We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (14)

Overskueligt og hurtig levering

Jeg bestilte torsdag middag et par sko på nakeds hjemmeside, som i øvrigt er rigtig overskuelig og nem at finde ud af. Fredag morgen ankom mine sko allerede, var ved at få et chok over denne hurtige levering - intet mindre end fantastisk!

Altid en god oplevelse

Nakedshop er en af mine absolut favorit butikker i KBH. Ikke nok med, at de har et fantastisk udvalg af sneakers og andre sjove sager, så kan man altid regne med, en god betjening.
Personalet er altid parat til at hjælpe, og altid smilende!
Alt i alt, får man altid god betjening hos Naked.

Lækkert men kassen?

Jeg har bestilt fra nakedshop.dk for 3 dage siden, og må sige den er nailed super godt med fragt!
Selvom der er snestorm kom pakken frem!
Det eneste jeg er skuffet over er kassen til skoene var "genbrugt" og helt flenset op....
Ellers fantastisk oplevelse!

Alletiders service!

Super god service og dag til dag levering. Webshoppen er virkelig brugervenlig og ligetil!

rigtig god service!

Jeg bestilte min pakke online, og mine rebook sko var super fine, ligeså fine som billederne på nettet! også var der gratis stickers med som jeg gav til min lillebror og han blev glad - skønt! Alt i alt var det bedre end jeg havde forventet :-)

DEN VÆRSTE SERVICE JEG LÆNGE HAR OPLEVET - ikke længere!!!!!!

Den 23. februar 2013 var jeg inde og købe et par fine Jordan sko til min syge datter. Jeg fik en super snak med den unge pige som ekspederede mig. Jeg var usikker på str. og den søde unge pige i butikken sagde, at de normalt ikke måtte lægge sko til side, men at hun ville gøre en undtagelse, og jeg bare skulle ringe når jeg kom hjem, og fik tjekket om str. passede til min datter. Skoen skulle være lidt større og jeg ringede der ind med det samme. Den anden ekspedient jeg fik i telefonen sagde, at hendes kollega aldrig havde sagt det, og at de ikke kunne lægge en anden str. til side til mig til mandag. Jeg blev meget vred over at ekspedienten sagde at jeg løj. Ekspedienten lagde røret på. Min datter blev ked af det, og ville så gerne have skoene, så jeg tog igen ind til byen, og fik dem byttet og ville så tale med butikkens ejer. Det kunne jeg ikke få lov til - jeg måtte ikke få et navn eller telefonnummer. Så hvis I tør købe noget hos Naked, så optag på jeres mobil hvad de lover. Det er service på det LAVESTE NIVEAU........
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af Thomas fra Naked, som undskyldte meget og har sendt en lille pakke som plaster på såret. Det er god stil så nu vil jeg fortsat være kunde i Naked

Perfekt

Intet dårligt at sige. Hurtig levering. Fair priser. Og jeg fik gratis levering. Kan KUN anbefales

Hurtig levering!

Bestilte skoene tirsdag 15:30 og havde dem allerede onsdag på trods af at jeg bor i midtjylland!
Desuden fik jeg en gratis imprægneringsflaske med.

Derudover skal der også gives ros for størrelsesvejledningen på hjemmesiden! Ved den sneak jeg købte, blev det anbefalet at gå et ½ nummer ned og den passer perfekt og kunne bestemt ikke være større. :-)

Jeg handler der helt sikkert igen!

Bedste service i lang tid.

Jeg bestilte et par sko en eftermiddag og 20 minutter efter jeg havde modtaget ordrebekræftelsen, fik jeg en mail om at mine sko allerede var afsendt.
Desværre var skoene for små, men det var intet problem og jeg fik dem byttet i den fysiske butik, hvor jeg fik den bedste service jeg længe har fået.

Andre butikker kunne lære noget af nakedshop.dk og nakedshop :)

SUPER

Jeg har efterhånden købt 3 par sneakers hos Naked. To par købte jeg i den fysiske butik hvor jeg modtog meget kyndig vejledning ift. størrelse, materiale osv. Det sidste par købte jeg online og det blev afsendt 1 time efter jeg havde bestilt - selvom det var en lørdag. Supergod service - den bedste sneakerbutik til piger i KBH :-)

Ok levering

Fik min pakke efter allerede 2 dage. Dejligt med gratis levering.

Kassen til mine sko var dog tydeligvis genbrugt flere gange og ødelagt flere steder, skoene havde oveni været prøvet af en anden - og i det hele taget virkede hele min ordre sjusket, så returnerede det.

Alt i alt ikke en god oplevelse.

Hurtigt, nemt og ligetil

Jeg bestilte mine sneaks sent fredag aften og modtog min bestilling allerede mandag morgen INCL. Naked stickers :)

Godt

Ikke sidste gang jeg bestiller fra dem. Hurtig levering og fair priser.

Super hjemmeside og hurtig levering

Bestilte mine sko onsdag morgen, og senere samme dag fik jeg en mail om at de var sendt. Jeg hentede dem på posthuset lørdag, og de er rigtig fine. Og så var der klistermærker med :D

Kan kun anbefale denne hjemmeside!