We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (734)
Nordea

Elendig kundeservice - voldsomt kludder i bankens interne kommunikation

For det første er det næsten umuligt at komme i kontakt med en filial, i dette tilfælde Rødovre.
Man skal først kommunikere med en robot, der ikke nødvendigvis "gætter" rigtigt, når man siger hvad man ønsker at tale om.
Så skal man igennem muzakken og taste cpr.nr. ind. Og så måske - jeg har siddet og ventet i ca. 8 min - kommer man igennem til en filial.
Nordea blæser på kunderne, er vanvittigt tunge at danse med. Den ene hånd ved ikke hvad den anden gør. En forholdsvis enkel sag, kan vokse til kolossale dimensioner i hænderne på Nordeas medarbejdere.
Derfor, hvis man vil have en effektiv, dygtig og kundevenlig bank, bør man gå langt uden om Nordea.

Erik Kauffman found this review useful

1 stjerne.

Alt i alt: ikke tilfreds. Overhovedet. Kunne gå i dybden, men gider ikke skrive et mindre essay. - lad det dog være sagt at deres personale er flinke! Dog er der en 2 - 3 undtagelser..
Hint: hvis i nu i første omgang fik lavet en ordentlig mobilbank, kunne i måske score en stjerne ekstra, fordi at den nuværende på ALLE måder siger at i ikke regner med at de dér smartphones bliver en succes. - var i lige så længe om at få en hjemmeside den gang internettet "bare var en døgnflue"?

Erik Kauffman found this review useful

MELD DIG I NORDEA OG BLIV RIBBET :-(

Denne såkaldte bank har formået at hæve kr.100.000. fra min konto uden min samtykke. Banken siger at jeg ringede ind og bad om det. RINGE IND???!!! Er de bindegale? Over telefonen? Hæve 100.000? Har I hørt noget lignende ske - i hele verden? Banken siger noget sludder med at jeg blev stillet sikkerhedsspørgsmål, men de kan ikke dokumentere det. De optager jo ikke samtalerne (siger de selv). Så jeg har mistet 100000 kr. på baggrund af en løgn. Desuden så flytter de penge mellem den ene konto til den anden, uden at spørge. Og har man blot 100 kr. i minus, så er de lynhurtige til at skrive breve og tage rykkergebyre. Jeg er fuldstændig træt af den bank. MIT GODE RÅD: HOLD JER FULDSTÆNDIG VÆK FRA DEN MØGBANK. MELD JER UD I DAG!!!!!!!!!!

Elendig service.

Nu ved jeg godt at man ikke kan forvente meget af bankerne længere.
Jeg vil derfor forsøge ikke at lade det generelle fald i service-niveau for branchen komme Nordea til last.

Dog har jeg i ingen anden bank oplevet så elendig service som i Nordea.

Jeg bliver mødt af en ny "rådgiver" hver gang. For det meste en nyuddannet der skal spørge om lov hver gang han overvejer at tilbyde noget som helst.

Der er ingen fleksibilitet eller hjælp at hente hvis man rammer uforudsete udfordringer i økonomien.

Jeg er klar over at det er en forretning, men Nordea er den første Bank hvor kæresten og jeg har prøvet at føle os fanget og udnyttet i en grov pengemaskine.

Eneste positive jeg kan sige er at samarbejdet til svensk Nordea i forbindelse med overførsel til egen konto fungerer.
Det er et must for os øresundspendlere.
Men desværre for Nordea er de ikke længere ene om at kunne levere denne service.

Super bank, super service

Har haft Nordea i lidt over 20 år og har altid fået en rigtig god service og fundet en løsning med banken.
Det eneste minus er deres app, den kunne være bedre;-), men som bansk har jeg intet skidt og sige

Dårlig

Syns servicen er for dårlig i Nordea.. de tager ikke hensyn til noget af det kunderne siger til dem, i forhold til Spar Nord.. Og det kan irritere mig noget så grusomt, for der er ingen samarbejde i det de har gang i..

Skod internet

Jeg er skuffet over Nordea som er en af de størreste bank kæder i danmark ikke har den funktion at man kan sætte flugeben i deres netbank med det samme, så man kan kontrollere om man har betalt eller modtaget penge.

god bank

Det er en rimelig god bank. Man får det næsten som man vil.

Dejlig netbank

Bruger den et par gange om ugen, dejlig nem hjemmeside

Aldrig mere Nordea.

Jeg har aldrig i mit liv oplevet at få så ringe service i en virksomhed nogensinde - NOGENSINDE.

De sidste tre kvartaler har jeg hvert afsluttende fået et brev om jeg skylder 12.000 i renter på vores lån - på trods af, det er sat op til automatisk overførsel. Banken bliver ved med at slette den automatiske overførsel, men vil ikke tilkendegive at det er dem.

