We are hiring!

Multimediaworld reviews

Multimediaworld was closed by the owner on 01 July 2009

• Reviews (1,052)

God levering

Varen kom som den var lovet, men skulle byttes og jeg måtte stå i kø 3 steder for at bytte den.

Hurtigt, sikkert og nemt

Meget enkelt køb. Hurtig og billig leverence. Problemfrit.

Billig og God service

Varen var ikke på lager, men jeg fik en mail som oplyste om det, og selv om den ikke var på lager gik der ikke ret mange dage før jeg modtog varen. Efter en del søgen på nettet vidste det sig at Multimedia var klart billigst med varen

Super service....

Jeg fik mine ting til tiden, ingen ting at klage over.... Vil bruge dem igen.

Varer til tiden

Har handlet flere gange hos multimediaworld og har altid fået varen til tiden.

Fin handel

hurtig levering, billigeste pris. Alt ok

hurtig levering, god information

Da varen ikke var på lager, fik vi hele tiden information om, hvad der skete og hvornår.

OK handel

2-3 dages leveringstid blev ikke overholdt. Efterfølgende blev datoen udskudt 3 gange, og blev først leveret på d. 9. dag.

Good service

I am satisfied with my order from multimedia world.The only problem I have experienced was that the item wasn't in stock.On the web page was saying it will take 2-3 days. After those 3 days I recieved e-mail ,that I have to wait for 10 more days. And suddenly I recieved the package before those 10 days.So the information on the webpage was not accurate. However I am glad I got the package earlier then the last information I got(about the 10 days delay)

super hurtig betjening.

Jeg bestilte på nettet om eftermiddagen og havde pakken dagen efter.

5 stjerner!!

Super. Hurtig levering, varen er fin, og prisen var billig. Fuldt ud tilfreds.

En god service

Hurtig levering og et godt produkt, tak for hjælpen

V.H.
Ole Seyler

God levering - god service - god information

Jeg synes, at leveringen, service og informationen var rigtig god, fordi I var ærlige.

I skrev på siden, at I ikke havde havde produktet men kunne bestille det.
Det gjorde I, og jeg var hele tiden informeret.

For mange firmaer kan levere ALT .... lige indtil man rent faktisk bestiller det - så er det ikke på lager, leverandøren kan ikke ...osv osv osv
Ærlighed er en god ting!

Fejlfrit forløb

God service og information samt den bedste pris og mulighed for afhentning i forretningen. Bare perfekt

Kanon arbejde!!!

Jeg bestilte varen kl. 12.30 og havde den i hånden dagen efter kl. 18.00!!!!!

Multimediaworld

Stabil og god information.

God information om levering og varer var leveret indenfor den aftalte tid.

Dårlig info / udlevering

1. Min ene vare kommer på lager. Den vælger jeg at hente men får at vide at så bliver resten af min ordre slettet og jeg skal indgive en ny ordre på trods af at der står i ordrebekræftelse at mine varer godt kan hentes en efter en såfrem de er på lager.

2. Udlevering i forretning fungerer meget amatøragtigt. Mens jeg står og venter på mine ting kan man høre 2 ansatte stå og småsnakke i baggrunden. I mellemtiden kommer der flere kunder ind i vareudleveringen uden at blive hjulpet. Jeg ventede selv 15 min. Pinligt!!

3. Vareudleverings-afdelingen ser ikke særlig indbydende ud. Slidt og snavset. En bøtte maling ville gøre underværker.

Multimediaworld

Went well and delivered fast

OK performance and might be included in future deliveries.

forbløfende hurtig

hurtig reaktion hurtig levering vil varmt anbefale til andre som jeg kender

Multimediaworld

Oplysninger om lagerstatus på web ikke korrekte

Jeg bestilte 3 varer hvoraf de 2 skulle være på lager og den ene kunne skaffes på 1-2 dage. Efter 3 dage fik jeg besked om at den vare der kunne skaffes på 1-2 dage kunne skaffes på 14 dage og at de 2 andre varer derfor ikke var sendt afsted.
Ret irriterende for jeg havde brug for at få leveret varerne hurtigt. Næste gang vil jeg kikke efter en anden leverandør som er mere præcis.

router

Vi fik det ønskede produkt to dage efter bestilling uden nogen form for problemer. Indtil videre fungerer routeren upåklageligt.

quick service

Hurtig levering selvom varer ikke umiddelbart var på lager

Hurtig og rigtig.

18 timer efter jeg havde bestilt var varen ved min dør også selvom den ikke var på lager. At så postdanmark klokkede i det skal ikke komme virksomheden til skade

professionelt

Ekspeditionen var hurtigt - vi fik produktet dagen efter, at det var bestilt.
Vejledningen var i orden - selv med mit begrænsede kendskab til IT, havde jeg ikke besvær med installetionen.

Multimediaworld

fremragende service og gode produkter

jeg blev behandlet godt og fik ydet en god og hurtig service

God pris - god vare - god hanel

Det hele foregik bare som det skulle...Jeg bestilt varen mandag nat, fik den leveret til døren onsdag - Kunne ikke være bedre...

hurtig håndtering

Hurtig og god kundehåndtering kan kun anbefale dem

Køb af fladskærms fjernsyn

Jeg er fuldt ud tilfreds med den service der har været ved køb af fladskærms fjernsyn.......................

Multimediaworld

fint- bortset fra ventetid og forvirring

Jeg forstår simpelthen ikke konceptet hvor man først står i kø temmelig længe imens dene ene af jeres medarbejdere taler privat i telefon, og når det så endeligt er blevet ens tur bliver man henvist til igen at stå i kø i jeres butik ved siden af!

Is Multimediaworld your company?