[REPLY]
Bestilte 2 headset, og fik dem tilsendt med asiatisk strømforsyning, dvs at strømstik er ubrugeligt i Europa.
Deres support svarer ikke på henvendelser og derfor føler jeg mig taget ved næsen.
Handler absolut aldrig der igen. Meget useriøs forhandler!!!
KØB IKKE NOGET HOS MYTRENDYPHONE.DK & MYTRENDYPHONE.COM
Holder hvad de lover - hurtig levering - og klar gennemskuelig i leveringsprocessen
Jamen bestilte fredag og varen modtaget lørdag, super hurtig og fast levering samt vare der er i orden
Utrolig billige priser på alt til mobillen! Har anvendt det flere gange hvor jeg har tjekket priserne på andre internet sider før købet - MyTrendyPhone.dk er og bliver billigst!
De har super hurtig levering - fra den ene dag til den anden! Man modtager produktet man har bestilt dagen efter, og det kommer selvfølgelig også frem i perfekt stand!
Ingen finger at sætte på denne hjemmeside :D
Mytrendyphone er helt fantastisk :-) de har alt til alle telefoner, jeg har ikke fundet noget endnu som mangler. Jeg vil anbefale dig at bruge denne hjemmeside da servicen bare holder og det går vildt stærkt så har du dit produkt fint og velholdt :-)! Det gode ved det er at det ikke for det meste er en pakke så det liggee i din postkasse selvom du ikke er hjemme ! :-)
Jeg bestilte min fars farsdags gave torsdag morgen, og modtog den allerede fredag formiddag.
Dejlig hurtig levering og overkommelig pris
Jeg har købt det fedeste headset til min Iphone . Jeg bestilte Ca. kl. 18,30 og jeg havde min vare dagen efter kl. 10. Det er bare en super betjening af verdens klasse
Er yderst tilfreds med servicen. De sender hurtigt varen. Fik pakken stjålet da der var indbrud i alle post kasser i ejendommen. Så må vente til næste måned før jeg har råd til at bestille et nyt etui til min tlf. Så må vente med at anmelde det til jeg får købt et nyt
Havde bestilt beskyttelsesfilm og covers til smartphone. Beskyttelsesfilmen kom som lovet i løbet af et par dage. Covers var i restordre. Vi fik så en mail hver uge i 12 UGER....om at de bestilte covers stadig var i restordre...Endelig efter 13 uger har vi modtaget mail om at de bestilte covers er udsolgt. Så nej vi er overhovedet ikke imponerede!
Købte en vare onsdag, og torsdag var varen leveret til døren. Nemmere kan det ikke være :-) Handler med glæde der igen.
2 dage efter min bestilling havde jeg pakken. Nem bestilling, overskuelig hjemmeside og hurtig service.
Jegl klart anbefale mytrendyphone, fin service, hurtig levering og nem hjemmeside.
Jeg bestilte varen en mandag og fik den leveret en tirsdag... Det er da bare høj klasse og god service.
Da jeg bestilte min vare, fremgik det, at varen var på lager. Umiddelbart efter gennemført betaling modtager jeg en mail, hvor jeg informeres om, at "varen stadig er i restordre hos producenten", hvorfor varen ikke kan afsendes. Jeg havde forventet en hurtig levering, og blev derfor ærgerlig over, at jeg ikke havde modtaget denne information før købet.
Findes det findes det her. Det hele er ikke lagervarer men man har masser af valgmuligheder, selvom man ikke lige har en iphone eller SIII. fandt bla en original bilholder til en Galaxy Nexus som jeg forgæves har søgt i ca 6md.
Der en klokke som fortæller hvis du bestiller inden..., så sender vi dine varer den samme dag... det passede så ikke
Den 5. juni sender Mytrendyphone en mail ud "anmeldelse" hvor man også har et tilbud.... der er bare et problem... Mytrendyphone skriver også "...gælder til og med d. 29. maj 2013..." det er så lidt svært at benytte når I sender jeres mail den 5. juni 2013!
Fedt at bestille en vare den ene og allerede modtage varen næste dag. Meget tilfredstillende service.
