[REPLY]
Multikøb var billigst, i forhold til andre netbutikker, og må sige at jeg blev noget overrasket over at modtage min vare allerede dagen efter... Alt i alt en super oplevelse, og bestemt ikke sidste gang jeg besøger Multikøb hvis jeg skal finde en vare!! Kan VARMT anbefales!
Mvh Morten Andersen
kunne godt gå hurtiger, da det kun er en lille ting, og posten ringede ikke på, måtte hente den på posthuset men kunne først hente den dagen efter,øv var begge hjemme
Hurtig og god handel på prima varer
Jeg fik mit toilet med eksta højde på 1dag. Jeg Bestilte Torsdag formiddag, og modtog det fredag morgen kl. 9 . Selv om det var med levering sparrede jeg mange penge
selv om det var med fragt k
Sjældent har jeg oplevet at et firma både giver en personlig og rigtig god service, samtidig med at prisen var landets billigste (købte et toilet med tilbehør), og leveringen både var hurtig og billig.
Jeg vender helt sikkert tilbage til Multikøb igen!
Ved køb af toilet fik vi en god pris og en meget fin service. Alting skete hurtigt og præcist. Vi kan kun anbefale Multikøb.
det er bare super at handle med multikøb som jeg lige har gjort
Min ordre blev behandlet og afsendt uden dikkedarer. Til gengæld var vognmandsfirmaet som leverede varen knap så meddelsomme. I deres trackingsystem kunne jeg se at varen var afhentet, men leveringstidspunkt blev aldrig udfyldt, så jeg blev noget overrasket da de ringede og fortalte at de holdt ved min hoveddør.
Når man skriver at pakken må stilles ind i garagen,så er det også der den skal stå... OG IKKE FORAN HOVEDDØREN....!! det er alligevel en pakke til over 1300,der står hvor alle kan TAG DEN..!!
Det er sku for Dårligt....!!
ordrenummer : 44230
Der gik ikke mange dage fra bestilling til jeg havde mine varer, der til og med var i rigtig god kvalitet til prisen.
Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min søn, men jeg troede at jeg var lidt sent ude, så jeg ikke kunne nå at få den med på dagen,men der tog jeg fejl. Jeg bestilte den om aftenen den ene dag, næste dag sendte de den afsted, og dagen efter modtog jeg den og kunne tage den med om aftenen, glad var jeg og min søn.
god service god orientering om leverinsgtidspunkt
Hej
God, hurtig betjening. Nem bestilling over nettet og levering indenfor den anførte leveringstid. Eneste lille minus er den lidt rodede hjemmeside, som delvis opvejes af en god søgefunktion.
Meget tilfreds med hjemmeside, leverance og service
Perfekt 100% Hurtig levering Godt sted at handle,stort udvalg af varer.
Jeg har kun godt at sige om den service jeg får når jeg har handlet hos Multikøb. Varen kommer præcis og hurtigt. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.
Jens Juhl
Økologisk havekonsulent
overholder leveringsbetingelserne og fristerne.
Trods manglende/lille udvalg på hjemmesiden, er de ting de har billige og i orden. Min ordre blev leveret næste dag med to forskellige fragtmænd, som begge ringede ca. en halv time inden ankomst, præcis som jeg have bedt om. :-)
Det var en god og hurtig levering, og en hurtig opfølgning som førstegangs kunde
Udmærket oplevelse - fra bestilling til varens modtagelse var rigtig god - intet at klage over.....
Jeg synes det godt og nemt, især når man som jeg bor på
en lille ø.
Ok handel. Ingen problemer. varen kom hurtigt. fuldt tilfreds.
Det er nemt, - du får hurtig respons, - kommer som aftalt, - fornuftig pris, - ...... så alt er super-ok
Fin kommunikation via mail så jeg kunne følge leveringen.
Den rigtige vare til den rigtige pris - leveret til tiden.
Hvordan kan det gøres bedre ?