[REPLY]
Ik heb van de week een headset besteld en geleverd gekregen. Helaas leek het produkt niet te voldoen aan wat wij er mee wilden doen. Niet dat het apparaat kapot was maar het werkte gewoon niet in onze configuratie.
Bij aflevering zag ik al dat de verpakking open was geweest. Voor mij geen probleem als het produkt werkt, vind ik het prima.
Ik wilde dus het produkt terugsturen. Misco zegt dat alleen ongeopende verpakkingen teruggestuurd kunnen worden. Uitzondering was niet mogelijk. Echt te belachelijk voor woorden. Ik kon natuurlijk niet aantonen dat de verpakking echt al open was geweest en ik mag het niet terugsturen!
Ik ben helemaal klaar met deze toko en heb dit eigenlijk bij andere bedrijven niet meegemaakt.
wees gewaarschuwd.... Gekocht is gekocht bij Misco!.
M vd Lingen found this review useful
Binnen 1 jaar begaf het intern geheugen van 2 HP computers. Misco verbindt je doodleuk door naar HP die ook niets doen. Ja ik moest maar zelf de kasten openmaken en onderdelen uitwisselen. Wat? Pardon? Kortom service 100% waardeloos. Misco kon niets voor mij betekenen en hebben de zaak gesloten. Ik niet, ik ga ze juridisch vervolgen..
M vd Lingen found this review useful
Hebben daar een poosje geleden apparatuur gekocht wat niet werkte, na maanden touw getrek wilde ze niets voor ons doen we zitten nu met een behoorlijke schade post dankzij de waardeloze service van Misco.
Kortom dozen schuivers die voor hun klanten niets doen.
Beste,
Het bestellen en leveren van printers gaat bij Misco echt volgens afspraak!
Zeer snel en correct afgehandeld.
Wij hadden een aantal hardeschijven nodig, op de website van Misco.nl stond aangegeven DUIDELIJK de tekst "op voorraad".
Alhoewel onze ervaringen met Misco.nl in het verleden niet bijzonder goed waren, dachten wij dat dit inmiddels verbeterd zou zijn.
Even terzijde; in het verleden belde Misco ons nog op om te vragen waarom wij niet meer zo vaak bij hun bestelde. Daarop hebben wij uitgelegd dat de service slecht is en dat vaak producten helemaal niet (voldoende) op voorraad zijn.
Dus zoals gezegd; aangezien de hardeschijven op voorraad waren, meteen dus de bestelling geplaatst en betaald.
Na 2 dagen hadden wij nog niks ontvangen en toen wij op de site keken stond er nog altijd dat de hardeschijven nog altijd "op voorraad" waren.
Echter kregen we een klein uur geleden de postbode aan de deur met slechts 2 van de door ons bestelde hardeschijven. Ook kregen we een email dat de hardeschijven op waren en dat deze (schrik niet) pas 7 februari uitgeleverd zouden worden!!!!!!
Schandalig en blijkbaar heeft Misco.nl absoluut geen lering getrokken uit eerdere situaties. Dit was echt de laatste keer dat wij bij Misco.nl iets hebben gekocht. Voortaan een paar Euro meer betalen en dan kiezen voor respectabele en betrouwbare bedrijven waar "op voorraad" dan ook echt "op voorraad" betekend.
Ik snap niet dat je over een voorraad kunt spreken, wanneer je slechts 2 hardeschijven op voorraad hebt.
Mijn advies luidt dan ook richting andere klanten; bestel niet meteen bij Misco.nl, maar kijk eerst bij de concurrenten. Die paar Euro meer scheelt je wel een hoop ellende!
Misschien wordt het nu echt tijd om jullie naam te veranderen van Misco.nl naar Miscoop.nl? Zou zeer toepasselijk zijn.
Misco boodt een router aan voor een zeer exclusieve prijs en kon later levering niet nakomen.
M vd Lingen found this review useful
Goed afgehandeld, alleen als deel van order op backorder staat volgende keer gaarne vermelding op paklijst of bericht.
Wel naar tevredenheid afgehandeld.
