[REPLY]
Nem og overskuelig side, rigtig fornuftige priser og dag til dag levering!
Udover ovenstående har de en fantastisk service, modtog et kit der desværre havde en defekt, kontaktede dem og fik svar samme dag, mailede frem og tilbage med dem og fik næsten omgående tilbudt at jeg kunne vælge noget andet på deres hjemmeside som de så ville sende omgående uden omkostninger og så ku jeg returnere mit defekte produkt når jeg fik det nye. Det er SERIØS go support og jeg vil klart handle ved dem igen og kan klart anbefale dem til alle.
6 Stjerner her fra :)
Jeg købte den 5. februar 2013 - et CE5 startersæt - og modtog sættet dagen efter (hurtig levering) - og har siden dag ét ikke røget en eneste alm. cigaret. Sættet fungerer, og så snart man finder ind i vanen med at bruge e-væskerne, rense og vedligeholde grejet - så ser man tydeligt alle fordelene ved at være gået over til damp.
NonSmokers har leveret en god vare der fuldt ud lever op til mine krav og forventninger, og jeg kan klart anbefale virksomheden til andre der overvejer at droppe smøgerne helt eller delvist, med hjælp af damp...
Jeg bestilte fredag d. 1/3-13 et VAMO VV/VW MOD KIT, som blev sendt d. 2/3-13 og modtaget d. 5/3-13.
Dog undrer det mig, at der i æsken ligger en lille folder, hvori der står, hvad kittet indeholder. Ifølge den lille folder indeholder sættet:
1 x body (altså selve VAMO'en)
2 x CE4 atomizer (hvor væsken skal fyldes i)
2 x 18350 batteries (2 små batterier)
1 x 18350 (18650) charger (oplader)
1 x giftbox (æsken som det hele ligger i)
Da jeg modtager pakken mangler det ene batteri, men er til gengæld skiftet ud med et større batteri (18650). De to CE4 atomizers er IKKE med i pakken.
Der er dog en lille adapter, så man kan bruge CE4 tanke til bodyen og denne står ikke i den lille folder.
Dog passer kittets indhold med det de lover på siden:
1 stk. Vamo VV/VW Mod Body V2
1 stk. ICR 18350 - 3,7 V - 900 mAh
1 stk. ICR18650 - 3,7 V - 2000 mAh
1 stk. 510-EGO Adapter for a monterer special 510/EGO Carts med skørt (T1/T2 mm.)
1 stk. 240V Batteri Oplader.
Alt i alt en god handel og jeg handler der helt sikkert igen!
Jeg købte en Vamo VV mod ved Nonsmokers.
Desværre, var fjederen af dårlig stand og gjorde mod meget varmt og den ville ikke mere efter et halvt ladet batteri. Så jeg kunne skifte batteri. Jeg kontaktede forhandler for løsning. Men svarede var blot at jeg bare skulle købe en provari.
Efter megen skrivning frem og tilbage uden løsning og efter så dårlig behandling gav jeg op og skal aldrig sætte mine spor her. Jeg ved desuden at andre har haft nøgagtig samme problemer.
Han var til ingen hjælp og kom ikke op med en løsning. Min oplevelse er delt div. steder.
Bestilte en Vamo VV/VW mod kit. Den var desværre defekt, kontaktede dem og dagen efter fik jeg en af postmand Per.
Perfekt og hurtig service :-)
Kan varmt anbefales.
Troede egentlig servicen var død.
Men den lever tilsyneladende i bedste velgående i nonsmokers.dk
Bestilte forleden 2 stk. clearomizers. Disse dukkede dog aldrig op i posten, så jeg skrev til deres info og informerede om det.
Der blev uden tøven sendt en ny pakke (brev). Da jeg modtog dem lignede det at postdanmark havde trampet på dem. De var i hvert fald så skæve at jeg måtte smide dem ud, og skrev endnu en gang til info.
Fik hurtigt og venligt svar igen, og der blev for tredje gang sendt en pakke afsted, som lige er blevet modtaget, og var endnu bedre pakket ind end de sidste der kom.
Varerne er i perfekt stand, og kvaliteten af dem er altid helt i top.
Det har været en positiv oplevelse at handle med nonsmokers.dk, og gør det helt sikkert igen.
Jeg købte en e-cigaret fra http://www.nonsmokers.dk/ for et par uger siden og jeg har været meget tilfreds med den :) Selvom der kun kommer damp ud af e-cigaretten føles det faktisk som rigtig røg og så har jeg også haft glæde af smags-udvalget. Jeg bruger selv redbull smag for tiden hvilket smager super godt. Det er ikke nødvendigt at købe en stor "atomizer" (fordamper) for at få noget ud af dem selvom det selvfølgelig gør dampen tykkere. Thumbs up herfra :)
Havde bestilt 2 startsæt ved dette firma, og havde nogen spørgsmål vedrørende produkterne. De svarede super hurtigt, høfligt og forståeligt. Det er SÅ dejligt, når man føler sig vigtig som kunde, og smart, for jeg køber her igen og anbefaler nonsmokers.dk til dem jeg kender :)
Varene kom i øvrigt også hurtigt og levede op til mine forventninger. Hurra!
Super service, hurtig levering
Kanon god oplevelse at handle hos jer, hvis bare andre var som jer:-)
10 stjerner herfra!!!
