[REPLY]
Jeg har brugt Nordic-t i et pænt langt stykke tid, og er faktisk meget tilfreds med dem.
Men de har snakket om i et års tid at de ville forbedre siden, og de snakker stort set hele tiden om at de har nye idéer osv osv osv.
Men man ser aldrig noget
- snart på tide der kommer forandringer
Ok side. Men synes godt de kunne have haft nogle flere Torrents. Da de ikk har så mange. Blev så desværre banned fordi jeg Åbenbart ikk seedede på mine torrents. Havde ellers 5 torrents jeg seedede på -.-
Ok side, dog kunne kvalitet på mange ikke scene ting være bedre. Og scene ting kommer op alt for sent.
Virkelig fornuftig side, men stor mulighed for at finde og udveksle viden og information med andre brugere.
Den bedste tracker so far, den ville få 5+ vis det ikke var så svært at finde rundt i,
Jeg mener lige da man kom ind på siden var der lidt ting man skulle læse igennem, og lige have styr på hvor tingene lå, men nu hvor jeg har været der i 17 uger, så er det for NICE
DU kan finde stort set alt, og henter altid HURTIGT...! (jeg har haft 20Mbit og kunne hente med alle 20 uden problemer)
Det nemt at komme igang, og alle er flinke til at hjælpe og få dig igang.
Forum:
Her kan debatteres alt fra edb til MGP og alle er med på leger og kommer gerne med sjove og nyttige kommentarer.
Torrents:
Mange, hurtige, og god kvalitet
Admin/moderator:
Der ikke mange men de holder sitet op2date og gør det rigtig godt.
Generalt det bedste site på nettet til download af torrents.
Syntes ikke denne side er så fantastisk... Jo det er nogle gode trackers, men man bliver bannet og smidt ud alt for nemt. Ens ratio falder utrolig meget selvom man seeder så meget man nu kan. Og uploade.. Næh. Det har man sku heller ikke ret til.
David Jensen found this review useful
Super service, hurtig levering og helt vildt meget for pengene. Kan kun give min varmeste anbefaling
Anders found this review useful
Det er helt genialt herinde!
Folk hjælper med alle problemer. Uden tvivl en af de bedste tracker hjemmesider.
Deres kundeservice er helt i top fik alle informationer jeg havde brug for deres leverings tid er også helt i top og deres kundevenlighed noget nær det bedste jeg har prøvet alle andre virksomheder kunne bestemt lære noget af Nordic-t Keep Up The Good Spirit Nordic :)
Kan ikke sige andet end at livet ikke havde været det samme uden nordic-t :)
Nickolaj Lundgreen and Nicklas Jensen found this review useful
Super side, nem og overskuelig. Hurtig levering (ofte kun få minutter). Stort udvalg og masser af hjælp.
Har endvidere et fedt forum og en god IRC chat..
Nickolaj Lundgreen found this review useful
I Nordic-T kan man til enhver tid finde de filer man har brug for hvis tiden er til det.
Hvis man har lyst til en lille hyggelig snak med en masse folk så logger man bare på deres IRC kanal.
Eller hvis man nu er i et debatterende humør så tjekker man lige diverse forumer og ser om der er noget der interesserer én.
Kort sagt, en dag kan nemt gå herinde, og den dag er ikke fortrudt :)
Nickolaj Lundgreen found this review useful
jeg syntes det er en rigtig rigtig fed side, hvor alle ting er rigtig billige.. Og alle mennesker er så flinke og hjæpler hinanden!
top karakter herfra!
Nickolaj Lundgreen found this review useful
Nordic-t har ændret mit liv radikalt.
For et stykke tid siden var jeg deprimeret, men så prøvede jeg NT. Jeg har nu gjort brug af Nordic-Ts "browse program" i 114 uger, og føler mig bedre end nogensinde før!
Nickolaj Lundgreen found this review useful
Alle varer er gratis, det kræver et minimum at komme igang. Det eneste der koster lidt er fragt, men det behøver ikke være alverden.
Dog skal man huske at læse betingelser før man begynder at handle der inde :-)
Simpelthen verdens fedeste tracker... :D
Nickolaj Lundgreen found this review useful
Varen kom kort tid efter jeg bestilte! Deres kundeservice er helt fantastisk og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre! Super service og hurtig levering.
Keep up the good work :)
Nickolaj Lundgreen found this review useful
Alt sker dagen det er muligt.. Pisse fedt community!
jamen .. Super side .. Hvad er der og sige , Prima .. Super side :P
Kristian List and Nickolaj Lundgreen found this review useful
Det kan ikke blive bedre på siden. Bruger den dagligt
Nickolaj Lundgreen and Kristian List found this review useful
Bedste side ever, alt for nice forum, og virus free :D
Kristian List, RuneP and Nickolaj Lundgreen found this review useful
Det er det fedeste site!
Gode forums og alt mulig andet !
RuneP, Nickolaj Lundgreen and Kristian List found this review useful
har nu været bruger derinde i 166 uger ... virker upåklageligt efter hensigten.. lækre admins lige fra freja og yalla til de nye ..
Nickolaj Lundgreen and Kristian List found this review useful
Der findes næsten ingen(hvis nogen) der gør jobbet så godt som Nordic-T.org og dets crew!
Nordic-T er fyldt med glade, hjælpsomme og gavmilde folk!
Her kan man altid finde noget interessant.
Never seen anything like it! ;-)
RuneP, Nickolaj Lundgreen and Kristian List found this review useful
Uanset hvornår jeg bestiller noget fra siden har jeg det altid et par timer efter. De leverer døgnet rundt. Og så er det virkelig billigt. Alt er gratis. Hvor er det godt.
RuneP, Nickolaj Lundgreen and Kristian List found this review useful
Ganske enkelt fremragende,.. TDC play uden DRM. Sputnik uden login, jeg kunne blive ved. Join nu, og slip for at betale shitloads af penge til pengesyge lobbyorganisationer resten af dit liv...
Kristian List and Nickolaj Lundgreen found this review useful
(Næsten) Alt er bare perfekt på den side! ûber luv herfra
det her er den fedeste sider ever! så mange nice mennesker! Biggi<3xD
Venlige mennesker!
Super admins!
Og ikke mindst, super kvalitets trøjer! Bestilte, fik den næste dag :thumbsup:
Remember, Sharing is Caring
Kristian List, RuneP, Jonatan H. Sørensen, Nickolaj Lundgreen, Mark and Sebastian Dyberg Christiansen found this review useful
Ja, jeg købte mig en NT-shirt, den blev pakket samme dag og modtog den dagen efter!
Kristian List, Mathias Fruergaard, Jonatan H. Sørensen, Nickolaj Lundgreen, Thais Aaen and Anders found this review useful