We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (18,095)

Review by confirmed purchaser

Uoverskuelig og dårlig opsætning af hjemmeside

Jeg synes generelt set at tilbuddene på nicehair.dk er gode og fordelagtige God service og hurtig levering.
Jeg synes derimod at hjemmesiden er FULDSTÆNDIG outdatet, uoverskuelig og egentligt også ret grim. Det er på ingen måde en hjemmeside jeg benytter mig af, når jeg lige står og mangler noget, men nærmere en side jeg kun benytter, hvis der er ekstraordinære gode tilbud.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering

Det er nemt at bestille og det går super hurtigt. Jeg modtog mine varer allerede dagen efter min bestilling. Priserne er helt klart konkurrencedygtige.
Så helt igennem en super oplevelse

Review by confirmed purchaser

Effektivt, hurtigt og billigere i forhold til de produkter jeg kan købe hos min frisør.

Fantastisk service !

Jeg har altid fået en fantastisk behandling - også når produkter skal byttes. Tak for det :0)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og billige priser.

Det hele gik fejlfrit og varen var som forventet. god service.

Meget hurtig levering

Super hurtig levering og rigtig gode produkter

Review by confirmed purchaser

Et super gennemskuelig og meget effektivt site, med masser af spændende produkter til både mænd, børn og kvinder:-) Just love it!!!

Jeg har benyttet Nicehairs hjemmesider nogle gange og har været meget glad for at kunne få mine produkter så hurtigt. Min mand benyttede sitet første gang for 2 dage siden om aftenen og hentede sin vare allerede i dag til middag. Det er bare super effektivt og så er det billigst på markedet. Jeg har fuld tillid til sitet og kommer helt sikkert til at benytte det meget mere fremover. Prøv det det selv:-)

Ingen problemer, lynhurtig levering

Begge gange jeg har handlet hos dem, er det gået let og hurtigt, til en god pris.

Altid en succes!

Har kun gode erfaringer med at handle på Nicehair.dk. Gode og billige varer og super hurtig levering.

Absolut fantastisk

Har bestilt på Nice hair flere gange og det går som smurt. Hurtig bestilling, hurtig levering og det bestilte.

Jaa :)

Fik ikke min pakke da den blev sendt tilbage begrund af fejl, forstår ikke at den ikke blev leveret til det nærmeste posthus så

Nemt og hurtigt

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden og dejlig hurtig levering.

Hurtigt og effektivt

Glimrende service - alt helt ok og hurtigt ekspederet.

Helt i top!

Super online butik. Havde varen dagen efter. Sådan skal det gøres.

Hurtigt og nemt

Det gik hurtigt og nemt.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering men forkert produkt!

Super hurtig levering, men et ud af de otte produkter vi havde købt var forkert...

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille og hurtig levering!

NiceHair er en super side - billig shampoo og altid fine vareprøver med når man modtager sine varer. Kan kun anbefales :)

Lynhurtig ..

Alt gik perfekt
Hurtig levering til min arbejdsplads
Let hjemmeside at handle på
Top ;-)

Smertefrit

Gik smertefrit

Handlet her én gang.

Fremragende service!

Det var en fornøjelse at handle på NiceHair. Hjemmesiden var overskuelig og brugervenlig, priserne var ovenud gode, og bestillingen var nem. Dertil var varen modtaget allerede dagen efter.
Intet at klage over.

Suveræn service

Jeg er en meget glad og tilfreds kunde. Allerede dagen efter jeg havde bestilt lå mine varer klar til afhentning det sted jeg havde valgt :-) Det er da virkelig hurtig og effektiv ekspedition.
Desuden synes jeg det var en udsøgt service at jeg med lige netop den vare jeg bestilte kunne vælge at bestille varen uden emballage og derved sparer nogle penge. Varen var til mig selv og emballagen bliver alligevel smidt ud så perfekt!

Review by confirmed purchaser

God handel og god service

Rigtig god service og endda en lille ting til børnene.

God webshop!

God webshop nemt og hurtig lev.

Review by confirmed purchaser

Nicehair er en webshop der bare fungerer!!

Jeg har flere gange bestilt varer hos Nicehair og hvergang har jeg udelukkende haft en god oplevelse af handlen, med overskuelige søge-muligheder, nem navigering på siden og altid hurtig levering.

3. gang lykkens gang :-)

Har tidligere handlet hos Jer med stor succes - men sidste handel var ikke tilfredsstillende.

Ved 1. levering manglede der 4 produkter - de ville blive eftersendt. Da de blev modtaget et par dage senere var de rigtige produkter i pakken - dog bare i "rejsestørrelse".

Så 3. gang var lykkens gang - endelig kom de sidste og rigtige produkter frem.

Hurtigt og effektivt

Bestilte søndag mandag aften modtog onsdag formiddag - det er hurtigt!

Review by confirmed purchaser

super nemt at bestille, og hurtig levering. Vil helt sikkert handle der igen.

Hurtig og effektiv

Så kan det ikke gøres mere effektiv, jeg bestilte produkter som jeg hurtigt fandt på NiceHairs hjemmeside afgav ordre og vupti 2 dage efter stod mine varer i mit skur. Den lille stjerne vingummi smagte godt - uhm

Nemt og hurtigt

Det er nemt at bestille og varerne blev leveret hurtigt. Kan klart anbefales. Topkarakterer herfra!

Fantastisk handel og produkt

Forsendelsen foregik rigtig hurtigt og produktet levede fuldt op til forventningerne.

Review by confirmed purchaser

Altid gode tilbud, hurtig levering og varen er altid i tip top.

Der har aldrig været problemer med nicehair, som lever op til mine forventninger hvad angår pris, levering og kvalitet. Til sidst men ikke mindst føler mig tryg, når jeg handler hos nicehair.

Review by confirmed purchaser

God og hurtig reaktion, da varen udeblev

Varerne var ikke kommet efter godt en uge - en hurtig mail til NiceHair og der blev taget aktion straks. Tak

Gennemført herligt hjemmeside

Jeg modtog pakken 1 dag efter, betalingen var godkendt, virkelig hurtig service. Super fedt med vingummibamseposen i pakken, det tilføjer lige lidt ekstra. Produktet (GHD glattejern og gratis heat protection spray) var helt i top og som forventet. Hamrende fint og billigt! :-)

hurtig levering

altid gode tilbd, men bestilling og rigtig hurtig levering

Nicehair.dk

Gode produkter til gode priser

Hurtig levering. God service, Nicehair vender altid tilbage med svar på email.

perfekt:-)

At handle her er super nemt og hurtigt!

Review by confirmed purchaser

Rigtig hurtig levering og god service

Super god hjemmeside :-)

Kan varmt anbefales til alle. God service, hurtig levering.
Er meget tilfreds med de varer som jeg har bestilt hos nicehair.

Perfekt handel

Jeg bestilte mine varer om fredagen og var godt klar over, at jeg ikke kunne få varerne i løbet af 1-3 dage, men der gik ikke mere end 3 hverdage, så alt i alt en perfekt leverance. Ingen problemer overhovedet, så jeg handler gerne med firmaet igen

Review by confirmed purchaser

Bestil i dag, rent hår i morgen.

Super priser, hurtig ekspedition.