[REPLY]
Udvalget er bredt og spændende. Priserne rimelige. Jeg modtog mine varer hurtigt. Det er ikke sidste gang jeg handler ved NICEBUY
Respons på min hnvendelse var professionel og hurtig, men jeg afventer fortsat modtagelse af de købte varer og har ikke hørt fra NiceBuy at produkterne er i restordre eller at der på andre måder er opstået problemer.
Varerne kom meget hurtig, alt var der og i perfekt stand!
Det er virkelig nemt at handle nicebuy.dk, og leveringen sker super hurtigt
De har mange spændende ting på siden.
varer afsendt med det samme og modtaget næste dag. Lever fuldt ud op til forventningerne
Jeg køber 2 sæbedispenser hos nicebuy, og får hurtig levering og alt køre bare på skinder.
3 måneder sener begynder den ene dispenser, at drille lidt og jeg kontakter nicebuy og forklare dem situationen over mail. Det næste der sker er, at jeg modtager en mail hvorpå der står, at der er en ny dispenser på vej til mig og den gamle bare skal retur.
2 dage sener har jeg den nye og der er en retur seddel med i pakken.
Det må siges, at være uovertruffet service.
Det har jeg ikke set før, det er virkelig flot at stole på sine kunder på den måde.
Kan kun anbefale dem på det groveste :)
Bestiller varen efter midnat, natten til mandag.......
Får ordrebekræftelse mandag formiddag - besked om afsendelse af ordre, mandag eftermiddag.
Modtager pakken med Posten tirsdag formiddag.
Det er da en helt igennem "næsten" utænkelig behandling af ordren...?
NEJ - det er det IKKE - det var fakta - det var handel hos NiceBuy!
TAK!!!!!!!!
Jeg var lidt nervøs da det bestilte var et spyd til et foderbræt, Det var langt og jeg frygtede det ville gå til i forsendelsen; men det var pakket fornemt ind og uden skader. Jeg vil ikke være bange for at handle hos firma "Nicebuy.dk igen.
Efter en del søgen på nettet fandt jeg det produkt, jeg stod og manglede. Bestilling og levering forløb helt efter planen og uden problemer.
Meget tilfredsstillende oplevelse, vi bruger jer gerne igen!!
Brugervenlig webshop, god og hurtig service, produkt leveret i perfekt stand
Køber Torsdag modtager varen mandag det er iorden, og varen er perfekt
God service som sædvanlig, og gode priser....
Leveringen var også hurtig, men det er ikke det vigtigste for mig, det er servicen og prisen, og det fik de opfyldt til punkt og prikke som sædvanlig....
Kan stærkt anbefale....
Havde bestilt opbevarings dåser. Super gode varer med låg, hurtig levering . Tusind tak Nice buy!!:)
Meget overrasket over hvor hurtigt det gik.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.
Det var bare helt iorden bestilde kl. 14modtog dagen efter kl.1o.
perfekt
fra bestilling gik det hurtigere med leveringen end oplyst ved bestilling
God overskuelig hjemmeside, hurtig levering og gode produkter.
Vi fandt lige præcis det vi skulle bruge på NiceBuys hjemmeside. Bestilte varen tirsdag formiddag, fik en bekræftelse tirsdag eftermiddag på at varen var afsendt, og modtog varen onsdag med posten. Fantastisk :-)
Nem bestilling og superhurtig levering!
Handler der gerne igen!
Birgit Christiansen
Bestilte en pedalspand, fik mails med bekræftelse og tracking efter ganske kort tid.
Varen blev leveret dagen efter i fin stand og godt indpakket.
Kan kun anbefale dem !
Lynhurtig levering uden det mindste problem, handler gerne der igen.
Dejligt med hurtigt svar/accept af bestilling og besked om afsendelse samt hurtig levering
Har nu igen handlet med Nice Buy .dk.
Kan sige dig det igen var en super handel, med en utrolig kvik levering fra Nice buy.
Jeg bestilte varen fredag eftermiddag. Havde allerede min pakke leveret ved døren mandag morgen med postvæsnet Super Super.
Havde købt 3 stk. Simple Human Sensor Sæbedispenser. Har nu sammenlagt købt 5 stk af dette produkt . Rigtig god gave ide til resten af familien.
Har også prøvet at bestille dispenser til levering hos nogle venner som gave, dette virkede også super tilfredsstillende.
Kan kun på det varmeste anbefale dette firma.
De er også super flinke til at sende mail`s med gode tilbud.
Efter at have købt en SimpleHuman sæbedispenser som gik i stykker første gang den blev brugt, leverede nicebuy.dk hele købssummen tilbage uden nogle problemer, og uden der skulle bøvles med returnering af produktet.
Service langt over forventet niveau.
Stor thumbs up til nicebuy.dk.
Det er ikke første gang, jeg handler her - og heller ikke sidste!
Fuldt ud tilfreds. Havde varerne efter et par dage og alt var i orden.