We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (129)

Review by confirmed purchaser

Læs dét med småt før rejsen...

Alt i alt fin bookingoplevelse fra én som ikke rejser så ofte. Lidt irriterende at blive sej-spammet med emails efter booking der skulle få mig til at booke hoteller og biler osv. Det er forholdsvis nyt for mig med dette billetløse system, hvorfor jeg ringede til Mr.Jet før afrejsen for at stille forskellige spørgsmål til rejsen. Det var øjensynligt tilstrækkeligt at have sit pas med i lufthavnen. Ganske rigtigt, jeg printede egne boardingpasses efter at have scannet vore pas, alt var fint. Checkede tasker ind uden problemer. Havde fin ferie.

Hjemrejsen var dog anderledes. Jeg fløj direkte t/r KBH Firenze med Vueling.
Ved disken var det ikke tilstrækkeligt at vise pas. Jeg havde heldigvis printet min email-rejsebestilling og stewardessen foretog et par opkald, hvorefter hun nægtede at tage imod vore 2 mindre tasker!? Jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Til sidst fik jeg allernådigst lov til at tage den ene taske med ombord som carry-on. Den anden måtte jeg ikke carry-on fordi jeg havde en gave-kniv i den. Det kostede mig 30 euro at tjekke den ind og en masse vred hidsen-sig-op jeg godt kunne have været foruden.

Efter hjemrejsen læser jeg specifikt om bagage på mr.jet's hjemmeside at det er forventeligt med gebyrer for at rejse med bagage! Kors, hvor er det dog rædsomt irrierende at man ikke længere forventes at have bagage med når man rejser!
Noget af det der gør mig mest vred er at det ikke umiddelbart er gennemskueligt hvad der kan dukke op af gebyrer. Netop derfor ringede jeg jo og var af den opfattelse at der ikke var flere skjulte gebyrer forbundet med min rejse. Jeg indrømmer at jeg tilsyneladende ikke har gjort mit research arbejde godt nok, at jeg så åbenbart skulle have læst alle sider - så var jeg ikke blevet overrasket over et gebyr på 30 euro pr. taske med Vueling.
Det er så... discount agtigt at blive røvrendt på den måde. Ja, jeg vil gerne have så billig en direkte-flyrejse som muligt, men jeg vil hellere betale ekstra på forhånd for at vide at jeg får min bagage med.

Bagage-problematikken gjorde mig så vred at jeg ikke forventer at rejse med Mr.Jet endsige Vueling en anden god gang, hvis jeg kan finde andre muligheder.

Ms Cristine Lutz found this review useful

god pris, god service

det her er nu 3. gang jeg booker fly billet hos mr.jet, og endnu engang er jeg fuldt tilfreds. fandt hurtigt og nemt tur/retur billetter til bangkok, til en god pris, og ikke lang tid efter modtog jeg en bekræftelse på mail, med e-billetter og det hele. og fik plads ved et vindue, som jeg ønskede. jeg har lige snakket med mr. jet over telefon for at få bekræftet at sæderne var vores, og det var de. de er altid rare at snakke med, og der er god kundeservice. har aldrig oplevet problemer med mr. jet. kan varmt anbefales.

super

super super online bestilling af flybilleter-

Fint

Bookningen fungerede fint, men bookningen blev ikke sendt til hotellet med det samme. Så der var forvirring da vi ankom til hotellet. Men ellers okay.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, nemt, overskueligt og billigt!

Ingen problemer! Alt gik som smurt!

FEDT

Jeg blev meget overrasket over dig :) positivt .

Fint at man kan booke indtil 4 timer før afrejse

Fungerede nemt via.internettet, og overskuelige bookingmuligheder.

helt ok service

Det var dejligt, at MrJet uden diskussion reagerede, da vi pga. flyaflysning måtte have hotelopholdet forlænget. Det havde været meget betryggende hvs v kunne have fået dette bekræftet fredag aften/ lørdag, da problemet opstos, men da var kontoret lukket, så v måtte tage chancen.

booking

Hi! Thank you for good website and posibility to book cheap teacket;)
I have one question, how we can change name becourse there is not corect. Thank you

Kan absolut anbefales.

Effektivt og hurtigt.

Hurtigt Nemt Billigt

Det tager kun 5 minutter at bestille fly samt hotel kan det blive nemmere

billigt, hurtigt og effektivt

Lejede bij gennem dem. Alt fungerede til punkt og prikke.

Fem igen!

