[REPLY]
Vi har nu i tre år kørt Kia og det har været uden problemer og samarbejdet med Nellemann har været fint ; service og kvalitet af arbejdet opleves at være i top.
Bilen og firmaet får vores anbefaling :)
Service hos Nellemann i Odense er venlig og effektiv. Reparationerne bliver lavet til min tilfredshed, og der har ingen problemer været med at få repareret dele af bilen gratis, når de er omfattet af garantien.
Autostop på Kia Venga fungerer ikke tilfredsstillende. Burde være bedre.
Men ellers megen ros til personalet..
Jeg oplever at der er fuldstændig styr på alle processer og service hos Nellemann, dette giver en rigtig god og tryg oplevelse som bilkøber.
Som sagt altid venlige og hjælpsomme og fuld faglig kompetente
Da jeg valgte at betale kontant, mener jeg, at Nellemann har opfyldt sine løfter. Det eneste klage I har er , at de meddelte, at den bil, jeg valgte køre 20,8 km / l, i virkligheden den kører kun 16 km/L i blandet kørsel
Vi kan godt anbefale jeres værksted, men dog visse mangler!
Vi købte 2 biler, en Rio og en Picanto, og Per fra Nellemann var meget behjælpelig med alle de spørgsmål vi nu måtte have.
Næste gang jeg køber bil bliver det der.
Nellemann har givet mig en særdeles god behandling - hvad enten det har drejet sig ved forhandlinger om køb af ny bil eller ved (få) reklamationer. Kan absolut anbefales til andre. Vil fortsat være kunde samme sted, såfremt den gode kundeservice opretholdes.
det eneste negative jeg har at sige er, at ham der modtager os (Klaus Risum) virker meget mut, træt og ikke engageret, når man kommer, det giver et rigtig dårligt førstehånds indtryk af firmaet, og han er jo dygtig og hjælpsom nok, når man først kommer ind, denne gang hørte jeg flere der stillede spørgsmål til ham, om han havde lyst til at kigge på tingene, eller ej.
Jeg fik en rigtig god oplevele da jeg handlede ny bil med Nellemann. God dialog med sælger ved flere møder indtil endelig handel.
Alt blev klaret og jeg lånte bil indtil den nye var klar
At det så er en super sej Qashqai jeg nu kører i er bare så skønt
Jeg anbefaler helt klart Nellemann A/S. Super god service!
Vedrørende køb af ny bil, havde jeg lavet en liste over 6 bilmærker.
4 biler blev udelukket, nr 5 var meget tæt på.
havde næsten fået nok af bilsnak.men måtte have ro i sjælen,og tog turen til nelleman.
god modtagelse,og gør opmærksom på,det kun er et kig.
Efter 2 tm har jeg solgt min bil og er blevet ejer af en spritny kia.
Set i bakspejlet var det det rigtige køb.
god service og information.
Rigtig fin bil, er meget glad for den. Et par minusser ved handlen var at der var næsten intet nedslag i pris. Ligeledes har jeg købt sommerdæk på alufælge men her synes jeg det er ret dårlige dæk, selv om hovedvægten skulle lægges på at det skulle være gode dæk.
Havde disse ting været i orden, havde det været 5 stjerner.
Har haft min bil ude til rettelse af fejl nogle gange. Kommunikation mellem kunde og værksted kunne være bedre. Da det er lidt ærgeligt, at være oplyst, at man kan hente en færdig bil og den så ikke er lavet når man kommer, fordi en dims manglede.
Yderligere tror jeg, at jeg har haft min bil til service, der for sidste gang. Betalte det dobbelte af, hvad jeg plejer på et andet værksted. Yderligere var der ikke ikke smurt dører som hyler og piber. Og som ikke bil sagkyndig kan jeg ikke se, hvad der ellers ikke er lavet.
Salgsafdelingen perfekt og meget personlig. Det er også en dejlig vare at handle med. . Værkstedet er kompetent og venligt i kundebehandlingen. . Vi har intet at klage over.
Vi har benyttet Nellemann i Viby i en del år til vores Kia Picanto og har kun rosende ord at sige om dem. Prøvede en enkelt gang et andet værksted til bilen da de havde travlt og det fortrød vi mange gange. Vi er kunde hos Nellemann i Viby så længe vi har picantoen. Bilen er altid i orden når den har forladt værkstedet, prisen er realistisk i forhold til det arbejde der er udført og vi føler os altid i gode hænder. Vi kan varmt anbefale dem.
