We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (422)

Fin service.

Mine varer blev leveret hurtigt og uden fejl. Priserne er også gode. Vil helt sikker købe flere ting hos Netgiraffen.

Upåklageligt

Handel gennemført upåklageligt og uden problemer af nogen art - vare som lovet og forventet. Kan kun anbefales

Netgiraffen ApS

God service, hurtig levering.

Jeg har været meget tilfreds over hele forløbet og glæder mig meget til at give min datter sit legekøkken i julegave!
Jeg sendte en mail til netgiraffen om levering af min pakke og der blev hurtig svaret.
Så er en meget tilfreds kunde! :)

God jul derude! :)

Super+++

Produkt præcist som lovet. Ankom 2 dage efter bestilling.
Udvalget er ikke så stort som på mange andre sites, men hvis du finder det du leder efter, kan jeg kun anbefale netgiraffen. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der +++

Det bare julelet

Ta' giraffen, der finder du megen inspiration, let og effektivt. Du bestemmer selv hvor du henter din pakke, men du skal selv indpakke i gavepapir.

Netgiraffen ApS

Dejligt sted at handle legetøj

Har købt alle mine julegaver til børn og niecer hos NetGiraffen. God webshop med dejligt nemt overblik og masser af rigtige dejlige varer som jeg ikke har set andre steder. Levering med PakkeShop var helt smertefrit og alt var pakket godt ind.

Det hele er lige til UG :-)

revnet

jeg købte en postmand per bil med figurer,men det var ikk pakket ordentligt ind så det var helt klemt da jeg modtog den så der er kommet en revne i postmand per bilen ved døren, det er jeg virkelig skuffet over og det gør at jeg ikk vil handle der en anden gang for da vi ringede ind og klagede snakkede vi med en dame der var ubehøvlet og sys ikk det er fair jeg ska modtage noget der er revnet fordi det ikk var pakket ordentligt ind!!

Reply from Netgiraffen ApS

Hej Diana,

Vi er kede af at du haft en dårlig oplevelse.

Vi har været i kontakt PostDanmark som har noteret at du har taget imod en beskadiget kasse og derved accepteret PostDanmarks levering.

En gang imellem sker det at en kasse bliver godt trykket, selvom den er pakket rigtig godt ind, i pakkepostsystemet hos PostDanmark og så skal man som forbruger nægte modtagelsen da PostDanmark ellers ikke står til ansvar for leverancen.

Vi har fra vores medarbejder noteret at det var en meget hidsig mand som skældte ud og så går man jo nok lidt i forsvar som menneske. Det undskylder selvfølgelig ikke at vores medarbejder har været ubehøvlet og vi selvfølgelig tage det op med nævnte medarbejder.

Blot til slut - så har vi haft fat i PostDanmark på dine vegne samme dag og vi har ringet tilbage til dig og fortalt at du kunne gå tilbage til postkontoret indenfor 24 timer og anmelde en transportskade til posten.

Hurtig og positiv service

God og ordentlig betjening, de bestræbelser sig virkelig det bedste for at indfri kundens ønsker, tak for venlig service

• Nykøbing F, DK
  • 2 Reviews

ku ik være bedre

alt er bare som man kunne forvente. Derfor intet at bemærke ud over at det er helt OK.

Hurtig service :)

Var lige som man kunne forvente, hurtig, og jeg fik det jeg havde bestilt, kan kun anbefales :)

Kan kun anbefales!

Havde varen jeg ikke kunne finde andre steder, god pris og hurtig lev med GLS

Super

Kan helt sikkert anbefale at handle hos Netgiraffen. Stort udvalg, nemt at bestille og hurtig levering

Super handel.

Gode priser, nemt at handle og hurtig levering!

alt var som ventet

Hurtig leverance (inden for 3 dage), selvom der blev gjort opmærksom på at der kunne være længere leveringstid, fordi deres julesalg er begyndt.
Jeg er rigtig godt tilfreds

Netgiraffen ApS

Godt udvalg og hurtig levering

Jeg var meget tilfreds med mine køb hos Netgiraffen. Der er et stort og godt udvalg, og behandlingen og levering af ordren var super hurtig. Og så er det en ekstra fordel, at man kan betale med forbrugsforeningen.

