We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)

super hurtig levering

Har handlet der før og stadig lige god service. Utrolig hurtig levering

Nettomedical

Absolut god behandling og service

Til at komme i kontakt med, og ganske fornuftig dialog.

Nettomedical

Super godt og proffesionelt sted at handle

Har sjældent været ude for SÅ hurtig og god betjening.
Kun et par timer efter min bestilling var varen påvej.
At Post Danmark så kan være 3 arbejdsdage om at bringe pakken fra den ene ende af Sjælland til den anden og så oven i købet ikke ser der er betalt ekstra for flexlevering så den overnatter yderligere en dag hos posten inden de opdager fejlen (efter min klage) og så kommer ud med denn igen, ja se det er jo ikke Nettomedicals skyld.
Synes lige det skulle med så det kan ses at nok så god en service nemt bliver spoleret af elendige leverandører :-)

Vildt god service

Jeg synes servicen hos Nettomedical er helt i top. De har svaret på mine mails med det samme, og givet mig en helt ny varmelampe, uden betænkligheder, da jeg fortæller dem, at den jeg købte for nylig allerede er gået i stykker. Jeg har allerede anbefalet flere at handle hos Nettomedical, og vil bestemt også gøre det igen.

Nettomedical

Leverer ikke som aftalt og vil ikke afhjælpe problemet

Har senest modtaget følgende fra Nettomedical:
"Normalt ville vi have overført alle pengene til dig men da du har valgt at give os skylden for at posten ikke vil flexlevere på trustpilot vil vi vedholde vores ret til at fratrække leveringsomkostningen for returpakken og tilbageføre beløbet indenfor vores ifølge loven retmæssige 30 dages behandling efter modtagelse af pakken retur"
Fantastisk kundeservice!!!!
PS. I følge Post Danmark T&T har de ikke forsøgt at levere 2 gange.

Jeg har betalt ekstra leveringsomksotninger for at mine varer skulle blive leveret selvom der ikke var nogle hjemme til at modtage,
Jeg bestilte sidste søndag (6/1-2013) hos Nettomedical fordi jeg skulle bruge varerne seneste fredag (11/1) hvor jeg rejste til udlandet..
Det er nok primært Post Danmark der har fejlet, men Nettomedical vil ikke sikre, at jeg får mine varer leveret som aftalt mellem mig og Nettomedical.
Dybt skuffende at Nettomedical ikke vil levere de varer som de har solgt, og det kan derfor ikke anbefalles at handle hos Nettomedical.

Det er noget sluder Nettomedical skriver.
Det er ikke en offentlig opgang (men indenfor en hoveddør), og Nettomedical blande det sammen med risikoen ved at stille noget udenfor en hoveddør, hvor det er synligt fra offentlig vej.Det har ALDRIG tidligere (fra andre leverandører) været problemet at få leveret som købt og betalt hos Nettomedical.
I følge Post Danmarks Track & Trace har pakken IKKE været forsøgt leveret to gange. Jeg er som udgangspunkt ikke interesseret i at få pengene retur, men at få leveret det som jeg har købt og betalt, hvilket Nettomedical ikke vil sørger for.
Derfor er hovedproblenet, at Nettomedical sælger en ydelse, som de ikke kan / vil levere, hvilket de er blevet bedømt for.

Reply from Nettomedical

Du har haft en dårlig oplevelse med leveringen, men desværre er fejlen ikke vores men postDanmarks hvilket fremgår af nedenstående fra Post Danmark. Pakken er leveret, men du er ikke tilfreds med den sene levering og derfor har vi krediteret hele pakkens pris og sendt pengene retur til din konto, samt bedt dig beholde pakken. Mail fra postDanmark hvor de opgiver at fejlen er deres

Kære Søren,

Din pakke er genudbragt og sat som flexleveret.

De gener og ulemper du har oplevet i forbindelse med anmeldelse af din pakke beklager jeg meget.

Skulle du på ny registrere uregelmæssigheder i forbindelse med levering af pakker til din adresse, beder jeg dig kontakte mig straks.

Venligst,

Henrik Hededam
Distributionsleder
Nettomedical

Da jeg var i tvivl om præcis hvilken type krykke jeg havde brug for/ville ha', kontaktede jeg firmaet og fik lov at komme forbi og afprøve (bor 25-30 km fra) . Venlig og professionel hjælp/betjening - handler helt sikkert her igen ved behov.

alt i orden

bestilte en krykke torsdag over middag og ku hente den i gls pakke butik fredag kl 11, så det var effektivt. pris og kvalitet helt i orden.

fint

ingen problemer med bestilling og hurtig forsendelse. Men synes godt nok prisen for forsendelsen er i overkanten, det virker ikke helt rigtigt..

Nettomedical

Ingen kontakt, ingen levering (endnu)

Jeg har ikke kunne komme i kontakt med firmaet og ikke modtaget mine varer. Har nu ventet i over 10 dage. Håber der snart kommer kontakt, ikke så meget fordi jeg er bange for ikke at få varen eller miste de penge men mere fordi jeg rent faktisk skulle bruge det til at administrere medicin.

Nettomedical

God webshop men lang forsendelse og ringe kontaktmulighed

Webshoppen var god og overskuelig, og prismæssigt fornuftig.
Det er ikke muligt at ringe til virksomheden, undtaget for at lægge besked på deres telefonsvarer. Emails basvares ikke.
Til trods for at der kræves 75kr i forsendelsegebyr sendes varer som brevpost og det er ikke muiligt at følge forsendelsen.

Nettomedical

Hurtig levering og god fleksibilitet.
Webshoppen er rimelig i pris i forhold til tilsvarende.

Der vil jeg handle igen.