvanlige!

grundet problemer med mit lokale postkontor, gik mit produkt tilbage til firmaet. Indehaveren gav en helt fantastisk service, gik endda i dialog med mit postkontor, for at få min pakke frem. Så en varm anbefaling til alle der udover at spare penge, også sætter pris på en god service

Køb af USB HARDDISK

Jeg er meget glad, de er et Trofast selskab. De tager hånd om problemer lige med det sammen. Hvis man kontakter dem er de hurtige til at svare tilbage. Mange Tak for god service Miljopc :)

Hardware- software- hosting

Dansystems skulle etabelere et hosting miljø til Sharepoint, SQL, kvalitetsstyring og ISO certificeringer. MiljøPC havde nogle gode Dell servere på lager til en fornuftig pris, og efter et godt samarbejde med kravspecifikation, og installation af Sharepoint, SQL kører vi i dag i firmaet på fulde omdrejninger med ISO certificering og kvalitetsstyring for alle størrelser virksomheder.
MiljøPC er klart at anbefale, super service, god know-how, og fornuftige priser.

Køb af program

Køb af brænderprogram, hurtig levering til en OK pris

Fandt grafikkortet hos MiljøPC

Skulle bruge et grafikkort til en win2000 maskine, det lykkedes ikke i første omgang, men med rigtig god kundeservice fandt vi det rigtige, og han sendte uden videre bare 2 nye jeg kunne prøve...
bruger gerne stedet igen, hvis jeg skal bruge noget der er uden for dato... klart anbefalelsesværdig

Intet mindre end perfekt

Havde spørgsmål til vare før køb, fik øjeblikkelig svar fra firmaet og købte herefter trådløs scart AV link, som jeg modtog næste dag med posten. Alt i alt super service. Kan varmt anbefale at handle her.

Miljopc

Køb af netkort til printer

Købte et netkort til en laserprinter og havde et perfekt virkende netkort efter et par dage. Tilmed tilbød de at hjælpe hvis der var opsætningsproblemer.

Køb af Software

God og hurtig betjening og service.
Der var oven i med kontakt via mail over weekend

Miljopc

Lige som det skulle være...

Bestilte et ældre strømforsyning, som passede til eksisterende pc. Perfekt pris, håndtering og opfølgning. Tak John - der er styr på tingene!

Køb af Xbox

Miljøpc.dk har hurtigt og nemt leveret min Xbox og den var godt pakket iind! -jeg vil andbefale folk at handle der!

Køb af Lydkort

Jeg købte et Creative SB X-fi Notebook lydkort ved Miljøpc, da dette ikke var til at opdrive andre steder. Det kom med posten efter kun to dage i perfekt stand - Miljøpc havde også gjort sig den ulejlighed at hente de respektive drivere og brænde dem på en cd....Fantastisk service!
Kan klart anbefale at handle dér.

Mvh. En glad og tilfreds kunde:-)

Køb af skærm m.m

Købte en skærm m.m. Rigtig god levering og indpakning. Kan klart anbefales til andre.

Mvh. Nikolai

Gode brugte varer.

købte en bærbar mere hos miljopc og alt var ok
mvh leif

Miljopc

Gode produkter til en billig pris

Jeg købte et headset og kamera til brug for Skype. Jeg har hurtigt og billigt fået et rigtig godt produkt som er bedre end de fleste andre udbydere. Og jeg fik en hurtig tilbagemelding på hvornår produktet blev afsendt. Bestilte det mandag eftermiddag og onsdag var det leveret. En rigtig god oplevelse.

super hurtigt og velpakket

Bestilte mandag aften og onsdag var pakken med posten. Samtidig var det pakket forsvarligt. Så alt i alt var jeg yderst tilfreds.

Sådan......

Det er min første handel med John. Jeg bestilte via hjemmesiden - alligevel blev jeg kontaktet i (formentlig) Johns ferie - at han var på Fyn, tror jeg nok det var. Det kan vist ikke gøres meget bedre? Meget hurtig levering og reel handel.
Miljøpc kan kun anbefales......
M.v.h.
Michael Junker

Brugt men godt.

Miljøpc er en fin side med en god blanding af nyt og brugt, hurtig levering og god service.

Hurtige og superflinke

Jeg stod og skulle bruge bl.a. en harddisk - og lidt ekstra ram til en af mine maskiner - og fandt MiljøPC på nettet.

