[REPLY]
Købet gik fint og jeg ventede.. og ventede. Efter 13 dage blev jeg utålmodig og skrev til dem. Intet svar. Prøvede telefonen og fik en svarer, der fortalte mig at jeg kunne ringe mellem 14 0g 17 man-tor. Jeg ringede 14:30 en tirsdag.. stadig samme telefonsvarer. Herefter googlede jeg butikken og en del andre kunder har problemer med levering og med at komme i kontakt med dem.. jeg oplevede præcis det samme. Jeg forsøgte derfor at snnullere ordren, men det kan man ikke gøre online. Jeg kunne nu vente på at de skulle sende varen, så jeg kunne nægte modtagelse (hvis ikke posten bare smed pakken i carporten, som han plejer). Da jeg ikke ville betale 200-300 i administrationsgebyrer, så afmeldte jeg mit dankort (= ingen penge) og sendte dem en annulleringsmail.
Jeg gider ikke handle sådanne steder. Det med at være til at komme i kontakt med skal være på plads!
PS: De to stjerne får de for et fint site.
/Thomas
Bestilte et 8GB SD kort hos dem, og der stod den var på lager 1-3 dages leveringstid.
Nu er der gået snart 2 måneder, og så kom der en email hvor der står den bliver afsendt.
Så håber jeg får den imorgen, men at vente næsten 2 måneder før der sker noget er bare slet slet ikke godt nok.
Kan bestemt ikke anbefales, men de skriver da heldigvis når de sender og en beklagelse, ellers havde de fået 1 stjerne.
Nu er snart 3 uger siden jeg bestilte et Wii fit board. Jeg fik en mail d. 12.10 og at de beklagede at det ikke var sendt endnu og det var forventet at dette ville blive sendt d. 14.10 men at der kunne forkomme forsinkelser. Da jeg i starten af denne uge stadig ikke havde modtaget noget måtte jeg selv henvende mig. Der fik jeg svar på at de var ydeligere forsinket og måske kom i slutningen af denne uge. Nu er det fredag.. så nu har jeg henvendt mig igen med håbet om at der snart vil ske noget. Ville jo så gerne igang med at træne..
2 dage efter at jeg havde bestilt 1 stk. Grundig Ovation 2, modtog jeg den pr. post uden problemer.
Betalingen skete pr. dankort, og beløbet blev først trukket dagen efter leveringen.
Jeg har derfor ingen betænkeligheder ved fremtidige køb hos mobiludsalg.dk, og kan varmt anbefale firmaet til venner og bekendte m. fl.
Bestilte d. 5 okt en vare hos mobilsalg.dk. Nu d. 21 okt har jeg stadig ikke modtaget varen på trods af, at leveringstid var/er sat til 1-3 dage. Har emailet med butikken, hvor der hver gang er gået min. et døgn før der kom svar. I dag var svaret at de "håbede" at varen kom i dag eller i morgen...:-/
Alt i alt ikke en særlig positiv oplevelse.
Jeg har endnu ikke modtaget varen, men jeg kan ikke længere vente med at anmelde mobilpriser.dk.
Bestilte fastnettelefoner forrige søndag d. 11 og har i dag d. 21. ikke modtaget dem. Jeg havde meldt mig til en beskedservice som gav mig et praj, når de havde telefonerne igen. Tidligere var de ikke på lager.
Så bestilte jeg så og fik besked om 1-3 dages levering. Når jeg tracker ordren står der "Ordre modtaget, afventer ekspedition". Jeg kan ikke få fat på nogen på deres servicetelefon i åbningstiden. Tror jeg bliver nødt til at køre til Glostrup for at rykke dem i ørerne..
Hej. jeg bestilte en kameralinse hos dem fordi de var billigst. Varen var på lager, så da jeg 4 dage senere stadig ikke havde modtaget noget, og kunne se på min status på deres hjemmeside, at de ikke en gang havde ekspideret min ordre endnu, ringede jeg til dem for at høre hvad der skete. Jeg fik kun en telefonsvare som sagde pga. sygdom var telefontiden ændret til mellem 14-16. Jeg prøvede at kuntakte dem i det tidsrum men stadig kun telefonsvare. Jeg udfyldte en kontaktformular på deres hjemmeside, også uden svar. Jeg udfyldte endnu en kontaktformular hvor jeg bad dem annulere ordren.