Vi har brugt Mr. Jet flere gange til destinationer, hoteller og billeje rundt om i Europa,
og hver gang har servicen været i top - både ved bestilling, udførelse og opfølgning.
Senest var vi på forlænget weekend i Wien med samme resultat.
Fem stjerner igen.

Almost!

Er uden tvivl den bedste søgemaskine til at finde billige "Premium Economy" billetter jeg kender! Minusser: Gebyr(fair, men trækker selvfølgelig ned) og at der ikke er nogen "Rangering" Momondo.dk har en mulighed der kan rangere billeterne efter attraktivitet. MrJet havde eks. en billet der sparede 6 rejse timer (fra 16 til 10) for 200 kr mere. Dette ville Momondo.dk havde vist, MEN DET SKAL PÅPEGES AT JEG STADIG FORETRÆKKER MRJET!

Nice trip, but..........

Mr. Jet glemte, at tiden i Florida var skiftet til sommertid og havde angivet forkert ankomsttid i mit rejsedokument, så jeg blev hentet 1 time for sent af min datter i Miami lufthavn. -Ellers var jeg meget tilfreds med rejsen.

God Service

Meget tilfredsstillende resultat med yderligere vejledning af ekstra boking i forbindelse af Erupean Inventer Award 2013 i Holland Så mangler der kun afrejse med hotel som der ikke kendes på nuværende tidspunkt

flot og hurtigt

det jeg ønskede til min køb var klaret fint og hurtigt.

Let og hurtig booking

Jeg havde behov for en multi-segment fly booking. Det fungerede fint og gav en god pris!

Overskueligt

Det var enkelt at søg efter flybilletten til en rundrejse og prisen var bedre end på andre sites.
Efter bestilling havde jeg behov for at ændre pladserne i en oversøisk flyvning. Det blev foretaget let og uden ventetid af Mr. Jet telefonsupport.

hurtig og nemt

jeg er glad for at kunne bestille via telefon. venlig betjenig, det er ikke så tit jeg bestiller via net så det er bare godt med personlig betjening, tak for det

Perfekt service

Bestilt mange billetter hos Mr. Jet og de er super hjælpsomme kan kun anbefale dem

Hurtig flybestilling - men betalingsgebyr

Søgemaskinen finder hurtigt flere forskellige flyrejser som matcher søgeordene. Det er nemt og hurtigt at bestille, når man har fundet den man vil have.
Men ved betaling, er der ikke mulighed for at vælge Dankort, under valgene af kreditkort. Kun dyre betalingskort som master, visa m.fl. Alle sammen med gebyr på 60 kr. bare for at få lov til at betale. Ikke i orden...

Review by confirmed purchaser

Ok- Men vær opmærksom på at det er den rigtige afgang du køber.

Jeg opdager noget tid efter mit køb at jeg ikke har fået billetter til de afgange jeg havde trykket på i oversigten. Så har nu 12 timers mellemlanding på hjemvejen fra Spanien.

God og hurtig betjening

Vi booker jævnlig via MrJet og vi kan kun anbefale firmaets gode service.

denjyskevinskole.dk
Klaus Prüfer

OK, men

Jeg syntes at tilbuddet var fint sat op og det var nemt at kommen igennem bestillingsproceduren - jeg er dog noget skuffet over at jeg ikke har fået en bekræftigelse på hvad jeg har bestil på mail

Hej Gitte!

En e-mail-bekræftelse skal komme automatisk, efter at du har bekræftet din booking. Læs om, hvordan du enkelt kan få din bekræftelse i vores E-ticket/Rejsedokument FAQ https://faq.mrjet.dk/app/answers/detail/a_id/10339.

Gode pakke priser

Overskuelig og gode priser samt valg muligheder.

Enkelt, billigt og dækkende

Håber at selve rejsen fungerer lige så godt som bestilling af fly og ophold.

Godt rejseselskab

Vi har et par gange rejst med Mr. Jet og det har været perfekt ingen slinger i valsen.
Vh Helle Meisler

Spammer for meget

Får alt for mange mails med follow-ups: "Har du brug for et hotel?, En Bil?". "Vil du ikke nok anmelde os?".

Og så et "skjult" gebyr som ikke oplyses på f.eks Momondo.

Hej Nicholas!

Vi forsøger at sende så relevant information som muligt til vores kunder, og vores hensigt er naturligvis ikke at spamme. Vi vil gennemgå vores forskellige typer mailudsendelser, og hvordan vi bedre kan segmentere dem - tusind tak for din feedback!