Jeg lagde min ordre ind - og ringede derefter for at sikre mig at alt var iorden - der fik jeg utrolig flink betjening - og svar på et spørgsmål jeg havde om en anden computer jeg havde som drillede lidt.

Jeg fik varene til tiden, alt var iorden - og en supergod betjening.

Positiv oplevelse som jeg vil dele herinde :-)

Hurtig og alt ok

varen kom dagen før jeg forventede det, alt iorden rimelig pris.

Top betjening ! !

Hos MiljøPC giik det hurtigere end forventet. De bestilte RAM ankom dagen efter min bestilling. Og tilmed overraskende billigt. Ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne :-)

Troværdig, effektiv og serviceorienteret

Bestilte varerne som blev sendt med det samme og kom dagen efter. En mindre justering i ordren blev hurtigt ordnet via mail. Alt klappede perfekt - totalt set fik jeg et rigtigt godt indtryk af miljopc.dk.
Vil afgjort handle der igen.

Hurtig respons

Køb af en HHD. Den valgte HHD var ikke til salg selv om det fremgik af hj.siden. Men en telefonisk kontakt dagen efter bestilling reddede bestillingen da en anden HHD var mulig til en reduceret pris. Den HHd var med posten næste dag, hurtig og præcis handel som er til 5 stjerner.

hurtig levering prima vare

Bestilte varen 21 december og den var fremme d. 23 !
Det er hurtigt.
Prima vare, som ny.
Kunne dog have været pakket bedre ind.

Men alt i alt en rigtig god oplevelse

Lige efter bogen

Ingen problemer, hurtig levering, intet at sætte en finger på.

Miljopc

Hurtig levering og god service

Varen ankom to dage efter, jeg havde bestilt; den er som ny og fungerer upåklageligt. Jeg er meget tilfreds!

Hurtig og lige til

Første gang virksomheden benytter sig af Miljøpc , og blir nok ikke sidste

Alt klappet og klart som det skulle være.

Gode brugte varer.

Har handlet hos Miljøpc 2 gange og er positivt forbavset over hvor i god stand de brugte effekter er, poul knoblauch Vejle.....

GOD BUTIK_GOD SERVICE_GOD IDE

HEJ
Jeg har benyttet MILJOPC nogle gange og HVERGANG fået en god hurtig vejledning, proffesionelt og altid parat til at hjælpe.
De holder aftalerne og de varer som jeg har købt har altid været iorden, og det samme med betalingen.
Kort og Godt jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne virksomhed, og så er genbrug jo altid en god ide !!!

MVH Martin Vindum

Bare total iorden butik

Købte en strømforsyning til min bærbare, og fik den dagen efter jeg bestilte den......... og det var bare dejligt :o)

Miljopc

Bredt og bydt udvalg, fantastisk service

Min virksomhed har i flere omgang handlet med MiljøPC, og hver gang har været en fornøjelse. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne, servicen er fantastisk, og der svares altid prompte på e-mails. Som bonus hodes der øje med, om ny-ankommene varer passer til ens tidligere køb, hvilket virker rigtigt godt og ikke opfattes som forsøg på mersalg, men som en oprigtig service. Altid det første sted vi kigger, når vi mangler specielt IT-udstyr.

Stor Service

Jeg har en virksomhed (Dansk Mødel Snedkeri) hvor vi er gået over til TDC fra Cybercity, og intet af vores netværks udstyr virkede, samt PCere og printere. MiljøPC kom så og i dialog med TDC fik han forbindelse til Internettet igen. Dernæst fik vores netværks udstyr og Pcere/ printere ny netværks konfiguration og alt kom til at virke igen. En super service som var vital for virksomheden.

Fuldt tilfredsstillende

Alt som det skal være, og hjælpsom håndtering af spørgsmål undervejs.

Stort udvalg

Jeg skulle bruge en fornuftig hurtig PC og den behøvede ikke være ny. jeg fandt en rigtig god PC hos MiljøPC, leveringen var hurtig, og PCen viste sig at være bedre end forventet. Alt var klart, så den var lige til at installere og komme på internettet. jeg har også skulle bruge andre små IT- sager som shoppen også har kunnet levere. En rigtig god shop, men mange varer og fin service.

Hurtig og effektivt forsendelse

Fandt strømforsyning til min gamle computer så den kunne virke igen.
Hurtig svar på spørgsmål med brugbare løsninger.
Seriøs, hurtig og effektiv forsendelse.
Modtog også Visa Electron.. :-)

Is Miljopc your company?