Når, så troede jeg at det var det, og jeg købte lindsen et andet sted, hvor de rent faktidk havde varen på lager, den kom dagen efter jeg bestilte den, (Super). Jeg rejste en måned til Kina, Og så for næsten 14 dage siden, får jeg pludselig en mail fra dem, om at de havde ekspideret min ordre, og at varen var sendt. (HURRA HURRA). Jeg prøvede at få banken til at hjælpe med at tilbageholde pengene, men det må de ikke. Så jeg kunne bare se på da de valte at trække 13000.- fra min konto. Jeg ringede straks til dem, telefonsvaren var stadig sat til, så jeg måtte sende dem en mail. De sagde at det var rigtigt at de havde nogle problemer pga. sygdom, men han kunne ikke se at jeg havde annuleret ordren. Jeg nægte pakken da den kom, og sendte mine bank oplysninger til dem. Så skrev de at der ville gå op til en måned før jeg ville få mine penge fordi deres bogholderen havde travlt. Det er fanme ikke godt nok. Men de score selvfølgelig nogle gode renter på min bekostning. Har igen i dag d. 20/10-2009 rykket for mine penge, og er nu blevet så vred at jeg synes andre skulle have muligheden for at vælge et andet sted at handle.
Hilsen Robert.
PS. På deres hjemmeside står der stadig,
"Ordestatus: Ordre modtaget, afventer ekspedition".
Allan Dennehy found this review useful
Bestilte TV som på Mobiludsalgs hjemmeside var anført som værende på lager med leveringstid på 1-2 dage.
Forsøgte efter 2 dage uden aktivitet på ordrestatus at ringe til Mobiludsalg, men traf kun en telefonsvarer som meddelte, at telefonerne var lukkede og i hvilket (meget korte) tidsrum telefonerne er åbne, og det var endda i det angivne tidsrum jeg ringede.
Sendte mail og fik et døgn efter det svar, at varen IKKE var på lager, og at leveringshorisont var ukendt. Gik omgående på Mobiludsalgs hjemmeside, og sørme om ikke samme vare stadig var på lager til omgående levering.
Stol ikke på Mobiludsalg, de har ikke styr på deres lager og spilder bare din tid.
Godt : Billige varer, nemt overskueligt site, god information omkring køb på mail.
Dårligt : Svarer ikke på kundeservicetelefonen & leveringstiden var 4 dage og ikke 1-3 dage som anført på sitet.
Hvis man som virksomhed beskriver at man leverer varen indenfor 1-2 dage skal man leve op til det. Det hjælper da ikke at man ved køb får en kvittering, der så fortæller, at leveringstiden er en helt anden. Telefoninsk kan man heller ikke komme igennem til Mobiludsalg.dk.
Jeg handler ikke i den bikx mere!
Bestiller vare d. 4/9 (leveringstid 2-3 dage)
Ser intet til varen
Modtager 19 dage efter en mail "Varen er i restordre"
Herefter annulere jeg ordren og handler ikke mere med Mobiludsalg
Der er mange andre netbutikker som "levere varen"
Kolding found this review useful
Jeg bestilte et BT headset, men fortrød og bestilte et nyt.
Denne operation gik nemt og smertefrit; dog er de måske lidt for få medarbejdere til at betjene telefonerne. Men de var søde til at besvare mails inden for rimelig tid, og dem jeg have telefonkontakt med, var både kompetente og venlige, og jeg skulle IKKE stilles om i en uendelighed.
Levering gik meget hurtigt; respekt til Mobiludsalg og Post Danmark.
