We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (27)

Fin side.

Med mange gode oplysninger om diverse producenter.

Mobilsiden.dk

Kan ikke tage dem seriøst

Journalisterne virker ikke til at vide rart meget om hvad de andmeler og de har meget svært ved at være optitive det er som om det kun er deres personlige præferencer der betyder noget

Mobilsiden.dk

Fed side, med god Info om gadgets.

Plejer at kigge forbi siden, når jeg overvejer ny telefon. Er meget rart at se de fine anmeldelser der bliver lavet herinde. Der er ikke så meget udenom snak, det er direkte ris og ros. Nemt at forholde sig til.
På samme tid er der info om nye opdateringer af styresystemer eller lign, hvornår det kommer ud, og evt hvad man kan forvente.

udemærket

ser det en gang imellem og udemærke webtv som giver udemærket anmeldelser.

Jacob Weile found this review useful

God side.

På trods af alle de android fan boys der kritisere alting, synes jeg at siden er virkelig god. Godt indhold og gode anmeldelser. Keep up the good work :)

• slangerup, DK
  • 7 Reviews

GEMENTÆNKT

DEN ER RIGTIGT GOD VIRKE GENEMTÆNKT
MEN ER MÅSKE LIDT FOR HURDIGT PÅ AFTRÆKEN

god hjemmeside

Synes mange af deres test er gode, dog synes jeg nogle gange at de godt kan fiksere lidt for meget på Apple

thja...

Ok men er træt af de ikke besvarer mails eller svarer på spørgsmål på FB. Deres artikler er noget man kan google sig til andre steder og når de ikke besvarer folks henvendelser virker det meget uprofessionelt. Stram gerne op på det tak, for det kan blive godt.

Daniel Lomholt found this review useful

super godt

jeg fik øje på mobilsiden sidste sommer (cirka da jeg sådan blev rigtig meget teknik interreseret er kun 12) og lynhurtigt blev det til at jeg er begyndte at tjekke det flere gange om dagen. nu tjekker jeg den herlige side cirka 7 gange om dagen.

fin nok

måske mere information...

men ellers er det kun en god side

Praktisk og interessant.

Jeg har fulgt Mobilsiden.dk i gennem flere år, og udviklingen er stor. De har endda fået en mobilside, der fungerer nogenlunde optimalt på de fleste mobiler.

Selve indholdet på siden er godt, for folk der kan lide teknik. Det meget brede syn på "den mobile vinkel", gør at flere artikler fanger ens opmærksomhed.

Jeg vil dog sætte et par punktummer... til ære for de grammatiske fejl der sker agertil. Ingen af os er fejlfrie, men de havde en dårlig periode i en tid, hvor fingrene "gik lidt for hurtigt på tasterne".

Ellers 5 ud af 5 stjerner, som tak for er super side - og søstersiden mobilpriser, mobildebat osv, gør det kun bedre.

gode reviews

Jeg syntes Mobilssiden.dk laver nogle gode reviews om telefonerne, og det er også derfor jeg tjekker den dagligt for nye ting.

Startede godt...

Da jeg begyndte at læse anmeldelser fra jer, syntes jeg de var gode og blev bedre med tiden, men her på det sidste er der virkelig nogle af jeres anmeldelser og artikler der ikke har været for gode.

Fantastisk

Meget info om telefoner og hvis du lige skal ha en ny så gå ind forbi mobilsiden John G har masser af anbefalninger! :)

Gode artikler og test.

Rigtig god side, hvor man har mulighed for at finde diverse mobil test og artikler.

Bruger selv siden rigtig meget, for at holde mig opdateret omkring smart-phones.

Mobilsiden.dk

nem at finde ud af deres side, og masser af god info og film

siden er pænt sat op, nem at læse, rigtig godt info. masser af film der viser hvordan de har gjort også kan man også selv se forskellen på 2 ting hvis du vil samligne. hvis du er uenig i noget skriver man bare til dem der inde eller på face også er der masser af folk til at smide lidt mere info ind osv. så man har alt fra den verden samlet på et sted!

Spændende test og artikler

Her er et web med mange gode nyheder. Jeg bruger mobilsiden.dk for at finde data, test og artikler på smartphone.

Fejlbefængt Copy-Paste journalistik!

Denne side plejede at give nogenlunde saglig information omkring televerdenen, men desværre ikke længere. Det sidste års tid er kvaliteten STYRT-dykket og flere af de nye skribenter "copy-paster" bare deres artikler. Dette er meget let at se, da Mobilsidens nyheder gerne findes på de store engelske sider 1-3 dage før. Et eller andet sted er der jo ikke noget underligt i dette, men der hvor det går HELT galt er at skribenterne tilsyneladende har helt utroligt ringe viden omkring faget. (specielt de kvindelige, ikke ondt ment) I deres oversættelser opstår stort set hver gang FLERE STORE faktuelle fejl. Det er klart at de vil ske når Mobilsiden i sidste ende kun fungerer som en slags oversætter, men derfor kan denne side absolut IKKE anbefales hvis du kigger efter ny mobiltelefon eller lignende. Der findes heldigvis rigtig mange bedre alternativer, også danske, hvor journalisterne også VED hvad de taler om.

Mobilsiden.dk

Det er desværre kun gået én vej

Og det er nedad for mobilsiden.dk
Det er ofte tydeligt, at anmelderen ikke har sat sig ordentligt ind i telefonen/styresystemet på telefonen der anmeldes.
At man undskylder sig med at man forsøger at teste som en "normal bruger" er direkte uprofessionelt og ingen undskyldning for faktuelle fejl eller at man ikke som anmelder har sat sig grundigt ind i det man tester.

Ronnie Petersen, Michael Lajlev, Jacob rasmussen, David and Jonathan Elvø Hansen found this review useful

Mobilsiden.dk

Perfekt - hvad mere kan jeg sige

Jeg bruger altid mobilsiden til at tjekke tests af de nyeste mobiler og eller bare til hvad der er nyt om Android.

Tak til mobilsiden for at oplyse om alt det nyeste.

Holder hvad de lover

Har købt 4 mobiler i tidens løb gennem deres side, og har fået hurtig leverering og god service hver gang.

Fremragende!

Fremragende side, er stort set dagligt inde at kigge om der er nye apps eller andre nyttige ting til sin mobil.
Fremragende!

/Christian.

Daglig bruger

Elsker mobilsiden, er der inde HVER dag.
Altid de nyeste nyheder inde for mobil industrien, så man er opdateret inde for de nyeste ting.

5 stjerner her fra til jer! :)

Geniale

De er rigtig gode, der skulle være flere af deres slags.

Mobilsiden.dk

God side, fedt design, manglende markedsføringsmuligheder...

Det nye design har godt nok reddet dem en del.. Dejlig side helt sikkert, men de er ikke meget for at afprøve nye markedsføringsmuligheder.. Svært at sælge noget til dem, hvilket jeg synes er en skam.. :)

Peace,
Karen.