We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (45)
Nedgame

This review has been reported to customer service by the company for coarse language.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Zeer tevreden

Tot nu toe alle games die ik besteld heb zeer netjes geleverd en ook altijd heel snel geleverd. Ik ben tot nu toe zeer tevreden!

Onbetrouwbaar

Ik heb recent iets besteld bij nedgame en er staat dat het al verzonden is bijna een week geleden en ik heb het nog steeds niet ontvangen. Ze zeggen dat als ik nog een week wacht er een onderzoek volgt. Dat betekent dan nog langer wachten en op de winkel staat 2-4 werkdagen. 1 woord: Onbetrouwbaar

Perfect

Ik heb zojuist een reservering geplaats voor een game!
Nu kijken hoelang ze erover doen om je terug te mailen (sms`en)!

vertrouwd adres, snelle levering

ken de winkelketen al jarenlang, bestaat dan ook al jarenlang,

Nedgame is een grote en betrouwbaar (web)adres voor computergames.
Verkopen ook 2ehands games en artikelen!

Sniper Elite V2

Ik heb 1 bestelling geplaatst bij Nedgame, en wat een goede service! Er stond: 1 werkdag, ik heb Sniper Elite V2 's ochtends om een uur of 8 besteld en ik had hem de volgende dag voor 12 uur 's middags al in huis!

heer Jager.

uitstekende service

ben inmiddels al een paar jaar vaste klant in de webshop. Altijd snelle levering. Zelfs toen ik naderhand mijn order wilde veranderen was dit geen probleem, mijn geld werd teruggestort en mijn order (zoals gewoonlijk) snel afgehandeld.

Jeroen T.

Uitstekende service, enorm assoriment en relaxte prijzen, die vrijwel altijd lager zijn als bij andere winkels, zelfs als spellen net in de winkel liggen. Dé zaak voor elke beginnende gamer totaan game-verzamelaars.
Bovendien goed personeel met goede kennis van zaken en altijd bereid iets voor je op te zoeken.
En niet te vergeten: 3 maanden garantie op 2e hands. dat heb ik nog nergens anders gezien.
Kortom: Topzaak

uitstekend

uitstekende service, goeie games en goede prijzen

Fijne winkel!

Ik kom zelf bij Nedgame, meestal bij Dordrecht of Gouda en moet zeggen dat ik heel tevreden ben. Veel titels die slecht of niet verkrijgbaar zijn bij andere winkels en perfecte service.

Online ook heel fijn met preorders, lekker snel in huis.

Aan mij hebben ze een tevreden klant!

De snelle acties.

Ik vind de snelle leveringen echt top.
Wat ik ook goed vind aan deze winkel is dat als je iets reserveert om een product op te halen, dan krijg je een sms'je wanneer het product in de winkel is binnen gekomen.

Beste gamewinkel van Nederland

Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven, maar de Nedgame verdient deze gewoon.
Ik woon zelf in Leiden en daar hebben we zo een beetje alle gamewinkels die er zijn. Ik ben bekend met al deze gamewinkels maar er zijn altijd twee dingen die mij tegenvallen: Service en aanbod buiten de standaard titels. Ook een min punt voor zo een beetje alle gamewinkels is het aanbod in merchandise.

Toen ik voor het eerst de Nedgame binnenstapte werd ik netjes begroet en zag ik al meteen het ruime aanbod. Nog mooier: Hebben ze iets niet dan kunnen ze het direct bestellen. Merchandise is ruimschoots te vinden in de winkels, en wat niet in de winkel staat maar wel op de site ligt in no time in de winkel.
Na meerdere malen wat aangeschaft te hebben en een paar leuke gesprekken te hebben gehad met het personeel is het een feit. Dit is voor mij de meest prettige winkel om mijn games te kopen. Als ik binnen kom wordt ik zelfs bij naam begroet en het personeel is altijd vriendelijk. Als ik iets wil hebben kan ik het altijd regelen via de heren. De mensen in deze winkel zijn oprecht geinteresseerd in hun klanten en dit is hoe een winkel anno 1012 met zijn klanten om te gaan, en zo hoort het assortiment van een gamestore te zijn!

Een top winkel dus en dus zijn de vijf sterren op zijn plaats!

Enrico, Jacky and Jeroen found this review useful

Perfect

Breed aanbod aan import (limited editions) games en statues, veel aanbiedingen, goeie service, geven altijd het beste advies wat je kunt doen. moet serieus heel eerlijk zeggen dat ze wel beter zijn dan "Game mania" !!!

