[REPLY]
Når man skriver en note til jer i sin bestilling, så svar i det midste på den!
Et SD kort havde ikke kostet jer det store at vedlægge til den dyre vare, men nu skal jeg bruge tid på at finde det i en anden forretning. Kan ikke engang tjekke om produktet virker, før jeg har fundet et SD kort og købt 8 stk. batterier.!!!
Handler ikke hos jer igen ud fra den oplevelse.
Hej. Jeg syntes at Netcenteret leverer varen hurtigt og billigt. Deres hjemmeside er nem og overskuelig. Nemt at fortage køb.
Alt ialt kan jeg kun anbefale Netcenteret. Hilsen Jesper
Super service...
Super hurtigt leveret...
Hjælpsom medarbejder i telefonen...
Jeg har haft en perfekt handel, tak for det!
Langsom levering, ringede for at rykke for varerne og fik ikke som aftalt en mail om levetingstid.
Har selv fået jer anbefalet og i lever fuldt op til den rosende historie jeg fik om jer.
Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt på. Der er nogle super godt tilbud og forsendelsen gik som smurt.
Har allerede anbefalet jer til andre og skal helt sikkert købe hos jer igen!
Jeg købte løbehjul til mine børnebørn ved netcenteret. Det var bare hurtig levering.
Ok løbehjul. God service når man ringer til dem. Super sjove ting og alt er i orden.
Alt gik efter aftalen, ingen klage. hurtigt levering.
Det var ikke en supper kvalitet vare, men man får jo for det man betaler.
I alt i alt kan anbefales :)
Bedømt ud fra min 2-årige søns reaktion på modtagelsen af denne gave - REN lykke!
Det der trækker ned er:
Samlevejledningen var på et billede på 2 x 2 cm. Om man så havde en lup, så ville man ikke kunne få alle detaljer med. Det er sgu en OM'er.
Jeg har kigget på andre bedømmelser af jer, og håber blot ikke, at vi kommer til at opleve lignende problemer med denne motorcykel.
Det er første gang jeg handler ved Netcentret, og er fuldt ud tilfreds med firmaet.
Jeg kender ikke noget til evt garanti eller andet , men går ud fra, at de følger dansk lovgivning på området
Købte en lille ATV til min lille søn i julegave, desværre var ATVen ødelagt flere steder, men kassen bar præg af at en gaffeltruck eller lign, havde været lidt vild ved denne.
Dette klarede Netcentret efter juleferien med bravur, da de tilbød at enten bytte ATVen, eller sende mig 500kr hvis jeg mente jeg selv kunne reparere den. Sender i dette øjeblik den defekte tilbage og satser på hurtigt at modtage den nye ATV.
Har været godt tilfreds med denne håndtering.
Det er umuligt at have med Netcentret at gøre når det handler om garanti.
De vil f.eks ikke give penge for den fragt man har lagt ud. Her har vi allerede et klart brud på på dansk lovgivning.
De fortæller så at de har nogle betingelser som gør at de godt kan undlade at refundere portoen som man har lagt ud.
Men spørger man forbrugerstyrelsen. Så holder den ikke i retten.
Desværre stopper det ikke her.
De sender varen retur uden at havet fortaget nogen form for reparation.
I følge dem sel har de testet deb 2 gange hvor den virkede fint. Det undre mig så bare at de ikke har bemærket den produktions fejl (støbefejl) som er på produktet.
Støbefejlen gør at når slushice maskine begynder at fryse. Ja så kammer den over og man er nød til at slukke for maskinen.
De fortæller mig så at låget er sat forkert på. Men for det første kan låget kun sættes på en måde. Ellers sidder det simpelthen ikke fast. Altså kan det ikke sættes forkert på. Og for det andet har jeg allerede denne maskine i forvejen. Så det skulle være mærkeligt at jeg pludselig ikke kan finde ud af at bruge den.
Alt dette føre selvfølgelig til en klagesag hos forbrugerstyrelsen.
Netcentret.dk skal være mere end velkommen til at sende dokumentation på deres reparation. Som kan dokumentere at den virker som den skal.
Jer der ønsker dokumentation fra forbrugerstyrelsens afgørelse, er velkommen til at kontakte mig.. Der er jo ingen grund til at flere skal snydes på samme måde.
Under alle omstændigheder så følger de ikke dansk lovgivning.