MVH Peter
Jeg har to gange forsøgt at handle hos mobiludsalg.dk. Begge gange har jeg måtte rykke for at høre hvordan status var på ordren. Første gang gik der to dage inden jeg måtte rykke for at høre hvorfor min ordre ikke var ekspederet. Anden gang rykkede jeg efter 5 dage, og fik at vide at varen var i restordre. Jeg afbestilte, og bestilte istedet hos wupti.dk, og havde varen dagen efter.
Varen (hukommelseskort) blev sendt 2 dage efter bestilling, så den nåede lige frem inden for de 3 dage.
Bestilte et kamera søndag, der stod leveringstid 1-3 dage. Fik ordrebekræftelse med det samme. Onsdag rykker jeg for tracking detaljer, og de svarer at varen er i restordre på ubestemt tid. Underligt at de ikke tilbyder at gøre et eller andet. De virker som om de er lidt ligeglade.
Efter min trustpilot.dk anmeldelse ovenfor har de sendt e-mail hvor de beklager og forsøger at forklare hændelsen. En medarbejder i opsagt stilling, og en indkøber under pres. Det er jo noget værre noget, men dog en slags velvilje, der er mennesker der inde. Men de har stadigvæk spildt min tid og risiko.
Kolding found this review useful
USB stick, 16 GB til 232,00 kr.
På hjemmesiden var nævnt en leveringstid mellem 3-5 dage.
Bestilte torsdag 17.09.2009 og produktet kom med posten tirsdag den 22.09.2009.
Intet at klage over og en god handel.
Jeg bestilte et micro sd kort med adapter søndag, og tirsdag lå det i postkassen. Jeg havde regnet med en længere leveringstid, selvom der stod 1-3 dage, da jeg før har været udefor en uges ventetid ved andre webbutikker. Så jeg har ikke noget at klage over her:)
Jeg bestilte et sæt pc-højttalere d. 2. sept. Der var angivet at de var på lager og vil blive afsendt om 1-3 dage. Da jeg ikke havde modtaget noget d. 15. sept. (eller hørt noget om forsinket leveringstid), ringede jeg på 7023 1418, hvor jeg efter 9 minutters ventetid kom igennem. Her sagde en rimelig ekspedient, at det så ikke ud til at blive bedre mht. leveringen, da den slet ikke var på lager og der ikke var nogen udsigt til hvornår den ville blive leveret. Han tilbød at delete bestillingen, hvilket jeg sagde ja til. Én stjerne til dem for at bruge små to uger på ingenting andet end at tilbyde ikke at levere varen.
Jeg bestilte en microsdkortlæser som på hjemmesiden stod som værende på lager. Der står 1-3 dages levering. De hverken skriver eller ringer for at fortælle produktet ikke er på lager. Var nødt til at kontakte dem 4 gange for at få klar besked. Jeg måtte vente i over en måned på mit produkt!
De ved godt at mange kunder vælger udfra leveringstid og det virker nærmest som bevidst fusk at de skriver leveringstider på som ikke passer. Så konklusionen er at de enten snyder med leveringdatoer eller er håbløst inkompetente. Vælg selv.
Bestilte nogle Sennheiser MX 85 Sport II fordi de havde dem på lager med leveringstid sat til 1-2 dage.
Da jeg intet havde hørt efter 3 dage, ringede jeg til dem og fik af vide, at der ville gå min. 4 dage mere.
I dag kontaktede jeg dem igen for at høre om leveringstid, idet varen stadig står til levering 1-2 dage - og da var svaret, at der ville gå mere end 1-2 dage.
Synes EDB priser skal lave en rating af leverandører indenfor nogle specifikke områder, som vi forbrugere så kan rate dem på. Bl.a. leveringsdygtighed ift. opgivet.
Varen kom dagen efter den var bestilt. Hurtig og kyndig kundeservice ved spørgsmål. Alt i alt et perfekt forløb
alt i orden varen kom dagen efter
Der var dog et minus idet de sendte mine in-ear høretelefoner i en pakke i stedet for en kuvert. Så jeg skal hente den på posthuset i stedet for postkassen :(
Købt et Nikon D300. På mange måder en OK handel, men:
1) Det fremgår ikke nogen steder, at kameraet leveres med TYSK brugervejledning. Så længe man stadig har fortrydelsesretten (de 14 dage) er der ikke grænser for hvor meget de vil gøre for at hjælpe, men derefter....ikke en lyd fra Mobiludsalg.