Ben gewoon belazerd door miskoop.nl
op de website stond dat de dvd op voorraad zijn en als je belt zegt men dit ook maar in werkelijkheid was dat niet. koop nooooit meer bij miskoop.nl
als je belt en er verhaal wil halen sturen ze je door naar een bandje (45 minuten gewacht .... als onze medewerkers zijn ingesprek......) om vervolgens op nieuw te bellen naar de afdeling verkoop en daar horen dat klantservice dicht is.
nu hoop kosten mobiel gemaakt om contact te krijgen. by the way er zou na 24-12 nog door jullie terug gebeld worden, geen kadootje onder kerstboom voor betreffende persoon. echt ronduit WAARDELOZE service!!!!!
M vd Lingen found this review useful
Ik bestelde een laptop van Acer van een mindere prijsklasse, product voldoet prima aan de eisen die ik stel aan het product.
Levertijd - en met name de communicatie daarover - had wél iets beter gekund, maar binnen 5 werkdagen had ik het bestelde product in huis, en dát in de periode rond kerst en oud en nieuw!
Ik heb een Philips monitor 221S besteld en betaald. Ik weet dat er de monitor dan de volgende dag kan komen, alleen ik was wel verrast dat de monitor al rond het middaguur thuis stond, TOP!
N.a.v. een interessante aanbieding oof daadwerkelijk de bestelling gedaan. Na aanmaak van het account werd de bestelde monitor snel en correct afgeleverd.
Heb bij Misco al een paar bestellingen gedaan. Op zich geen grote problemen. Wel wordt bijna altijd de bestelling opgedeeld in meerdere pakketten en meerdere facturen (heb een zakelijk account). Best wel onhandig en onoverzichtelijk. Tussen de pakkettenbezorging zit dan soms ook 1 a 2 dagen. Ik verwacht mijn bestelling te ontvangen in 1 geheel, dan maar een dagje later.
Orderbevestigingen zou ook wel wat sneller kunnen, gemiddeld pas 24h na plaatsing bestelling. Voor de rest heb ik geen klachten en blijf er dan ook wel bestellen, want ze hebben een ruim aanbod en de prijzen zijn zeker niet te hoog.
Mzzl,
Had een monitor op het oog, een Dell. Bij Dell zelf was deze bijna 2 x zo duur als bij Misco(!!) Het prijsverschil was zo groot dat ik het zelfs niet vertrouwde, na telefonisch contact met Misco had ik er een goed gevoel bij,besteld, 2 dagen later in huis en zeer tevreden.
Nadat ik van mijn contact Don van Eerden goed advies had gehad heb ik direct 2 orders geplaatst en 2 wekdagen later in huis. Perfect.
Met veel moeite uiteindelijk een keus gemaakt voor een artikel.
Account aangemaakt om te kunnen bestellen.
Besteld en betaald.
Daarna email ontvangen dat artikel niet leverbaar was!
Aangemaakte account niet meer verwijderbaar "vanwege behoud bestelhistorie".
M vd Lingen found this review useful
Ik ben tevreden over de aankoop bij Misco. Producten zijn redelijk geleverd, echter we in 2 deelleveringen. Ik heb liever dat een order compleet wordt geleverd. Wat de reden was voor deellevering is me niet bekend. Artikelen waren bij bestelling in voorraad. Misschien dat paypal hier de oorzaak van is?
Gewoon een goede service zoals je van een bedrijf als Misco mag verwachten.
Dit keer mijn bestelling gratis. Wel vreemd dat je voor bijvoorbeeld een laptop van een paar honderd euro nog € 5,- verzendkosten moet betalen.
Snelle service en betalen op rekening. Geen problemen gehad!
Opmerkelijk: Bestelling van 2 USB sticks (16GB en 4GB) werden door op verschillende tijdstippen en door verschillende pakketbezorgers afgeleverd.
Ik ken geen ander bedrijf waar de aftersales zo goed geregeld is....De service is tot nu toe perfect!