Hilsen Maja Worm
Jeg har været ryger af ca 20-25 cigaretter om dagen i de sidste 20 år, og valgte derfor at prøve en E-cigaret.
Jeg købte derfor først et meget ringe produkt hos en anden leverandør. MEGET ringe, og en elendig service.
Var derfor lidt nervøs over at skulle bruge flere penge på produkter, som sandsynligvis ikke ville virke.
Alligevel valgte jeg at købe et EGO-C vv startkit hos nonsmokers.dk.
Jeg blev ikke skuffet. Fragten var rigtig billig, og leveringen var superhurtig. Det vigtigste er dog. E-cigaretterne virker 100%. Batteritiden er voldsom god, og dampudviklingen er i topklasse.
Status er nu, at jeg ikke har taget ét eneste hiv på en rigtig cigaret i 5 dage. I modsætning til tidligere, hvor jeg har prøvet talløse gange at tage en "kold tyrker", har abstinenserne ikke én eneste gang fået mig til at købe/ryge en cigaret denne gang.
Det er stort, og giver mig en stærk tro på produktet.
Jeg har godt nok også suget som et pattebarn på mine Ego-c´er, og skiftede allerede atomizer i den første efter 2 dage :-)
Helt fantastisk service, nok den venligste og mest behagelige kundebehandling jeg har prøvet !!!
Mit startsæt kom 1½ dag efter bestilling, jeg blev opdateret med ordrestatus lynhurtigt. Super hurtig levering, lækkert produkt, venlige svar på spørgsmål, jeg kan intet negativt sige om min oplevelse med nonsmokers.dk
Hvis bare alle gad køre sin webshop som nonsmokers.dk.
Jeg kan kun rose nonsmokers.dk for den gode hjemmeside, fantastiske kunde service og hurtige levering.
Kan kun varmt anbefale at handle hos dem.
Overskuelig hjemmeside, godt udvalg og fornuftige priser. Der gik 2 dage før jeg stod med varen i hånden, så det var helt perfekt.
Enorm god kundeservice med hurtig responstid og som virkelig går op i, at kunderne skal få en super oplevelse. Produktet lever mere end op til mine forventninger.
Alt i alt har forløbet med nonsmokers.dk været utrolig smertefrit. Kan på det kraftigste anbefales.
Jeg havde problemer med min e-pibe og skrev en mail om det. Jeg blev ringet op samme aften og fik forklaret pibens virkemåde i detaljer, og de bytter piben.
De er meget imødekommende og ved, hvad de har med at gøre.
Super hjemmeside, super god service, jamen bare den bedste :-)
Min kone og jeg bestilte en T-rex ecig herfra for et godt stykke tid tilbage, vi havde nogle spørgsmål ang lidt forvirring om ordrebekræftigelsen, men over telefon fik konen en meget god samtale med en meget imødekommende mand og varen ankom i fin indpakning dagen efter.
Eneste lille minus var at batterierne til den meget hurtigt gik istykker og da jeg er ny på det område ville jeg naturligvis gerne vide om dette var normalt, så skrev en mail.
Det virker til dette firma sætter en stor ære i at levere gode varer og god service, så mere af den slags tak :)
Jeg har købt diverse vare hos Nonsmokers.dk og fået en super service.
Nogle vare som var gået tabt i posten blev erstattet omgående.
Super Super
Jeg bestilte en e-cigaret hos nonsmokers i sidste uge,
det viste sig min bestilling ikke var på lager før om 14dg
allerede dagen efter svarede Jan Andersen fra virksomheden
nonsmokers at min bestilling først var på lager igen om 14dg.
Istedet blev jeg tilbudt et noget dyrere produkt til samme pris
som jeg allerede modtog mandag,Jeg bestilte produktet lørdag.
Alt i alt en fremragende og hurtig service fra nonsmokers side.
Tak
Vil gerne anbefale E-cigaretten videre.
Venlig Hilsen
Tine Madsen
jeg har købt flere forskeldige ting og hvis der er noget galt bliver det bare byttet uden pjat.
hvis bare alle firmaer på nettet var som denne.
hurtig lev. og ingen bøvl godt gået.
En super kundeservice, med hurtig ekspedition og levering. Et site med et godt udvalg, der er noget for enhver smag. Det enda til overkommelige priser.
Fin og overskuelig side. Har kun oplevet fin service fra ejers side, og har haft en god dialog omkring forskellige af de vare der er i sortementet.
Kan kun anbefale andre dette firma.
Man er altid lidt skeptis overfor disse nye små netbutikker, men i dette tilfælde må man absolut give 5 stjerner. Levering er i top. Udbedring af restordre er i top. Behandling af reklamationer er i top. Svartider er i top.
Man kan sagtens finde Nonsmokers varer til en lavere pris i UK eller Spanien, men så får man heller ikke samme service, som leveres af Nonsmokers. Uagtet prisforskel, mener jeg ikke det skal trække en stjerne ned i dette tilfælde.
Jeg bestilte den ene dag og fik mine vare dagen efter.
der var desværre et defekt batteri med, men det var om byttet hurtigere en jeg kunne sige Ib
De 5 stjerner er velfortjent
De har et godt udvalg og er hjælpsomme hvis man har spørgsmål. Denne butik kan klart anbefales!