We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (30)

Kan varmt anbefales...

Har brugt Nettobrænde i denne fyringssæson og gør det igen i næste. Det er nemt at bestille og betale. Brændet kom hurtigt, faktisk før de lovede det leveret.

God kvalitet til prisen

God brænde til prisen. - Og hurtig og god leverance. Vi vælger helt sikkert Nettobrænde næste gang!!

varm tilfredshed

Vi har købt løvtræsbrikketer, og blevet meget tilfredse med disse. Fik leveret varen efter 2 hverdage. Vil helt sikkert handle tilsvarende vare igen hos nettobraende. Hilsner fra Jane og Ib

Nettobraende

Vådt brænde leveret midt på vejen

Vådt brænde, der ikke kan brænde, selvom det er købt i en kategori af 'klar til brug'. leveret midt på vejen, så der ikke var farbart - selvom der var lavet aftale om, at vi skulle ringes op, så vi kunne være hjemme, og flytte brændet med det samme.
dårlig oplevelse, og vi køber aldrig mere brænde hos Nettobrænde - det eneste der kommer ud af det, er sod og røg - ingen varme flammer!!

Nettobraende

Dårlig oplevelse vendt til positiv!

Vi havde en dårlig oplevelse i forbindelse med køb af briketter hos Nettobrænde.dk. Vi har været kunder i et par år + og har ellers altid været tilfredse.
Levering af briketterne har altid været hurtig - og inden for 3 hverdage.

I år fik vi nogle briketter, der ikke helt levede op til, hvad vi ellers har modtaget de tidligere år. Vi henvendte Os til Nettobrænde.dk, og de har taget hånd om sagen, beklaget det meget, og været yderst hjælpsomme og forstående.
Vi ved, at de sælger briketter, der er af god kvalitet.

De har løst problemet, hvilket betyder mest for Os, når vi handler på nettet (Og også i fysiske butikker). - Det betyder meget med god kundeservice, og det har vi oplevet her.

Vi ser frem til at benytte tilbudene, og den gode service hos Nettobrænde årene fremover også!

Update:
Vi har fået leveret nogle fine bøge-briketter. Af en rigtig venlig chauffør. Super.

Udmærket firma

Har handlet med Nettobraende igennem flere år. Har ikke haft nogle problemer, og handler der gerne igen, såfremt prisen er fornuftig

Nettobraende

Har fået brænde gennem firmaet i flere år. Altid super hurtig levering, god kvalitet og hugget i fornuftige størrelser. Lad brændet ligge sommeren over, så er der ingen problemer med at det fænger.

Nettobraende

Dårlig kvalitet på brændet!

Jeg vil gerne advare mod at købe brænde hos nettobraende.dk. Kvaliteten af brændet var meget dårligt. Rigtig meget var pilråddent. Fyldt med svampesporer og fugtigt. Det er bare ikke i orden. Da jeg ringede samme dag til dem, for at få dem til at tage brændet retur, svarede de ikke når jeg ringede. Vi blev derfor nødt til at slæbe brændet ind, da det ikke kunne blive stående på fortorvet, hvor de havde placeret det. Og vi opgav at få dem til at tage brændet retur. En del af brændet er nu så tørt at vi kan bruge det, men brændværdien er ikke fantastisk og jeg ved ikke hvor meget af brændet vi i sidste ende vil kunne bruge. Alt i alt: en dårlig handel.

virkelig delte meninger

– kan man læse, Nettobrænde ligger bestemt ikke stabilt – men i får 5 stjerner af mig for en god og hurtig mailkorrespondance, hurtig levering, flinke vognmænd der virkelig står på hovedet for at efterkomme ens ønske om placering, og som nu ved hvor det skal stå, dejligt

Nettobraende

Lever helt klart op til mine forventninger

Har nu handlet med denne virksomhed i knap 8 år, og til dato er jeg ikke blevet skuffet - jeg har prøvet mange af deres brændetyper, og været fuldt ud tilfreds - at man skal betale for sine varer inden leveringen ser jeg ikke noget problem i, i og med jeg ved at varerne kommer inden for den lovede levreringstid - vognmanden der kommer med varerne, har både leveret brændet helt oppe ved min garage eller sågar ved brændeskuret, når han har grej med til at kunne det - ellers har det bare stået ved min indkørsel som normalt er aftalen.

Nettobraende

Brændet er IKKE tørt og de vil ikke tage telefonen

Har købt 2 tårne som tørt brænde "klar til brug" som der står i betingelserne, men det er helt klart frisk fældet træ der syder og bobler i brændeovnen og ikke er til at få ild i. De svarer ikke på mail eller telefon. Sjovt nok hedder de også Dongsted.dk, Træbriketter.dk og BuyersBennefit.dk og sikkert flere andre navne.
Iøvrigt mærkeligt at der er så mange vildt positive anmeldelser. Gad vide hvem der skriver dem??
Nettobrænde eller hvad I nu hedder. Tag og tjen jeres penge på ærlig vis og lad dog være med at forsøge at snyde kunderne. Der er INGEN fremtid i det. PS jeg regner med at klage til forbrugerstyrelsen hvis jeg ikke får nogen reaktion fra jer.