Det er klart at hvis man kan slippe af sted med at snyde kunden. Så er det jo billigere.
Så hvis i vil have garanti på det i køber. Så hold jer lagt væk fra Netcentret. De skal nok finde en grund så der ikke er garanti.
Jeg købte et sæt kampvogne til min søn og modtog dem lyn hurtigt. Desværre var den ene defekt så jeg måtte returnere varen. Nu var nervøsiteten der......Kunne varen når at blive byttet inden juleaften ??
Jeg ringede til Netcentret og fik en "smilende", ærlig og flink medarbejder i røret.
Han kunne forsikre mig om at det skulle de nok nå da de havde ekstra fokus på at vi nærmede os den 24 !
Jeg sendte varen retur og svupti havde jeg fået den byttet. Ingen problemer - heller ikke med retur porto !
Respekt og tak for god betjening !!!
God jul til jer alle............
Jeg har ikke handlet hos dem endnu, men kender en del venner som er positive om deres pris og service. :) Jeg er enig med vennerne for jeg kan se at deres priser nemlig lavere i forhold til andre steder. :)
Jeg ser frem til at handle hos dem en dag snart når jeg skal købe en RC bil. :)
Har kun haft gode oplevelser med netcentret.dg. Gode til at vejlede kunder. God bytteservice og hjælpsomhed. Stor viden.
Næste gang du skal have legetøj til din børn, skulle du besøge Netcentret.dk, Fede ting, flere kortbetalingsmuligheder, hurtig levering, samt billige ;-)
Fede konkurrencer i køre med en skam jeg aldrig har vundet hos jer,men håber denne her gang at vinde
Har desværre aldrig handlet hos jer endnu.
jeg syntes det er en rigtig fed side med masser af fede ting....
der er et meget stort udvalg af en masse ting, og mulighvis os her du finder julegaverne.
hurtig levering og aldrig nogle problemer....
denne side her kan 100 % anbefales....
Købte en 800 W ATV, til min søn. Desværre var der en transport skade da han pakkede ud 1 mdr senere til fødselsdag. Ringede til netcentret og aftalte at jeg kunne komme forbi. De byttede uden problemer til ny. Senere har jeg også bestilt nye skærme, og disse kom også som aftalt. Jeg føler mig meget tryk ved at handle med netcentret, som yder en fremragende service.
Hilsen Lars
Jeg købte en en Zeno Monaco Go Cart til min søn og den er et stort hit. Synes det var et super produkt til prisen. Købte den på tilbud til 500,- Dog var brugsanvisningen så godt som ingenting værd. Jeg snakkede dog med en meget venlig og tålmodig sælger og sammen fik vi brugt de rigtige møtrikker de rigtige steder. Der var dog nogle stykker tilovers:)
Bestilte poolbord en poolbordslampe og bordtennisplader til at lægge ovenpå. Kom meget hurtigt i 2 hovedforsendelser og en efterlevering. Der var ingen forvarsel om levering, så det var heldigt jeg var hjemme. Under udredningen af leverancen var der fremragende service fra Kristian. Efterfølgende viste det sig at en kædering i lampen var knækket. Straks blev der fremsendt en ny! Alle forespørgsler efter handlen er blevet besvaret lynhurtigt og seriøst. Kan absolut anbefale netcentret. Eneste anke er at poolbordet virkede lidt oversolgt - kvaliteten var ikke helt som forventet. Pladen en anelse skæv og bordet temmelig langsomt. Men ialt god værdi for prisen. Go for it!
Gitte Marie Zakariasen found this review useful
har handle med dem en del gange og er ovenud tilfreds super service og rigtig god behandling
Jeg har været "med" netcenteret siden den spæde start i 2004, og har handlet der, en del gange - stort som småt - har altid fået en god oplevelse, og i forbindelse med en enkelt reklamation.
Jeg er inde og tjekke deres hjemmeside ud, et par gange om måneden, for at se deres udvalg - modtager også et nyhedsbrev!