Bij bestelling stond op de site: "op voorraad" en levertijd 2/3 werkdagen. Na ruim een week zelf maar gebeld na niets ontvangen te hebben. In het gesprek werd gemeld dat de bestelling alsnog de week erop bezorgd zou worden en dat ik niets hoefde te doen. Vandaag opnieuw gebeld en in het gesprek werd mij gewezen op een mailtje van enkele dagen terug waarin meegedeeld werd dat het product niet meer in het assortiment zit. Nu maar geld terug gevraagd en inmiddels terug gekregen.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden:
een foutief geprijsd artikel werd niet uitgeleverd. Geen probleem dit kan gebeuren. Vervolgens bleef het stil en besloot ik zelf actie te ondernemen om mijn geld terug te vragen.
In eerste instantie bleef men volhouden dat ik niet betaald had. Na lang aandringen van mijn kant werd mijn betaling uiteindelijk toch gevonden.
Betalen kon binnen een dag, dus terugstorten kan dan ook binnen een dag. Misschien duurt zoiets 2, hooguit 3 maar niet zo lang als het bij Misco duurde: ruim 2 weken. En de actie om na te vragen kwam telkens van mijn kant: eens maar NOOIT meer!!!
De bestelling is correct en vlot afgeleverd. Het produkt voldoet aan de wensen. Kan niet beter!
Mocht je iets willen bestellen, en je komt er niet uit op de site, kun je altijd bellen en de mensen van Misco geven je altijd goed advies.
Beste Misco,
Ik heb tot heden 1x besteld bij misco, en de klanten revieuws waren ook niet het van de, ik denk dat misco zich meer moet ontwikkelen naar de klant toe, na de order bevestiging krijg je niets meer te weten, ook als je product niet voorradig zou zijn, hier heb ik onderzoek naar gedaan, ik bestelde een Ipad mini, die nog beperkt voorradig was op de site, na 5 werkdagen heb ik jullie ge-maild een stuk of 5x, hier heb ik niks van terug gekregen, toen ben ik maar eens begonnen met bellen, en werd mij verteld dat de ipad mini helemaal niet voorradig was, en de levertijd onbekend was (dat licht bij apple) toen heb ik gevraagd waarom de status op de site nog steeds voorradig stond, en zij hij dat dit niet mogelijk was want dit word 2 weken van te voren gedaan tot heden staat hij nog steeds beperkt voorradig terwijl deze helemaal niet voorradig is, ook het telefonische contact vond ik minder prettig.
Ik zal hier niet meer Bestellen met spijd.
M.Frankenreiter
Vlotte levering.
Niet akkoord met het innen van BTW om die pas terug te storten nadat de Belgische klant U er op aanspreekt.
Ben zeer te spreken over de afhandeling van mijn bestelling.
Had een router besteld. Ik kreeg na twee dagen een mail dat de prijs fout was en de aankoop was gecancelled. Moest dus weer een nieuwe bestellen, terwijl ik thuis nog steeds zonden internet zat. Terugbetalen van reedsbetaalde bedrag duurde meer dan een week.
De cartridges die ik bij Misco heb besteld werden lekker snel geleverd.
Het pakket werd netjes bezorgd. Prima service en een hele goede prijs.
Aanrader!!
@de bestelling bij Misco, na een perfecte afhandeling de vorige keer.
Voor de Kerst een smartphone besteld. Misco had de order goed geboekt maar ivm de feestdagen was er in het magazijn van de toeleverancier en bij de vervoerder van alles misgegaan. Ten eerste nauwelijks wachttijd aan de telefoon bij de klantenservice, ten tweede zeer vriendelijke en servicegerichte medewerksters, werd snel teruggebeld met oplossing en we kregen ook nog een extra cadeautje als troost omdat het een verjaaragscadeau betrof voor onze zoon.
Ondanks de ergernis om de fouten bij de vervoerder en het magazijn, bestel ik zonder problemen volgende keer weer bij Misco.
als ik in de toekomst
nog iets wil bestellen zal ik zeker eerst bij misco langs surfen.
de software die ik bij misco heb besteld werd binnen 2 dagen geleverd, keurig verpakt. De facturering verliep ook heen vlot.