Bestilte en fototaske, hvor Mytrendyphone.dk var de billigste. De sendte den også afsted samme dag jeg bestilte, men desværre kunne Post Danmark ikke finde ud af, at levere indefor rimelig tid og jeg måtte derfor vente 5 hverdage. Men jeg har ikke en finger at sætte på Mytrendyphone.dk
Metrendyphone har alt tilbehør til billige penge. dermed ikke sagt at det er billigt skrald for det er det absolut ikke. Hurtige med leveringen af ens varer..
Fik bestilt mine varer, og alt kom præcist som aftalt. Der var undervejs god information, om ordren.
Jeg bestilte nogle højtalere 3 min inden lukketid - "timeren" sagde, bestil inden 3 min. og vi sender din ordre i dag...Ok kl er 17.57...sikkert. Men jeg vill gerne have dem og tænkte de kommer da bare i overmorgen. Men morgenen efter kom postbudet med mine højtalere. Det kan man kalde perfekt og super service.
Derfor vender jeg ALTID tilbage til MyTrendyPhone :-D
Endte med at måtte bestille en alternativ vare - fordi jeg alligevel ikke kunne få det etui, jeg oprindelig havde valgt. Fik så lidt rabat. Det alternative etui passede næsten...
Lynhurtig tilbagemelding og levering. Alt i alt en tryg købs-oplevelse.
Jeg har altid fået en kanon service hos mytrendyphone, deres produkter er billige og sender varene hurtigt
skrev med kundeservice ang. leveringsdato på en telefon. fik af vide den ville være på lager den 4 juni. og lavede så der efter en bestilling på den. vi nåede til den 4 og op af dagen stod den stadig i restordre på deres side. ringede så ind for at høre om den så ikke kom på lager den 4 eller hvordan, men jo den var kommet og han ville lige sørge for den blev sendt med det samme. fedt nok det var da rigtigt god service :D ganske kort tid efter en mail om at min ordre var sendt dags dato. havde yder mere spurgt ind til hvornår jeg så kunne forvente at have den. og det ville jeg kunne den 5 også selvom det var helligdag. så alt i alt kunne det jo ikke være ret meget bedre. så kom vi til den 5 og der var stadig ikke noget spor af min pakke når jeg gik ind og søgte den. og den blev da heller ikke leveret den 5. så havde jeg fat i en sød dame på deres chat. og hun lovede at se hvad hun kunne finde ud af, men hun havde temligt travlt og det var helligdag så der kunne godt gå lidt inden hun fandt ud af noget.. men fair nok bare der skete noget. hørte dog ikke mere fra hende den dag. så nåede vi frem til den 6 og stadig intet spor af min pakke på nette. så ringede jeg ind til GLS og fik at vide at ja der skulle godt nok være sådan en pakke i deres system men den var ikke blevet udleveret til dem endnu af mytrendyphone, nå ja så måtte jeg have fat i mytrendyphone igen. fik fat i en der inde der påstod at den var sendt. men gik lidt mere til hende og fik så at vide den stadig lå på lager hos dem og ikke var sendt endnu. hun tilbød så at som kompensation kunne jeg få den leveret til døren i stede for til en pakkeshop. men bad hende om at annullere min ordre da jeg ikke mener det er et seriøst firma når dette kan ske. hun har lovet at pengene skulle være tilbage på min konto i dag igen. jeg har dog ikke set dem endnu, men mon ikke de er tilbage i morgen!
Christopher Bindczus Pørksen found this review useful
Jeg fandt hurtigt det jeg ville købe, til en god pris og fik min vare efter 3 dage.
Jeg er utilfreds med,man ikke sender et link til Trustpilot,men bedre sent end aldrig Hura Hura,men bliver med at ,sende mail til mig som om jeg ikke havde anmeldt dem hos dem selv kun to gange på trods af det,skal man diskuteremed demfrem og til bage,FØR DE GIDER AT, SENDE ET LINK TIL TRUSTPOILT !!!!
Jeg følte det mere som en hæts det kan da ikke være meningen..
Kan kun rose servicen... siden ser dejlig overskuelig, og mine vare kom dagen efter :-) Tak for handlen.