[REPLY]
Da jeg skiftede, var det med udsigten til at spare 5-10 %. Det kan godt være, at det er rigtigt, men det er faktisk ret svært at kontrollere. Vi snakker om 2-3 øre pr. KW for det er prisen uden afgifter, der spares på. Det administrative fungerer fint, alt kører over PBS.
Jeg har været kunde hos modstrøm i noget tid. jeg er godt tilfreds, de holder hvad de lover og der har ikke været nogen problemer.
Jeg kan varmt anbefale dem til andre.
jeg er godt tilfreds, og tror på jeg spar lidt på at være ved modstrøm
Vi får strøm fra Modstrøm
Har fået det et par år. vi har ikke noget at klage over.
Det er dog et irritations moment, at man skal betale to regninger ,men sådan er det vist alle steder nu.?
Det er selvfølgelig en fordel, at man kan se hvor meget vi faktisk gir` for strøm og hvor meget der er dyre afgifter, prøv at tænke hvad staten faktisk for ind i kassen.
ok.men bedre information før kontrakt underskrivelse kunne ønskes
jeg synes man bør kunne få alt på en regning så man ikke skal betale til både modstrøm og se energi og regningen skal kunne gå over betalingsservice
Hos modstrøm får du dygtig og ansvarsbevidst behandlig af et ungt team.
Huske at hente faktura hver måned.
Jeg syntes det er lidt besværligt, at huske at betale hver måned.
Det var nemmere hos den gamle leverandør,hvor regningen kom kvartalsvis BBS
Det er svært at sammenligne med andre leveradøre.
Det er også små beløb til forskel.
MVH
Carsten
Vi har nu benyttet Modstrøm som elselskab i mere end et år, og vi er godt tilfreds. Modstrøm er ikke billigste mulighed, men vi har det godt med, at det er grønt produceret strøm, vi køber
Jeg får samme regning hver måned. I kan ikke måle mit forbrug. Hvordan kan jeg få gratis el kl 24 til 06?
Har søgt anden leverandør.
Mvh.,sm
Dog er elmarkedet sammen med telefoner, nok noget af det mest uoverskuelige, men jeg har gode erfaringer med Modstrøm og en god behandling, når jeg kontakter kundeservice.
efter vi er kommet i modstrøm har vi sparet penge, det er altid dejligt at kan spare penge.
Ideen er meget god , men der kan godt indimellem ske udfald mellem forbindelsen , det syntes jeg er lidt uheldigt , det sker mange gange om natten , det er jo der besparelsen skulle være størst .
Idéen om prisreguleret el er rigtig god. Kan vi danskere lære at bruge el om natten, hvor el næsten er et affaldsprodukt, vil det gavne hele samfundet. For at det kan lade sig gøre skal forbruget naturligvis registreres løbende. MEN da ikke med et "kamera", der ikke kan monteres på den type målere, der er sat op hos alle kunder i SEAS-NVE området. DET ER IKKE GODT NOK !!! Nu sidder det á la Storm P. Men der gik ikke lang tid før jeg fik en mail om at modstrøm ikke fik nogle data. Efter flere forsøg med hjælp fra kundeservice har jeg opgivet at fjerne edderkopper, vippe kameraet lidt, pudse glasset på måleren og kameraet osv.
Data fra de fjernaflæste målere må da kunne bruges.
Jeg når ikke at spare de kr. 1000 jeg brugte på fjernaflæsningsudstyr i min levetid...
Jeg har svært ved at se nogen besparelse.
Der bliver opkrævet penge hver månede, som er lidt irriterende
fungere fint, lidt bøvl med at få betalingen til at køre automatisk
Min overskrift taler for sig selv, jeg blev fanget af prisen, men der efter ingen oplysninger, kun penge op af lommen, har intet at samligne mig med om jeg i det hele taget spare noget...Vil gerne se nogle graffer eller lignende som vil berolige mig at jeg gjorde det rigtige, føler at det blev dyrere...
