We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (11)
Mor Og-barn

Afhentede min varer samme dag

Bestilte og afhentede samme dag. Sød betjening i butikken, og ventefrakken var endnu bedre end forventet. Dejlig kvalitet, og størrelsen rigtig god.

Mor Og-barn

Jeg bestilte sent Mandag aften en kjole fra mamalicious på hjemmesiden. En kjole som var udsolgt i min størrelse på mamalicious' egen hjemmeside.
Igår Tirsdag får jeg en mail fra Post Danmark om, at min pakke kommer Onsdag som aftalt med hjemmesiden.
Ganske rigtigt! 10.30 kom postbuddet med min pakke og der er, så vidt jeg kan se, intet i vejen med min vare.

OK handel

Hurtig levering og fin respons fra deres kundeservice. Og fine varer, naturligvis! Tak :)

Ok handel.

Vedr. levering holder de hvad de lover.
Jeg fik de varer jeg havde bestilt.
Vil sikkert handle der igen.

Mor Og-barn

Fin service og hurtig levering

Jeg havde en god handel. Det var nemt og hurtigt, og varen kom dagen efter.

Mor Og-barn

Rigtig god service og hurtig levering

Havde bestilt 3 kjoler, hvoraf den ene desværre viste sig at være udsolgt. Jeg blev tilbudt en anden model som kostede en del mere til samme pris som jeg oprindelig havde bestilt den udsolgte model til. Derudover sendte ejeren mig et billede på mobilen så jeg kunne se modellen. Meget fin service, hurtig levering og rigtig fin kvalitet tøj.

Pænt ventetøj

Har modtaget go' service og en fin vare :)

Mor Og-barn

Bestemt ikke et sted jeg vil handle igen!

Køber et produkt via. deres hjemmeside.
Da jeg modtager varen, er der et hul i og jeg må derfor enten selv betale returporto eller tage ud i butikken for at få den ombyttet.
Jeg vælger at tage ud i forretningen.
Dog fastholder Mor-og-Barn.dk at jeg ikke får mine portoudgifter refunderet, trods at det er DEM som har sendt mig en vare med fejl!!!!!!!
Dette er bestemt ikke måden at behandle folk på.
HANDLER ALDRIG HER IGEN!

super butik

har handlet der flere gange, både på nettet og i vanløse.

Is Mor Og-barn your company?