Jeg har kun haft positive oplevelser med Nellemann. Der har været noget kludder et par gang i forbindelse med værkstedsbesøg, men Nellemanns måde at håndtere lidt utilfredshed på er til UG
Forløbet af handlen har været god og tilfredsstillende. Det er dog ærgerligt, at ved afleveringen mangler instruktions-servicebog i bilen. Samtidig er aftale om at nr. pladen skulle have et par pop-nitter ikke overholdt.
Har købt Ford C-max hos Nellemann i Viby. Blandet oplevelse. Megen ventetid i butikken og lidt lusket handel, hvor vi bl.a. som en del af handlen ville have et sæt nye hjul. Prisen vi skulle give var fra Fords katalog, men fælgene vi skulle vælge imellem var far MAK Zenith. Desuden fik vi 15.000 for vores gamle bil, for efterfølgende at finde ud af, at havde vi købt den samme bil (altså det helt samme eksemplar) hos Nellemann i Odder, havde vi fået 25.000. Bagsæderne var ikke ikke ordenligt "klargjort" da vi hentede bilen, og det skulle en del overtalelse til at få udleveret det ekstra sæt måtter, der var en del af handlen. (Skrevet i slutsedlen) For som sælger sagde:" Der er jo måtter i bilen". "Går den så går den", synes at være devicen. Vi endte dog med en god bil til en acceptabel pris.
Udmærket salgsoplevelse
Men havde ikke helt styr på hvornår krog kunne sættes på
Orginal servicebog var 'blevet' væk
Det er gangske simpelt for dyrt at få lavet service hos dem!
Jeg skal snart have lavet et årligt eftersyn og det koster mig ca. 5500-5700 og hos Automester kan jeg få lavet det samme for 4.000 kr!.
Jeg fik også et tilbud på at få lavet bremser foran, det ville koster mig 3200 da de åbenbart mente at skiverene også skulle skiftes, de var bare ikke slidt!
så jeg fik det lavet for 800 kr på et andet værksted, de kunne nøjes med at skifte bremseklodser!!
Overordnet super fin handel. Fin service og god vejledning.
Har købt brugt bil hos jer. Det var en god oplevelse.
Ved senere værkstedsbesøg oplevede jer en dårlig betjening i kundemodtagelsen. Der sad en del mennesker ved skærmene, men ingen havde tid til at se op og betjene mig.
Det var en dårlig oplevelse. Hvis jeg oplever det én gang til, får jeg bilen serviceret et andet sted.
Oplevede en behagelig atmosfære allerede da vi bare kiggede på bil. Sælger var tilpas nysgerrig uden at være pressende. Efter prøveturen havde vi en god snak, hvor vi fik svar på en del spørgsmål. Bare husk at man taler med en sælger!!!!
Sælger bookede en bil til os og bag os om at vende tilbage hvis vi ville købe.... God service.
Ved underskrift fik vi igen en god snak, og sælger prøvede ikke at presse mere end rimeligt.
Alt i alt en behagelig oplevelse.
Har købt en Kia picanto ( kan anbefales) du får en billig bil. Men samtidig en bil med meget udstyr, til de penge man gir. God service. Venlig betjening, svar på det du spørg om. Alt i alt glad for mit valg a bil. ( og jeg prøvekørte alle små modeller)
Det er den værste oplevelse jeg noglesinde har haft, jeg bestilte en kia rio og fik lovning på at den ville blive leveret i august/september 2012. Da min bil endelig ankommer i februar 2013, modtager jeg en bil der halvt er pakket ind i beskyttelse plastik og med lim på lakken efter beskyttelse klodser. Jeg håber for alle andre og for nellemann i Viby j, at jeg er den eneste der har haft så elendig en oplevelse. V.h steffen Poulsen.
Intet problematisk - nogle få misforståelser. Kan anbefales til alle.
Jeg har haft min Ford Smax til service inkl. flere ting som skulle ordnes. Bagklappen vil ikke lukke, Dørene ikke låse, Motoren hakker ved acceleration osv.
Desværre oplever jeg gang på gang hos Ford/Nellemann i Viby at tingene alligevel ikke er i orden efterfølgende eller at fejlen opstår kort efter igen:
Møg irriterende og jeg orker næsten ikke at skulle omkring dem igen. Motoren hakker igen... bremserne svigtet 3-4 gange siden sidste service. Og dørene og bagklappen skal man lige omkring med en gang ekstra før det virker! hmm