FLOT OG TØRT BRÆNDE

Jeg har været kunde hos dem i flere år og er absolut tilfreds. Dette gælder både kvaliteten af det leverede brænde, men sandelig også den gode service. Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos dem.

Elendig firmapolitik

De trækker penge på ens konto og så går der 16 dage inden der leveres, dette var min oplevelse første gang jeg handlede ved dem, ved en KÆMPE fejl ( min egen dumhed ) har jeg nu kommet til at bestille ved dem igen, og nu er det 9 dage siden de trak penge og jeg har ikke set skygge af brænde, den her gang vælger jeg at gå videre med min klage da det ikke er lovligt at tage betaling for en vare der ikke afsendes, så venter spændt på om jeg når at modtage min vare i år og hvilke kvalitet jeg så får

HOLD jer langt væk fra den her forhandler

Hurtig levering, Gode store briketter

Bestilt 3 paller træbriketter og fik leveret allerede dagen efter, placeret i min carport som aftalt, briketterne er rigtigt gode og brænder med en flot høj flamme, tak for god service

Nettobraende

Vi kan ikke anbefale Nettobrænde - dårlig service, vådt brænde og lang levering

Vi bestilte ovntørret brænde og ventede meget længe på leveringen. Vi forsøgte flere gange at komme i telefonisk kontakt med Malene Dupont hos nettobrænde uden at der blev vendt tilbage. Vi modtog meget sent en mail at leveringen var forsinket. Da vi endelig modtog brændet var det så vådt at det stort set ikke kunne brænde. Efter mange forsøg lykkedes det at få kontakt til Nettobrænde og der anbefalede Malene Dupont at vi sendte et par brændestykker tilbage så de kunne "måle" fugtigheden i brændet. Vi fik en standart skrivelse tilbage hvori det fremkom at de ikke fandt brændet mere vådt end vi kunne forvente og afviste dermed vores klage. Vi har været nødsaget til at købe brænde et andet sted og lade brændet tørre en sæson før det kan bruges.
Vi kan bestemt ikke anbefale Nettobrænde til nogen.

Mvh Gunner From, Marienborg Alle 135, 2860 Søborg

Nettobraende

Køb aldrig hos nettobrænde ..

Virksomheden har leveret de dårligste træbriketter man kan tænke sig. Smuldrer og brænder ud på en halv time for 2 briketter ved korrekt fyring. Plejer kun fylde 2 i hver halvanden time. Deres ingeniør mener at det er mig som er helt galt afmarcheret. Han vurderer de dårligste træbriketter jeg har set til at være gode og 100% iorden ??
Det vil koste mig 1200 i transport at levere briketterne tilbage!! De vil ikke hente dem igen eller bytte til en anden slags .Ved søgning efter en anden leverandør fandt jeg at nettobrænde.dk Dongsted.dk,Træbriketter.dk., Luksushuset.dk og nettofliser.dk tilsyneladende er en og samme forretning... Tænk dig godt om inden du køber træbriketter hos dem..Køb lokalt ..Det er en tillidssag at få gode træbriketter..

• Odense, DK
  • 1 Review

Ingen problemer

Jeg har hvert år de sidste 3 år købt et tårn ovntørret brænde og 1 til 2 paller briketter. Brændet har altid været helt tørt og flot og briketterne gode.
En enkelt gang fik jeg leveret en forkert palle, men de kom med det samme og byttede den, uden problemer.

PAS PÅ!! Betaling trukket - men ingen varer

Efter snart 3 ugers venten har jeg fortsat ikke set skyggen af brændet, men til gengæld er betalingen trukket.

Har ikke hørt svar fra kundeservice angående forsinkelse på leveringen, men da jeg annullerede min ordre, fik jeg besked om at det ikke kunne lade sig gøre.

Kan ikke udtale mig om varen, da den aldrig er modtaget. Mage til butik skal man vist lede længe efter.

Leveret dagen efter...

Jeg har handlet ved Nettobrænde de sidste 5 år, og der har aldrig været problemer. Sidst fik jeg enda mit brænde leveret dagen.

Nogle gange ringer vognmanden dagen før for at aftale nærmere, på trods af at man har skrevet hvor man gerne vil have brændet placeret - det synes jeg er fedt. Een gang blev brændet dog placeret på fortovet, men da der lå ½ meter sne i indkørslen er det jo ligesom min egen skyld !!

Deres nyhedsbrev kan varmt anbefales - der kommer rigtig mange gode indformationer.

Nettobraende

Lang leveringstid og meget vådt brænde

Jeg kan slet ikke anbefale Nettobraende.dk.