Enrico, Kharim, Willem, Jacky and Jeroen found this review useful

superzaak

ze hebben altijd veel op voorraad voor zeer gunstige prijzen.
zeker een aanrader.
ze weten ook altijd waar ze het over hebben waardoor je altijd een goed advies krijgt

Jeroen found this review useful

nedgame goed bezig

nedgame is gewoon een goede webshop voldoet aan de verwachting van de klant en je hebt je spellen op tijd binnen dus bij deze gamers AANRADER ;)

Nedgame

Tweedehands games zo goed als nieuw!

Ik had hier vier tweedehands games besteld voor ongeveer tien euro inclusief verzendkosten. Ik had dus eigenlijk verwacht dat de games vol met krassen zitten en dat de boekjes ontbreken. Maar wat blijkt, alles is nog in zeer goede staat inclusief boekjes! Er zit zelfs drie maanden garantie bij!

Ook zijn de games zeer snel verzonden. Ik had ze laat op de avond besteld, dus kon ik ze uiteraard niet de volgende dag verwachten. Wel heb ik de games de dag erop ontvangen. Is dus geheel prima verlopen.

De communicatie verloopt ook prima. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een orderbevestiging, en zodra het is verzonden een verzendbevestiging.

Ik ben dus zeer positief over Nedgame en zal er zeker vaker gaan bestellen.

Jacky found this review useful

Beste Games speciaalzaak van Nederland

Nedgame levert het beste kwaliteit, het grootste assortiment, Retro games, imports en merchandise voor scherpe prijzen.

Als u iets specifiek zoekt is het gegarandeerd dat u het hier zult vinden.

Levertijden zijn snel en verzorgd, mochten er problemen zijn dan krijgt u er bericht van met de wijziging van de levering.

Alle betaalmogelijkheden zijn hier beschikbaar.

Al met al is Nedgame de winkel/ website voor al u gamebenodigheden/ collectie!

prima games, goede prijzen

ik vind dat nedgame de leveringen erg goed en snel afhandeld, en er zijn ook nooit problemen voorgevallen met betalen of iets dergelijks. ik krijg altijd netjes de games thuis die ik wil hebben, en nedgame heeft een uitstekend uitgebreid assortiment aan games

Vetrouwelijk, snel en gemakkelijk

Als je iets op Nedgame.nl bestelt heb je het artikel binnen de aangegeven tijd in huis.
Ook verstuurt Nedgame met gratis verzendkosten, dat is natuurlijk mooi mee genomen!
Je kan bij Nedgame ook gebruikte games kopen en dat kan wel eens handig zijn als je niet te veel geld voor een game wil betalen.
Op Nedgame.nl kan je heel gemakkelijk met Ideal betalen, en dat gaat allemaal heel gemakkelijk en snel.
Kortom als je bij Nedgame iets wil kopen is dat allemaal zo gedaan en het is niet allemaal zo duur.

Nedgame

Goedkope prijzen, snelle levering en import games beschikbaar!

Algemeen

Nedgame is een zeer goede winkel. Van het moment dat ik op de website kwam, was ik er al zeer over te spreken. De website is zeer overzichtelijk en de navigatie is duidelijk. Ik heb al meerdere producten nu besteld bij de winkel, en tot nu toe erg tevreden. De prijzen zijn redelijk tot erg goed. Sommige populaire titels blijven hangen op een bepaalde standaard prijs (rond de 55 euro), maar toch komen deze ook wel eens in de aanbieding. Eens in de zoveel tijd krijg ik een nieuwsbrief van de winkel binnen, met nieuwe sales en nieuwe leveringen van games. Zo word ik goed up to date gehouden met de nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

De aanbiedingen worden ook goed aangetoond in een sidescroll bar op de website zelf. Hier kan je door de verschillende aanbiedingen heen scrollen. Erg handig systeem, alleen het werkt totaal niet op een laptop waarbij je moet scrollen met je touchpad. Misschien kunnen ze hier nog iets op vinden. Dat je ook een balk hebt ergens waarmee je door de aanbiedingen kan scrollen, ipv alleen maar de scroll functie op je muis of touchpad te kunnen gebruiken.

Waar ik erg tevreden over ben is dat er een goed aantal onbekendere (met name Japanse) titels bij hun in stock is (import titels uit de USA). Als ik een Japanse RPG zoek of iets anders wat in vele andere winkels niet leverbaar is (soms ook collector's editions) kan je deze vaak al wel vinden op de website. En natuurlijk is het ook aangenaam om te zien dat zij zich niet alleen bezig houden met de games van dit moment, maar ook met retro games en merchandise. Ook bieden ze de mogelijkheid tot het kopen van gebruikte games. Dit vind ik zelf nogal risicovol om dit via internet te doen, aangezien ik zelf heel zorgvuldig met mijn games om ga. Bovendien zijn bij sommige games het prijsverschil tussen de gebruikte en de nieuwe zo klein (24 euro nieuw, 20 euro gebruikt) dat ik eigenlijk altijd voor de nieuwe ga.