Alt i orden

Fik min varer et par dage efter bestillingen - ikke noget at komme efter

LÆKKERT

Helt igennem kanon.

Købte en legetøjsrengøringsvogn (som den billigste over alt på trods af fragt)

Bestilte den lørdag og tirsdag var den der.

de havde 3-4 dages leveringstid så forventede den ikke før om onsdagen eller torsdagen.

så hurtig levering som man kan takke GLS for og Netgiraffen for afsending.

alt var der som det skulle og min lille niece var helt vild med det..
+ forsendelses indpakning vr dejlig rummelig (måske endda lidt for rummelig) men vren tog ikke skade

så tak for hurtig og smertefra handel.

Hurtig ekspedition

Flot og brugervenlig hjemmeside.
Hurtig bekræftelse af ordre og efterfølgende ekspedit levering.
Giver hermed mine varmeste anbefalinger!

tilfreds kunde :-D

Varen kom bestemt til tiden, jeg havde ikke forventet at det ville gå helt så stærkt :-) og efter rigtig meget søgen på nettet, lykkedes det også at finde det hos jer, alt i alt er jeg meget tilfreds, tak for det. Så ja jeg handler her igen, næste gang jeg skal handle legetøj.

netgiraffen

Alle vare kom som aftalt til tiden og i god stand.

Anbefales!

Jeg fik meget hurtigt svar på mine spørgmål og varen modtog jeg hurtigt efter, selvom det var midt i juletravlheden:o)

Super Service

Bestilte Peter Pedal bingo, nemt at handle på hjemmesiden, hurtig levering, i fin emballage. Jeg havde bedt om at pakken måtte stilles i min gang og dette blev gjort. Så thumbs up!

Anmeldelse

Købte flere forskellige ting på samme ordre. Fik varerne efter få dage. Ingen problemer på noget tidspunkt.

Hurtigt, nemt og bekvemt

Meget kvik levering, fine varer hvad mere kan man forlange

Hurtig og effektiv levering

Super service, gaverne blev bestilt og inden for 2 dage så var de ankommet Tusind tak for det nu er jeg klar til fødselsdag helt uden stress:-)

super handel

fin vare, god pris, hurtig levering- kan kun anbefales:-)

Super service!

Købt legetøj. Super hurtig handel og god service! Top dollar :-)

Nemt, hurtigt, effektivt.

Virksomheden har en dejlig overskuelig hjemmeside, opbygget så varesortimentet let kan tilgås. Man havde også oplevelsen af at varen næsten allerede var klar til afsendelse inden det endelige tastetryk var foretaget. En hurtig og effektiv levering. Emballering i top!

Netgiraffen ApS

Helt tilfreds, kan anbefales.

Hurtig levering, og tingene svarede til det forventede. Vil helt sikker handle igen.

Helt i orden

Jeg har købt et aktivitettæppe og lidt legetøj til min datter i Netgiraffen. Det hele har kørt som smurt og tingene er rigtig fine. Jeg kommer nok til at handle der igen.

Super god service, Tak!

Dejligt med hurtig og nem betjening på jeres hjemmeside. En stor ros vedr. forsendelse, det gik hurtigt og legetøjet var pakket godt ned i papkassen, så det ikke tog skade under forsendelsen. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler legetøj hos jer.

Perfekt...

Super hurtig forsendelse. Alt var pakket flot og forsvarligt ind. Der lå 2 små chokolader samt et personligt håndskrevet takkekort.
Jeg er meget tilfreds og handler gerne her igen.

Netgiraffen ApS

Problemfrit køb, levering til tiden til den aftalte pris!

Kan kun anbefale Netgiraffen - deres pris var langt billigere end øvrige butikker med præcis samme vare!