We are hiring!

• Reviews (46)

Fino

Ingen problemer

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille og betale og hurtig levering!

Jeg fik min vare dagen efter jeg havde bestilt - hvilket var rigtig rart fordi jeg skulle bruge den til gave, og jeg var sent ude :-)

God og hurtig servise

Har ikke haft nogen problemer.

Review by confirmed purchaser

Noder.dk det spiller bare!

Desværre kunne alt hvad jeg havde bestilt, ikke komme med i første omgang, men der var en fin orientering, og "resten" af ordren kom hurtigt efter - uden ekstra beregning!

jeg har handlet 2 gange hos noder.dk og er fuldud tilfreds med servicen

jeg kan kun anbefale at handle med firmaet, man får hvad amn bestiller til en fornuftig pris

super hurtig betjening

God hjemmeside, nem at finde rundt i og søge ud i. Hurtig og venlig betjening

Review by confirmed purchaser

Super nemt og hurtig service!

Fandt hurtigt det jeg skulle bruge, ment at finde rundt på hjemmeside og hurtig service:-)

Super!

Nemt, hurtigt og bekvemt at handle med!

Hurtig som et lyn

Om du mangler noder, vil jeg anbefalle at du klikker ind på Noder.dk. Der er massevis af noder til ethvert brug, til nybegynder som professionel. Har du travlt, er der ingen undskyldning for ikki at købe. Ekspeditionen går nemlig med lynets hast. :-)

Hurtig og effektiv

Jeg bestilte en vare, som de lige havde annonceret med. Så selvfølgelig er det ikke overraskende, at de var klar til at levere. Men varerne blev modtaget i korrekt mængde og kvalitet til den aftalte pris én hverdag efter bestillingen.

Review by confirmed purchaser

Det var en ren fornøjelse at handle hos Noder.dk, det vil jeg gøre igen !

Det var en vældig tryg handel, da jeg for første gang købte noder hos Noder.dk og med en imponerende hurtig leveringstid modtog jeg noderne indenfor 1 uges tid, selvom jeg bor i Norge.

Review by confirmed purchaser

Noder.dk har altid de noder, vi skal bruge og sender dem hurtigt og sikkert.

Noder.dk har altid de noder, vi skal bruge og sender dem hurtigt og sikkert.

Overskueligt og bredt udvalg

Dejlig nem hjemmeside med de materialer man behøver

Review by confirmed purchaser

Kunne det ikke være rimeligt at få en portofri ekspedition, når man køber for ca. 1000 kr?

Forsendelsen gik hurtigt og var uden problemer; det var dejligt.

Susanne Laub found this review useful

Review by confirmed purchaser

Meget hurtig levering og billige priser

Review by confirmed purchaser

Effektiv webshop med riemligt udvalg.

God service, aldrig problemer og gode priser.

Review by confirmed purchaser

relativ hurtig og præcis ekspedition

Nem og hurtig måde at få sine yndlingsnoder lige til døren

Review by confirmed purchaser

Billigt, nemt og meget hurtigt

En overskuelig hjemmeside og meget hurtig ekspedition.

Personlig betjening

Kort efter bestilling fik jeg en venligt beklagende mail, fordi varen gik iuventet restordre. Trods forsinkelsen kun var 4 - 5 dage fik jeg, som en gestus, varen leveret uden fragtberegning.
Meget fin behandling, ntak for det.

Review by confirmed purchaser

Gennemsyn af noder inden køb er en god ide

det er en god/ hurtig ekspedition dog kunne jeg tænke mig at kunne gennemse noderne inden køb . så kunne man bedre vurdere sværhedsgraden af pågældende arrangement inden køb.

Susanne Laub found this review useful

super

Effektiv, hurtig betjening meget tilfreds

Fungerer fint.

Dejligt, at man kan klare det uden dankort stadigvæk!

100 pct. ok

Kun godt at sige om noder.dk

nice

Let hjemmeside at benytte. Gode udgaver og rigt omfangog udvalg af noder.