Het enige verbeterpunt wat ik nog wel zie op de website, en wat ik wel redelijk belangrijk vind voor met name nieuwe klanten, is het vinden van informatie over verzending, betaling, etcetera. Het enige waar ik dit hier kon vinden is door helemaal naar beneden te scrollen op de website, en daar staat dan heel klein aangegeven 'Algemene voorwaarden'. Dit was erg onduidelijk, en kan een hinder zijn voor andere klanten die meer willen weten over de winkel.

Ook ben ik in de winkel geweest van Utrecht, en ook dat was goed. Ze hebben een goede stock aan games, alleen mag er wel eens een muziekje of iets afgespeeld worden om de sfeer een beetje hoog te houden. Het personeel daar was beleefd en bereid mij te helpen. Bovendien viel mij hun 'game-corner' op. Waarschijnlijk is dit voor klanten om hun games uit te testen, maar het zag er wel leuk uit. Er stonden banken waar je op kon zitten en een goede grote TV om op uit te testen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de winkel, en ik kijk zeker eens in de zoveel tijd weer op hun website om te kijken of er weer wat nieuws te vinden is.

Verzending

De verzending verloopt vaak erg goed. Er wordt zich altijd gehouden aan de aangegeven verzendtijd (tenminste bij mijn bestellingen wel) en de producten worden in de seal (indien ik ze nieuw koop) schadeloos geleverd.

De verzendkosten liggen wel ietsjes hoog, namelijk 2,50 per verzending als je gebruik maakt van iDeal (wat ik altijd doe). Deze verzendkosten komen dan te vervallen als je meer dan 75 euro uitgeeft, maar dit doe ik niet vaak.

Producten die voor 16:00 besteld worden, worden diezelfde dag nog verzonden. Dit is opzich een redelijke tijd, alleen kan lastig zijn voor mensen die tot laat moeten studeren of van werk afkomen. Als die iets willen bestellen, moeten zij dus ipv normaal de 1 dag levertijd, rekenen op 2 dagen levertijd. Soms zijn er games die ik graag wil, en 't graag de volgende dag al in huis zou willen hebben. Maar ik moet dus 9 van de 10 keer er 2 dagen op wachten. Dus het zou beter zijn als ze deze tijd ook tot na werktijd van andere mensen kunnen verlengen.

nedgame is de beste!

Ik ben sinds de nedgame winkel in dordrecht te vinden is vaste klant bij de nedgame en ze hebben me daar nooit teleur gesteld. Ze hebben antwoord op al je vragen, geven goed en duidelijk advies, lage prijzen en hebben een goede verzending. Als je een game besteld maar het is niet in de nedgame winkel bij jou in de buurt kan je hem gratis naar de negame bij jou in de buurt laten verzenden. Dat doen andere gamewinkelketens niet. Voorlopig blijf ik vaste klant!

Nedgame Amersfoort

Niets te klagen over Nedgame Amersfoort. Ze kunnen altijd tijd vrij maken om even met je te kletsen over een nieuwe game, weten vrijwel altijd waar je het over hebt als je iets noemt en ik heb zelfs een keer meegemaakt dat ze me een perfecte game gaven voor dezelfde prijs als een misschien minder tweede handsje.

Nedgame Arnhem is atijd top

Ik kom regelmatig bij Nedgame Arnhem en word daar altijd vrolijk en vriendenlijk gegroet door de werknemers daar.
Als ik een vraag heb word dit meteen opgezocht, als ik zelf een game niet kan vinden doen de werknemers daar niet moeilijk en zoeken ze met je mee tot je de game hebt.
Heb nog nooit maar dan ook nog nooit een klacht gehad over Nedgame Arnhem en zou zeggen "ga zo door werknemers van Nedgame Arnhem"

Nedgame

groot aanbod, verstand van zaken en goede service

Ik kom geregeld bij Nedgame Leiden en de winkel ziet er altijd goed geordend uit. Het personeel is altijd bereid je te helpen met vragen en problemen.

Waneer je iets bestelt op de website heb je het vaak heel snel in huis, ook zijn de prijzen vaak net iets lager als de concurrent.
Als laatste kun je afentoe ook nog wel eens een praatje maken met het personeel wat de winkel toch een aangename sfeer geeft.