Eftersom jeg ikke selv kan slette den på Netbank, da det kun er Nordea der må slette disse overførsler ... Hvem sidder så med ansvaret? Og hvem sidder så med lorten?

Nej tak, Nordea. Aldrig nogensinde igen!

Nordea

Virkelig dårlig netbank - meget bagud!

Jeg er virkelig skuffet over deres meget dårlige og super langsomme netbank. Den er så dårlig at jeg faktisk overvejer at skifte bank - trods udemærkede bankrådgivere!

ikke så nemt site

Jeg har været kunde i Nordea i mange år og på ingen måde glad for deres nye site og design.

Elendig netbank

Jeg har prøvet flere forskellige netbanker, og Nordeas ligger helt klart i bunden.

Først og fremmest er den utrolig langsom - ventetiden efter et klik skal nogle gange opgøres i minutter, og man kan opleve at blive smidt af pga. "inaktivitet" inden man når at få sit svar. Det virker som om man har forsøgt at simulere ventetiden ved køen i nærmeste filial.

Dernæst er der funktionaliteten, eller manglen på samme. Ting jeg savner:
- Mulighed for at se endnu ikke tilskrevne renter.
- Flere tegn til tekst pr. transaktion, så der fx er plads til at skrive både modtagernavn og årsag, når man overfører penge. Der er yderst sparsomt med plads - faktisk kun 20 tegn. Ved betaling af girokort er tekstfeltet længere end de 20 tegn, men det betyder blot at der skæres ved 20 tegn alligevel - ikke særlig smart.
- Vedhæftede filer i beskeder til banken. Min bankrådgiver kræver at jeg bruger netbanken til at sende beskeder, men på trods af dette opfordres jeg til at sende fortrolige dokumenter via ukrypteret e-mail. Det holder ikke!
- Ingen integration til e-Boks, dvs. man skal selv manuelt eksportere kontooversigter, betalingsservice-oversigter m.m. for at undgå stavnsbinding.

Hvad angår Android mobil-app'en: Login virker kun ca. 30 % af gangene. App'en virker meget kluntet og ulogisk, nærmest som om der er indlejret en langsom browser inde i selve app'en. Man kommer nemt til at logge ud før tid pga. ulogisk menuopbygning.

Anmeldelse af selve bankforretningen tilføjes senere. Indtil da, blot husk at din bankrådgiver ikke er din rådgiver, men bankens sælger.

Nordea

God app og udmærket netbank

Jeg ahr ikke så meget andet at sige end at jeg er tilfreds med ydelserne på hhv. hjemmeside og app.

God betjening

God betjening, men at skulle hæve eller sætte penge ind i selve banken, er noget af en prøvelse, da kassen kun har åben i et bestemt tidspunkt...

Ingen god oplevelse!

Var kunde i Nordea for nogle år tilbage og havde en håbløs bankdame der... ARGH! Skiftede... og nu har jeg en fin bank :)

Justina D.

En rigtig god og kundevenlig bank der er klar til uddybelse af områder man ikke kan sætte sig ind i, giver en overskuelig indblik i forskellige ændring man kan få nytte af.

en rigtig god bank

har stået i den bank i over 25år har aldrig haft problemer med banken de er altid søde og venlige når jeg ringer til dem

God side:)

Jeg elsker min netbank og især efter nem-id er kommet, så kan man bruge den over alt.
Man betaler nemt og gratis sine regninger. Kundeservice er fin. Dog længe om og svare nogle gange. Deres app. Er dog kun. 3 stjerne. Ønsker man kan betal regninger vis den, så som læse mail.

super service

man får en super-betjening i nordea-vamdrup

Har aldrig haft storhedsvanvid

Har været kunder der gennem flere år og har været vældig godt tilfreds indtil fornylig, da deres chef ude af trir med dagligdagens danmark bevilliger sig selv lønforhøjelse på godt 4mio. kr. dette mens vi som kunder skal betale ågerrenter på snart 10% på mange låntyper og deres ansatte må vise løntilbageholdenhed.
Er dog stadig kunde der men er på udkig efter om der er andre banker hvor grådigheden endnu ikke har vist sit grimme ansigt, synd at enkelte personer ikke kan styre sig!!!

Grotesk uvidenhed

Ved en hushandel for tre år siden, skal der underskrives en del dokumneter i banken. Da min kone og jeg for det første dokument rakt over bordet til signering, spørger jeg hvad det omhandler. Dyb stillhed, som om jeg er den første der spørger. "bankrådgiveren" må trække på skuldrene og erkende, at det ved hun ikke. " Det er jo ikke mig der laver disse dokumenter: jeg får dem fra en i hovedafdelingen". Jeg har ikke ord for hvor grotesk jeg finder det, at en "bankrådgiver" er sluppet "løs" og får lov at håndtere en bolig sag til 5 mill. uden at have skyggen af ivden om hvad det er hun beder kunder skrive under på.

