We are hiring!

Multimediaworld reviews

Multimediaworld was closed by the owner on 01 July 2009

• Reviews (1,053)

hurtig

bestilt eftermidag, og varen kom næste formidag
rigtig vare , rigtig pris

Udemærket.

Bestilte sen eftermiddag og levering næste middag. Godt

God kundeservice

Da jeg stillede andre krav til forsendelsen, blev det opfattet og udført som værende helt naturligt. Det er kun forretninger, hvor personalet har det nødvendige overskud, der gør det.
axel jørgensen

Ingen problemer

Alt forløb ok. Sagerne kom til tiden, hurtig mail svar om forløb.

Ganske tilfreds

Det var nemt at bestille og jeg fik varen hurtigt. Prisen var også rimelig.

Kanon.

Ja så kan det ikke være nemmere at købe online. Jeg bestilte en router en formiddag og dagen efter blev den leveret på min adresse.
Godt med de infomails for status på min bestilling. Det er et firma jeg varmt kan anbefale og vil gøre det til andre - hvis prisen varene er rigtig.

OK!

Varen blev forsinket i forhold til den leveringstid der stod på hjemmesiden, men jeg blev hele tiden opdateret om leveringsstatus og fik den 1 dag før den sidste oplysning de sendte. Alt i alt en god service ved netkøb.

Meget god behandling.

- Det er ikke første gang jeg handler Multimediaworld også denne gang fungerede det fint, varene var der som lovet.

Multimediaworld

MM havde lige det jeg skulle bruge og skaffede det hurtigt!

Jeg skulle bruge nogle større hurtige RAM blokke til en ældre workstation (DDR PC3200 CL2.0) og det kunne Multimedia tilsyneladende. Prisen var også god. Jeg blev orienteret løbende undervejs omleveringstid (super) og varen kom bare endnu hurtigere en lovet. Jeg absolut intet at udsætte på den betjening og vil bruge Multimedia en anden gang igen igen. Tak skal I have.

hurtig levering

Varen blev leveret indenfor 2 dage, alt gik uden problemer

Fin service

Fik tingene til tiden og servicen var fin.

Godt og nemt

Alt gik som det skulle, det var nemt at bestille, der var god information hele vejen, og alt fungerede som det skulle. kan anbefales

Ingen slinger i valsen

Leveringstid og pris stemte overens med det lovede. Jeg har ingen betænkeligheder ved at handle hos MultimediaWorld en anden gang.

Helt ok...

God pris på produktet, og meget hurtig levering (dag til dag).
MEN, der blev leveret til min arbejdsplads, og der stod ikke mit navn på pakken, så jeg måtte rende noget rundt for at finde den. Den var endt hos IT-afdelingen, som jeg så blev nødt til at overbevise om at det altså var min private pakke, og ikke deres nye legetøj :-P

køb efter Metro annonce

.varen kom som lovet i.h.t katalog, dog efter først at have været udsat 10 dage og så igen tilbage til det lovede. Lidt forvirrende, men godt at få besked løbende.
Det var svært at finde varen, da den var opgraderet i papir-annonce, men ikke i net-annonce.

Hurtigt leverance

Meget hurtigt behandling samt levering fra dag til dag.

Multimediaworld

Det var som det skulle være. Hurtigt og ingen problemer.

Jeg ændrede min ordre 20 min. efter jeg havde lavet den, og det gav ingen problemer eller misforståelser. God handel... Tak
I er på min købsliste næste gang jeg magler noget.. Hvis priser ligger i nærheden af de andre..

Multimediaworld

Alt ok kom med posten dagen efter

Bestilte sent på eftermidagen kom med posten dagen efter alt tip top

Fin service

Oplvelsen var generelt superfin, det var så lige posten der trak ned da det gjaldt aflevering. Der gik lige nogle dage ekstra; sandsynligvis på grund af den tilstundende højtid og deraf følgende arbejdspres.

Multimediaworld

Super og lynhurtig forsendelse.

Selvom varen ikke var på lager, havde jeg den efter 4 dage..

God kundeservice

Varen blev afhentet dagen efter uden nogen form problemer.

Bestilt vare leveret

Det fremgik ikke, at varen IKKE var på lager. Der var ikke sammenhæng med den forventede leveringsdato og den endelige, men den kom to dage før forventet, så det var fint nok.

super

Jeg købte en HD EKSTERN 1 TB - og den var hurtigt leveret og super service :)

Med venlig hilsen

6580 Vamdrup
Telefon + 45 70 25 25 18
Telefax + 45 70 26 25 18

Garanti - glem det

Varen var defekt ved levering - forretningens mail korrespondancen omkring ordren indeholdt ikke tilstrækkelig information til at oprette en garantisag, kun følgesedlen kunne bruges - det betød en ekstra tur frem og tilbage til forretningen.

For overhovedet at få sagen sat igang skulle jeg skrive under på en erklæring om at jeg ville betale en timeløn på kr 400,- for undersøgelsen, såfremt forretningens teknikker vurderede at sagen ikke var dækket af garantien.

Kort sagt skrive en blanco check og stol på at forretningen kan og vil sige sandheden. Jeg skrev ikke under da varen 'kun' kostede 600 kr. Den røg i skraldespanden og jeg købte en anden hos en anden forretning.

Trist oplevelse og sidste gang jeg handler hos multimediaworld.

Multimediaworld

Rigtig fin og hurtig service...

Fik mine varer hurtigt efter bestilling.
Eneste klagepunkt er at varerne ikke var pakket særlig grundigt, så de er blevet kastet godt rundt under transporten!

hurtig levering

varen kommer som aftalt, indpakningen sikker

Multimediaworld

Alt 100% i orden incl. hurtig levering.

Hvis der var noget der kunne være bedre, så kunne I lave et praktisk mersalg ved at gøre opmærksom på at der ikke er en lader med, så ville I garanteret sælge en med til 90% af alle apparater. Det kunne komme op som ekstraudstyr når man bestiller.

MVH.
Frank

for mange aflysninger

jeg fik i hvertfald rykkert datoen for leveringen 5-6 gange.. og den sidste rykning kom på dagen hvor produktet skulle være leveret!!!

fin fin

hurtig og flink god embalage alt er ok ka ikke bli bedre

Tre stjerner

Jeg kan kun give tre stjerner på grund af den lange leveringstid

Super over hele linien

Kun positive ord lige fra bestilling til modtagelse af varen. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Multimediawold

5 stjerner, Let og enkel og til tiden! jeg er godt tilfreds og anvender gerne denne virksomheds service igen.

Is Multimediaworld your company?