Nedgame

Zeer scherpe prijzen,Import games verkrijgbaar!snelle service en Zeer Klant Vriendelijk

Nedgame is de GAME winkel waar je je spellen moet halen! service is geweldig en klantvriendelijk waardoor je zeker vaker terug wilt komen om je volgende aankoop te doen. Men heeft daar geweldige collectors / special edities waar je ergens anders niet eens kan krijgen en Zij hebben ook IMPORT GAMES & Geweldige breed aanbod aan merchandise en dat is zeker een Dikke PLUS punt waard.
Nedgame in Leiden bezoek ik heel erg vaak omdat zij daar bijna elke dag wel wat nieuwe games binnen krijgen of ZEER scherpe acties aanbieden waardoor je toch met een blij gezicht het winkel uit loopt :)
= Nieuwe Games zijn zelfs goedkoper dan andere winkels uit de buurt =

Zoek je een bepaalde game gewoon advies vragen en ze geven eerlijk antwoord op je vraag en niet zomaar van .. : Ja deze game is uitstekend ... en lekker aansmeren... Nee juist niet. Zij willen liever een klant met een blij gezicht het winkel uit zien lopen en weer vrolijk gezicht terug komen inplaats met een ZUUR gezicht.

Gister 1janurari heb ik via site wat bestel en volgende dag meteen een smsje om het te kunnen ophalen.. en jawel hoor ... Final Fantasy Crystal Editie met daarbij Pre Order bonus pack!

Nedgame Webite is zeer gebruiksvriendelijk,overzichtelijk en heel erg makkelijk te bestellen je klikt iets aan wat je wilt hebben je hebt de keuze om het laten bezorgen of zelf op te halen en volgende stap naar Kassa en volgende dag meteen al in huis of in de gewenste filiaal waar je je spullen wilt ophalen.

Spellen inruilen of consoles? ze nemen alles in en hebben zelfs nog oldschool nintendo/gameboy/sega consoles/handhelds & games

Winkel is Top en overzichtelijk en meeste games staan zelfs op alfabetische volgorde zodat je het snel kan vinden :)

NEDGAME Is gewoon DE GAME WINKEL Nummer 1

ps. je moest eens weten hoeveel geld ik heb besteed aan games/consoles/handhelds en merchandise XD
ik heb echt een plezier in om daar mijn games te kopen
tiz allemaal dubbel en Dwars waard.

Niels Thomassen, Kharim, Enrico, Willem and Jeroen found this review useful

• Oegstgeest, NL
  • 1 Review

Nette winkel

Ik kom er geregeld, ziet er verzorgd en netjes uit. scherpe prijzen, personeel met kennis van zaken.

Nedgame

Veel keus in games en merchandise.

In het verleden diverse Nedgame winkels bezocht, altijd naar tevredenheid. Waar zij absoluut het verschil in maken is het aanbod in games en merchandise. De kasten puilen er uit van de games, evenals de vitrines met Nintendo-poppetjes en Final Fantasy spul.

Altijd naar tevredenheid de winkels bezocht (Leiden, Dordrecht, Gouda), vriendelijk geholpen, en geen verkopers-praatjes of het gevoel dat je iets aangesmeerd word.. Een oprecht advies.

Tegenwoordig bestel ik vaker bij Nedgame online dan dat ik de winkels nog bezoek, dit is puur uit gemak. De online shop doet wat het moet doen, je klikt iets aan, betaalt er voor, en de volgende dag word het bezorgd. Makkelijker kan het niet.

Nedgame, ga zo door.

Nedgame

Zeer goed, zowel online als in de winkels.

Diverse malen online besteld, en in de winkel ook menig maal wat gekocht.

In beide gevallen is altijd alles volgens wens verlopen. Netjes geholpen, snel geleverd. Ze zijn in verhouding tot andere winkels ook vaak net wat goedkoper.

Nedgame

Snel, correct, duidelijk en goede service.

Ik bestel vaak via Nedgame.nl, en bezoek de winkels in Dordrecht en Leiden ook geregeld. Als ik via de site bestel en er staat 1 dag levertijd op de site, is het tot nu toe bijna altijd zo geweest dat ik het de volgende dag in huis heb. De enkele keer dat het niet lukte (1x voorgekomen) en de dag levertijd niet gehaald kon worden, ben ik netjes op de hoogte gesteld dat het pakketje enkele dagen later berzorgd zal worden. Ook bieden ze de mogelijkheid je reservering in de winkel op te halen zonder verzendkosten. Hier maak ik geregeld gebruik van.

