[REPLY]
Bestilte batteri til mobiltelefon. Pris 68 kr. Porto 9 kr. TDC butik sagde 300-400 kr. Leveret dagen efter bestilling. Meget flot.
Købte et org. batteri til en Nokia mobiltelefon til 147,- kr. Jeg spurgte til samme batteri i en TDC butik som ville have 525,- kr. for det. Et firma jeg gerne handler med igen og vil anbefale til andre :-)
Bestilte originalt kabel fredag eftermiddag. Får besked 7 min. senere om, at den er sendt. Regner derfor med at modtage kablet lørdag, men posten vælger at forsinke leveringen til om mandagen. Lidt træls når man står og skal bruge kablet hurtigt :-( Men det kan forhandleren ikke klandres for, for den blev afsendt til tiden.
Kunderservice fungerer rigtigt fint og man får hurtigt et rigtigt fyldestgørende og klart svar på sine spørgsmål. Ikke sådan noget med blot at svare i én sætning, men her tages der virkelig tid til kunden og der bruges virkelig tid på at forklare kunden om produkterne og forskellen på disse, hvis man måtte være i tvivl om noget. Man føler virkelig, at der bliver taget hånd om ens forespørgelse og man føler deror ikke, at man bare er "et nummer i køen" som man ellers kan opleve hos mange andre forhandlere. De virker meget professionelle og har bred viden om varerne.
Det eneste der undrede mig ved handlen var, at jeg ikke fik nogen faktura på min handel. Den var ikke med forsendelsen og den kom heller ikke på mail. Men ved en henvendelse til kundeservice, blev denne hurtigt fremsendt pr. mail. De sagde ellers, at den var sendt til mig på et angivet klokkeslet (samme dag ordren blev afsendt), men den belv aldrig modtaget af mig - heller ikke under navnet "Ultimate Trading" som de ellers mente kunne være årsagen. Men de svarede utroligt hurtigt og jeg fik den :-)
Deres varer er tilmed billige og hvis der alligevel skulle være noget med som de ikke er billigst med, så har de også en prisgaranti. Men den blev der ikke brug for, da de var billigst med varen jeg skulle bruge.
Deres portoomkostninger er også utroligt gode. Der tages ikke overpriser således at de også tjener på portoen, men man betaler kun de faktiske omkostninger. Super!
Der er ingen tvivl om, at jeg i Mobil-shopping.dk, har fundet min fremtidige mobiltilbehørs-leverandør :-)
Hej
Bestilte 2 ordre søndag eftermiddag, mandag morgen lå varerne i postkassen, det er sgu hurtigt. De rigtige Nokia varer til langt under halv pris.
Ole
Perfekt og lynhurtig service. Jeg bestilte et kabel til min mobiltelefon i aftes kl. 18.50, og i dag lå det i postkasse. Sådan!!!
Godt gået, og tak for hurtig service :)
Købte en Sony Ericsson billader, bestilt sent på dagen, ca ved spisetid.
Dagen efter lå den i min postkasse - sådan !!!
Venlig hilsen Titan
Købte et kompatibelt Nokia 3210 batteri BML-3 ud fra hjemmesidens angivelse af 1500 mAh, som var noget af bedste jeg kunne finde på nettet.
Ved modtagelsen er batteriet mærket 1250 mAh. Dog ved nærmere undersøgelse er batteriet mærket 1400 mAh af producenten.
Det er utilfredsstillende at levere et dårligere produkt, end det man reklamerer med.
Af forskellige grunde har jeg været tvunget til at affinde mig med det leverede produkt fremfor at gå ind i en uvis ombytningsproces, men jeg handler næppe hos dette firma igen.
Kommentar til svar:
Mit kriterium for køb var primært høj kapacitet og ingen problemer, da jeg skulle rejse til en anden del af landet for at hjælpe et ældre, sygt familiemedlem. At prisen så også var god, var en ekstra bonus. Jeg har fuld forståelse for problemer med underleverandører, men min oplevelse af købet er enten 1) manglende kvalitetskontrol ved både varemodtagelse og -afsendelse eller 2) en går-den-så-går-den holdning. Ingen af delene finder jeg acceptabelt. Havde jeg fået en henvendelse fra jer om det opståede problem, så havde den sag været løst.
Meget fin og hurtig levering pr. pakkepost og til en meget stærk pris, det gjorde mig meget glad!
Yderligere har der været overskud nok til at putte et stykke forseglet stykke slik i (Maoam Stripes). Dét er overskud! Nok ikke noget man kan forvente hver gang, men det fik mig godt nok til at smile en ekstra gang.
Jeg er udpræget tilfreds med hele oplevelsen. Tak for god service Ultimate-Trading - Mobil-shoping.dk
Med venlig hilsen,
Jes
Lynhurtig levering! Jeg bestilte et batteri sidst på eftermiddagen en søndag, og havde varen med posten næste dag. Kan klart anbefales!
Til mobil-shopping.
Jeg er meget tilfreds med servicen. Varen kom med det samme og var i orden. Har siden skrevet til jer om et spørgsmål og fik dagen efter et fyldestgørende svar. Tak for den gode oplevelse.
Med venlig hilsen Gregers Petersen.
mobil-shopping.dk har virkelig forstået det at tilfredsstille kunder.
Mandag den. 15/3-2010 kl 10:58 bestilte jeg følgene:
1 x Nokia CP-342 Taske/etui hvid orig. (N-16-01) = 89,00DKK
1 x Nokia 6111 ORIG. sølv bagcover (D-10-03) = 59,00DKK
1 x Nokia Rejselader original AC-4E (GK1) = 27,00DKK
Jeg fik en mail: Ordrebekræftelse.
