We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (47)

Elendig service.

Jeg rejser med 6a dagligt fra Nørrebro til Vesterbro, og er yderst chokeret over hvor dårligt det er blevet at rejse med bus i Hovedstaden. Hver eneste dag er busserne overfyldte, og jeg må vente 2-3 busser for at finde en med nok plads til at klemme mig ind i. Når jeg så først er kommet med bussen, har jeg ofte oplevet en vred eller næsten aggressiv tone fra en chauffør, der vil at folk skal klumpe sammen bag i bussen. Til at starte med hoppede jeg også på denne "Klem jer sammen af sympati for de andre passagerer der gerne vil med..", men det er jo tydeligt at denne fremlægning bare skyder ansvaret for de manglende ekstra busser over på passagererne Dette er hovedproblemet og hvad der gør mig mest vred. Movias lægger ansvaret på deres chauffører at løse pladsproblemer, og chaufførerne lægger det derefter over på passagererne. Det holder ikke. Helt simpelt er det sådan har. En bustur er et produkt som vi betaler for, ligesom alt andet. Bliver du solgt råddent kød i et supermarked er det supermarkedets ansvar, ikke dit. Sådan er det også her. Er der ikke plads nok i busserne = Movias ansvar. Er der ikke busser nok = Movias ansvar. Overholdes køreplanen ikke = Movias ansvar osv. osv.

Movia

Tag ikke bussen, hvis du ikke 100% kender ruten!

Kender man ruten for sin bus til punkt og prikke kan man roligt tage sig en bustur, men ellers skal man forberede sig godt og grundigt hjemmefra inden man tager linjerne 141, 143 eller 149 i Glostrup og Albertslund.

Disse busser har sjældent informationsskærme og højtalerne i busserne er så ringe, at man intet kan høre. Visse bustyper viser endda slet ikke, hvilket stoppested de er nået til. Det gør det ret svært at tage bussen i ukendte områder.

Sidst men ikke mindst kan det oplyses, at 143 mod Albertslund/Vallensbæk på daglig basis er mere forsinket end punktlig.

Bunden er nået!!

Gennemgående lorte service, forsinkelser, ubehøvlet kundekontakt, dårlig information.. Og en opfattelse af at ku tillade sig alt bare fordi man er eneste selskab.. Glad for jeg nu har købt bil! For betaler gerne for at slippe for movia's lorte selskab

Movia

Super spasser selvskab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idioter... Min eneste kommentar. Kan skrive så meget, men det vil hænge mig selv i sidste ende...

IDIOTER !

Utrolig dårlig kundeservice

Jeg benytter Movia næsten hver dag, men dog har jeg en dårlig oplevelse at dele.

Jeg stod og ventede på en bus, der simpelthen ikke kom. Da kom jeg i tanke om en reklame fra Movia der lød noget i retningen af "Hvis din bus er mere end 20 minutter forsinket - så giver vi en taxa!" Min bus blev efterhånden mere end 20 minutter forsinket, og jeg ringede til Movia.

Jeg fik fat i en, til at starte med, ganske venlig medarbejder fra deres hovedkontor i København. Jeg fortalte ham om min situation.

Til at starte med svarede han at jeg selv skulle ligge ud for taxaen, også ville de erstatte regningen (hvilket jeg var sikker på ville blive et stort bøvl) - hvilket IKKE fremgik af reklamen. For slet ikke at tale om at jeg altså skulle ud på en bus tur på over 20 km, hvilket jeg ikke havde penge på mig til at betale, hvis det skulle blive en taxa tur.

Medarbejderen spurgte derefter ind til hvor i landet det drejede sig om, osv. Jeg forklarede at jeg stod ved et busstoppe i Korsør, på Vestsjælland. Hvor jeg herefter fik svaret "Der er altså ikke så meget at gøre. Men sådan er det jo at bo i provinsen. Noget helt andet ville have været hvis det var i København" - et dybt uacceptabelt og ubehøvlet svar!

En by på omkring 15.000 indbyggere kan altså ikke regne med den offentlige transport.. fordi det ''er jo provinsen''. Jeg blev dybt frustreret over dette.

MOVIA - ubehøvlet revisor

At komme i nærkontakt med MOVIA's ansatte kræver efterfølgende noget beroligende.
For et par dage siden kom jeg på tværs af en meget selvoptaget kvindelig MOVIA revisor.
Jeg sad i mine egne tanker og lyttede til god musik - nærmest halvdøsende - der var mange stop før mit bestemmelsessted. Pludselig blev jeg med høj og skinger stemme anråbt.
I forbløffelse og forvirring faldt mine handsker på gulvet. Jeg besluttede at samle dem op før jeg koncentrerede mig om revisoren. Det viste sig at revisoren ikke var enig i min prioritering.
Men med en hadsk blik og et meget talende kropsprog blev jeg frikendt - jeg havde en gyldig billet.
Den tobakslugtende revisor havde måske en dårlig dag. Men hvorfor skulle det absolut gå ud over mig?