Vi er glade for gratis strøm!! om natten, så nu bliver opvasker og vaskemaskine tændt
når vi går i seng (som regel omkring midnat)
Det eneste minus ved det hele er, at Dong skal opkræve afgiften til staten, hvor de
samtidig opkræver diverse gebyrer - kan der ikke gøres noget ved???
Hvis det kunne lade sig gøre ville alt være perfekt.
Jeg sparer ingen penge, og det er ikke lykkedes mig at komme ud af kundeforholdet.
Jeg savner en årspris på hele leveringen med specifikationer
Nu kan jeg godt anbefale jer til mine venner og bekendte.venlig Hilsen Peter Marquardsen
Jeg Har været godt tilfreds indtil Nu
Det fungerer... Især natpriserne,hvor det er gratis fra 0.00-6.00 fungerer godt...hvis man er bevidst om sit forbrug og har mulighed for at udskyde eks. tøjvaskning så er der mange penge at spare…
Modstrøm klare alt med at skifte selskab, det sker elektronisk. Super nemt og billigt, det var desuden gratid at skifte til modstrøm.
Hyggelige kundekonsulenter. ok oppfølging, forståelig regning - uten overraskelser - på mail. Fungerer som det skal.
De ringede og snakkede som om vi var kunde hos dem , og skulle bare lige ha nogle oplysninger . Og så var vi bundet ....
Jeg blev kontaktet pr telefon og tænkte de var sælgere som så mange andre, men de gav ikke så let op og godt for det, for jeg er kun tilfreds med Modstrøm. De holder hvad de lover, sender jævnligt nyhedsbreve ud og vi har ikke et sekund været utilfredse med noget som helst ej heller betalingen, som køre automatisk over budgettet.
Da jeg i et nyhedsbrev tilkendegav jeg var en tilfreds kunde, så blev jeg endda kontaktet af den øverst i firmaet, som takkede for min erkendelse af dem - det har jeg dog alligevel aldrig oplevet med noget andet firma før - det virkede positivt på mig, at han havde tid at gøre det.
Kan kun anbefale at prøve det - om ikke andet så for at se om du kan blive ligeså tilfreds selv.
-meget svært at få Jer i tale, har bedt Jer vende tilbage efter tilfredshedsundersøgelse, men I er tilsyneladende konfliktsky. Vi opsiger vore 7 aftaler, efter et år med meget ringe udbytte.
De er meget hjælpsomme hvis man har spørgsmål... ingen ventetid når man ringer ind.
Sælgeren var meget grundig og dermed følte jeg mig meget tryg ved at skifte til modstrøm og det har jeg ikke fortrudt :-)
Jeg synes i alt, at betale flere steder med elpris og abonnement m.m. er noget bøvl.
Ligeledes blev der indsneget sig et indskud, hvilket jeg ikke forstår et nøjt af. Hvorfor skal Modstrøm have mit indskud og arbejde med. De kunne lige så godt stå på min egen konto. Dette er medvirkende til, at jeg melder mig ud hurtigst muligt, når min kontrakt udløber.
Halløj. Bad for over en måned siden, om at få en opgørelse af reelt forbrugt strøm i 2012, men har ikke hørt en dyt. Har rykket 2 gange.
Det er svært, at få forklaring på sin regning når man ringer for at få en specifikation.
Hjælp i forbindelse med svigtende forbindelse mellem rooter og kamera er der ikke eksisterende
Ute G. Wentzer ( Hesbjerg A/S)
Lad være med at lave aftaler med dem, det udstyr du skal bruge kommer du selv til at betale efter nogen tid trækkes der pludseligt over 1000 kr for det udstyr du skal bruge og så kan det sgu være ligemeget. der er intet tjent ved gratis el om natten når man er privat forbruger!
Så hold jer væk fra dem
Modstrøm er bare et super godt alternativ, jeg har regnet ud at jeg sparer i snit 150kr om måneden ved at være kunde hos modstrøm istedet for at være i kløerne på Dong..:) den sidste stjerne giver jeg - den dag at modstrøm kan gøre mig 110% fri fra Dong Energy ...:) Modstrøm får Straight flush fra mig..:):)
Man mærker ikke at det er et andet el-selskab :-)