Samme da kl 14:49 fik jeg en mail: Ordre opdatering (den var nu afsendt)
Næste dag lå den i postkassen.
Det kan bare ikke gøres bedre og hurtigere og de har en utrolig nem hjemmeside hvor man uden problemer kan finde rundt i det man skal bruge, det er så både godt og ondt, for det går hurtigt med at finde det man fra starten stod og manglede, men jeg fandt så lige lidt ekstra, for det var kun en rejselader jeg skulle bruge. (pyt med det)
Jeg har sat mobil-shopping.dk under mine favoritter og jeg vil da forslå andre jeg kender til at kigge forbi siden hvis jeg høre nogen der mangler noget.
Mvh. Lars Hansen
at man kan få en sådan service i dag! Bestilte en lille ubetydelig dims om eftermiddagen som kommer med posten dagen efter!
Det er den bedste levering, jeg har været ude for på nettet.
Købte 3 tilbehør til min mobil, sendte ordren kl. 19.10 og wupti dagen efter kl. 11.00 lå tingene i min postkasse. Hurtigere kan det ikke gøres.
Og der var fin tilbagemelding pr. mail mht. afsendelse og faktura.
5 fingre ud af 5 fra mig.
Nemt at bestille - hurtig afsendelse og fornuftig pris. Så kan det ikke blive meget bedre :)
Bestilte søndag eftermiddag og det var der med posten mandag. det har jeg aldrig oplevet før :-)
Bestilte et mobilbatteri mandag aften, modtog varen tirsdag morgen, samt faktura via email onsdag.
Desuden fin opdatering om ordrestatus via mail. Meger bedre kan det ikke gøres
2 stk reservedele til "ørebøf" Bestilt, ordrebekræftelse og betalt mandag, modtaget onsdag, faktura torsdag.
Som Firma er dette optimalt, priser var også i orden.
Jimmy Henriksen, Bogholder
Så fik jeg min nye oplader til bilen :) Okay pris og leveringstiden var også til at leve med.. selv om den blev bestilt lørdag og leveret Torsdag..
Købte et bluetooth headset, og sendte det retur fordi jeg troede det var defekt. Det viste sig at det var det ikke. Der var virkelig god kontakt via mail, og høflig betjening, selvom jeg var irriteret og insisterede på at headsettet var defekt. Og der var ingen problemer med at få headsettet byttet, da det gik i stykker under postens behandling på vej tilbage fra butikken i første omgang. Det nye headset kom super godt pakket ind
Jeg bestilte et batteri til min mobiltelefon en søndag. Fik batteriet tirsdag med posten. Jeg synes at Mobil-Shopping.dk er en fornuftig forretning, og jeg valgte dem blandet andet fordi de havde en god rating på Trustpilot.dk.
Har nu foretaget mit 1. køb her hos mobil-shopping en såkaldt opladeradaptor fra sony ericsson CBC 100. Smart sag til at oplade et reserve batteri mens du stadig kan bruge din mobil med et andet batteri. Jeg kan kun sige, at alt forløb perfekt. Varen kom til tiden og i ordentlig orig. indpakning. Kundeservice fungerer fint og er hurtig til at besvare spørgsmål. Vil selvfølgelig handle her igen og håber de igen kan leve op til en perfekt handel.
Hurtig levering. Produktet var som lovet. Det virker perfekt. Dog gik der 7 dage inden jeg kunne tage produktet i brug idet jeg havde lagt det til udluftning og glemt hvor jeg havde lagt det :-)
Hurtig levering af det bestilte.
Men fik efterfølgende en faktura fra "Ultimate Trading ApS (post@e-conomic.dk". Det er muligt at det hører sammen, men det giver lidt forvirring at de lige pludseligt bruger et andet navn og domæne.
Lækker hjemmeside og hurtig levering. Jeg fik alle nødvendige informationer om leveringstid via mail et splitsekund efter ordren var lagt. Levering i postkasse 2 dage efter. Lige efter bogen. Kan varmt anbefales herfra.
Hurtig levering, og frem for alt billig, kun ++++++ herfra
Rigtigh god hjemmeside, nem at navigere rundt i, meget billige vare.
Super levering.
Jeg har absolut intet at klage over ..... prisen ok.......varen bestilt ..... bum 3 dage senere lå den i postkassen, den virkede ...... sådan skal det være
God service... Varen er iorden... Altid meget hurtig svar på email også aften og weekender...
Bestilte et overførselskabel til mobil tirsdag kl. 16, fik bekræftigelse på mail med det samme. Tirsdag kl. 18.30 kom endnu en mail med ordreopdatering: Varen er afsendt. Torsdag med posten kom den bestilte vare. Ingen problemer.
Helt igennem perfekt handel med lav pris, hurtig afsendelse, løbende orientering og fejlfri levering.
Varen kom to dage efter bestilling (lover en på hjemmesiden hvis bestilt tidligt nok - derfor ikke 5 stjerner). Vær opmærksom på at faktura fremsendes i seperat mail - det link der fremsendes med bekræftelsen virker ikke. Alt i alt en positiv oplevelse - leverandøren kan bestemt anbefales
Let at bestille, let at betale (Dankort eller Bankoverførsel), hurtig levering - næste dag.
Jeg bestilte lørdag formiddag et datakabel til min telefon. På firmaets hjemmeside kunne jeg se, at kablet ikke var på lager, så jeg regnede med lidt ventetid. Men nej, mandag lå kablet i postkassen - til en fjerdedel af prisen i forhold til den lokale TDC-butik. Flot, mobil-shopping.dk.
Det syntes jeg fordi varen kom med posten dagen efter det var tip top.
Men sidste gang, var jeg bare heldig for posten havde afleveret til en helt anden, som jeg var heldig kom og afleverede til mig.