MOVIA UD AF KØBENHAVN NU

De bare så dårlige det en skandale at sådan nogle har kunne få entreprisen og stadig får lov til at køre i københavn og får betalt for ingen service ingen eller overfylte buser
ud af københavn nu med mowia

Ubehøvlede "chauffører"

Generelt ubehøvlede, inkompetente, og provokerende "chauffører" der til tider lugter langt væk af alkohol.

Ofte kan man med 150S opleve en ældre damechauffør, der tydeligt morer sig over at køre før tid hun kan se at folk løber fra toget og over mod bussen. Hun griner endda højlydt, samt kommenterer de løbende kunder som værende ynkelige eller med sætninger såsom "haha, du når det ikke."
Lykkes det alligevel en kunde at nå op til døren, ja så smækker hun den i, griner og kører.

Påtaler man denne opførsel for hende får man bare beskeden om at der jo ikke er nogen der har tvunget én til at køre med. - Ubehagelig type!

Desværre har jeg set at flere af "chaufførerne" lægger en lignende opførsel for dagen, og ofte kører de som havde de bind for øjnene samt spastiske lammelser i benene. (gas hårdt op og brems endnu hårdere på ti meter)

Og.. Så er der alle dem der ikke taler dansk eller kan følge ruten..

Med tanke på Movia's ansattes opførsel, ja så er dét måske ikke så sært at langt de fleste efterhånden ser dem som én stor flok dovne tabere med plads nederst på rangstigen. - Thank God for DSB! Jeg vil sgu hellere vente i en time på et forsinket tog i bidende kulde, end jeg vil udsætte mig selv for ovenstående!

Bjarke Chr. and Uffe Hellbrandt found this review useful

Movia

Utrolig dårlig service hele vejen rundt.

Har intet til overs for denne virksomhed.

Har idag d. 14. februar kørt med bus 26 fra Tingstedet i Valby til Ålholm Plads. Ham bag rattet, som ikke fortjener en stilling hos Movia, ville ikke køre frem til busstoppestedet da han skulle i garagen, og satte os af på kørebanen. Han ville på ingen måde køre nogen steder. Vi er på par med et barn på halvandet år og havde barnevogn med. Det er på ingen måde acceptabelt.

Hvis jeg kender Movia ret, så vil de intet foretage sig! De klager de får ryger direkte i skraldespanden. Dybt useriøst selskab der ikke fortjener at køre med levende væsner af nogen art. Jeg kunne passende stille Movia følgende spørgsmål: Hvad er jeres kerneforretning? Hvilke kompentencer / kvalifikationer er de væsentligste for at blive ansat bag et rat? Hvordan definerer i service i det hele taget? Og hvis det ikke er lovligt at stå på bussen uden et stop - hvordan er det så lovligt at smide folk ud uden et?

Jeg har to gange før klaget over hensynløs kørsel og de ville vende tilbage. Yeah right! Selvfølgelig har de ikke det. Har ikke engang kunne få et svar når jeg har kontaktet dem! Hvor jeg dog hader Movia og alt hvad det stå for!

0 stjener er korrekt..., i burde på ingen måde få stjerner.

Maxima Mikimoto and Bjarke Chr. found this review useful

Movia

Movia er blevet meget bedre

ihverfald linje 4a og 150s som jeg tager på arbejde. Jeg synes ikke der sker mange forsinkelser og synes det er super dejligt at jeg ofte kun nå at vente max 5 min. Inden næste bus kommer, ofte også 2-4 min. Det betyder jeg møder glad på arbejde til tiden.

Movia

Give de mig med vilje forkert zoner?

Gå ned til 7 eleven i Lyngby st. Og køber tre zoner månedes kort. Og sige jeg skal tage 150s fra Klampenborgvej/motovej til Ryparken st. Godt de tvivler ikke hvilken zoner jeg skal brug på den skærm de kigger på, da de lave min kort. Jeg takker og gå med tillid de har gjordet deres arbejde. Men kontrollør kommer og siger jeg skal have tillægsbillet fordi jeg er på zone 30, som den eneste forkert zone!!! på min månedskort.

Utrolig dårlig service!