Til slut vil jeg påpege at Netcentret er en dejlig drengerøvs-show... Der er sgu altid et eller andet dejligt og skørt man er nød til at investere i .... desuden er det billigt :-)
Netcentret har da bare alt det fede legetøj! Eneste ulempe er at man godt kan købe sig fattig hvis man får for meget snor :-)
Havde købt en rc bil den gik desværre itu efter anden opladning,
men pengene blev refunderet og vi har købt en et nr større, også ved netcenteret.dk, super service
Jeg har handlet mange gaver til mine børnebørn hos netcentret, og har kun gode erfaringer med det, altid førsteklasse varer og sikker betaling og levering lige til døren, Jeg kan anbefale at handle der. vh Lars Kristiansen
Vi købte til jul to elbiler til vores børn hos netcenteret og den ene har været til reservation 4 gange og den anden 5 gange. Nu dur de ikke igen, og vi vil have vores penge retur, men nej det nægter de i netcenteret selvom der er en lov som siger at de skal udbetale pengene! Nu er vi gået videre vil Forbrugerstyrelsen som helt klart fortælle at de skal refunderer pengene men de nægter stadig. Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service og kan kun råde jer til ALDRIG at handle hos dem! Ud over det har vi på et tidspunkt betalt 400 kr for en reservation hvilket er ulovlig af netcenteret at kræve da vi har 2 års garanti.
Jeg havde bestilt et af deres elektriske løbehjul på 800W, det fungere da også godt, men hjulene kan ikke holde til at køre langt eller længe, de eksplodere. Så hvis du har planer om det, drop det. Jeg skrev til dem med det samme at det var sket, og de refunderede pengene for det ødelagte hjul og slange. Men har aldrig set pakken med hjul og slange. Det eneste plus er at de refunderede pengene på hjul og slange.
- Sidste gang der bliver bestilt derinde!!
Jeg bestilte et baghjul til mit el løbehjul. Der stod at de havde det på lager, da jeg så bestiller det og har betalt, hører jeg intet. Der går en uge så skriver jeg til dem og hører hvor det bliver af. Så får jeg en besked om at de ikke har det på lager, men de får det om onsdagen fra deres leverandør. Det bliver onsdag hører ikke noget fra dem. 2-3 uger senere får jeg en besked om at min pakke er sendt, modtager den næste dag. Bliver rigtig glad For at mit baghjul er kommet, indtil jeg pakker det ud, det er et forhjul jeg har fået istedet. Magter ikke mere så vil bare have mine penge tilbage. Så må vi se om hvor lang tid der går før jeg får dem.
Ja nu er jeg ikke meget for at bedømme sælgere igemmen trust,
For jeg syndes ikke at kunder er reelle når de bedømmer en sælger
og de eneste der får noget ud af dette er trust.
Alså som jeg kan læse bedømmer en kunde netcentret efter et år
at et elløbehjul gik i stykker efter et år alså hallo er det netcentret skyld
nej det er det jo ikke alså efter et år hvordan er det blevet behandlet osv. Jeg mener personligt at sådan et indslag burde slettes af trust
da det ikke giver nogen mening overhoved. Nå men jeg vil i hverfald
rose netcentret for at gøre alt for at tilfreds stille sine kunder og det er
jeg ret sikker på at de gør for alle kunder. Så kære kunder kom ind i kampen og bedøm kun et firma dårligt vis i har gjot alt det i kunne
i forvejen for at få løst et problem, Men jeg vil slutte af med at sige tusind tak til netcentret for altid rigtig god service.
Mvh Alex Jensen
Jeg bestilte en politimotorcykel til vores barnebarn om onsdagen inden kl 15,00 og fik den torsdag formiddag, leveret lige til døren.
Det kan ikke være bedre.
Også ordrebeskæftigelse via e-mail fungerede perfekt.
Alt i alt en god oplevelse, ikke sidste gang jeg bruger Netcentret.
hilsen Bente
Vores søn fik et fjernstyret "Hovercraft" fra Netcentret.dk i julegave. Stor var forventningen da legetøjet skulle afprøves samme aften, så efter at batteriet var fuldt opladet blev "båden" afprøvet - desværre uden succes, da den kun nødtørftigt kunne "svæve" men slet ikke komme fremad. Vi sendte legetøjet retur til firmaet, som dog blot konstanstatere at "båden" modsvarer deres forventning i forhold til funktionalitet.
Nu (3 mrd senere) er legetøjet ved deres "service" afdeling, som vil have betaling for fragten for at sende den retur, hvilket vi ikke ønsker da legetøjet efter vores mening er defekt. Vi vil blot have vores penge retur......
Super hurtig levering og god rådgivning inde jeg købte mit overvågningsudstyr, vi ses, handler gerne igen. :-)