Als ik de winkels bezoek in Leiden en Dordrecht word ik altijd correct geholpen. Zo had ik bijvoorbeeld een probleem met een product, ben vervolgens naar de winkel in Leiden gegaan, waar het direct is opgelost. Zoals het hoort.

Ik kan zowel de winkels als de online shop zeker aanbevelen!

Geweldig

Wat een geweldige service. Afgelopen zaterdag heb ik voor mijn vriend PES 11 besteld. Deze kon mijn vriend in de winkel ophalen. Hij zou een smsje krijgen als het spel binnen was. Op de site stond dat het ongeveer 8 a 11 dagen zou duren voor het spel geleverd kon worden (naar de winkel toe misschien nog wel langer). Vandaag kreeg mijn vriend een smsje dat het spel binnen was. Wat een geweldige service en snel!

Perfecte website!

Zeer overzichtelijke website met de beste producten!
Had gisteren om 13.00 een aantal games besteld op deze site, en ja hoor vandaag om 14.00 de pakketjesman aan de deur! Goed verpakt in een doos met bubbeltjesplastic!

Nedgame

perfecte levering, perfecte prijzen.

Had laatst bij nedgame.nl en nieuwe muis gekocht gaat hier om de ( Razer Naga MMo edition ) gelijk ook de volgende dag inhuis. Valt niks aan optemerken, prima service hoor nedgame klasse! Zal hier zeker nog een keer wat bestellen.

Perfecte levering!

Begin November de Special Edition van Uncharted 3 besteld. Deze was de volgende dag al in huis. Dat was mijn eerste ervaring met nedgame.nl, maar zeker niet mijn laatste!

Erg fijn bedrijf. Snelle levertijden met erg scherpe prijzen. Een echte aanrader!

Ronald Poldervaart

Game netjes

een vriend heeft hier een 2e hands xbox game gekocht en die zag er zeer goed uit, GA ZO DOOR!

Nooit problemen gehad,klant sinds 2004

Ik heb nog nooit problemen met Nedgame gehad,bestelde eerst altijd onder rembours,maar nu tegenwoordig gewoon via iDeal,
ik heb altijd goede producten gekregen,heb vaker mensen door verstuurd naar de webwinkel,ze hebben altijd goede producten gekregen,en op tijd.

Nedgame

super scherpe prijzen !!!!!!

nedgame is echt een geweldige gamesite heb er al mijn ps3 games tot nu toe gekocht omdat het daar zo'n scherpe prijzen zijn daar moet je echt je games kopen zeker weten. en elke game die ik bestelde kreeg ik de volgende dag of na 2 dagen in huis. SUPER NEDGAME!!!!!!!!!

Nedgame

Groot aanbod, en vaak ook goedkoper dan de rest

Lekker groot aanbod, vaak lage prijzen, en een snelle levering.

Opzich goed.

Ik heb vaker wat besteld bij Nedgame.
Klein spelletje gaat erg goed. verkeerde bestelling soms. Je moet zelf de verzending betalen omdat zij gen antwoodrnummer hebben. Duurt erg lang voordat je geld terug is gestort, terwijl je er ook nog 4 keer heen moet bellen.
Wel veel keuze uit spellen.

Nedgame

Jammer van het verzenden...

Laatst had ik op nedgame een spel gekocht.
Er was een vergissing aan mijn kant gemaakt doordat ik
maar 39,99 over had gemaakt, terwijl het 42,50 was.
snel dezelfde dag nog overgemaakt.

Zondag besteld, zondag al het geld overgemaakt.
aangzien andere zeggen dat ze het pakketje zelfs 1 dag of 2 dagen
naderhand ontvangen, leek het mij ook zo te gaan.

Het is nu een week na de bestellin Maandag en nog steeds
niets ontvangen omdat ik schijnbaar het geld niet heb overgemaakt.
volgens hen. mailtje terug gestuurd met een knip-en plak van het overzicht in mijn rekening dat we het over hebben gemaakt...
hopelijk sturen ze het nog op ik zit te wachten !

Mijn advies: koop wel in de echte winkel maar niet online
beter koop je het bij een echt betrouwebare webshop!

Reply from Nedgame

Kunnen jullie deze verwijderen, klant maakte zelf de fout om verkeerde bedrag over te maken waardoor systeem order niet vrijgaf.

Hele goede service.

Ik ben zeer tevreden over Nedgame. Ze geven je altijd goed advies over welke games leuk zijn en welke niet. Ze zijn altijd aardig. Ik kreeg laatst ook 2 stempels in plaats van 1. Ik zou Nedgame zeker aanraden aan iedereen.