Review by confirmed purchaser

Køb af noder - enkelt og hurtigt

Nem bestilling - hurtig levering. Enkelt og ligetil.

Hurtig og effektiv handling

Noder.dk yder god, hurtig og effektiv service. Fint sted at handle!

Review by confirmed purchaser

Første gang jeg har oplevet en så hurtig levering. Jeg ventede under 24 timer. Det er noget jeg kan lide.

Kan godt finde på at handle ved noder.dk igen, hurtig levering og ingen fejl eller mangler på produkterne jeg bestilte.

Det spiller!

Jeg bestilte en cd, som skulle bruges til julegave, det viste sig desværre ikke at kunne lade sig gøre at få den frem til jul, men jeg fastholdt ordren. Cd'en kom i uge 5, flot og dejlig. Hele tiden blev jeg undervejs informeret om, hvordan sagerne var - eller skrev selv og fik hurtigt venlige svat tilbage. Det spiller!

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv levering.

Jeg havde afgivet bestilling om formiddagen - næste dag lå der en pakke med alle noderne. Men hvorfor skulle jeg betale 73 kr. i fragt, når jeg kunne se på pakken, at det havde kostet 46 kr. at sende...?

Hyggelig!

Super hyggelig nodeforretning med et bredt udvalg i de klassiske genrer!
Noder for de fleste instrumenter og noder ikke haves, så bliver de bestilt hjem med et smil!
Kan varmt anbefales!

Lang ventetid, manglende information

Jeg fik nodebogen efter ca. 2 uger - havde ret svært ved at få info om leveringstid eller ordrestatus.

Perfekt

Modtog de bestilte bøger efter to dage passende indpakket og i perfekt stand

Næsten godt nok

Nodelampe. Hurtig forsendelse. Det er også fin service at man får 8 dages betalingsfrist så man ikke køber katten i sækken. Mindre fint er
manglende track og tracenr.Samt at firmaet 9 dage efter betalingen af varen endnu ikke har registreret betalingen på min konto Havde de to ting været i orden havde jeg gerne givet 5 stjerner

Noder found this review useful

Reply from Aarhus Musik - noder.dk

Hej Finn. Tak for din fine anmeldelse.

Din betaling er skam registreret men desværre kan betalingen ikke registreres af webshoppen. Det betyder at der ikke er registreret nogen betaling sammen med ordren da du bestilte "på regning".

Håber det kunne hjælpe på forståelsen.

Mere information, tak

Bestilte tre nodebøger om fredagen. Ringede torsdagen efter for at høre om der var nogen fremdrift. Fik venligt at vide at de ikke havde alle bøgerne på lager. Den sidste ville ankomme dagen efter. Det skete så og jeg havde forsendelsen om lørdagen, hvilket var lidt sent, da de skulle være en fødselsdagsgave til aftenen før. Det var ellers min begrundelse for at købe gennem en dansk forhandler - at det ville gå hurtigere end fra udlandet.

I en internet-tidsalder er det ikke optimalt at man (1) ikke ved bestilling får at vide hvad lagerstatus er på en vare og (2) heller ikke får noget at vide ifbm ordrebekræftelsen (3) at man selv skal henvende sig for at høre om der er noget galt. Det kunne man slippe afsted med i de gode gamle dage, ikke i 2011 og i konkurrence med Amazon og alle de andre, som selvfølgelig også er billigere.

Noder.dk

Jeg fandt, hvad jeg søgte, og fik det hurtigt leveret :-)
Julie Meier

Aarhus Musik - noder.dk

Bredt tilbud og hurtig levering

Som organist er det dejligt med et bredt, aktuelt udvalg og en enkel, hurtig levering.
Anton Lyhne, musiklærer og organist

Super hurtig levering.

Super hurtig levering. Godt udvalg af noder på hjemmesiden so mer god og overskuelig.

Hurtig betjening

Jeg bestilte "Noder Rytmer og Toner" af Claus Jørgensen, og den lå i min postkasse dagen efter. Derfor 5 stjerner. Ser frem til at handle med Jer igen.