2) Pga af manglende lager (på bestillingstidspunket var varen på lager) skete der ikke noget den første uge, end ikke en besked derom. Da jeg selv henvender mig, bliver ordren ændret til noget der er på lager da de ikke ved hvornår det oprindelig bestilte kommer igen.
3) En ændring af ordren pga manglende lager, medførte at der blev trukket for meget på netbank. Efterfølgende bragt i orden.
Bestilte 2 telefoner om eftermiddagen, fik en time efter em mail, at telefonerne var klar til forsendelse, kort tid efter en track and trace. Varen leveret næste morgen kl 0900 med postvæsenet. Det kan IKKE gøres bedre.
Jeg bestilte ordren kl 15. Samme dag kl. 17 fik jeg en mail om at min pakke nu var afsendt med posten. Dagen efter stod jeg glad med hovedet ned i postkassen med mit nyerhvervede produkt.
Hurtig, enkel og billig service!
Jeg havde bestilt en mus som var på lager i følge deres hjemmeside, men næste dag har de ikke opdateret min bestilling og jeg skriver til dem. Hvorefter jeg får et svar om at den ikke er på lager, det er ikke godt nok. Så kan jeg ikke logge ind på deres hjemmeside fordi man kun får sendt bruger navnet ikke ens password. Så det endte med jeg måtte annullerer min ordre.
Men synes nu de har meget gode priser.
Sådan !!!
Jeg skulle entlig først bruge fødseldagsgaven den 16, men det kunne jo være at det ville tage sin tid at finde den rigtig telefon til den rigtig pris. Men nej Mobiludsalg havde telefonen til den rigtig pris. Bestilt onsdag aften/nat - torsdag sendt og fredag modtaget. Kan man forlange mere ???
Den rigtige vare til den rigtige pris ankom dagen efter bestilling.
Så kan man kun være tilfreds!
Skulle købe mig en holder til min Nokia telefon, og varen var til en god pris, frit leveret og på lager (levering 1-3-dage). Efter en uge sendte jeg en mail, og fik at vide, at de havde ferie og sygdom og varen ville komme hjem i løbet en uge? (lagervare ???). Nu har jeg snart ventet 14 dage, og i dag anulleret ordren. Ekstrem dårlig etik og service - jeg vil nødig skulle returnere noget til dem, det må være et marreridt. Der handler jeg ALDRIG igen !!
Jeg bestiller et extern lydkort til min bærbar da mit jack-stik er i stykker.
Jeg finder et hos Mobiludsalg, hvor de skriver varen er på lager, og kan forvente leveringstid på 1-3 dage. jeg får betryggende ordrebekræftelse om at jeg får besked om afsendelsestidspunkt. Ordrebekræftelsen er fra 23/8 og vi har den 2. september idag og jeg har endnu ikke fået varerne. Undskyldningen fra firmaets side er at der er sket en fejl og varen er ikke på lager!!!! da jeg Googler finder jeg flere af disse klager - helt tilbage fra foråret 2008. Hjemmesiden er perfekt og betalingsmodulet er proffessionelt. At man gentagne ikke kan finde ud af at trække 1 styk fra lagerbeholdning ved bestilling over nettet, og ændre besked om "findes på lager" til "skal bestilles hjem" - er ikke en fejl - men efter min mening bevidst overtrædelse af en af de vigtigste parametre for salg af IT over nettet - LEVERINGS SIKKERHED OG HURTIGHED.
01.09.09: Bestilte telefonen sødag eftermiddag. Fik allerede mandag diverse emails om ordrens bevægelse. Tirsdag morgen kom pakkeposten med telefonen.
Det må da siges at være rigtig god service.
Vil meget gerne handle med firmaet igen.
Fredag var deres telefoner gået ned men tlfsvarer virkede.
Sendte mail...og fik svar mandag om at varen var ekspederet.
