[REPLY]
Har egentlig haft en fin service, fik bare nogen batterier der ikke fungerede med i mine nøgler til alarm systemet jeg købte og samtidig syns jeg måske at hornet på den alarm jeg købte måske er lidt lav.... Men ellers får man da fin behandling og hurtig levering
Fantastisk service og alt gik som det skulle og system virker bare!
kunne ikke være mere tilfreds! :D
Hvis du skal montere centrallås i din bil, så ga ind på www.netimport.dk
Jeg bestilte en alarm, noget gps sporing og lidt løsdele. Alt var på lager og jeg modtog det dagen efter.
Perfekt - intet mindre
I min verden var dette en handel lige som det skal være på nettet, hurtig respons på handlen og masser af mails med status på afsendelsen af varen.
Jeg vil aldrig betænke mig ved at lave en handel med dem igen, så absolut anbefales herfra.
Jeg fik meget god vejledning i produktet jeg skulle købe. Er super tilfreds!
Hey net-import
Tak for kanon kundeservice og god vejledning både inde og efter købet af en magicar alarm i kan kun anbefaledes af mig :-)
Fungerade fint med information och leverans också till Sverige!
Dejligt at se et firma med så go service.. Jeg ringede en lørdag middag og til trods for at det lød som om han var ude med familien, havde han alligevel tid til at hjælpe med monterings vejledning..
Vil HELT sikkert bruge net-import igen og anbefale til hele min omgangskreds.
En super hjemmeside, og nogle fine produkter, og bedst af alt leveringstiden!
Jeg bestilte tirsdag kl 17, og blev helt forbavset da pakken næste dag var ankommet! :)
Men et stort minus: monteringsvejledninger til produktet skal oppes en hel del! Rigtig utilfredsstillende at være nød til at kører den på værksted! :)
Første gang jeg handler ved net-import.dk.
Bestilte et fjernbetjent centrallåsesystem, varen kom hurtigt og var fornuftigt indpakket.
Havde et spørgsmål til varen efter jeg havde modtaget den, ringede og fik et venligt svar på spørgsmålet så jeg kunne komme videre...
Så jeg er godt tilfreds, og vil da handle igen.
Jeg fik en mail ca. en halv time efter bestillingen, der fortalte at pakken var afsendt.
Sandt er i hvert fald at jeg fik den den næste morgen, og så kan det vel ikke gøres hurtigere.
Er absolut tilfreds med at handle her.. Første gang og det virkede bare fik mine vare som forventet både hurtig og sikker embaleret.
Produktet jeg har købt virker perfekt! Så jeg er meget tilfreds:-)
Hjemmesiden er nem at finde rundt i - nemt at bestille - nemt at gennemfører en ordre - nem og hurtigt modtagelse af det bestilte - det eneste jeg lige manglede var så en brugervejledning...
Jeg købte en centrallås som jeg umiddelbart på deres hjemmeside fik indtrykket af kunne bruges til både 12 og 24 volt.
Da jeg modtager varen, ser den umiddelbart ud til at være til 12 volt. Derfor spørger jeg på mail, om det er den korrekte vare jeg har købt, under henvisning til mit ordrenummer. Svaret er: ifølge producenten kan de "tage både 12 og 24volt, men vi anbefaler det ikke" det er lidt dobbelt konfekt, men jeg vælger at stole på producenten.
Jeg giver dem 24 volt, hvilket de holder til kortvarigt. Da jeg kontakter Net-import med min oplevelse, får jeg af vide, at den centrallås jeg har købt, kun tåler 12 volt +/- 25% Det er samme "Martin" der svarer mig både før og efter min montering, og jeg er utilfreds med, at jeg ikke fik det klare svar inden min montering, men et tvetydigt. Hurtig levering, og den vare jeg havde bestilt, men meget dårlig vejledning.
som forventet ok !
Vi var meget spændte på om kunne nå varen til en speciel anledning og det gik over al forventning. Tak for det.
Fik leveret en nummerplade ramme med parkerings sensor. Levering var fremme dagen efter den var bestilt. Det kan ikke gøres bedre, at prisen også var ok gør det kun bedre. Jeg kunne dog ikke bruge den tilsendte plade,da den ikke kunne monteres på bilen,på grund af udformingen af for kofanger. Varen blev sendt retur og firmat var hurtig til at sende pengene retur. Så firmat kan anbefales.
Bestillingen af min nye centrallås-styring i VW-look gik rigtigt fint og varen blev leveret som aftalt, men desværre fik jeg leveret en type 1 nøgle til fjernbetjeningen og ikke en type 0 som jeg havde bestilt. Efterfølgende har jeg så fået tilsendt den korrekte nøgletype, så jeg kan kun være tilfreds med den behandling jeg har fået.
Super, at der stadig findes forretninger der sætter god moral og kundepleje i højsædet.
At handle med www.Net-Import.dk er nemt og hurtigt, der gik 13 min fra afgivelse af ordre til besked om at den var afsendt, så kort og præcist, kan det siges.
Jeg modtog min vare dagen efter bestilling og har siden snakket med dem om en evt montering. Så 5 stjerner for venlig og super service. Kan klart anbefales!
Hej.
Jeg har købt en sædevarmer til min bil.
Prisen og forløbet mht. afsending af varen er der ikke noget at klage over.
Det fungerede til 5 stjerner.
Men det er irriterende at modtage en pakke der har været åbnet så mange gange at det virker som en demomodel man har modtaget. Det er ikke selve forsendelses pakken men æsken og posen som sædevarmeren ligger i, der er slidt. Nu håber jeg bare at den virker og at alt er der.
hilsen Martin
fin butik som har hvad man skal bruge inden for alarmer.