[REPLY]
Chatten i sig selv er enorm go! jeg har været på chatten siden år 2000, men detsværre er det ikke længere de samme som er ansat på den.
Dette siger jeg fordi at crewet INTET gør ved trudsler, snyd, hacking, osv.
Aldrig har netstationen været så dårlig som den er nu..
Den eneste måde at få vendt dette skib må være at få fyret alle som er ansat lige nu, og ansætte nogle som har forstand på hvordan man driver en chat.
Jeg blev så svinet den ene dag og jo self har jeg svinet folk igen når de sviner mig. og jeg kontaker så ns crew om jeg ikke gider at to bestemte brugere sviner mig. så får jeg af vide at jeg selv har været med, ingen tvivl jeg forsvarer mig selv.
en dag bliver jeg så truet af den ene bruger han skriver at en dag ville han stå bag mig og så ville ingen kunne være der til at hjælpe mig.
dette mener netstationen så ikke er så alvorligt .
så vil du true nogle så brug netstationen det er åbenbart noget de er helt med på er i orden! :D
Vi sidder 3 venner sammen til fredag den 13 event, og pludselig bliver min bruger bannet fordi den siger at vi sidder på 5 bruger på samme IP, selvom vi kun er 3 der hygger og er på n.dk sammen, deres argument er så at jeg er på 5 bruger med næsten samme mail alle sammen, selvom jeg kun har to bruger og den ene var offline, samtidig med, at os 3 der var sammen har meget forskellige mails, og at jeg bruger mit efternavn som mail, hvilket er et navn meget få har i Danmark.
Via personlig kontakt, lykkedes det at overbevise en SB om at der ikke var sket noget der ikke måtte og den blev ubannet, selvom de forsat mente at det med de 5 bruger var sket, hvilket aldrig har været rigtigt!
Der er ingen hjælp af hente.
Superbrugerne ignorer folks mening og lytter ikke til andre end deres egne hoveder!
Hvis man kunne, så ville jeg give 0 stjerner
Kevin Lousen, Anonymous and Kennie Diamond found this review useful
Okay.. Hvor skal vi starte?
Lad os starte med, at I giver tøj og andet væk klokken lort en fredag nat, hvor folk er i byen? Som sagt, I lovede det ville blive som det gamle, i det gamle var det sgu ikke lort om natten.
I har ikke styr på jeres bruger betingelser, da de ikke er opdateret, som I selv har sagt.
I har bannet op til flere uden grund/mangelende bevis, inklusiv mig selv. Jeg blev bannet d. 11. marts kl. 03:44, da jeg blev det, da så jeg fjernsyn, hvilket jeg ikke ser noget galt i? Det må sgu da være mulig at være lidt væk fra computeren, jeg var væk i sådan cirka 20-30 minutter, da jeg kom tilbage, da så jeg, at jeg var blevet smidt ud, jeg trykker 'Chat i HøjHuset, jeg skal logge på.. Jeg logger på.. Teksten der kommer frem er, "Din bruger eller IP adresse er bannet fra NetStationen. Klik her for mere information. [ Prøv igen ] [ Tilbage ]". Jeg trykker på 'her'.. og læser..
"Bruger: LouseN, IP:
Årsag til banning: Brug af ulovlige programmer
Kommentar fra superbruger: Brug af programmer er ikke iorden det kan du tænke over 10 dage :)
Udløbsdato: 21-03 2012 kl. 03:44"
Da jeg læser dette, da er klokken 03:52, jeg prøver at logge på igen.. Så logger jeg på en anden bruger, hvorefter jeg kontaker den superbruger der bannede mig, altså JUKO a.k.a. Nicki, jeg er ved JUKO klokken 03:55, jeg fortæller ham, at jeg har slet fjernsyn, efter denne korte tid, må det være bevist, at jeg slet ikke har været på auto, men dette er en fejl, JUKO holder sig ved hans beslutning.. Efter længere snak med ham, da skriver han, at de lige skulle snakke om det.. Jeg kontakter JUKO d. 12. marts igen, der får jeg at vide, at jeg vil blive unbannet om 3 dage i stedet, det vil sige, at jeg kun fik 5 dage.. Men stadig, 5 dage, for at se fjernsyn, dette er sket op til flere gange, men superbrugerne har kun bannet de andre 2-3 dage.
Grunden til at jeg ikke blev smidt ud af chatten, det er en slags plantet bevis på mig, af haters... De har prøvet at gå op i min lejlighed, og når det er sådan at de gør det, så får jeg automatisk 10 minutter mere til at være away, det vil sige, at de nok har prøvet 3-4 gange mindst..
Jeres/deres support er 3-4 dages ventetid på mail, men de siger, at deres support er på mail, hvad kan vi bruge det til, når vi skal vente 3-4 dage på et svar?
Jeg har oplevet, at mine personlige oplysninger blev oplyst inde på NetStationen, efter det, da kontakter jeg NetZ/David, men han gør ikke noget ved det, udover at give en lille advarsel. Det syntes jeg, at der skal strammes op på. Med personlige oplysninger, da mener jeg min adresse.
Ansæt flere folk, hvis I ikke kan klare presset.. Det skal ikke gå ud over uskyldige.. Flere supportere og flere til at holde øje med folk..
I burde seriøst tage jer sammen, I har fået 1 stjerne af alle i gennem lang tid, det må sige, at I ikke klarer jer så godt, jeg ved godt, at I ikke kan være skyld i fortiden, men I har nu heller ikke ændret nutiden, det er kun blevet værre..
Det at I fjerner folks ting/monetter, det er da vidst også lidt lamt..
Det med at I unbannede Pro før tid, bare fordi der var bingo, det er fucking for dårligt, NÅR MAN ER BANNET, SÅ TAGER MAN DEN STRAF MAN FÅR, DA DER ER EN GRUND, MEN HVIS DER INGEN GRUND ER, SÅ UNBANNER MAN SELVFØLGELIG MED DET SAMME, I STEDET FOR AT GIVE 5 DAGE FOR INTET! BARE FORDI, AT I ER VENNER MED Pro, SÅ SKAL I IKKE BARE GØRE HVAD DER PASSER JER, DET SKAL VÆRE RETFÆRDIGT FOR ALLE!
I må sgu give Pro 2 dage mere, pga. at I unbannede ham 2 timer før tid.. Så må han sgu få 2 dage oveni.. I går NetStationen til grin, når I gør alt sådan noget..
Få styr på tingene.
Det hele var meget bedre i det gamle..
Kevin Lousen, Kennie Diamond and Matthias Smed Larsen found this review useful
NS er oppe igen - nu med supportere, der faktisk gør et godt stykke arbejde, hvilket manglede ved åbningen.
Mike Lousen and Matthias Smed Larsen found this review useful
Testhouse.dk
Nu har jeg fået nok, og er derfor blevet enig med mig selv om at give budskabet videre.
Problemet ligger i at de ikke svare på emails, udfører deres job, eller laver noget. Det eneste der sker er at de gør hvad der passer dem, med det hentyder jeg til ejerne af sitet. Jeg vil derfor utrygge hvor utilfreds jeg er med behandlingen af brugere derinde. Det er uacceptabelt.
4 uger uden svar på nogen form. Tak for elendig service!
Kennie Diamond found this review useful
Så slettede de min bruger fordi jeg ikke havde brugt den i nogle måneder, de kunne i det mindste sende en advarsels email? men nej de fjerner bare en.
Kennie Diamond found this review useful