We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (84)

Tilfreds kunde!

Nem bestilling, godt tilbud, hurtig levering, vare som forventet - vil helt klart handle hos Miniaturen igen! Susanne

Alt som det skal være

Fin pris og god levering .

Hurtig service

Det var nemt, og så fik jeg de vare meget hurtigt så kan bestemt ikke klage

Super god service

Jeg ringede dagen efter de havde haft tilbud på en sommerjakke og fik via telefonisk aftale lov at benyttet det samme tilbud trods prisen var steget igen. Super god service

Kan anbefales :)

Super fin netbutik, ingen problemer der og rigtig god service :)
Grunden til de ikke får den 5. stjerne er at jeg desværre 2 gange i butikken i Odense har mødt en knap så hjælpsom ekspedient der har virket ligeglad. Men ejer og øvrige ekspedienter er yderst flinke og meget hjælpsomme.

Review by confirmed purchaser

Nemt, stort udvalg og hurtig levering.

Super webutik, med et stort udvalg af laekre varer. Super god service og hurtig levering selv til udlandet.

Review by confirmed purchaser

Tilfredsstillende køb på Miniaturen.dk! Kan anbefales.

Super hurtig levering

Jeg har været super tilfredse med Miniaturen, hurtig levering og lækker kvalitet.

Review by confirmed purchaser

Riktig god service og hurtig levering

Godt utvalg av tøj, hurtig levering, god service!

Alt i orden :-)

............................

Altid perfekt

Godt udsalg, hurtig forsendelse. +++

Review by confirmed purchaser

lever fuldt ud op til mine forventninger

Stort udvalg, overskuelig hjemmeside. Gode tilbud.

Review by confirmed purchaser

Bestilte min vare om lørdagen og den blev leveret om tirsdagen.

www.miniaturen.dk

En af de bedste børnetøjsbutikker på nettet

På miniaturen kan du altid finde gode tilbud. Nye varer i stort udvalg af str. Du får tilsendt varerne gratis hvis du bestiller for mere end et vist beløb. Der er en super Kundeservice som melder hurtigt tilbage hvis du har spørgsmål. Super returpolitik der gør at du har maksimalt tillid til butikken!
Betal med børnepenge service!!
Kan kun på det varmeste anbefale butikken!!

Review by confirmed purchaser

meget fin service. alt var i orden efter aftale og varen blev leveret hurtigt.

Varen var udsolgt i den farve, jeg havde bestilt. Jeg blev ringet op og vi aftalte en anden farve. Varen leveret næste dag. Bestemt et sted jeg vil handle en anden gang.

God oplevelse

Sød og hjælpsom personale. Dog lidt ærgerlig over at skulle betale returfragt på en vare som blev lovet stor i størrelsen, og som ikke var det.

Super tilfreds!

Hurtigt og effektivt!

Super butik!

Stort udvalg og god betjening.

Fin service

Nogle varer var udsolgt da ordren skulle sendes. :-(

Sjusket kundeservice

Tre gange i træk har jeg ikke kunne få de alle de varer, som jeg har bestilt. Miniaturen har kontaktet mig for at høre om der er noget jeg kunne tænke mig i stedet. Jeg har lavet ændringer til ordrene, men selvom jeg har givet svar samme dag, har Miniaturen kun sendt det resterende på ordren, og har ikke taget mine ændringer med. Jeg har brugt meget tid på at finde noget andet, mails og telefonopkald. Jeg er kommet til at betale fragt, selvom mine ændringer kommer over beløbet til "fri fragt". Man kan ikke regne med at de varer på hjemmesiden er på lager, og Miniaturen er meget svær at få fat i. Jeg har kun oplevet ligegyldighed, og har aldrig modtaget en undskyldning for alt rodet. Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma.

Review by confirmed purchaser

Super god og vedkommende service.

Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling af ordre for, at Miniaturen kunne være sikker på, at de sendte mig den rigtige skostr. Så alt passede, da pakken kom :)

Rigtig god behandling.

Rigtig god og hurtig betjening. Kan anbefales

Alt helt ok :o)

Hurtig levering og en vare i super kvalitet. Kan klart anbefales :o)

Problemfrit

Bestilte og få dage efter kunne jeg hente varen i GLS shop.

Review by confirmed purchaser

Super service - fantastisk tøj - kæmpe udvalg!!!

Jeg har hver gang, jeg har handlet hos Miniaturen, haft en ekstrem god oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Fin service og pakken kom som lovet.

Jeg blev ringet op, da de strømpebukser som jeg havde bestilt var udsolgt og kunne vælge nogle andre strømpebukser til samme pris eller at de ikke trak beløbet fra strømpebukserne. Det synes jeg er fin service, at blive kontaktet pr. telefon ikke over mail, så pakken kommer som lovet. Vil helt sikkert købe der igen.

Perfekt

Fin butik med dejlige mærker - god service!

Dårlig lagerstyring

Der er altid udsolgte varer under udsalg ,og det er ok bare man kunne blive informeret så man ikke står med et ½ sæt tøj.
Det ville være rart at man fik muligheden for at vælge resten af tøjet fra.

Review by confirmed purchaser

Altid god service, handler både sko og tøj til mine børn her.

Review by confirmed purchaser

super service og lynhurtig levering

Altid helt igennem super service og lynhurtig levering. Anbefaler klart andre at handler her :)

Lækkert tøj

Lækkert tøj, god betjening.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og super dejligt med tilbud på Web shop så vi på Sjælland kan handle også :)

Godt udvalg

Fede mærker, godt udvalg og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Fede varer og hurtig betjening.

Kan varmt anbefale miniaturen - både den fysiske butik samt netbutikken. Lækre varer, god betjening og hurtig forsendelse! Det er alt, hvad jeg behøver;)

Hurtig levering, fin vare

Varen var som forventet, og varen fremme et par dage efter bestilling

Review by confirmed purchaser

Super service. Fik mine vare dagen efter.

Review by confirmed purchaser

Fin professionel og serviceminded Web shop

Fint sortiment hurtig levering og god opfølgning hvis der er udsolgte varer el andet. Nem god oplevelse ;-))

www.miniaturen.dk

Det lækreste børnetøj og det absolut største udvalg i byen.

"Miniaturen er den FEDESTE børnebutik i byen. Kæmpe udvalg og altid sød og venlig betjening:) "
Mvh Joan

www.miniaturen.dk

Stort og lækkert udvalg, super hyggelig butik og utrolig god service

Jeg handler ofte i Miniaturen, både i den fysiske og på web shoppen. Butikken i Odense har et stort og lækkert udvalg (også til de større børn), og er super hyggelig at komme ind i, altid med nye spændende varer og der er tøj og sko så langt øjet rækker. På web shoppen handler jeg, når jeg ved præcist hvad jeg går efter og det fungerer rigtig fint. Kan varmt anbefales - har lige købt lidt tøj til min datter på 8, hun er vildt begejstret.