Bussen med 600S køre af h...til. Den kommer sjældent til tiden og har kontaktet deres kundeservice mange gange og får altid et bøvet svar som man ikke kan bruge til noget. Jeg har ikke brug for at høre på alle disse undskyldninger.

Engang kunne bussemanden fra 600S ikke engang læse, så ville han ikke have mig ind i bussen. Jeg måtte læse billetten højt for ham og endte med at komme ind i bussen. Jeg klagede over denne episode og kundeservice sagde at min billet var gyldig og det var ikke deres problem at der fandtes mere end 100 forskellige billetter.

Kundeservice?? Hvor???

Movia er det eneste selskab jeg har oplevet, hvor deres kundeservice og måde at tackle kundehenvendelser på, er så langt ude, at man næsten ikke kan trække vejret, når man har set besvarelsen.
Glatte, upersonlige "svar", og det er i allerhøjeste grad med vilje, at der er anførelsestegn omkring ordet svar. Jeg prøvede igennem 3 (!!) frem-og-tilbage korrespondancer med Movias kundeservice, på forskellige måder at spørge om præcis det samme, få at et klart svar på et spørgsmål. Og det lykkedes aldrig....
Movias sidste respons indeholdt slutsætningen "Movia har ikke yderligere kommentarer til sagen."....
Nej, det kan jeg sgu godt forstå! Der er heller ikke flere måder tilbage at snakke udenom!
Skuffende oplevelse! Og det har absolut ikke forbedret mit syn på Movia! Øv! :-(

Maxima Mikimoto and Bjarke Chr. found this review useful

Movia

Helt igennem forfærdeligt selskab!

Bare lige et opslag om min helt igennem fantastiske morgen med Movia!!

Jeg står og skal med bus 117 i Taastrup mod Taastrup station, bussen stod til at skulle køre kl 07.44, da kl er 07.50 dukker den endelig op, det resultere dog i at den kommer for sent til Taastrup station hvor jeg skulle videre med bus 123 kl 7.54 mod Ålholm Plads.. En enkelt forsinkelse er man vant til med Movia så jeg venter tålmodigt på næste 123 der skal køre kl 8.04, der står så på skærmen at den er forsinket til 8.12, der går et par minutter og så står der fandme 8.16 istedet!

Da bussen endelig kommer, så sidder der en måggen lugtende mand bag rettet. Da vi så kommer ud på Roskildevejen så begynder buschaufføren at sidde og rykke sig frem og tilbage i sædet, og bande så hele bussen kan høre det, han holder ind til siden hvor han prøver at få dørerne til at lukke ordentlig. Da de er lukket kører vi videre efter yderligere forsinkelse, der går et par minutter hvor han så stopper igen, og ringer til hvad jeg må formode er centralen og siger "Jeg bliver nødt til at stoppe bussen da den ikke kører mere end 10 km i timen" Folk i bussen bliver frustreret da vi hører dette, da den som sagt i forvejen er pænt meget forsinket.

Buschaufføren bruger så 3-4 min på at køre frem til næste stoppested så han kan holde der og vi kan komme ud, da vi så stiger ud af bussen, så kommer næste bus kørende direkte forbi. Og her er det at jeg og flere andre flejner skråt, hvorfor fanden kordinere man det ikke således at næste bus holder ind og tager os med i bussen som nu er 20 min forsinket!?

Da jeg henvender mig til buschaufføren og spørger hvorfor fanden han ikke har ringet og bedt centralen om at få næste bus til at holde, så siger han hvordan skal jeg kunne ringe? Hvortil jeg svarer, ja du har sgu da lige ringet og sagt at du bliver nødt til at holde bussen til stop da den ikke kører optimalt., hans reaktion på dette er bare at tie stille!!!

Det er fandme dårlig service man får, at man ikke engang tænker på at få passagerne over i næste bus, men bare er komplet ligeglad.

Tak Movia for en altid dejlig oplvelese med jer!!!

Movia

Øv, øv og atter øv Movia!!

Jeg benytter linje 300S meget ofte. Desværre kan chaufførerne på denne rute åbenbart ikke køreplanen. F. eks skulle jeg en aften med 300S fra Ejby Smedevej til Glostrup St. På tavlen stod der, at bussen ville komme om 5 minutter. 15 minutter senere var der stadig ikke kommet nogen bus. Virkelig træls, eftersom jeg havde en aftale denne aften og det var virkelig koldt. Jeg ved godt at busserne ikke kører så tit efter kl. 19.00, men står der at bussen kommer om 5 minutter, så skal den fandeme også være der om 5 minutter!

