[REPLY]
Bestilte barselsgave til en veninde og fik gaven sendt problemfrit afsted til hendes adresse. Den rigtige varer nåede frem på ingen tid.
Jeg bestilte min pakke mandag, fik en mail om afsendelse tirsdag og fik en sms med levering onsdag :)
Pakken levede 100% op til mine forventninger.
Der handler jeg gerne igen!
Pakke bestilt søndag aften, afsendt mandag morgen, modtaget tirsdag formiddag og oven i købet en SMS dagen i forvejen om, hvornår pakken ville blive leveret. Indholdet lever fuldt op til forventningerne. Gode varer, god service! :-)
Onsdag kl. 08:54 bestilte jeg en liftmadras. Kl. 13:05 torsdag lå pakken klar i postbutikken - det er da fantastisk hurtig levering. Madrassen lever op til alle forventninger.
Kan kun give naturebaby min varmeste anbefaling :)
Det er en super fin side, det er let at finde rundt. Jeg brugte deres vejledning stof bleer en del og syntes det var ret godt.
Leverningen var også helt uden problemer og der var et fint informations niveau undervejs.
Desværre var der byttet om på farverne i min 4 pak imse vimse stof bleer, jeg havde bestilt kiwi men fik grøn. Jeg beholdt de grønne og har ikke klaget for jeg var lidt i tvivl da jeg bestilte så det betød ikke så meget, men tjekkede ordren bagefter.
Jeg har været godt tilfreds, sad en dag og bestilte og det hele gik så simpelt at man umuligt kunne gøre noget forkert. Jeg kunne følge min pakke, og da der var gået to dage var den i mine hænder.
Kort men godt: GODT TILFREDS!!!
Jeg købte to madrasser på Naturebaby i påskedagene. Ved købet blev jeg informeret om, at leveringen ville være en smule langsommere end sædvanligt grundet helligdagene. Der gik dog ikke længe før jeg havde madrasserne hjemme; allerede onsdag ringede posten på døren og afleverede pakken, der indeholdt to madrasser i perfekt overensstemmelse med beskrivelsen på hjemmesiden.
Pengene blev først trukket, da pakken blev afsendt.
Ville i høj grad anbefale siden til andre :)
Dejlig nem hjemmeside og hurtig levering meget professionelt
Ikke andet end end thumbs-up her fra.
Hurtig levering, perfekt vare :-)
Bestilte 3 ting og skrev en email ang. en 4. som desværre ikke var på lager, der var morgenen efter svar på min mail, og de 3 ring jeg bestilte var der dagen efter i perfekt stand og forsvarligt indpakket :) mine varer var præcist som jeg havde forventet, men hurtigere end ventet - thumbs up herfra
Havde bestilt en vare som åbenbart ikke var på lager, det fratrak de selvfølgelig fra det jeg skulle betale... men havde med glæde betalt for produktet hvis de havde sendt det efterfølgende, når det var på lager igen, for det er jo et produkt jeg gerne ville have... Ellers var servicen og infoen omkring det hele super :)
Jeg købte en øko bidering-giraf-tingest! Den var rigtig fint pakket ind og der var hurtig levering.
Super webshop, varerne lever op til det forventede og blev leveret dagen efter jeg bestilte! Kan klart anbefales!
Jeg har lige fra første bestilling været tilfreds med NatureBaby, og jeg vil helt bestemt fortsætte med at bestille fra dem!
Jeg bestilte ekstra sutter til vores Born free flasker og flaskerensere. Det blev leveret hurtigt og jeg er meget tilfreds, vil helt sikkert handle hos jer igen.
Min ordre ankom hurtigt og var helt som den skulle være. Det er sådan nethandel skal foregå. Stort udvalg af Born Free-produkter, børster og andre spændende ting, så jeg forventer at handle der igen.
Kontakt med Mie går lynhurtigt, varer bliver afsendt hurtigt og uden problemer. Har for nyligt fået et nyt glassugerør som erstatning for et ødelagt (livsgaranti), uden noget bøvl eller tidsforbrug.
Find handel som blev hurtigt leveret. Det burde dog være nemmere at vælge at få pakket ind. De burde overveje at sende i en kasse i steder for en pose så det ikke ødelægger indpakningen for så er det jo spildt.
Gode produkter, ekstrem hurtig responstid når man stiller spørgsmål om produkterne, hurtig levering. Virkelig glad for denne online butik og anbefaler den på det varmeste! TAK for suveræn service.
Jeg vil stærke anbefale Naturebaby, og selvom man altid kan gøre tingene bedre, kan jeg ikke se, hvor Naturebaby skal ændre noget i deres måde at drive en weeb butik på.
En meget tilfreds kunde.
Jeg vil klart anbefale Naturebaby, enkelt, hurtigt og effektivt, hvilket er de parametre Webshops skal skille sig ud på og det gør i.
Naturebaby var hurtige med leveringen, det var let at bestille og varen var som ventet.