[REPLY]
Ja, jeg synes det er en optur at handle i Netto som oftest. Personalet er venlige, butikken ser ordentlig ud, varerne er billige og der er et godt udvalg af dagligvarer. deres tilbud er osse gode. Varerne er friske og deres grøntafdeling er velassorteret i forhold til, at det er en discountkæde. Helt klart mit foretrukne indkøbssted - selv hvis det betyder en omvej!
Jeg elsker netto... Det har en stil over sig, som bare passer mig rigtig godt. De har de basale varer som man skal have..Jeg kan også rigtig godt lide at de er billige i pris, og de har altid et eller andet underligt, som ryger ned i kurven..:)
Det er blevet umuligt at købe kød i Netto uden der er HALAL mærker på. Jeg nægter at støtte islamisk trossamfund og dyreplageri ved HALAL slagtning. Muslimer får valget at kunne købe kød der er halalslagtet, men os danskere har ikke noget valg. ALLE vare i Netto med kylling eller oksekød er Halalslagtet, der er sku utroligt man ikke kan købe kød fra dyr der ikke er pint ihjel under forfærdelige forhold. Det er ikke acceptabelt! De netto jeg har været i har dårligt udvalg, med vare der koster det samme som andre steder eller er dyrere og et personale der består af en gruppe teenagere med hængerøv som opføre sig som om at det irretere dem at der kommer kunder.
Jeg har været stamkunde i Netto, men nu kommer jeg der kun hvis det er højst nødvendigt!
Ja og derefter. Man får hvad man betaler.
Tit rådne vare i grøntsagsafd. ´Det roder altid, men det er lige så meget kundernes skyld, der ikke kan lægge vare tilbage på en ordentlig måde. Kunderne roder og rager rundt, og smider kød på slikhylderne fordi de ikke gider at bevæge sig tilbage hvis de fortryder købet.
Nogen Nettoer er bedre end andre, stor forskel.
Men generalt ikke friske vare alle steder.
Det allerværste hos Netto, er deres blomster, der ikke bliver passet.
Skal stå i lange køer, en mand ved kassen.
Har som regel et godt udvalg af kvalitets- og mærkebrands...De har øvet sig i de danske forbrugeres ønsker i mange år!
Positive: Holder længe åbent, ligger typisk i bymidten, udmærket udvalg til det hurtige, gode priser, smilende personale.
Negative: Har næsten aldrig de tilbud man gerne ville have i butikken. Her snakker jeg udelukkende fødevare, har aldrig købt andet i netto.
Bottom line: Det er udmærket til formålet.
Although I buy very often in fakta and netto, I must say that weekend morning all of them (in 10km radius in copenhagen) close machines for exchanging bottles. they like to take money (when people buy products) but they don't want to spend money (when people exchange bottles).
Netto i Ringkøbing er en kanon god butik, har sjældent mødt så god service, og så har de altid friske varer ;-)))
Når du kommer i Netto på Søborg Hovedgade skal du huske at tjekke ud hvor der Nesibe sidder, for den pige hun kan bare det der. Hun spilder ikke tiden på hyggesnak og pjat, næh hun smider varer forbi scanneren i et tempo der gør at det rent faktisk er en meget kort fornøjelse at handle der. 5 stjerner til Netto generelt, 10 stjerner til Nesibe - det kan da kun være et rent 5-tal.
Netto er bomben. Alt er billigt og servicen er max iorden.
Har handlet i Netto i ca. 4 år nu, og jeg ville aldrig handle et andet sted.
Stort udvalg. De har eksempelvis over 5 forskellige spejedrenge hvor den billigeste koster under 9 kr.
Jeg kommer nok til at handle i Netto hele mit liv.
Sabina found this review useful
det er ikke rimelig at vi skal gå rundt og finde ekspedienterne så vi kan få lov til at betale
Netto er en god foretning man skal bare ikke regne med meget service , men så er priserne også rimelige...
husk lige på når i skulle finde en gamle vare i netto som ikke er så svært at man for en pose kaffe
he he
Netto Struer: Byens bedste, mest varierede og mest up-to-date trendy udvalg af lige præcis det rigtige brugskunst og diverse tilbehør til hjemmet! Det er som at have en House Doctor, Rice eller Greengate minibutik! :)
Tit og ofte reklamere de med nogle non food vare i deres katalog, til fornuftig pris, men hvad hjælper det når de sjældent har noget af det når man kommer ud i butikkerne, de kan ligeså godt lade vær med at sætte det i deres katalog, vis de ikke har det alligevel, eller kan få det hjem!