Og de "rosende" ord stopper ikke her! Flere gange har jeg oplevet at buschauffører, der venter på vagtskifte eller lignende, sidder/står INDE i bussen og ryger ud af vinduet eller indgangsdøren. Mystisk, eftersom der er så mange fine skilte i bussen om at rygning ikke er tilladt. Desuden har jeg været udsat for at en chauffør i en propfyldt 5A, sad og spiste sin frokost med een hånd, imens han kørte ned af en stærkt befærdet Nørrebrogade.

Movia burde virkelig opdrage deres medarbejdere til at køre bussen, så den kommer til tiden og i øvrigt lade være med at ryge/spise/drikke i bussen. Der er jo også de der fine skilte med at man ikke må indtage mad, drikkevarer o. lign.

Anja and Bjarke Chr. found this review useful

Dårlig service

I dag kørte jeg med Linje 664 fra Vordingborg mod Stege kl. 15:00. Busen kom til tiden. Da jeg skulle stige på, ville jeg banke den nyfaldne sne af min sko, men chaufføreren syntes det gik for langsomt. Det er meget ringe, at man ikke kan tage hensyn til de andre passagerer, ved at sørger for, at der er mindre sne de kan falde og glide i. Det der pisser mig af er, at bussen holdt ved stoppestedet 2 min. inden den kørte.

Movia

Intolerante chauffører med for meget speed i!

Jeg kører hver dag i bus til og fra skole i Kommunen Faxe, og jeg bruger ud over det meget tid på den offentlige traffik, hovedsageligt i bus hos Movia til Næstved. Men det er ikke mange af Movias ansatte i busserne, der er til megen hjælp. Nogle er frække nok til, at køre forbi én. Og ét er, hvis de ikke tager en med, hvis de allerede har lukket døren (dér er der ingen medlidenhed), men det er hændt, at jeg er blevet ignoreret af en bus.

Noget andet er, at nogle af chaufførerne tror, at de er lidt nogle racerkørere. Høj fart på korte strækninger, hårde opbremsninger og sving og pludselige samtaler busserne imellem.. Når jeg når til Næstved fra Faxe med bestemte chauffører, havde jeg det som om jeg havde været en tur i Tivoli. En god omgang kvalme, men også en lettelse over ikke at blive kastet yderligere rundt med i sæderne...
Jeg synes det er en lidt for aggressiv måde at køre bus på... Jeg ved ikke, hvad I mener om dette?

Som helhed, kan jeg ikke udelukkende komme med sure og dårlige kommentarer, for nogle dage og i andre regioner, kan det fungere godt. Men min oplevelse i mit transport-område, er ikke det bedste, man kunne forestille sig. Langt fra!

Tak for fæces

Om så der faldt morterild, syreregn og jeg blev jagtet af vilde røde drager og bussen var min eneste redning ville jeg stadigvæk tage min cykel. Men bliv ved med smarte tiltag som "love seats" og what not.

Movias ledelse burde skamme sig over at tilbyde så ringe et produkt og tilmed tage penge for det.

Movia

Ubehøvlet og grov tone kvindelig chauffør!!!

I dag tirsdag den 20/11 ca kl 15.40 skulle jeg med bus nr 14 (bus ID 1958), fra bus stop ved Østre Farimagsgade lige overfor skolen. Jeg var på vej hjem til Frederiksberg med to små og trætte drenge. Jeg så bussen, så jeg kom løbende med en dreng i hver hånd. Der mente jeg at sikreste måde at nå ind i bussen var at gå ind gennem udgangs døren i midten, men så fik jeg lige skældt ud af den kvindelig bus chauffør, hun mente at det var ikke i orden. Jeg forklarede hvorfor jeg gjorde det, men hun vil ikke acceptere det, hun blev sur. Jeg synes det er urimeligt at hun ikke kan være fleksible - det sku' ikke være anderledes hvis jeg havde en klapvogn med. Udover det nægter hun også at tage en ung indvandre dreng som har åbenbart fået ødelagt sin klippekort. I øvrigt har jeg også udlænding udseen. Det virker som om hun har imod mod udlændinger - der er lidt racisme i det.

Håber hun eller firmaet læser det her, så hun kan blive fyret!! Sådan behandler man ikke kunderne! Skam jer!

Kasper, Bjarne Hansen and Bjarke Chr. found this review useful

Movia

Smækkede døren foran mig.