Det stopper ikke her. Ved senere omlægning til F3 lån forekommer der ern kryptisk omkostning, som udgørre ca. 75% af de samlede udgifter. Af ren nysgerrighed spørger jeg til hvad denne post dækker, og foreslår selv et muligt svar. Dyb stihed. "bankrådgiveren" vælger en livline og ringer til en kollega i den nærmeste afdeling. Men heller ikke denne "bankrådgiver" har svaret. Først efter at have ringet til hovedkontoret, lykkes det at fremkomme med et svar, som "bankrådgiveren" vedstår ikke at forstå. Svaret er identisk med mit eget forslag.
Dette er blot to eksempler i en lang række af oplevelser, der alle handler om at de ikke ved hvad de laver.

Det er Grotesk

Anders Larsen found this review useful

Udvikling?

Siden jeg fik egne penge i banken har jeg brugt Nordeas netbank, først i Sverige og herefter i Danmark i 7 år. Nu må der ske noget!

Eftersom jeg ikke ejer aktier eller fonder er det eneste jeg kan bruge nordeas netbank til at flytte penge og betale regninger (to stjerner for at siden gør dette ok). Hvad med øverblik, buget, lån/gæld. Der er så mange ting som dette medium kunne bruges til, men det eneste nordea formår er at bruge det som et regneark som kan flytte penge rundt.

Jeg skifter snart bank hvis det ikke bliver meldt noget meget ambitiøst ud snart. (tips: Spar Nord Bank, Spiir)

Jesper Michelsen found this review useful

Fin netbank

Jeg bruger tit deres konto-kig funktion til at se min økonomi og der er det rart at man ikke skal bruge det irriterende pap-kort med koder, men blot indtaste brugernavn og kodeord. Derudover er hjemmesiden overskuelig og det er ikke det store besvær at finde rundt i den.

Rodehoveder

De er nogle rodehoveder, der er utrolig lang tid om at reagere på henvendelser - hvis de overhovedet gør det. Breve fra dem er uforståelige.

Anders Larsen found this review useful

Dårlig kundeservice

Efter flere dårlige oplevelser med Nordeas service og flexibilitet skrev jeg 1. marts til min bankrådgiver gennem 30 år !!! at nu ville jeg sige min konto op. Tænk, den mail svarede hun ikke engang på. Jeg henvendte mig herefter til kundeservice og fik at vide at den eneste måde jeg kunne afslutte mit kundeforhold på var ved at møde personligt op iført billedlegitimation og opsige min konto, hvorpå det står : 95 kr !!!

Tak for dennegang Nordea !

Nordea

Ingen service = DÅRLIG "service"

Dårlig netbank, dårlig bank med dårlig service.
Jeg har uheldigvis aldrig haft nogle gode erfaringer med Nordea, kan ikke anbefales, og slet ikke til erhverv!!!

Nordea

Pålidelig, fleksible og god service.

Har haft Nordea i et par år nu. Må sige at de er 100 gange bedre end DanskeBank..

De er altid flinke når man ringer og hjælper gerne. Samtidig er det rart at vide at banken passer på ens penge og ikke bare satser på dårlige handler.

Jeg anbefaler klart Nordea!

Kundebetjening

Jeg er utilfreds med betjeningen til kunderne, specielt efter at det er blevet en storbank, syntes at betjeningen ikke er god nok, der er ikke samme nærhed med kunderne som før

Snyder

Hej alle vil bare lige sige at de snyder med hvorlang tid efter man kan trække penge tilbage det er 13 måneder og ikke nordeas 2 måneder

• John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand, DK
  • 48 Reviews

Den Ene Procent

Nordea er sammen med alle de andre "too big to fail"

Ploug found this review useful

urimeligt

urimeligt at tjene så mange miliarde og så løbe så lille risiko overfor kunderne

Nordea

Bank med ens priser for alle.

Fin bank, men dog noget sløje rentesatser til opsparing, ligeledes er gebyrerne for nye lån efterhånden ret voldsomme.

Banken...

Der er dejlig nemt at kunne klare alle bankforretningerne hjemmefra - og hvis man har brug for hjælp - sender man bare sin bankdame en mail direkte fra netbank;-)

Overskuelig og flot

Nordeas side er klassisk enkel, nem at finde rundt på og søge viden om deres produkter. Deres netbank del fungere perfekt, men aktie delen burde måske have en lille overhaling.

Is Nordea your company?