Netto i Ringkøbing er den bedste netto i Danmark.
Super personale, hjælpsomme og smilende
Netto har mange spændende ting, men mange af de spændende ting finder man oftest i rodekasser, hvor halvdelen af papkasserne er åbnet, og det er umuligt at finde priser på mange af varene.
Jeg kan klart anbefale Netto, da man altid kan finde gode tilbud, også økologisk. Hvorfor betale overpriser, når man kan få dem billigere.
Netto har et fint udvalg, der dækker de meste af mine behov. Synes DøgnNetto er lidt dyrt, så vil helst ikke se flere konverteringer af almindelige Nettoer som alligevel har fine åbningstider.
Godt nok er udvalget ikke så stort som Bilkas, men varerne er klart billigere! Alt hvad der kan købes i Netto, bliver købt i Netto :-)
Ikke så god som de var før hen, og der er klart grundlag for forbedringer. En del butikker er for små og rodet, og der mangler en rød tråd i deres indretning.
Jeg har 3 gange i håbet om der bare havde været udsolgt tidl. prøvet at finde sukker i "min" netto rundt hjørnet (ikke døgn ) men sukker er INGEN steder at finde ... Der er gryn og mel men INGEN sukker ..
Har gået derinde i 30 min uden at finde det .. har sågar haft en ven med der heller ikke fandt det .. og der er aldrig nogle ansatte man kan få fat i ..
Så netto : Soo Loong !§
Man kan stort set få alt i netto uden nogen kompromisser... Elsker deres øko basilikum fx :)
Old school hjemmeside der stadig ser ufattelig grim ud og som glemmer at de faktisk kan pleje deres kunder bedre online hvis de kom lidt op på dupperne. Jeg er glad for at handle der men bruger aldrig hjemmesiden selvom mit liv er på nettet - men det er bare ikke interessant eller relevant. Det er synd.
dejlig butik at handle i..godt flow af forskellige varer..til en god pris..god service
Handlede i går i Netto 4100 Ringsted Nørregade. havde travle og tog bare de forreste vare, brødet jeg købte var 1 dag for gammelt, ved godt jeg burde se på datoerne, men helt ærligt, så er det for dårligt at de sælger brød der er udløbet.
Da jeg kom op til kassen stod den person der havde siddet ved kassen og talte med en anden person, jeg lage varerne op på båndet og der skete ikke noget, før at jeg kommenterede det, og så ringede han på klokke og så kom der en anden person efter et par minutter...
Alt i alt, ikke en positiv oplevelse, gamle vare og dårlig service.
Handler aldrig i Netto 4100 Ringsted Nørregade igen.
Jeg handler meget meget ofte i netto. Der hvor jeg handler er medarbejderne søde og venlige. Varene er altid i top og man finder ofte et rigtig godt tilbud.. Den eneste grund til at den ikke får 5 stjerner er fordi at netto godt kan virke en smule rodet engang i mellem.. ikke sådan at der ligger vare på gulvet og flyder.. men den virker bare rodet vare messigt.. :) men derfor er det nu stadig en god butik at handle i :)
Men klamme kurve, burde blive vasket regelmæssigt. Hygiejnen i butikken generelt dårlig. Venligt men stresset personale.Efterhånden et fint udvalg af økologiske vare i butikken.
Netto i Nyk ved fakta, er da bare for ringe. en del af personalet sure og nogle rare. Stod med min femårige datter på vej hjem fra børnehaven og smuttede forbi netto for at handle ind til aftensmaden, da min datter pludselig skal bruge et toilet. Blev nægtet lån af toilettet til min trængende datter. Gik over i Fakta på modsatte side hvor vi uden at handle fint kunne låne toilettet. Vi handler aldrig mere i den netto, eller andre hvis lignende sker igen...