Da jeg i dag skulle med bus 324 fra Skævinge station, som er ret vigtigt at jeg kommer med da jeg ellers kommer for sent, smækkede buschaufføren døren lige foran mig.. Han stoppede, satte folk af og lige som jeg var på vej ind, oppe foran hvor jeg jo sagtens kunne ses af chaufføren, så lukkede han døren og kørte.. Mage til mangel på respekt og god opførsel.. det har jeg da lige godt aldrig nogensinde oplevet, selv DSB gør en bedre indsats for deres kunder end det som jeg var udsat for hos jer.. Ydermere i går da jeg skulle med selv samme bus, spurgte jeg pænt om buschaufføren ikke ville sige højt, når han stoppede på gældende sted som jeg skulle af, da jeg lige er flyttet her til og ikke aner hvordan stederne ser ud og derfor ikke ved hvornår jeg skal trykke stop, dette sagde han at det ville han gerne, men pludselig så jeg at vi kørte forbi det område jeg skulle af i og ganske rigtigt, så havde han glemt at sige det. Alle kan glemme og jeg skal ikke stille krav til at han siger mit stop højt, men hvis han ikke kan huske det, så skal han så sandelig heller ikke sige ja til det, da jeg jo ikke rigtig havde andet valg end at stole på det.. Dette er sket de to første gang jeg er kørt med jer og fra nu af tager jeg toget og så må jeg gå det længere, for sådan noget gider jeg simpelthen ikke stå model til.

Movia

Ingen styr på stoppeteder (Linje 10) ... og dårlig kundeservice!!

Jeg brugte igår over en time på at finde busstop og altså 1,5time på at komme hjem ( 3,5 km), da jeg simpelthen ikke kunne finde busstoppestedet for linje 10. Jeg gik ruten Rådhuspladsen - hovedbanegården 3 gange.

efter 30 min ringer jeg til kundeservice. Jeg venter som nummer 1 i køen i 6 min. Og herefter får jeg en medarbejder i røret der ikke nok med at være ubehøvlet - også forklarer en adresse med: Ved krydset ved den indiske restaurant. Hvilket i øvrigt viste sig at være forkert ...

Jeg fandt til slut busstoppet for at kunne konstatere bussen var kørt 5 min tidligere (anden gang inden for 40 min jeg missede bussen, da jeg ikke anede hvor stoppet var). Stoppet ved Rådhuspladsen er IKKE HC andersen Boulevard for bus 10 ... men istedet Vester Voldgade. Bør i ændre straks ændre i busplan og give jeres medarbejdere besked herom.

Ser frem imod at høre hvorledes i vil kompensere ømme tæer og en spildt aften??

Bjarne Hansen and Maxima Mikimoto found this review useful

Pænt.

Grunden til at det ikke blev 5 stjerner er priserne. Men jeg er godt tilfreds med havnebusserne, busserne og chaufførene! Tak!

Ulækkert

Hvis jeg havde et alternativ til MOVIAs bussser havde jeg valgt det.

Busserne er ulækre, ingen rengøring, sure chaufføre, uhensigtsmæssig kørsel, ja jeg kunne blive ved.

Desuden stinker deres nye tidsskemaer ved stoppestederne! Man SKAL skrive en sms for at få besked på hvornår bussen kører.
Tænk på en kold vinterdag, hvor man skal stå og skrive deres romanlange stoppestedsnr./stopnr. ned. Tænk også på hvis ens tlf. er slukket, eller man ikke har penge på mv.

Mira Valentina Krogstrup, Bjarne Hansen and Maxima Mikimoto found this review useful

Movia

Ser stort på kunder og sikkerhed!

Først oplevede jeg at min buschauffør kørte ind i en forankørende bil, og da jeg i de efterfølgende uger, kunne konstatere at selv samme chauffør sad og sov over rattet under kørslen skrev jeg ind til Movia kundeservice. Jeg fik beskeden: "Efter en samtale med chaufføren, må vi afvise din påstand". Det er simpelthen ikke i orden!

I er tilsyneladende ligeglade med sikkerheden overfor jeres kunder og andre trafikanter.

AS and Bjarne Hansen found this review useful

4A never ever, ever on time

Bus number 4A from Femøren St. is never ever on time and this is supposed to be a starting point on the route. In some cases there are 2 buses holding at Femøren St. and still neither of them starts the route on time. They advertise that the bus runs every 4-6 minutes but usually its more like 8-15 minutes between. I use this bus every day and this has been like this for more than a year. I do notice that the 2A route seems to be better, but I don´t use it every day so I can´t tell for sure.

Today I was standing at Irlandsvej st and the bus (4A) simply drove past me! On the next bus, when I was planning to get off, the bus kept on driving past my stop and ended up letting me out in the middle of the road. This is just beyond anything I´ve experienced before. Generally the service and time schedules are crap within the Copenhagen Bus system, but the 4A line is just the worst I´ve experienced in my 10 years here in the Capital City.
I feel like Movia should be paying me, not the other way around.