Nemt og hurtigt

Jeg surfede på nettet for at fine en week-end tur til Istanbul og Mr.Jet kom med det bedste tilbud.

Review by confirmed purchaser

i reddede min diarre plagede krop

Det var nemt og hurtigt. Jeg skulle bare have en billet hjem og jeres søgefunktion var nem og lækker.

Virker perfekt hver gang

Har nu brugt Mrjet.dk adskillige gange uden det minste problem

Fejlbestilling

Jeg skulle bestille en pakkerejse og fik 1500 kr i rabat. Uheldigvis havde jeg bestilt i den forkerte uge. Da jeg ringede for at rykke rejsen, skulle jeg selvfølgelig betale for ændringen på flybilletterne, men uforståeligt kunne jeg ikke få den samme rabat på den nye bestilling på pakkerejsen. Men hjælpen man fik var super.

Review by confirmed purchaser

Et godt rejseburau med fin service, Men med et par mangler.

For at starte med rosen: det var nemt at manøvrere på skærmen, og der er gode tilbud både på fly og hoteller til priser jeg er tilfredse med.
Efter at alle papirerne var printet ud manglede der en oplysning om bestilt "SEA VIEW",
derfor ringede jeg til MrJet kundeservice, og har modtaget en bekreftetse fra "Denisse",
at der indgår SeaView på hotellet.
På siden www.flying.dk/mrjet under "find billigt fly med Mrjet" >>fordele<< er konkurs indkluderet, pr mail fik jeg at vide at rejsegarantien er gennem det svenske Kammarkollegie.
Dette blev aktuelt da jeg erfarede at Iberia strejker og ville strejke igen.En undersøgelse viser at Mrjet ikke er med i rejsegarentifonden i Danmark men i sverige og er indkluderet i prisen, så må man tro på det virker denvej rundt.
Burde der ikke være en rejseleder når det er en pakkerejse ?

Hej Jens,

MrJet stiller statslig rejsegaranti gennem det svenske Kammarkollegiet, som svarer til rejsegarantifonden i Danmark. Det betyder ganske enkelt, at du får fuld erstatning, hvis din pakkerejse af en eller anden grund skulle blive aflyst.

Review by confirmed purchaser

Send en tjekliste over hvad vi skal gøre og send os et gyldigt password til Easyjet.dk

Mens jeg venter på at få tilsendt en flybillet og et boardingpass er jeres mange mails med nye rejsetilbud yderst forvirrende!
I stedet send en overskuelig tjekliste over hvad vi skal gøre for at sikre os, at alle rejsepapirer er OK og send os et gyldigt password til www.Easyjet.dk

Jeres mails er meget uoverskuelige! Jeg vil ikke købe nye pakkerejser på grundlag af min oplevelse hos jer. Jeg kan ikke anbefale www.mrjet.dk til mit bagland

Hilsen
Christian Hvidt

Hej Christian,

Vi har oprettet en FAQ på vores hjemmeside, hvor du finder generel information om lavprisflyselskaber.

Klik her for denne information: https://faq.mrjet.dk/app/answers/detail/a_id/22372

easyJet udsender ikke nogen billet automatisk; den udskriver du selv via deres hjemmeside, når du checker ind online. Du logger ind ved hjælp af easyJets booningreference, som er angivet på din bekræftelse, som du har modtaget, og dit efternavn.

At det skal være enkelt at finde relevante oplysninger, er noget vi synes er meget vigtigt! Derfor arbejder vi hele tiden på at forsøge at udsende så tydelig og god information som muligt – tak for din feedback!

Kundeservice – MrJet

Problemfrie rejser

Har kun oplevet problemfrie bookninger hos mr jet... som vi har rejst med rigtig mange gange. eet eksempel var da Span air krakkede lige før vi skulle flyved med dem til Barcelone; vi ringer til Mr jet mandag morgen.. 5 min efter var der fundet en ny(og for so bedre) afgang 10 min efter henvendelsen havde vi vores nye billetter..
Bookede vores næste rejse til Rom i Onsdags... Torsdag morgen var der rabatkode...øv da også..

Det virker

Jeg har brugt MrJ flere gange og er ikke blevet skuffet endnu :).

Super MRJET

Jeg har rigtig mange gang anvendt Mrjet, virkelig en fornøjelse må man sige
Ved mit besøg i Florida fandt jeg både bil og hotel via Mrjet hjemmeside, og alt er bare i top.

Jeg kan varmt anbefale at bruge MrJet ;-)