We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (53)

fantastisk server/pris

ML Hosting. Dét hosting firma, jeg ledte efter.

Hej Anders,

Jeg takker mange gange - og håber du er tilfreds.

Fantastisk server. Perfekt support

Mlhosting er det perfekte hostingselskab. Jeg har lige oprettet mig for et stykke tid siden, for at se hvad de egentlig var for nogle. Der blev jeg virkelig positivt overrasket, jeg kommer fra one.com hvor jeg har hsp.dk liggende, men nu tror jeg da at jeg vil overflytte mit domæne på et tidspunkt hvis deres service bliver ved med at være så fantastisk.

På det seneste har jeg kun haft problemer og langsomme svartider med one.com nemlig, men MLHosting ser ud til at gøre det helt perfekt. Nu vil jeg prøve at starte en chatsite og se hvor meget læs deres servere kan trække ;)

... Oh glemte helt. Jeg havde originalt bestilt deres mindste pakke, men jeg var faktisk så glad for den at jeg fik blod på tanden og ville opgradere. Det kunne jeg så ikke finde ud af (dumme mig) og spurgte supporten. Inden for 24 timer med en "lav prioriteret ticket" havde jeg fået et link til en video der viste nøjagtig hvor de havde gemt knappen. Perfekt. Og så fratrak de endda prisen for det lille webhotel da jeg opgradere pakken til et stort. Og opgraderingen kom lige på sekundet da betalingen var fuldført.

Slå den, One! ;)

MLHosting /v YayGroup I/S

Perfekt service, god kvalitet!

MLHosting, er et perfektion hosting selvskab, (ofc ejet af MLSolutions), men det er det bedste jeg hidtil har kendt. :-).

Fantastisk service!

MLHosting har super support service, og har rigtig mange artikler hvor du kan få svar på dine spørgsmål, helt uden at sende en mail!

Jeg anbefaler ML Hosting, da det både er billigt, og med god support! :)

MLHosting /v YayGroup I/S

Fantastisk webhost! og en hurtig support

Jeg købte en Mellempakke på MLHosting for cirka 1 - 3 måneder siden og jeg har ikke fortrudt mit køb, Hostingen er der ingen problemer med, Supporten er helt i top! der går ikke mere end 24 timer før jeg får svar på min ticket og alt er generelt lige i top

Jeg anbefaler gerne ML Hosting til de venner jeg har som gerne vil lave hjemmeside og gerne vil have/flytte webhotel :)

ML Hosting ROCKS!

Danmarks billigste webhotel!

Jeg er utrolig tilfreds med MLhosting.
Deres rigtig hurtige support gør mig altid glad. Den hurtigste support jeg har fået, var at jeg fik svar indenfor 10 minutter.
Man skulle næsten tro at de bare sad og ventede på der kom en ticket.
Jeg har ingen problemer haft med mine hjemmesider.
De har hverken blevet lukket, eller serveren var gået i stå.
Hjemmesiderne har kun været langsomme en gang, men det var pga. opdatering fra MLhosting af.
Jeg er utrolig tilfreds.
Hilsen Kasper Hansen.

Kasper found this review useful

Fortrinligt webhotel

Dejligt nemt at bruge og så er det billigt! For en gangs skyld hænger pris og service sammen på den gode måde. De har nogle gode libraries på deres ASP-hotel, som jeg kommer til at bruge meget i den nærme fremtid.

De eneste probleme jeg oplevede var at mit hotel blev oprettet som et Linux hotel. Supporten var hurtige til at rette det på min forespørgsel. Senere opdaterede de deres bestillingssystem og fik rettet fejlen. Det andet var at mit domæne ikke blev aktiveret før efter nogle dage. Det viste sig så at det var min egen fejl, for det var ikke gået op for mig at domænet blot var reserveret til mig på vejne af ML Hosting og at jeg derfor selv skulle aktivere det. Da jeg gjorde det virkede det omgående.

Kontrolpanelet fungerer rigtig godt og man får oplevelsen af faktisk at styre hvad der foregår, for man kan styre det hele. Så er det også nemt at udvikle op imod. Jeg sidder med Visual Studio og kan teste lokalt op mod SQL serveren. Det sparer mig oceaner af tid i forhold til at skulle publish hele tiden, hvilket også er dejligt nemt med FTPen.

Hvis du skal bruge et webhotel der kører ASP.NET, så kan jeg klart anbefale ML Hostings Windows hotel!

Kasper found this review useful

Dårligt

Jeg synes det er gået lidt ned af bakke for MLhosting. Vi købte domæne, og der er stadig gået 3 uger.. Det er ikke kommet endnu. Det er simpelthen for ringe.

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse. Hvis du har ventet 3 uger er der selvfølgelig sket en meget beklagelig fejl.

Det ligner slet ikke ML Hosting. Hvis du opretter et .com/.eu/.net/.org domæne hos os bliver det altid oprettet med det samme. .dk domæner tager op til 12 timer.

Hvis du kontakter os via supporten på vores hjemmeside, og referer til denne side skal jeg nok sørge for vi får givet dig en kompensation for de 3 uger - det manglede da bare.

Ha' en rigtig god aften :-)

God service.

Mlhosting levere en god service til en pris som alle kan betale. Har 3 domæner hos dem (dicm / omnigenus / billigescripts) (tidligere 2 , men alt virker så fik det 3. hos dem også). Supporten svare hurtigt og kommer altid med en svar man kan bruge. :)

Emil Stahl Pedersen found this review useful

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse :-)

Vores trofaste kunder betyder rigtig meget for os.

MLHosting /v YayGroup I/S

Billigt webhotel, og hurtig support

Har flyttet mit webhotel til mlhosting.dk, alt gik hurtigt og smertefrit.

Udmiddelbart efter oprettetse, modtager jeg en mail fra mlhosting at de havde ændret safe mode til off, da de kunne huske jeg tidligere på dagen havde mailet med dem vedr. jeg ønskede safe mode off. Kanon service.

Mark Lüneborg Lajer, Kim Vinberg, Emil Stahl Pedersen and Kasper found this review useful

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldese. Altid rart med tilfredse kunder :-)

MLHosting /v YayGroup I/S

Billigt, hurtigt og stort webhotel!

MLHosting.dk er bare et kanont webhotel.

Oprettelsen var smertefri og gik hurtigt, bortset fra betalingen, men det var betalings-parteneren Micropayments.dk skyld.

Selve kontrolpanelet er flot designet og virker rigtig godt. Desværre mangler jeg lidt muligheder for selv at bestemme password på FTP brugere og mulighed for at pointe subdomæner til en anden adresse fx.

Men alt i alt så er 9kr. for et stort og hurtigt webhotel rigtig billigt!
Så jeg kan kun anbefale MLHosting.dk!

Nemt og billigt!

Fik flyttet mit domæne og alt gik nemt og smertefrit.

Der var rigtig god support og så er det jo billigt!

Hurtigt og billigt

Fik flyttet min hjemmeside fra one.com.
Det hele gik lynhurtigt og så er der penge at spare!