Meget tvivlsomme buschauffører

Udover deres dyre billetpriser, og manglende rettidighed synes jeg oftere og oftere jeg bliver konfronteret med håbløse chauffører.

Så sendt som i dag kørte jeg med en chauffør der to gange på en 15-minutters tur op ad nørrebrogade fik præsteret at smække bagdøren sammen om udstigende passagerer, fordi hun ikke holdt øje i bakspejlet.

Forleden kørte jeg med en buschauffør i 2A der bare drønede af sted, jeg kender tidsplanen godt og kunne se at han var langt foran den, så kunne ikke forstå hvorfor han havde så travlt, det fik jeg svar på 10 min senere, da bussen pludselig standsede uden foran et sharwarma sted, hvor chaufføren, med en fuldt bus og endda stadig med nøglerne i, smuttede ud og købte mad. Nu kunne jeg forstå at han altså ved at køre fra stoppende før tid, havde "sparret op til" en lille frokostpause midt i arbejdstiden. De fleste mennesker i bussen var helt i chok da de ventede på at chaufføren skulle komme tilbage, hvilket han også gjorde 5-minutters tid efter, men ingen sagde noget.

Da jeg gik i skole i Lyngby gik bussen til stationen kun 2 gange i timen, så for ikke at skulle vente en halv time efter skoletid på at komme hjem fik jeg lov at gå 5 min tidligere fra timen hver dag, dog 8 ud af 10 gange kun for at kunne konstatere at buschauføren kørte optil 10 min før tidsplanen, sikkert for at have ekstra pausetid ved Lyngby st. Det gjorde så at jeg gik glip af 5 min undervisning + skulle vente i 30 min alligevel på den næste bus (som så også kørte 5-10 min før tidsplanen). Ved busstoppet mødte jeg flere af de lokale der også skulle med bussen, og som desværre ligesom mig selv, måtte erfare at det kunne være ligemeget at gå efter tidsplanen.

Det er sgu da dårlig service.

Dyrt og dårligt.

De har opsat irriterende skærme som viser reklamer i nogle af busserne :-(
Hvem gider at køre med bus når man næsten tvinges til at glo på det skidt ?

Systemet med takstzoner ligner noget åndssvage mennesker har opfundet.
Totalt ulogisk at prisen for at køre en bestemt strækning kan være forskellig alt efter om man kører i den ene eller anden retning.

Aldrig om jeg vil!

Jeg gider slet ikke bruge min tid på at skrive noget om Movia.
Deres selskab er skabt af pengegriske, ligeglade mennesker.
Jeg har fuldstændigt nægtet at rejse med offentligt transport nu, hvis jeg skal betale for det. Jeg gik 21½ kilometer i stedet for at tage bussen.

NEJ TAK til movia.

Lise, Cirkeline Hilden, Kenneth M. Jørgensen, Mark, Maiken Storm, Trausti, Bjarne Hansen and Nicklas 'Nick' Christiansen found this review useful

Movia

meget ringe valg, men har ikke råd til en bil!

jeg har pendlet med bus til næstved i 3år nu og det er samme dårlige oplevelse igen og igen.. forsinkelser, sure buschafføre der ikke lukker folk ind i varmen, men i stedet bruger 5-10min på at snakke færdig men en kollega og skifte plads.. dette gør at bussen altid er 5min bagud for køreplanen og chafføren køre som død og djævel over alle kantsten i sving for at indhente tiden..

og hva sker der for prisen? 2009 kørte jeg for 565kr pr. måned så steg det til 1100kr. pr. måned pga. de ikke kunne blive enige med sts... det er da ikke mit problem.. samme service samme pris? nej?
tvært imod... nu er der rejsekort på strækningen til lige knap 980kr pr. måned.. men med endnu dårligere service, har ventet snart 2 måneder for at få svar på hvorfor der d. 12. december blev hævet 2x300 kr på mit rejsekort når jeg nu har automatisk optankning og ikke har rejse for over 300kr på en dag... !!!

de tager røven og pengene fra folk mens man fryser..

mega dårligt firma

men men der er dog to buschafføre der skal have ros for deres altid venlige smil og hilsen, bare surt det ikk kun er dem der kører.

Generelt for ringe...