OK
Jeg bestilte varen sent onsdag eftermiddag og havde den allerede torsdag formiddag! Utolig hurtig levering og alt var bare i orden!
Det kan godt være det ikke lyder utroligt at varen kommer indenfor 24 timer, men når fragten er gratis og man bor på Bornholm, så må det siges at være hurtig levering!
Jeg har bestilt en digital fotoramme fra mobiludsalg til svigermor i fødselsdags gave, vi havde travlt så jeg nåede desværre ikke ind og kontrollere dem på trustpilot.
På edbpriser havde de nået så flot tastet ind, leveres inden for 1 - 2 dage.
Da rammen var bestilt modtager vi så en mail hvor der står ekspedieres inden for 1 - 2 dage.
Dette skete ikke, nu er der gået godt 14 dage og den er stadig ikke ekspedieret.
Man kan ikke komme igennem på telefon og de advarer mod lange svartider på e-mail.
De undskylder sig med ferie og travlhed, det er bare ikke godt nok hvis der er for mange der har ferie må de hyre vikarere, det skulle ikke være så svært at finde arbejdshjælp i disse dage.
Da vi ikke oprettede et login har vi ingen mulighed for at slette ordren medmindre de svarer på vores mail.
Vi har nu bestilt varen fra et andet firma og kan kun håbe på at mobiludsalg vælger at slette vores ordre som vi har bedt om.
Brian Baltzer
Så telefontiden er mellem 14-16(17) mandag-fredag..
øhh nej. telefonen er bare lukket..
Har haft en ordre liggende i 10 dage, uden der er sket noget..
1/8
1. august bestilte jeg et CompactFlash kort grundet de var billigst på edbpriser. Lagerstatus sagde "På lager 1-3 dage". Jeg modtog automatisk ordrebekræftelse efter bestilling.
8/8
Da jeg lørdag 8. august ikke havde hørt yderligere fra dem, skrev jeg at de skulle annullere min ordre hvis ikke den kunne leveres senest næstkommende tirsdag.
Min mail bouncede, da jeg svarede på afsender-adressen af ordren. Jeg var derfor nødt til at grave en kontaktmail frem på deres hjemmeside og gensende mailen (minuspoint der).
10/8
Mandag 10. august (Hvilket er et ganske prompte svar, da jeg jo skrev om lørdagen) fik jeg at vide at varen forventedes på lager 13/8.
I samme mail fik jeg en pæn undskyldning for manglende info og fik at vide at manglende tilbagemelding skyldtes en kombi af sygdom og sommerferie.
Mit leveringskrav var blevet pænt ignoreret... den pæne undskyldning fik mig dog til at se gennem fingre med dette. Der kan argumenteres frem og tilbage om hvor vidt de skulle have forstået mit ultimatum ang. leveringsdato, men fair nok. Jeg gav dem lidt mere tid, når nu det både var sygdom og ferie.
15/8
Sendte dem 15/8 en hilsen om god bedring med staben og rykkede for status.
- Modtog hurtigt auto-reply om at de havde modtaget min mail (pluspoint der).
17/8
Modtog høfligt og venligt svar hvor jeg blev oplyst at varen var forventet at ankomme i indeværende uge og det var forståeligt hvis jeg ikke kunne vente.
22/8
Ugen er omme (lørdagen er ovre) og jeg har intet hørt.
Jeg har derfor bestilt varen andetsteds og sendt en mail om at ordren skal annulleres.
**Ifølge karaktersystemet så ligger de på 2,5 stjerne, men 2 stjerner er meget negativ i beskrivelsen og 3 stjerner siger at varen blev leveret... men det blev den jo ikke :)
Har bestilt Garmin Navigator som firmaet oplyser er på lager med en leveringstid på 1-3 dage. Det viste sig ikke at holde stik. Efter 25 minutters ventetid på firmaets Kundeservice kunne firmaet umiddelbart oplyse, at der var tale om forkert lagerstatus - varen var ikke på lager, og de kan ikke oplyse om hvornår det vil være tilfældet.