Bestilte via nettet og fik oplyst leveringstid på maksimum 2 arbejdsdage. Der var godt nok en del sne på vejene i de dag, men der gik 2½ uge inden brændet blev leveret, og det er ikke acceptabelt. Specielt ikke, da jeg selv måtte ringe og rykke - det mindst man kan forvente, er da en besked om, at de er forsinket pga vejret.

Da brændet endelig blev leveret, viste det sig at være særdeles vådt - på trods af, jeg havde bestilt ovntørret brænde. Det er umuligt at få tændt op - jeg må bruge savsmuldsbriketter sammen med brændet for at holde gang i brændeovnen. Det har jeg trods alt aldrig oplevet før i de fem år jeg har haft brændeovn og købt brænde...

Jeg har klaget over kvaliteten via mail, men har nu ventet 3 uger uden at høre fra Nettobrænde - så nu får de altså denne dårlige anmeldelse...så må vi se om det hjælper på deres kundeservice.....

Nettobraende

Godt tilfreds med kundeservicen og varen

Fikle veret et tårn tørt brænde. alt var Ok og det de var meget hurtige til at leverer, kun 2 dage så havde jeg fået min bestilling.

Nettobraende

3uger - ingen levering - ringe kundeservice.

Jeg har stadig ikke modtager mit brænde trods 3 ugers venten. Jeg har derfor kontaktet dem og fået at vide at jeg bare kan annulere ordren, de ved ikke hvornår de kan levere.
Jeg bestiller ikke brænde hos nettobrænde en anden gang.

Jeg har nu bestilt hos www-fyr-selv.dk i stedet. Super vejledning og betjening, de levere i morgen.

Meget tilfreds med handlen

Vi fik af vide at der kunne gå lidt længere tid med leveringen end normalt, da de havde meget travlt , men vi blev meget positivt overrasket da vores ovntørret brænde allerede kom dagen efter. Brændet er helt tørt og brænder rigtigt godt. Jeg er meget tilfreds med leverancen.

Nettobraende

Overholder ikke leveringstid og svarer ikke på telefon og mail

15. november 2010
De overholder ikke den lovede leveringstid - max. 10 arbejdsdage - de er gået og jeg venter stadig.
Jeg har ringet - de lover at ringe tilbage, hvilket de ikke gør - jeg har nu skrevet email om annulering af ordren, de kunne i det mindste give besked om, hvornår de eventuelt kan levere, når de ikke kan overholde betingelserne.

Kan ikke anbefale nettobrænde.dk

Købte ovntørret ask som skulle være klar til brændeovnen ved levering. Træet var absolut ikke tørt, hvilket nettobrænde slet ikke ville høre tale om da jeg kontaktede dem. Efter mange mails ville de have 2 stykker brænde sendt over, og derefter indrømmede de at brændet var vådt, og tilbød os 200 kr. som kompentation :-( Havde brugt 100 kr. i porto på at sende brændestykker til dem, så ville få 100 kr. for at lade brændet ligge til det var tørt, som de sagde.

Jeg er imponeret...

På trods af, at min snerydning måske var lidt mangelfuld fik jeg noget rigtig fint ask allerede dagen efter min bestilling. Oveni synes jeg prisen var ovenud konkurrencedygtig. - oplevelsen er således rigtig god.

Nettobraende

Overholder ikke den lovede levering

På deres hjemmeside står med store bogstaver "Max 2 hverdages levering", men det overholder de ikke. Jeg venter stadig på mit brænde her 4 hverdage efter jeg betalte. Når man kontakter dem, henviser de til nogle generelle leveringsbetingelser med noget længere leveringstid.

Nettobraende

Køb ikke hos Nettobrænde !

Bestilte spagnum hos Nettobrænde.dk - fik det leveret senere end lovet !
Chaufføren ødelagde vores hegn, da han leverede pallerne - maste pallerne hen langs hegnet, så nu kan vi hygge med at skifte det ud !
Har kontaktet Nettobrænde.dk per mail vedr. skaden, men har intet svar fået !!!
Kan ikke anbefales !!!!

Nettobraende

Høj pris for dårligt brænde

Købte blandet løvtrl for 1500 det futtede og spruttede. Dårlig varmeværdi og kort brænde tid. Købt asketræ andetsteds til 1800.- Dette brænder 2-3 gange længere og varmer rigtigt godt.
Aflevering af brændet blev udført af sur chauffør, der nødigt ville sætte det på græsset!

Nettobraende

God service, god kvalitet og meget gode priser.

Jeg har nu handlet 2 gange hos nettobraende.dk og er virkelig godt tilfreds. De er imødekommende og jeg føler virkelig at de forsøger at sælge de varer til mig, som jeg har brug for, deres rådgivning er helt i top. Jeg er også meget glad for deres nyhedsbrev som jeg modtager, da jeg nu 2 gange har handlet til meget gode priser. Jeg kan varmt anbefale nettobraende.dk.

Is Nettobraende your company?