Jeg har kørt med Movia i efterhånden en del år og har de seneste 3 år været afhængig af, at de har skullet overholde tiderne. I denne tid har jeg haft utallige dårlige oplevelser: næsten daglige forsinkelser på nogle gange op til 40 min om vinteren (KOLDT), sure og ubehøvlede buschauffører, chauffører der ikke har kunet finde ud af ruten og er kørt forkert og enkelte gange også en decideret farlig kørsel. Jeg er blevet rent ud sagt bange hele 2 gange for, om jeg nu ville komme helskindet frem. Første gang kørte han forkert 3 gange og kørte ind i 2 skilte, kørte over midterrabatter og endte med at køre alt for hurtigt på landevejen. Desværre må jeg leve med dette da jeg bor på landet og ikke har nogle andre alternativer...
Når det er sagt så er der en særlig chauffør som er helt fantastisk at køre med - Han er altid glad og nynnende, og så kommer han med glade meddelelser over højtaleren. Jeg kan desværre ikke hans navn, da jeg ikke har kørt med ham så mange gange, men han alene har skaffet Movia en stjerne mere.

Movia

Nej hvor jeg er træt af jer!

Hvor ville jeg ønske at jeg havde et alternativ så jeg ikke behøvede at benytte jer og jeres elendige busser. Man betaler i dyre domme og får abdolut ingenting igen. Min bedømmelse er kulminationen på flere års
utilfredshed, men det der for alvor fik mig til at vurdere jer her er følgende (gentagne) episode: jeg står og venter i en evighed på 5a i københavn og der kommer så endelig 2 busser i træk. Herligt, tænker jeg, da jeg har barnevogn med, så er der stor chance for at jeg kan
være der. Det havde jeg kunne HVIS den første bus ikke var fyldt (fair nok) og hvis den anden (tomme!) bus rent faktisk gad stoppe ved stoppestedet!! Ikke nok med det, så har I valgt at sætte nye busser ud til linje 12 hvori der kun er plads til en barnevogn . Så bliver man sgu negativ når bussen kun kører hver halve time. Beklager, ingen rosende ord herfra!

Flink kundeservice

Udover at busserne i ny og næ smutter væk fra mig, når jeg står på busstoppestedet, så har kundeservicen været flinke nok til at modtage min klage og samtidig få hevet de forskellige buschauffører i ørene, når de "overså" et busstoppested.

Desuden har de flere gange været flinke til at svare på mine spørgsmål, når man ringer ind til dem. + brugervenlig hjemmeside til at finde køreplaner mm.

Movia

Hold kæft hvor går Movia i små sko!

Jeg har i 2 år været fast kunde ved Movia og har der købt månedskort hver eneste måned. Som kunde hos Movia finder man sig i meget mht. strejke, forsinkelser, busser der passerer stoppestedet, propfyldte busser om morgenen, buschauffører der ikke kan informere om stoppesteder, lammelse ved det mindste snefnug på vejen, m.v. De "kameler" sluger vi som kunder. Movia derimod pisser på deres faste kunder, for når man er det eneste selskab der kører på de strækninger, hvorfor skulle man så bekymre sig?

Den 5/8 rejste jeg med Movia med linje 5a, hvor jeg var så uheldig at få en bøde på 750 kr. fordi jeg havde glemt at forny mit månedskort. Pga. ferie havde jeg byttet rundt i datoerne og var ikke klar over mit månedskort var udløbet. Jeg gjorde derfor som jeg plejer, viste mit månedskort til chaufføren og satte mig ned. Havde chaufføren gjort mig opmærksom på at kortet var udløbet, havde jeg naturligvis købt en billet, men jeg var simpelthen ikke klar over det.

Jeg fik derfor en bøde, da kontrolløren kom og så mit månedskort. Jeg fortalte ham at det ikke var fordi jeg forsøgte at snyde, da jeg er fast kunde hos dem og altid køber billet og som han kunne se var der tale om at mit månedskort var udløbet for mindre en 15 timer siden. Men jeg fik dog stadig en bøde.

Da der var tale om et enkeltstående tilfælde, hvor mit kort lige nøjagtig var udløbet, håbede jeg på at de kunne ændre min bøde til at jeg blot havde ”glemt mit månedskort” (bøde på 100 kr.). Her skal det siges at bl.a. DSB har det system, at hvis man bare har glemt at fornye sit månedskort indenfor 24 timer, så får man bøden reduceret til 100 kr, så længe det bliver fornyet samme dag. Som Movia kunne se på mit stamkortnummer, har jeg købt månedskort hver måned i de ca. 2 år jeg har haft det og aldrig før fået en bøde.

Jeg skrev derfor en klage til deres kundeservice, som jeg havde fået besked på jeg kunne af kontrolløren og fik nogle dage efter svar. Her fik jeg basalt set at vide at ”alle har en undskyldning for hvorfor de ikke burde betale” og jeg blot skulle betale ved kasse 1. Jeg fik dog at vide at jeg kunne anke sagen til ABTM (Ankenævnet for Bus, Tog og Metro), det koster dog lige 160 kr. for bare at få lov til at klage - det har en studerende jo også råd til efter en bøde på 750 kr.

Et hvert andet firma havde vist god kundeservice ved at reducere bøden, når der er tale om en bagatel, men ikke Movia.

Jeg synes det er en rådden måde at behandle trofaste kunder på. Har hørt flere tilfælde om andre der har glemt at købe billet / klippe, som kan blinke med deres blå øjne (læs: unge piger) og få lov til at stå af ved næste stop. Men er ens månedskort gennem 2 år udløbet med sølle 15 timer er der ingen kære mor, vor herre bevares!

Jeg synes virkelig I skal stramme balderne sammen og indføre en bagatelgrænse i stedet for at pisse på os faste kunder.

P.s. det skal siges at jeg ikke bebrejder kontrolløren, han gjorde sit job. Bebrejder Movia for deres latterlige lorte politik.

Godt selskab

jeg rejser dagligt med bus mellem flere steder i hovedstaden og jeg er yderst tilfreds med movia.

Dog kunne jeg godt tænke mig at man ikke blev ved med at hæve priserne, for så kan det snart ikke betale sig at tage det offentlige.

Ud at se med MOVIA - EN DYR OG SNAVSET OPLEVELSE:

Det står i sandhed sløjt til med rengøringen samt klima i Hovedstadens busser!
ADVARSEL:
En tur gennem byen med bus er en lang større smittekilde end 2 timers ophold i lægens konsultationsværelse! Føj - føj - føj ............!
Jeg havde en hvid klud med i linie 5A, og jeg forsøgte faktisk at afprøve min påstand. Efter at have aftørret én støttestolpe samt aftørring af én vindueskarm, stod jeg med en temmeligt snavset klud, som jeg viste til en chauffør. Denne chauffør opfordrede mig til at skrive denne vurdering! Det er ikke nok at blive fragtet fra A til B - man vil jo også gerne se nogenlunde ud, som da man tog afsted.
LAD OS FÅ DEN SERVICE, VI ALLE GERNE VIL FORLANGE FOR DEN PRIS, VI BETALER FOR DENNE OPLEVELSE......! 5A (1435)
Og husk, at det er personer, I kører med - og ikke kartofler!
MR. BIG

Rasmus Sørensen found this review useful

Uhørligt dyrt!

Jeg bor på Sydsjælland, og busserne er simpelthen urimeligt dyre.
En tur på lidt over 7 minutter koster 32 kr.
Skal jeg hjem og besøge min familie, skal jeg af med 48 kr pr. vej. Der er 15 kilometer!
Busserne passer virkeligt dårligt. Da jeg boede hjemme, skulle jeg vente henholdsvis 30 og 80 minutter. Og jeg går i gymnasiet; Det er ikke fordi der ikke er nogen der skal bruge busser der passer dertil, vel? ;-)
Er man med toget, skal man vente enten 40 eller 25 minutter. Og skal man hjem bagefter, er det enten 20 eller 35 minutters ventetid. Det kunne virkeligt være problematisk hvis man var pendler.
Busserne kører også ofte før tid, og tit om morgen, hvor rigtigt mange mennesker ikke når i skole/på arbejde til tiden, fordi at bussen kører 5 min før!
Øv altså. Jeg ville ønske jeg kunne boykotte dem, men har desværre intet alternativ.

D Constantin

Deres buschauffører er sure og irritable.

Servicen er reduceret til tenagere i en "Seven/Elleven"

Deres hjemmeside er ofte nede når man skal bruge den.

Busserne kan ofte ikke overholde deres plan.

Og en tur på en ½ kilometer koster en formue hvis man ikke benytter sig af deres klipkort eller månedskort.

Alt i alt. noget være hø!

Højere pålidelighed end med DSB

De busser på Vestsjælland som jeg kører med, er meget pålidelige og kommer sjældent mere end 2 minutter for sent.
Jeg har haft over 8.000 påstigninger i en bus, og det er sket 2 gange at den ikke er kommet, hvilket må siges at være fint.
Sure chauffører opleves en gang i mellem, men det største problem med busserne er, at der mangler aircondition om sommeren! Man burde give entrepenørerne 2 kr. mere i timen, mod at de køber busser med aircondidion. Derfor 4 stjerner i stedet for 5.

Is Movia your company?